• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menüm:

Kahvaltı:
Peynir
Yumurta
Kaymak
Cay

Öğle:
2 top cevizli dondurma

Akşam:
Haşlanmış içli köfte ben yuvarlak yassı yapıyorum küçük 3 tAne
1 kase dolusu yogurt
Bol bol zeytin :)

Spor şimdilik yok yapamamda heralde :(
Su şimdilik 1 bucuk litre

Iphone dan gönderildi
menu güzelmiş tatlım afiyet olsun bende yazayım

menum
sabah tam bi kkk kahvaltısı
ara yoğurt şeeftali yoğurtlu semiz
akşam az badem az kıymalı bezelye ve blgur pilav az yoğurt
spor sabah 30 dk lesli ve plates
akşam 15dk yuzme

menum
akşam 15dk yuzme
Senin menüde güzel cnm sporda yapmışsın ne güzel
sende ayran detoksu yapacaksın sanırım cnm gel beraber yapalım sen hangi gün yapacaksın ben salı günü yapmayı düşünüyorum

kalkar kalkmaz ılık limonlu su

SABAH
2 dilim karpuz
2 parmak kalınlığı keçi peyniri
3 adet ceviz

1 saat spor
(50 mekik-60 squat) ve daha bi sürü egzersiz))

spor sonrası yeşil çay

ÖĞLE
bir kase kelloggs special k kırmızı meyveli
içine 3-5 fındık ve 1 tatlı kaşığı bal eklendi
(başım döndüğünden bal koydum )

ARA ÖĞÜN
1 avuç badem 2 dilim karpuz

AKŞAM
yeşil fasulye akşamdan kalma :61::61:
bulgur pilavı
haydari

2 LT SU

SABAH
2 dilim karpuz
3 adet ceviz

1 saat spor

spor sonrası yeşil çay

ÖĞLE

ARA ÖĞÜN

AKŞAM
bulgur pilavı
haydari

2 LT SU
Menün güzelmiş cnm ne güzel sporda yapmışsın ohh

İyi akşamlar meleklerimmmmm:16::16::16: öğlen bir gittim gelemedim bir daha ütüydü yemekti spordu derken akşamı ettim

SABAH
2 dilim karpuz
3 adet ceviz

1 saat spor

spor sonrası yeşil çay

ÖĞLE

ARA ÖĞÜN

AKŞAM
bulgur pilavı
haydari

2 LT SU

cadıcım karataya başlamayacakmıydın bitanemmm:44::44: sabahın çok az olmuş baş dönmen normal :20: akşam ve spor süper cnmm:46:

menum
akşam 15dk yuzme

afiyetolsun neslimmmm:16::16:

Bugünkü menüm:

Kahvaltı:
Peynir
Yumurta
Kaymak
Cay

Öğle:
2 top cevizli dondurma

Akşam:
1 kase dolusu yogurt

Iphone dan gönderildi

dondruma neden 2 top Sindimmmm:19::19::19: afiyetolsun sabah kaymak da yenmişşş:56: dondurma cezanı yarın yapmalısın kuzum hani başlıyorduk toplu spora nolduuuu neden kaytarıyosun bakimmmm:29:

kizlar birazdan yola cikicam simdilik menumu yaziyim gece ya da yarin Sabah gecmis yaparim
bugun pek bir sey yiyemedim midem kotuydu dunden oturu

Sabah
2 domates peynir zeytin

ara
1 top cikolatali dondurma

aksam
1 kase yogurt

su 3 lt 1 br yesilcay 1 sise maden suyu

hadi hepiniz kendinize iyi bakin ben cikiyorum simdilik :3:

iyi yolculuklar bızdıkımmmm ama çok az yemişsinnn bitanemmm :19::19:

tesekkurler :) yani kaptanimiz kizar gibi geldi hamur sonucta ama ince hamurla falan durum kurtulur heralde :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamurunu lahmacun inceliğinde yaparsanız minik bir parça yiyebilirsiniz:29: yanında bol salata ile:56:

dunku menum:

kahvalti:
2 yumurtali omlet
mozarella
vee sonunda favorim eksi visne recelim bitti:1::1::1:

ogle:
1 dondurma

aksam:
1 firinda tavuk but
bol salata
1 parca haslanmis et
1 avuc ici kadar cips (simdi ben zayifladim ya avucumun ici de zayiflamistir kuculmustur onuda hesaba katin kizlar:27::27:)
bir avuc antep fistigi

