- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
benim de canim havuz kenarinda guneslenmek istiyor banana yaaaaa
zaten iyice beyaz peynire dondum
regl oncesinde ve doneminde cok fark eder canim feci odem topluyoryz sonucta bozma moralini :13:
pilavla gozleme beraber olmasaymis keske
afiyet olsun
o spor sayilmaz mi ya ne bicim kalori yakilir dugunlerde oyna et oraya buraya kos
ay ben de dugun ozledim ne zamandir tanidik birinin dugunu olmadi dur eve donunce kuzenlerimi darliyim evlenin diye
uzun suredir taninan birinin kim olursa olsun olumu cok etkiliyor kaptanim o hissi biliyorum
mekani cennet olsun ne diyelim
kesinlikle bızdıkımmm mekanı cennet olsun düğünler tam kalori yakma yeri sana katılıyorum
Başın sağolsun kaptanım çok zor bir durum benimde babanem dedem vefat edince bağıra bağıra mahalleyi ayağa kaldırmıştı.
Evet 9 saat ayakta şiştimm sırf 5 dakikalık nikah için![]()
öyle deme kuzum 5 dk ama o 5 dk çok önemli yarın onlarda sana gelecek
ayy hayir abla berbat bir yolculuktu yanimdaki kadin cocuguna tokat atip durduben artik dayanamadim yahu kucucuk cocuk diye bana takti sana ne oluyor diye sagolsun arka taraftan bir kadin yer degistirmeyi onerdi de kurtuldum
gıcık olurum el kadar çocukta gücünümü deniyoki böyeleleri de anne diyor ya kendine
Hoşgeldin canım benimBizde de hep 30 yaş üstü kalmıştı hepsi de bu sene evlendi gitti şu 8 ayda
Şimdi sıra ablamda artık
Fırsat bulabildiğim kadar döktürdüm valla yakın akraba olunca oraya git buraya git yok çerez dağıt derken anca oldu![]()
ablanın düğününde en fit halinde olacaksın inşşş prensess
ben de menumu yaziyim
Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet 6 zeytin domates peynir ceviz 1 cb ye yakin
ara
1 magnum mininin yarisiiyi alistim dondurmaya
aksam
4 kofte 4 yk bulgur salata bir bardak salgam suyu
spor leslie 4 mile 100 mekik
su 3 lt 1 bardak yesilcay 2 sise madensuyu
aksami abrttim mi ya hep dondurma yuzunden oldu![]()
evet hep dondurma yüzünden
ohh valla dugune doymussun desene![]()
ablanin dugunu yakin mibizde evlenmiyor kimse ya 30 yas ustu kuzenler de evlenmiyor sevgilileri de var dur hepsinin yuzune vurucam tek tek
![]()
dur sen hedefine ulaş ondan sonra evlensinler bitanemmm