• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim de canim havuz kenarinda guneslenmek istiyor banana yaaaaa :25:
zaten iyice beyaz peynire dondum

regl oncesinde ve doneminde cok fark eder canim feci odem topluyoryz sonucta bozma moralini :13:

pilavla gozleme beraber olmasaymis keske :31:

afiyet olsun :56:

o spor sayilmaz mi ya ne bicim kalori yakilir dugunlerde oyna et oraya buraya kos :16:
ay ben de dugun ozledim ne zamandir tanidik birinin dugunu olmadi dur eve donunce kuzenlerimi darliyim evlenin diye :9:

uzun suredir taninan birinin kim olursa olsun olumu cok etkiliyor kaptanim o hissi biliyorum
mekani cennet olsun ne diyelim

kesinlikle bızdıkımmm mekanı cennet olsun düğünler tam kalori yakma yeri sana katılıyorum:21::21: evet geç başlarına bitanemm evlensinler :32::32:

Başın sağolsun kaptanım çok zor bir durum benimde babanem dedem vefat edince bağıra bağıra mahalleyi ayağa kaldırmıştı.

Evet 9 saat ayakta şiştimm sırf 5 dakikalık nikah için :9:

öyle deme kuzum 5 dk ama o 5 dk çok önemli yarın onlarda sana gelecek :34::34:

ayy hayir abla berbat bir yolculuktu yanimdaki kadin cocuguna tokat atip durdu :47: ben artik dayanamadim yahu kucucuk cocuk diye bana takti sana ne oluyor diye sagolsun arka taraftan bir kadin yer degistirmeyi onerdi de kurtuldum

gıcık olurum el kadar çocukta gücünümü deniyoki böyeleleri de anne diyor ya kendine :47::47:

Hoşgeldin canım benim :16: Bizde de hep 30 yaş üstü kalmıştı hepsi de bu sene evlendi gitti şu 8 ayda :9: Şimdi sıra ablamda artık

Fırsat bulabildiğim kadar döktürdüm valla yakın akraba olunca oraya git buraya git yok çerez dağıt derken anca oldu :37:

ablanın düğününde en fit halinde olacaksın inşşş prensess:46::46: yakın akaraba düğünleir olunca öyle hizmet grubunda oluyor insan:29::29:

ben de menumu yaziyim

Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet 6 zeytin domates peynir ceviz 1 cb ye yakin

ara
1 magnum mininin yarisi :22: iyi alistim dondurmaya :22:

aksam
4 kofte 4 yk bulgur salata bir bardak salgam suyu

spor leslie 4 mile 100 mekik
su 3 lt 1 bardak yesilcay 2 sise madensuyu

aksami abrttim mi ya hep dondurma yuzunden oldu :25:

evet hep dondurma yüzünden :4::4::4: artık vedalaşıyoruz kuzucummm sporada başlamışsın süperr:46::46: home home sweet home

ohh valla dugune doymussun desene :1:
ablanin dugunu yakin mi :21: bizde evlenmiyor kimse ya 30 yas ustu kuzenler de evlenmiyor sevgilileri de var dur hepsinin yuzune vurucam tek tek :10::9:

dur sen hedefine ulaş ondan sonra evlensinler bitanemmm :21::21:

Düğüne de kuaföre de doydum artık kuaför yüzü görmek istemiyorum :9: Ablamın daha çokk var. Bizimkiler 2 ayda sevgili olup 15 günde evleniyorlar :52:

sizinki en guzeliymis benim halamin kiziyla sevgilisi neredeyse 5 yildir birlikteler nisanliligi bile dusunmuyorlar birbirlerini tam anlamiyla tanimalari gerekirmis :53:
ben eski sevgilimle 3. ayda dugun hayali kuruyordum ya :9::9:

Düğüne de kuaföre de doydum artık kuaför yüzü görmek istemiyorum :9: Ablamın daha çokk var. Bizimkiler 2 ayda sevgili olup 15 günde evleniyorlar :52:

ooo rekor sizdeymiş o zaman:52::52: abimde 3 ay içinde tanıştı söz nişan düğün 2 ayağımız bir pabuca girmişti

ben cikiyorum simdilik cok uykusuzum
gidip yatiyim :103:
hadi herkese iyi geceler :21:

iyi geceler bitanem tatlı rğyalar uyu dinlen bızdıkımm:16::16:

sizinki en guzeliymis benim halamin kiziyla sevgilisi neredeyse 5 yildir birlikteler nisanliligi bile dusunmuyorlar birbirlerini tam anlamiyla tanimalari gerekirmis :53:
ben eski sevgilimle 3. ayda dugun hayali kuruyordum ya :9::9:

maşallahhh 5 yılda fazla değilmi kuzummm:44::44: zaten bir insanı 40 yılda bile tanımak imkansız

öğlenden beri misafirlerimiz var üstelik yatılı :14:
o nedenle çok giremedim kızlar affedin
bugün ki menüm gecikti
bildirim için girdim görüşelim yarın öpüyorum hepinizi

kalkar kalkmaz ılık limonlu su

SABAH
1 haşlanmış yumurta
2 parmak kalınlığı keçi peyniri
3 adet ceviz
3 adet yeşil zeytin

1 saat spor
(90 mekik) ve daha bi sürü egzersiz))

ÖĞLE
bir kase kelloggs special k kırmızı meyveli
içine 3-5 fındık

ARA ÖĞÜN
5-6 badem
2 adet hurma

AKŞAM
2 adet marullu tantuni

2,5 LT SU

hepinizi seviyorum iyi geceler

öğlenden beri misafirlerimiz var üstelik yatılı :14:
o nedenle çok giremedim kızlar affedin
bugün ki menüm gecikti
bildirim için girdim görüşelim yarın öpüyorum hepinizi

kalkar kalkmaz ılık limonlu su

SABAH
1 haşlanmış yumurta
2 parmak kalınlığı keçi peyniri
3 adet ceviz
3 adet yeşil zeytin

1 saat spor
(90 mekik) ve daha bi sürü egzersiz))

ÖĞLE
bir kase kelloggs special k kırmızı meyveli
içine 3-5 fındık

ARA ÖĞÜN
5-6 badem
2 adet hurma

AKŞAM
2 adet marullu tantuni

2,5 LT SU

hepinizi seviyorum iyi geceler

Hoşgeldin cadıcım misafir berekettir kuzumm yatılı olunca düzen biraz bozuluyor gerçi ama geçici bitanem:29::29: ayrıcaaa lavaşsız tantuni yediğin için tşk ederim cnm benimmmmm :38: marullu daha güzel değilmiydi:56::56: öğle ve akşam arasındakileri öğle yesen bitanem ara yapmamış olursun:34: spor harika:46:

Merhaba cici kardeş takımcığım . :16:
Umarım hepiniz iyisinizdir ve keyifler de yerindedir.:emir_bebek:
Takımda kimler var pek bilmiyorum geçmiş mesajlara bakma şansım olmadı. Ama saolsun Swetcim bizi hiç boş bırakmıyor . Danışman diyetisyenizmiz oldu sanki maşalahh :nazar::9: Her türlü soru ve sorunlarımızda yanımızda inşallah bizden de sizlere öyle bir destek gelir. Yıllar önceki deneyimimden biliyorum sıkı bir kardeş takım çok işe yarayabiliyor.
Yine görüşmek dileği ile :48:

oyyyyyyy en sonunda gelebildiiiimmm:3: sizden ayri kalmak yaramadi bana kacamaklar artti ama artik geldiiiimmmm:30: internet paketim hala yok ama 2- 3 gun sonra gelir.
umarim keyifler yerindedir

ya bu ayran detoksunu bir ben mi yapamadim ya ilk gunun aksaminda dayanamayip kebap yedim :1:
bakalim ben de gelecek hafta yaparim belki

iyi menu bence afiyet olsun :56:

spor cok guzel canim tebrikler biraz suyu artirip ara ogunleri de azaltsan cok daha hizli verirsin :34:

sen ne kilolar vermissin 1.2 kg den mi kurtulamiycan :13: bozma moralini

aksamki karpuz disinda gayet iyi bence :56:

ohh kinaniz mi vardi tatlim ne guzel kurtlarini dokmussundur :21: menu de guzel

agrin varsa kendini zorlama canim :13: menu de guzelmis afiyet olsun
sagol canım moral oldu vallahı dimı a ben 27 kilo verdım bu neki:34:

selam kızlar
kımsecıkler kalmamıs ama ben yenı gelebıldım.bugun kahvaltıdan snra halsızlık bastırdı hep uyuukladım.antıbıyotıklerdenmı bılmıyorum ama hep halsızlık uyku halı yorgunluk off aksamustude sahıle cıktık esım ve cocuklarla 10da geldık kızlarla ılgılenırken ugrayamadım.menumude yazayım unutmadan pek ıc acıcı degıl ama:30::30:

menüm

sabah peynır zeytın domates salatalık 2tatlıkasıgı recel 1dılım ekmek 1haslanmıs yumurta

öğlen 1tane halley:30::30:bıraz karpuz
aksam saat 7de 1tane kumpir cok az cekırdek

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

1saat yuruyus 100 yarım mekık

Hoşgeldin cadıcım misafir berekettir kuzumm yatılı olunca düzen biraz bozuluyor gerçi ama geçici bitanem:29::29: ayrıcaaa lavaşsız tantuni yediğin için tşk ederim cnm benimmmmm :38: marullu daha güzel değilmiydi:56::56: öğle ve akşam arasındakileri öğle yesen bitanem ara yapmamış olursun:34: spor harika:46:
aynen öyle kaptancııığım berekettir valla ..
paylaştıkça artıyor maşalla:nazar: daim olsun :21:
lavaşsız tantuni itiraf edeyim ki hiç lezzetli değildi lavaşın yerini tutmadı ama olsun
nefsimi bastırdım:1:
ara öğünlerimi yavaş yavaş atıyorum zaten
diyetimin tam oturmadığını düşünüyorum o nedenle
tam oturunca beslenme açısından, ara öğün tamamen kalkacak
spor hemde nasıl harika anlatamam, bildiğin kalça göbek kaslarım normal reaksiyonlarımla yanıyor
bu da spor işe yarıyor demektir
bacaklarımda inceden inceye sıklaşma ve incelme görünüyor
çok mutluyum:16:
teşekkürler desteğiniz için

yalnız evde dün arkadaşlarımızın aldığı hazır pudingler gözümün önünde duruyor
zor tutuyorum kendimi:25:
1 kaşık yasak dimi:15:

ayrıca sütlü tatlılarda mı yasak ya o kadar olmasın dimi ama kaptan:111::111:

Takımda kimler var pek bilmiyorum geçmiş mesajlara bakma şansım olmadı. Ama saolsun Swetcim bizi hiç boş bırakmıyor . Danışman diyetisyenizmiz oldu sanki maşalahh :nazar::9: Her türlü soru ve sorunlarımızda yanımızda inşallah bizden de sizlere öyle bir destek gelir. Yıllar önceki deneyimimden biliyorum sıkı bir kardeş takım çok işe yarayabiliyor.
Merhabaaaaa hoşgeldinn topiğiimizeeee :79::79:
Takımımız çok renkli bende yeni katıldım ama kısa sürede iyi sonuçlar elde ediyoruz
Tabiki destekle :29:
Hep beraber birbirimize destek olcaz ..Yaşasın diyet kardeşliği :124:

selam kızlar
kımsecıkler kalmamıs ama ben yenı gelebıldım.bugun kahvaltıdan snra halsızlık bastırdı hep uyuukladım.antıbıyotıklerdenmı bılmıyorum ama hep halsızlık uyku halı yorgunluk off aksamustude sahıle cıktık esım ve cocuklarla 10da geldık kızlarla ılgılenırken ugrayamadım.menumude yazayım unutmadan pek ıc acıcı degıl ama:30::30:
merhabaaaaa hoşgeldiiiiiiin:80:
o yaşadığın sorunları bende yaşıyordum ama spordan sonra oluyor kendimi koyverdiğimde bi bakmışım gidişat kötü hemen hareketleniyorum ve başa çıkabiliyorum ..geçici ve havalara bağlı olduğunu düşünüyorum ben
direncimizi sağlam tutalım :16:

selam kızlaar çok özledim siziii :16::16::16:

ben çok hasta oldum sormayın :25: yaylada internette yoktu hiç giremedim kusuruma bakmayın