şükür reçel bitmiş:46::46::46: Sindim dondurma alışkanlık halinemi geldi :45:yoksa evde yaptığın muz ve süt dondurmasımı:23::23: bak bak avucu küçülmüşte az yemişte ama sonuç olarak cips :4::4::47::47: sanırım regl olduğundan dolayı iraden zayıf düştü:29:

selam kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir..
dun yakinlarimizi ziyarete gittik isvicrenin bayrami vardi her yer tatil gecede orda kaldik iki saat once eve geldik camasir kartimda gelmis sonunda binadan gorevliler tatilden donmusler ve camasirlarimi yikiyorum bi yandan ev temizligi....
yarinda lunaparka gitcez yine akrabalarla erken uyancam o nedenle islerimi halledim diyorum..
bu arada sonunda bu sabah regl oldum :( ben hafta basinda olmak istedim insallah tartiya yansimaz..
bugun tartilamadim tanidigin evinde tarti yoktu...
esimle doktora gitmistik sonucu yazmayi unuttum.. cok sukur ameliyata gerek yokmus simdilik.. ilac verdiler 1 ay sonra tekrar kontrolu var...ama iyi simdilik hersey "tiptop" buradakilerin deyimiyle:1:
bu arada bende carsamba gunu ayran detoksuna baslicam yapmak isteyen olursa bana eslik edebilir :1:zaten ayda 1 kere yapilmasi sakincali degil..
sanirim neslim yapcak gel neslim carsamba yapalim cnm cumaya bakalim nasil sonuclar alcaz:34:
henuz alinti yapmadim isleri halledim onuda yaparim..
komsum taze borulce getirdi bana acaba onu yogurtlayip yesem mi ne etsem..:31:
pazartesi spora start vercem insallah..aslinda bugun yapcaktim ama ev isleri ile ugrasiyorum birde sirt agrim var biraz reglden dolayi, zaten yarin cok hareket ederim kesin..ama yiyecegim seylere dikkat etmem gerek gerci pogaca yapcam yol iicn yol uzun cunku..insallah kendime hakim olabilirim gerci dun cok guzel hakim oldum sonunda sapittim arkadasla:17:arakadasta baya kilo vermisisn dedi..kisin oraya gitmistim o zaman kollar gogus bolgen daha siskin gorunuyodu simdi eskisi gibi yeniden zarif durmaya basladin dedi:1:
baska ne yazcaktim hatirlamiyorum ama aklima gelirse yine yazarim artik:1:
hepinizi seviyorum kizlarrrr...

oh iyi yapmışsınız sindim gezin hazır tatilken eniştenin sonuçlarına da çok sevindim gözümüz aydın:21::21: taze börülcenin salatasını çok severim ben sarımsaklı ekşili ama yoğurtlu denemedim hiç:44: bak ne güzel tepkiler var kuzum ne olur iradene yenilme :54::54:
bizde snei seviyoruz sindim:17::16::16:

bisi demez heralde yiyeyim bari tesekkur ederim cnm :) mantikli dedin bulgur yiyoruz ahah

kısırın bulguru az ve salatası yeşilliği bol olursa sakınca yok cemrem afiyetolsun cnmmm:56:

Meleklerim bu arada yeni bir kardeş takımımız daha oldu 7, takım ile kardeş olduk bilginize zaman zaman ziyaret edersiniz:32::32::32:

6. Takım => 3. Takım & 7. Takım

372.etap
Eki Görüntüle 1203538 Eki Görüntüle 1203539 Eki Görüntüle 1203540

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Bayram 1, gün[/TD]
[TD]2, gün [/TD]
[TD]3.Gün[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:39::29:[/TD]
[TD]:39::46:[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD]:39::8:[/TD]
[TD]:39::20:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:10::39:[/TD]
[TD]:10::29:[/TD]
[TD]:10:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]:10::29:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]:56::46:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD]:56::44:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]:39::46:[/TD]
[TD]:125::46:[/TD]
[TD]:131::46:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemreq[/TD]
[TD]:53::39:[/TD]
[TD]:125::46:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1203534 Eki Görüntüle 1203532 Eki Görüntüle 1203533

