• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar pide kuyruğundaydım valla şimdi geldim :27:

ben tam hedefime ulaştım 72.7 :8::8:

miss_wong (73,5 /72,7 /0.8 /1.1% )

yine yanlış mı heapladım şu yüzdeyi acaba :17::17:

aldın sıcacık pideleri değilmiii en cezbedici dayanılmaz koku :56::56: tebrik ederimmm Fatmacım harikasınnnn yüzden %1,09 bitanemm:46::46::46::46: takma kafanı sen kilocukları ver yeterki ben seve seve hesaplarımmm:32::32::32:

6 kilom var daha iddiali hanimlar istiyorlar galba :) hosbulduk kizlar tesekkur ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bitanemm 2 hafta düzenli paylaşımda bulunur ve kilo verirsen söz takıma alacağım seni vemen gereken kilo az olsa bile yarışmak seninde en doğal hakkın 2 kişilik yerim kalmıştı o yüzden paylaşımın güzel olursa biri senindir :38: ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen ve şu anki kilonu ve hedef kilonu kayıtlar için buıraya yazman gerekli tatlım:38:

teşekkür ederim çok yanmadı kaptan merak etme :29:

tamam deniycem zeytinyağını biliyodumda yumurta akını duymamıştım :)

ben isterim şahsen kendimi dizginlemek için annenanem ve babaannem söz konusu olunca korkuyorum :18: :9:

olsun sen yinede sürüver ne olur olmaz iz kalmasın:29::29: tamam canım zor birşey değilki seve seve yaparım :38: anneanne deyince bizede annaennem gelecek :30: mutlaka tıkıştırır 40 yaşındayım onun gözünde hala büyüyemedim:9::9::9:

aldın sıcacık pideleri değilmiii en cezbedici dayanılmaz koku :56::56: tebrik ederimmm Fatmacım harikasınnnn yüzden %1,09 bitanemm:46::46::46::46: takma kafanı sen kilocukları ver yeterki ben seve seve hesaplarımmm:32::32::32:

bitanemm 2 hafta düzenli paylaşımda bulunur ve kilo verirsen söz takıma alacağım seni vemen gereken kilo az olsa bile yarışmak seninde en doğal hakkın 2 kişilik yerim kalmıştı o yüzden paylaşımın güzel olursa biri senindir :38: ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen ve şu anki kilonu ve hedef kilonu kayıtlar için buıraya yazman gerekli tatlım:38:

merhaba cınım:3:
bende takıma katılmak istiyorum :32:
fakat bayramda 3-4 günlük olmayabilirim :50:
ağutosun ortasında da mini bi tatil durumumuz olucak :15:
daha öncesinde bahsetmiştim:44:

şimdi takıma katılabilmek için naapmam lazım??:23:
hazır yarın cuma iken :27:
menüleri sizler mi belirliyorsunuz yoksa kendimiz mi?? :56:
neler yapmam konusunda, diyete başlama ve devam ettirme durumlarında
herşeyi ya işte herşeyi anladın sen onu hepsiyle ilgili 4/4 lük bilgi bekliyorum
:28::28:

selam fıstığım hoşgeldin :16: kıyamam bende susadım baya

canım hedefini aynı yazmışsın yanlış oldu heralde :)

maşallah güzelim sana :29:

bende yüzdeyi hep karıştırıyorum

hoşgeldin canım :16:

ay yaylada mıı dikkat et canım bende bir keresinde fena üşütmüştüm yaylada

Aaa evet hedef 55.5 olucaktı çok sağol canım uyardığın için :23:

Geçmiş olsun Fatmacımmm inş çok yanmamıştır yanıkta en korktuğum şey zeytinyağı ve yumurta akı sür bitanem hem acısını alır hem iz kalmaz:26:
bayramda isterseniz yaparım cnmm :29:

yazmamakta haklısınnn Gülayımmm cadalozun menüsünü mü yazdın yoksa:44::44: akşam makarna olmasa iyiymişşş çokokrem birde bolllllllll öylemiii allahımmmm tutmayın beniiiii:4::4::4: cezanı sana bırakıyorum kuzummm :23::23:

hanımlar becerikli olunca erkeklerin çoğu şeysden haberi olmuyor sağol canım arkadaşını yalnız bırakmamışsınn ayrıca gitmediğinize çok sevindim:21::21::21::21: sanırım yarın sabah çıkacaksınız bu durumda:26:

Slm Sindimm evet dün bekledim ama gelemedin gerçi bende çok kalamadım gece iyi alışverişler bitanemm:38:

sevdim bu lafııı almamışsın ya canım benim az olsun öz olsun tbrk ederim:46::46:

hoşgeldin prensesimm yeni ciciler alındı o zaman oruçluyken alışverişi sevmiyorum ben :31::31: yok bitanemm bu gün iki apartman birlikte iftar yapacağız onu hazırlıklarını bitirdim iki tepsi arnavut böreği yaptım bana düşen oydu şimdi meraktan geldim bir bakayım diye masalar sandalyeler herşey hazır güzel bir iftar olacak:21::21:bayram temizliği olayı bana çok ters geliyor zaten her allahın günü düzenli yapıyoruz :32::32:

oyyy kıyamam ben sana :29: kilon az olduğu için bitanemm birde 2 hafta deneme süresi oluyor o süre zarfında zaten vermen gereken kilonun yarısını verirsin takım kadrosu sınırlı olduğu için tercih edilmiyor peki hoşgeldin o zaman aramıza yalnız öyle misafirlik filan anlamam ilk sayfadaki kuralları oku tüm kurallar senin içinde geçerlii:23::23: sanki takımdaymışsın gibi yarışacaksın anlaştıkmı:16::16:

inşallah hemen biterde banyon yaylaya kalmaz kuzumm:29:

wuuuuuuuuuuuuuuuu maşallah prensesimmm coşmuşsunnn:46::46::46::46: trbk ederimmm ortalama 1,79 cnmm süpersinnn:38::38:

Evet bayram alışverişine çıktık ama annemle üzümün çöpü üzümün sapı derken gittdik düğüne elbise aldık :16: Alışveriş yaparken bir de yağmur yağdı serin serin iyi oldu bunalmadık ama eğil kalk yaparken başım çok döndü :31:

Teşekkür ederim ablacımm :21:

misafirlik de iyi canim :) burda muhabbet etsek ben yine bulurum motivasyon. en son dun tartildim 56.6 kiloyum. 49u gormek istiyorum :)
bildirimler cuma mi oluyor simdi 😇

cok pardon ya 55.6 kiloyum :))

eveet ya ne güzel koktu eve gelene kadar tinerci gibi kokladım :52:
aa doğru yaa 1.08.... filan çıktı yuvarladığımız için peki ben %1.1 i nerden çıkardım acaba :52:
teşekkürler kaptanım sayenizde :29:

olsun sen yinede sürüver ne olur olmaz iz kalmasın:29::29: tamam canım zor birşey değilki seve seve yaparım :38: anneanne deyince bizede annaennem gelecek :30: mutlaka tıkıştırır 40 yaşındayım onun gözünde hala büyüyemedim:9::9::9:

tamam sürücem doktorun koyduğu gazlı bezi kaldırcam yarın zaten :)

aynen kaptan bende anneanemin gözünde 5 yaşında bi deri bi kemik kızım :52::9:

merhaba cınım:3:
bende takıma katılmak istiyorum :32:
fakat bayramda 3-4 günlük olmayabilirim :50:
ağutosun ortasında da mini bi tatil durumumuz olucak :15:
daha öncesinde bahsetmiştim:44:

şimdi takıma katılabilmek için naapmam lazım??:23:
hazır yarın cuma iken :27:
menüleri sizler mi belirliyorsunuz yoksa kendimiz mi?? :56:
neler yapmam konusunda, diyete başlama ve devam ettirme durumlarında
herşeyi ya işte herşeyi anladın sen onu hepsiyle ilgili 4/4 lük bilgi bekliyorum
:28::28:

Merhaba canımm bende şimdi yazmıştım :9::9: senin yerin hazır cnmm haftaya bildirim olmayacak o yüzden haftaya mesajlardan menülerden muafsınız

ilk önce ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen lazım cadıcımm menülerini kendin belirliyorsun her gün ne yedin ne için aldığın nefesi bile :9::9: yazmalısın yaptığın sporlarıda eklemelisin bizler menülerini inceleyip ne yapman konusunda uyarıyoruz kuzumm

sen kurallarımızı oku anlamadığın yer olursa açıklarım bitanemmm:38:

Merhaba canımm bende şimdi yazmıştım :9::9: senin yerin hazır cnmm haftaya bildirim olmayacak o yüzden haftaya mesajlardan menülerden muafsınız

ilk önce ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen lazım cadıcımm menülerini kendin belirliyorsun her gün ne yedin ne için aldığın nefesi bile :9::9: yazmalısın yaptığın sporlarıda eklemelisin bizler menülerini inceleyip ne yapman konusunda uyarıyoruz kuzumm

hemen okuyorum :10::10:

Dünkü menümü yazayım kızlar:

sahur:
1 meyveli yogurt
(iftarda cok kaçırınca sahurda bişey yiyemiyorum )

iftar:
2 peynirli gözleme ama cok ince açtım :)
3 koca bardak ayran
alabaş

eveet ya ne güzel koktu eve gelene kadar tinerci gibi kokladım :52:
aa doğru yaa 1.08.... filan çıktı yuvarladığımız için peki ben %1.1 i nerden çıkardım acaba :52:
teşekkürler kaptanım sayenizde :29:

tamam sürücem doktorun koyduğu gazlı bezi kaldırcam yarın zaten :)

aynen kaptan bende anneanemin gözünde 5 yaşında bi deri bi kemik kızım :52::9:

bölüm sonucu 1,088 olduğu için virgülden sonraki 3, rakam 5 ve 5 ten büyük olunca yuvarlıyorduk ya kuzum o yüzden 1,09 oluyor iftara az kaldı birde pidenin kokusu sarhoş etmiştir kesin ondandır cnmm:9: belki bizde ilerde anneannelerimiz gibi olacağız kimbilir:31:

hoşgördüm canım bu mesajından önce bak ben sana ne yazmışım
kalp kalbe karşıymış :16::16:

evet kesinlikle kalp kalbe karşı kuzumm:29:

misafirlik de iyi canim :) burda muhabbet etsek ben yine bulurum motivasyon. en son dun tartildim 56.6 kiloyum. 49u gormek istiyorum :)
bildirimler cuma mi oluyor simdi 😇

nasıl istersen cnmmm ister misafir ol ister takıma katıl aynı kuralları sanada uygulayacağım ona göre:23::23::9::9: evet bitanem bildirimler cuma günü öğle 12 ye kadar yapılıyor mazeretsiz 2 kez bildirim yapılmazsa takımdan diskalifiye olunuyor:5: kaydettim cnm 55,6 olarak:34:

Aaa evet hedef 55.5 olucaktı çok sağol canım uyardığın için :23:

Evet bayram alışverişine çıktık ama annemle üzümün çöpü üzümün sapı derken gittdik düğüne elbise aldık :16: Alışveriş yaparken bir de yağmur yağdı serin serin iyi oldu bunalmadık ama eğil kalk yaparken başım çok döndü :31:

Teşekkür ederim ablacımm :21:

yağmur yağdıysa iyi serinlemişsiniz biraz ooo cicini mümkünse görsek diyorummm:46::46::46:

:) neler yedigimizi nasil paylasiyoruz kizlar 1 gun oncesini mi söylüyoruz

bölüm sonucu 1,088 olduğu için virgülden sonraki 3, rakam 5 ve 5 ten büyük olunca yuvarlıyorduk ya kuzum o yüzden 1,09 oluyor iftara az kaldı birde pidenin kokusu sarhoş etmiştir kesin ondandır cnmm:9: belki bizde ilerde anneannelerimiz gibi olacağız kimbilir:31:

bu sefer anladım :)

aynen öyle oldu acıktım baya :27: ben kesin anneanem gibi olcam hissediyorum :9:

sahur:
1 meyveli yogurt

iftar:
3 koca bardak ayran
alabaş

afiyet olsun sindim hamarat sindi :) ayran görünce aklıma sen geliyosun kız :52: :9:
sen tartılmadın mı kız :23:

*** 6. TAKIM 371. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /0,12% )
EYLÜL SILA ( 66,5 / / /% )
ferideei ( 76,4 / / /% )
lisbeth93 (75,8/ / /% )
merinetya (76,4/ / /% )
miss_wong (73,5 /72,7 /0,8 /%1,09 )
neslihank4 (81,2/ / /% )
senasevval(55,9/54,9 /1 /%1,79 )
Sindi564 ( 80,2 / / /%)
Tekaskim( 64,5/ / /% )

6. Takım Ortalaması : %

Son düzenleme:
:) neler yedigimizi nasil paylasiyoruz kizlar 1 gun oncesini mi söylüyoruz

evet cnm ister akşam paylaşabilirsin ister ertesi gün nasıl istersen

sahur:
1 meyveli yogurt

iftar:
3 koca bardak ayran
alabaş

afiyetolsun cnmmm bak bak ince açmış tamam kızmıyorummm :38::38: alabaşı beğendinmi feride de seviyordu hala alıp denemedim ben:44:

ahdi ben gidiyorum mahllaede iftar beni bekliyor kaçmış gibi olmayayım görüşürüz meleklerimm:16::10::10: iyi iftarlar hepimize:56::56:

deneme süresi varmış 2 hafta , önümüzdeki hafta muaf olucaksak benim deneme süremi nasıl kontrol ediceksiniz??
okudum hepsini ve kabul ediyorum
ama işte o bahsettiğim süreler benim motivasyonumu etkileyecek napayım??

Back
X