• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben akşam menümü bozmak zorunda kaldım hanımlar
2 kabak kalmıştı karpaçyo için ayırmıştım fakat biraz büzüşmüştü bende attım
patlıcanlarıda köftelerle beraber ızgara yaptım hafif yağda :((

ve sonunda kirmizi karti gordum umarim biraz durulurum. zor bi gundu ama.sanirim onumdeki uc gun daha zor olacak sancilar hareketedememe ve cocuklar. rabbim yardimetsin amin

maden suyumuda içtim kızlaaaaaarrrrrrrrr ohhh
bugün çok iyi başladım ama işlerden ötürü geç yedim yemeğimi
bu arada yarın şehirdışına gidiyoruz
akşam anca geç saatte bildirim yapabilirim
cuma günü de sabah kilo bildirimimi yapıcam
o gün yine geç saatte meü bildirimi yapabilirim
isteme törenleri falan malum kalabalık olucak
cumartesi günü de nişan var
yine geç saatlerde bildirimler yapıcam baştan söyliym
demedi demeyin
sonrada vay ben duymadım vay ben görmedim demeyin haaaa:-):-):-)

uzulme canim regl bitince odemi de atarsin hic sorun degil ben olamiyorum bir turlu de ondan sistim :mad:
menu de gayet guzel
inşallah sende bir an önce adet olursun rahatlarsın canım :/ adaçayı içmeni öneririm :)
teşekkürler :KK19:

Cnm göğsündeki kitleyi aldılar şükür şimdi durumu iyi

Ay evet çoklu alıntıyıda düzenlemişler geriye bi online kim var kim yok onu görsek iyi olacak :KK66:
Malesef bizim evde pek zeytinyağlı yemek pişmez cnm aileden gelen bişey genelde Doğu'da daha ağır yemekler yapıldığı için :KK66:
Aman dikkat cnm cok Can'ın cekiyorsa çikolatayı yarın 1 kare yiyebilirsin :KK1: geçmiş olsun bu hafta veremezsende sorun değil
Maşallah sana ayrıca cnm sporunuza yapmışsın hurmalar biraz fazla kaçmış ama reçeline bağlıyorum cnm :KK1:

çok şükür :)
evet biran önce online ve kilo çizelgesini düzeltmeliler
aa doğulumuydunuz siz canım unutmuşum :)
yok tatlım çikolatayla aram yoktur benim de regl döneminde işte göz açlığı oluyo :KK53:
saol bitanem izin verdiğin için :KK19:
aynen öyle oldu çikolatadan iyidir dedim hurma yedim :KK23:

Bugünkü menüm :
Kahvaltı:
Kk

Öğle:
1 elma

1 kahve

Akşam:
Dünkü irmikli köfte
1 koca kase sebze corbası
3 koca bardak (yaklaşık 1 litre) Ayran
Spor: bol bol ev temizliği:KK45:
afiyet olsun canım :) ayranlar gelmiş :KK50:

slm kizlar berbat durumdayim iki yedikce yiyorum bir de.bas agrisi tuttu ama nedenini cozdum.bir iki gun kadar adet olacam karnim davul oldu resmen. abuk subuk seyler yiyorum. dun kahvaltimin yaninda makarna yedim mesela o derece yani. varin gerisini siz dusunun. motivasyon sifirin altinda. neslihan zaten ezmis gecmis beni. attigim hava yanima kar kalmis:KK66:

ya bende bugünlerde öyleyim :/
neyse toparlanalım haftaya kadar canım inş :KK19:

Kızlar bir sorum var aranızda samsung kullanan var mı?
Ben Iphone kullanıyorum. Ama bazı nedenlerden dolayı bugün kafayı yedim çok rahatsız oldum ıphonedan yani nedeni eşimle ortak hesaptan uygulama indiriyoruz o laptopa arapca iTunes indirmiş bende Türkçe indirdim ama yinede arapca kaldı tamam biliyorum okumayı falan ama türkce bana Tabiki dahakolay geliyo eşimin tüm numaraları benim tlf a gelmiş fotolar eski fotolar tlf a yüklenmiş zaten 16 gb tlf o gün dedim artık samsung alcam samsung ta şarkı direk tlf dan indiriliyo. Fotolar kablosuz Bluetooth la yükleyebiliyoruz sırf o nedenden dolayı samsung almak istiyorum benim faturamın sözleşmeside bitti yenileyecegim için yeni tlf alma hakkım var hemde ucuza genc paketten yararlanıp sizce samsung 5s alsam mı yoksa Iphone daha mı iyi ? Yorumlarınızı bekliyorum merakla. Gerçi birkac yerde samsung tlfları patlamış kullanıcının elinde Türkiye'de olmuş biraz ondan tırstım çünkü ben resmen tlf yatıp kalkanlardanım da :KK66:
ben samsung kullanıyorum tam 7 senedir (2-3 tel değiştirdim tabi samsung olarak) hiç bir sorun yaşamadım bundan 1 sene önce hediyeyle iphoneum olmuştu 3 ay sonra fırlatıp attım resmen deli etti beni hiç sevmedim hem şarjı çabuk biter hem wifi ağlarına kolay girmez i-tunes desen orjinal şarkı ister vs.
samsunglar çabuk kafayı yiyor diyorlar temizliğini (gereksiz dosyaları silerek) yaparsan hiç sorun olmaz bence bende telfonla yatıp kalkarım bizim ailede herkes samsung cu kimsede patlamadı :KK48:

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bu arada ben istanbula gelince 1 bucuk ay kalacagim icin bizim orada bir spor salonu acilmis yalniz bayanlar icin kizkardesimde kayd olacakmis dedim dur bende geleyim 1 hafta sonra birlikte kaydolalim cunku ilk zamanalr gelen giden olur ve taa kurban bayrami oncesine kadar (benim icin gecerli) gitmek istiyorum
kizkardesim calistigi icin her sabah kalkip gitmek zorundayiz cok iyi olacak benim icin eger sabah erken saatte spor yaparsam butun gun yapacagim kacamaklara dikkat etmek zorunda kalcam o kadar sporum bosuna gitmesin diye sizce nasil muhtesem olmaz mi :KK73::KK73:
birde aksam ustu yada aksamlari oglumu buyuk parka gotururum o arada da hafif yuruyus yaparim ohhhh miss olur benim icin dimi kizlar ay cok heyecanladim:KK71::KK71:
yalniz su halay ceken smiley yimi bana geri verin o tam beni yansitiyodu

süpersin sindim çok iyi düşünmüşsün kaçamak yapsan bile sporla eritirsin oh mis :KK6::KK6:
halay çeken var yemek yiyen var noldu onlara ya :(

bebişler merhabaanaaaa
uzun bi aradan sonra dışarı çıktım
internetimizinde dünden beri açılmış olması ayrı mutluluk
benim bugün ki menüm belli az sonra yazıcam
bu siteyi beğenmedim hakaten giresi gelmiyor insanın
bu arada kuzular 2 adet saç boyası aldım :rolleyes:
biri kumral biride açık kumral ikisini karıştırsam diyyorum
birde sinameki kürü yapmam lazım bugün 4-5 saat bekletiyorum saçta
acaba önce boyasam sonramı kür yapsam yoksa yapsam sonra mı boyasam ?o_O

yarım saat oldu eve geleli daha yeni yemek yedim ahanda işte menüm:cool:

13 AĞUSTOS
SABAH
1 haşlanmış yumurta
peynir
5 zeytin
3 ceviz
fındık
badem
SPOR: squat 110 + 180 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
3 köfte ızgara
1 köy biberi
AKŞAM
3 köfte ızgara
patlıcan biber köz
kabak karpaçyo
SU 2 LT

iki boyayı mı karıştırcann ilginçmiş :KK30:
afiyet olsun :KK66:

hoşbuldum sindimmm:KK24:
sinameki kürü saç uzatıyor hızla işte malzemeler ;
sinameki otu
tatlı badem yağı
bemiks ampul

her seansta öncelikle 1 tutam sinamekiyi kaynatıp demliyoruz
ılıdıktan sonra tatlı badem yağını bi kapak ekliyoruz
akabinde bi bemiks ampul ekliyoruz karıştırıp saçların diplerine masaj yaparak uyguluyoruz
en az 4 saat saçta durmalı, ben bazen ertesi güne kadar bekletebiliyorum
8 hafta uygulayıp haftada bir yapmalıyız akabinde 2 hafta dinlenme süreci ile bir sonraki seanslara geçilir

:KK66:)
ilginçmiş bu :)
bana lazım değil çünkü saçlarım inanılmaz hızlı uzuyor :confused:
bana kızmayın hava atmıyorum aksine üzgünüm çünkü bir model kestiriyorum sadece 2 ay kalıyor o model sonra uzadığı için bozuluyor :KK57: :KK43:

kizlar ben bugun diyete ara verdim gibi oldu yani ihtiyacim vardi cidden baya baya sapittim ama ne yalan soyliyim pisman degilim bir kopma noktam olacakti o bugun oldu yarin da insallah toparlanacagim yoluma devam edecegim bugunu unuttum bile :cool: onun icin bugun menu yazmayacagim cunku yazarsam 2 sayfaya yakon surebilir :KK45:
yarin gorusuruz :KK52:
kız naptın neler yedin ayy bozduk hepimiz iyicene neyse bugünlük ara ver madem :)
oo kızlar hep beraber kaybetmisiz kendimizi ya akillanalim :( kaptanimiz yokken boyle oluyor demek ki.bugünkü menum
sabah
5 ceviz
1 yumurtadab tereyagli omlet
domates, maydanoz
peynir

oglen
1 tabak sadece haslanmis yagsiz tuzsuz yoğurtlu makarna

aksam yemegi yok

3litre civarı su, 40 dk yuruyus

evet kaptan yokken gerçekten herkes dağıldı ben de dahil :KK17:
afiyet olsun canım süpersin :KK19:

ilginçmiş bu :KK66:bana lazım değil çünkü saçlarım inanılmaz hızlı uzuyor :confused:afiyet olsun :KK66:
bana kızmayın hava atmıyorum aksine üzgünüm çünkü bir model kestiriyorum sadece 2 ay kalıyor o model sonra uzadığı için bozuluyor :KK57: :KK43:
ay evet iki tanesini karıştırıcam ama saçımı yeni yıkadım onedenle boya yapamicam gibi tereddütte kaldım temiz saça boya yapılırmı mantığı ile
saçının hızlı uzaması ne iyimiş
ben depresyona giriyorum lanetlikler yüzünden :mad:

selam kızlar :KK68:
bugün hep dışardaydım yine erkek arkadaşımlaydım sonra akşamda kızlarla buluştuk baya gezdim :KK23:
bugün cidden bende bişi var hiç bişi yiyesim yok sadece abur cubur istiyorum :KK11:
reglime bağlıyorum bunu çünkü sarhoş gibiyim ya :rolleyes::KK30::KK30:

menümü yazayım da bana kızın :KK11:

Menüm :oops:

Sabah:Canım hiç bir şey istemedi
Öğle:(dışardayım) Fajita, maden suyu,1 top limonlu dondurma,azcık tavuk göğsü tatlısı