:40:
dun yakinlarimizi ziyarete gittik isvicrenin bayrami vardi her yer tatil gecede orda kaldik iki saat once eve geldik camasir kartimda gelmis sonunda binadan gorevliler tatilden donmusler ve camasirlarimi yikiyorum bi yandan ev temizligi....
yarinda lunaparka gitcez yine akrabalarla erken uyancam o nedenle islerimi halledim diyorum..
bu arada sonunda bu sabah regl oldum :( ben hafta basinda olmak istedim insallah tartiya yansimaz..
esimle doktora gitmistik sonucu yazmayi unuttum.. cok sukur ameliyata gerek yokmus simdilik.. ilac verdiler 1 ay sonra tekrar kontrolu var...ama iyi simdilik hersey "tiptop" buradakilerin deyimiyle:1:
bu arada bende carsamba gunu ayran detoksuna baslicam yapmak isteyen olursa bana eslik edebilir :1:zaten ayda 1 kere yapilmasi sakincali degil..
sanirim neslim yapcak gel neslim carsamba yapalim cnm cumaya bakalim nasil sonuclar alcaz:34:
pazartesi spora start vercem insallah..aslinda bugun yapcaktim ama ev isleri ile ugrasiyorum birde sirt agrim var biraz reglden dolayi, zaten yarin cok hareket ederim kesin..ama yiyecegim seylere dikkat etmem gerek gerci pogaca yapcam yol iicn yol uzun cunku..insallah kendime hakim olabilirim gerci dun cok guzel hakim oldum sonunda sapittim arkadasla:17:arakadasta baya kilo vermisisn dedi..kisin oraya gitmistim o zaman kollar gogus bolgen daha siskin gorunuyodu simdi eskisi gibi yeniden zarif durmaya basladin dedi:1:

bızde senı sevıyoruz sekerım bende detoks dusunuyorum banu duymasın daha ıtıraf edemedım ama 1.2 artıdayım:53::53::43::43:ama salıgunumu baslasam bılemedım

slm kizlar kusura bakmayin gelemedim kac gondur. dun kozakli kaplicalarina geldik. cocuklar cok egleniyorlar. hele dila yi gorseniz ne mutlu havuzda. termal suya bile giriyoruz beraber. ama yavrum dun gunesten kollari yandi. urgup goreme dolaylarini gezerken bir bakik kollar kipkirmizi olmus. hos biz de cok farkli degiliz. burda net dogru duzgun cekmiyor. bilmiyorum bu hafta bildirim yapildimi ya da yapilacakmi. ben cok sistim ya da kilo aldim su an iki kilo artida gorunuyorum. bir hafada mumkunmu ki. sabah tartildim seksen iki gordum. iki saat havuzda egzersiz yaptim. hos dunde yapmistim. aksam ustu yine havuzda egzersiz dusunuyorum. bakalim :)))

bitanem ne kusuru evinde değilsinki ara ara iyi haberlerini alalım yeter:29: diloşumuza üzüldümm güneş koruyucusuz dışarı çıkarma cnm cimcime ne eğleniyordur:16: bu hafta yarışma olmadığı için bildirim sorunu yok ama biz yine de yapıyoruz durumumuzu görmek için cnm artıda görünmen normal kendi düzeninde değilsinki gezmedesin bozma moralini dönünce toparlarız cnm:38: 1,7 gelmişş 1 haftada verirsin sen:54: suda yapılan egzersizler daha çok kalori yaktırıyor cnm fırsat buldukça değerlendirmeye çalış

karatay diyet listelerini inceledim

fakat dikkatimi çeken bir şey var
normalde uzmanlar kırmızı et ile süt ve süt ürünlerini tüketmeyin der
özellikle kadınlar
çünkü vücudun etten aldığı demiri proteinli ürünler değer olarak azaltıyormuş

karatayda da sürekli yanyana görmekteyim kafam karıştı

bitanem açıkçası ben etle birlikte genelde salata tercih ediyorum karbonhidrat ve proteinin yanyana gelmemesi kuralını hep uyguladım ben sen de öyle yapabilirsin hiçbirzaman listelerdekini yapmadım kendi mutfağıma göre şekillendirdim cadıcımm:54:

:40:

bızde senı sevıyoruz sekerım bende detoks dusunuyorum banu duymasın daha ıtıraf edemedım ama 1.2 artıdayım:53::53::43::43:ama salıgunumu baslasam bılemedım

duydum duydummm:36::36::36::36: o zaman birlikte çarşamba günü başlayın Eylülüm tartıya faydası olur cuma günü:34::34: 1,2 çıkman normal evinde değildin cnmmm sıkma canını kurbana kadar artık bahanemiz yok bayrama kadar takımın yarısı mezun olacak bence:54::54:

selam kızlar yarıs olmıycanı bıldıgım için bıldırım yapmadım bugun ama durum kötu zaten bayramda kıcı bası dagıttım sonuc 67.5 yanı artı 1.2:43::43::43:
tatlı fazla yemedım ama cook karpuz yedım ee bırazda cıkolata:20::20:okadar ıltıfat aldım benı aylardır görmeyen akrabalardan dıyet formulu bıle ıstedıler ona ragmen nasıl bogazımı tutamadım bılmem.kaynımda oturuyoduk aksamustu cay ve cekırdek getırdı eltım ben cekırdek aldım avucuma esım aa cekırdek yıyosun kıyamet kopcak sen agzına surmezdın dedı guldu oan dank ettı ama malesef son geceydı olan olmustu.ben karpuza dayanamıyorum eve bıle fazla almıyorum kendımı tutamadıgımdan cunkı en sevdıgım meyve.bayramdada cook ıkram ettıler kötu oldu:43::43:olan oldu toparlamaya calıscam ınsallah detoks dusunuyorum sındıyle baslarım heralde bıde spor tamamdır.banucum cok özur dılerım ama bugun spora baslayamadım cunkı cook halsızım bogazım siş aıle hekımıne gıttım antıbıyotık basladım bugun oyuzden halım yoktu yarın nolur bılemem ama söz pazartesı hem yuruyuslerıme dönucem hem pilatesıme hem ortak sporlarımızı yapıcam:54:

menum
sabah haslanmıs yumurta kasar zeytın 1dılım ekmek

öğlen 5 ızgarada köfte salata 1bardak ayran
aksam 7tane sarma bıraz karpuz

2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak rezene

200mekık

selam kızlar yarıs olmıycanı bıldıgım için bıldırım yapmadım bugun ama durum kötu zaten bayramda kıcı bası dagıttım sonuc 67.5 yanı artı 1.2:43::43::43:
tatlı fazla yemedım ama cook karpuz yedım ee bırazda cıkolata:20::20:okadar ıltıfat aldım benı aylardır görmeyen akrabalardan dıyet formulu bıle ıstedıler ona ragmen nasıl bogazımı tutamadım bılmem.kaynımda oturuyoduk aksamustu cay ve cekırdek getırdı eltım ben cekırdek aldım avucuma esım aa cekırdek yıyosun kıyamet kopcak sen agzına surmezdın dedı guldu oan dank ettı ama malesef son geceydı olan olmustu.ben karpuza dayanamıyorum eve bıle fazla almıyorum kendımı tutamadıgımdan cunkı en sevdıgım meyve.bayramdada cook ıkram ettıler kötu oldu:43::43:olan oldu toparlamaya calıscam ınsallah detoks dusunuyorum sındıyle baslarım heralde bıde spor tamamdır.banucum cok özur dılerım ama bugun spora baslayamadım cunkı cook halsızım bogazım siş aıle hekımıne gıttım antıbıyotık basladım bugun oyuzden halım yoktu yarın nolur bılemem ama söz pazartesı hem yuruyuslerıme dönucem hem pilatesıme hem ortak sporlarımızı yapıcam:54:

Sıkma canını Eylülümm olan oldu ucunda ölüm yok ya sıkı bir motivasyonla gelenleri hemen yollarız kendini hazır hissettiğin zaman başla cnm bizleir biliyorsun sporsuz çok zor vermemiz özürdilenecek birşey yok cnm benim ptsi full kadro başlarız inşş:21::21:

menum
sabah haslanmıs yumurta kasar zeytın 1dılım ekmek

öğlen 5 ızgarada köfte salata 1bardak ayran
aksam 7tane sarma bıraz karpuz

2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak rezene

200mekık

ekmekler gelmiş yine :26: sabahları domates salatalık yeşillik mutlaka tüket cnm ekmekten daha çok tok tutuyor biliyosun karpuz akşam olmasa iyiymiş ama inş bundan sonra akşamdan önce yersin cmmm mekik süper ama:46::46:

Meraba kizlar bende kinaya gidip geldim cokkk yorgunum ama size bir cee diyim dedim. Keyifler iyidir insallah :)