3 gündür hastanede yatıyorum gıda zehirlenmesi dediler ama midem çok kötü 3 gündür serumla besleniyorum :5:

bugün normal yemeye başladım yavaş yavaş :)

hastanede wifi varken gireyim dedim sıkıldım hemde sizlere bir merhaba diyim :29:

ikindiye doğru hastaneden çıkacağım yarında biletimizi aldık dönüyoruz inş :34:

istanbula dönünce tekrar yazacağım

hepinizi öptümm :16::16:

Tünaydın meleklerimmmmm güzel bir pazar dilerim hepimize:16::16:

merhaba bitanem hoşgeldinnnn :38::38: her zaman bekleriz cnmmm est ne yapıyorumki kendi tecrübelerimi paylaşıyorum faydam oluyorsa ne mutlu:16::16:

oyyyyyyy en sonunda gelebildiiiimmm:3: sizden ayri kalmak yaramadi bana kacamaklar artti ama artik geldiiiimmmm:30: internet paketim hala yok ama 2- 3 gun sonra gelir.

oh çok şükür kuzum hoşgeldinnn:48::48: pazartesi paketin de gelir inşş ve bomba gibi bir haftaya başlarız o kaçamkalrın fatursaı ağır olacak gibi kuzucumm:38:

sagol canım moral oldu vallahı dimı a ben 27 kilo verdım bu neki:34:

aynen Wylülüm içinden minik bir çocuk çıktı nerdeyse dile kolay:46::46:

selam kızlar

dün uyku bastırdı Eylülüm hemen yattım cnm ilaçlar yapıyor olabilir ama sıcaklarda çok etkili sık sık duş al insanın uyuşukluğu gidiyor :29:

menüm

sabah peynır zeytın domates salatalık 2tatlıkasıgı recel 1dılım ekmek 1haslanmıs yumurta

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

halley kumpir çekirdek :20::20:

lavaşsız tantuni itiraf edeyim ki hiç lezzetli değildi lavaşın yerini tutmadı ama olsun
spor hemde nasıl harika anlatamam, bildiğin kalça göbek kaslarım normal reaksiyonlarımla yanıyor

elbette lavaşla yediğin zaman lezzetlidir fakat sonrasında yaşayacağın pişmanlığı düşününce 5 dk için değmez kuzucumm:29::29:

aslında ölçülerini alsan cadıcım sporun faydasını gözlemlersin spor bende alışkanlık yaptı mesela yapmadığım zaman kendimi çok mutsuz hissediyorum
zamanla beslenme düzenini oturtursun cnmm

bitanemm abartmadan tadımlık yiyebilirsin tabiii yediğini yakman şartt :23::23:

ben çok hasta oldum sormayın :25: yaylada internette yoktu hiç giremedim kusuruma bakmayın

3 gündür hastanede yatıyorum gıda zehirlenmesi dediler ama midem çok kötü 3 gündür serumla besleniyorum :5:

hastanede wifi varken gireyim dedim sıkıldım hemde sizlere bir merhaba diyim :29:

Oyyy Fatmacım hoşgeldinnnn:48::48: geçmiş olsun kuzum yayla havası yaramadı sana demekki ne yemiştinki zehirlendin:26 ne kusuru cnm benim zaten söylemiştin ayrıca tatiliz problem yok ama özledik açıkçası:38: iyi yolculuklar cnm sağ salim dönün evinize inş :16::16:

Hoşgeldin canım çok özlemişim senii çok geçmiş olsun :16: Temiz hava çarpınca çok kötü oluyor alışık olmayınca

menüm

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

Afiyet olsun canım ama akşam çekirdeği yemeseydin keşke

selam kızlar

Bende de şu aralar çok halsizlik var neden anlayamadım

Hoşgeldin canımm :16: kaçamaklar herkeste var bakalım gidicek mi

Vah tatlım Karatay'da "tatlı" hertürlüsu yasak tatlı zehirler diye geçer ama bi kaşık diyorsan bilemedim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herzaman bekleriz bizde
😘😘
Selam iyiyiz tatlim

Çoook geçmiş olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X