1 kasecik yedim bile. baska yemem doydum zaten oldukca :)

Bulgur sisiriyor insani oh afiyet olsun :)

Hosgeldinn sekerim. Istedigin gibi gez dolas tatilden sonra siki yonetim bizi bekliyor

dunku menum:

kahvalti:
2 yumurtali omlet
mozarella
vee sonunda favorim eksi visne recelim bitti:1::1::1:

ogle:
1 dondurma

aksam:
1 firinda tavuk but
bol salata
1 parca haslanmis et
1 avuc ici kadar cips (simdi ben zayifladim ya avucumun ici de zayiflamistir kuculmustur onuda hesaba katin kizlar:27::27:)
bir avuc antep fistigi

Cips olmamis ama geri kalani guzel :)

kizlar birazdan yola cikicam simdilik menumu yaziyim gece ya da yarin Sabah gecmis yaparim
bugun pek bir sey yiyemedim midem kotuydu dunden oturu

Sabah
2 domates peynir zeytin

ara
1 top cikolatali dondurma

aksam
1 kase yogurt

su 3 lt 1 br yesilcay 1 sise maden suyu

hadi hepiniz kendinize iyi bakin ben cikiyorum simdilik :3:

Vucudun kitlik moduna girmedin canim dikkat et

Bugünkü menüm:

Kahvaltı:
Peynir
Yumurta
Kaymak
Cay

Öğle:
2 top cevizli dondurma

Akşam:
1 kase dolusu yogurt

Iphone dan gönderildi

2 top olmamiss yarin direk sporunu yapta gobiste kalmasin onlar

menum
akşam 15dk yuzme

Ohh super canim afiyet bol leptin olsun

SABAH
2 dilim karpuz
3 adet ceviz

1 saat spor

spor sonrası yeşil çay

ÖĞLE

ARA ÖĞÜN

AKŞAM
bulgur pilavı
haydari

2 LT SU

Karataya basladiysan cik olmamis sekerim ama afiyet olsun

Menumu yazayim bende yatayim artik leptini kacirmamak lazim

Sabah:
Tereyagda yumurta
Domates salatalik zeytin peynir
Ceviz
Cok az ekmek

Kuaforden sonra vakit bulamadim kinada cerezlerden yedim ama leblebi ve kuru kayisidan :((

Simdi gelincede sut ictim 1 bardak.

Spor:2 saat yuruyus
Su:2 litre olmustur ayrica sut, ayran ve maden suyu

*** 6. TAKIM BAYRAM HAFTASI FATURASI****

ayyuzlum0211 :--------- 80.3-----------------82 --------------> -1,7
EYLÜL SILA:---------- 66,3 -------------------67,5 --------------> -1,2
ferideei : ------76,4
lisbeth93 :--------74,4
merinetya :-------75.3
miss_wong:-- 72,7
neslihank4 :----81--------------------------81,5----------------------> -0,5
senasevval:--------54,9----------------------54,7---------------->0,2
Sindi564 :-------------80,1 -------------------
Tekaskim:-----63,8-----------------------------
MorcadiYesilyarasa:------52,3----------------51,3---------------->1
cemreq :-------54,7---------------54,1----------->0,6

Menumu yazayim bende yatayim artik leptini kacirmamak lazim

Sabah:
Tereyagda yumurta
Domates salatalik zeytin peynir
Ceviz
Cok az ekmek

Kuaforden sonra vakit bulamadim kinada cerezlerden yedim ama leblebi ve kuru kayisidan :((

Simdi gelincede sut ictim 1 bardak.

Spor:2 saat yuruyus
Su:2 litre olmustur ayrica sut, ayran ve maden suyu

Hoşgeldin prensesimmm nasıl geçti kınanız kurtlarını dökmüşsündür umarımm:21::21:

akşamda yememişsin acıkmadınmı cnm süt tutarmıkiiii neys eyorgunsundur iyi geceler bitanemm dinlen güzelce bende kaçacağım:38:

Selam kizlar biraz gec oldu menumu yazayim

sabah
5 zeytin
3 ceviz
peynir
yesil biber
maydanoz
sekersiz cay

oglen
1 kase kisir

aksam
4 izgara kofte
bol salata

az once tatli krizim tuttu bir parca bitter attim agzima. nolucak bu halim bilmem

su 2 bucuk litre ictim, hic spor da yapamadim agrilarimdan dolayi. :(

Back
X