Akşam:10 zeytin,az ceviz,çay (öğle 2 gibi yiyince acıktım)

spor:30 dk yürüyüş dışarda 2 saat gezinme

:oops::oops:

kizlar ben bugun diyete ara verdim gibi oldu yani ihtiyacim vardi cidden baya baya sapittim ama ne yalan soyliyim pisman degilim bir kopma noktam olacakti o bugun oldu yarin da insallah toparlanacagim yoluma devam edecegim bugunu unuttum bile :cool: onun icin bugun menu yazmayacagim cunku yazarsam 2 sayfaya yakon surebilir :KK45:
yarin gorusuruz :KK52:
o kadar cok SIKTIN kendini normaldir cnm bak ne gzel yarin toparlancakmissin
ama sen yinede menunu yaz olur mu beklemedeyim ona gore cnm bugun senin
batti balik yan gider diyerekten arkadaslarla yemege cikiyorum simdi de oradan da buyuk ihtimal tatliciya gidip kunefe yiyecem cunku nicin cunku akilsizim :KK76: kilo vermek icin o kadar harcadigm caba hic umrumda degil cunku :KK47:

neyse gidiyorum ben :KK11:
Afiyet olsun cnm
oo kızlar hep beraber kaybetmisiz kendimizi ya akillanalim :( kaptanimiz yokken boyle oluyor demek ki.bugünkü menum
sabah
5 ceviz
domates, maydanoz
peynir

oglen

aksam yemegi yok

Keske akşam yogurt bişeyler yeseydin cnm birde yogurt- makarna ikilisi önerilmiyo cnm domatesliye izin var bilgin olsun:)

Olsun cnm isteyerek yapmamışsın nasılsa
ve sonunda kirmizi karti gordum umarim biraz durulurum. zor bi gundu ama.sanirim onumdeki uc gun daha zor olacak sancilar hareketedememe ve cocuklar. rabbim yardimetsin amin
E hadi geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun
maden suyumuda içtim kızlaaaaaarrrrrrrrr ohhh
bugün çok iyi başladım ama işlerden ötürü geç yedim yemeğimi
bu arada yarın şehirdışına gidiyoruz
akşam anca geç saatte bildirim yapabilirim
cuma günü de sabah kilo bildirimimi yapıcam
o gün yine geç saatte meü bildirimi yapabilirim
isteme törenleri falan malum kalabalık olucak
cumartesi günü de nişan var
yine geç saatlerde bildirimler yapıcam baştan söyliym
demedi demeyin
sonrada vay ben duymadım vay ben görmedim demeyin haaaa:-):-):-)
Menü bildirimini sabah ta yapabilirsin cnm
Amaaa kilo bildirimini lütfen cuma Sabahı yapmaya çalış cnm onu da ben söylimde sonra duymadım deme haaa :)
inşallah sende bir an önce adet olursun rahatlarsın canım :/ adaçayı içmeni öneririm :KK66:
teşekkürler :KK19:

çok şükür :KK66:
evet biran önce online ve kilo çizelgesini düzeltmeliler
aa doğulumuydunuz siz canım unutmuşum :KK66:
yok tatlım çikolatayla aram yoktur benim de regl döneminde işte göz açlığı oluyo :KK53:
saol bitanem izin verdiğin için :KK19:
aynen öyle oldu çikolatadan iyidir dedim hurma yedim :KK23:

afiyet olsun canım :KK66: ayranlar gelmiş :KK50:

ya bende bugünlerde öyleyim :/
neyse toparlanalım haftaya kadar canım inş :KK19:

ben samsung kullanıyorum tam 7 senedir (2-3 tel değiştirdim tabi samsung olarak) hiç bir sorun yaşamadım bundan 1 sene önce hediyeyle iphoneum olmuştu 3 ay sonra fırlatıp attım resmen deli etti beni hiç sevmedim hem şarjı çabuk biter hem wifi ağlarına kolay girmez i-tunes desen orjinal şarkı ister vs.
samsunglar çabuk kafayı yiyor diyorlar temizliğini (gereksiz dosyaları silerek) yaparsan hiç sorun olmaz bence bende telfonla yatıp kalkarım bizim ailede herkes samsung cu kimsede patlamadı :KK48:

süpersin sindim çok iyi düşünmüşsün kaçamak yapsan bile sporla eritirsin oh mis :KK6::KK6:
halay çeken var yemek yiyen var noldu onlara ya :(

afiyet olsun :KK66:

ilginçmiş bu :KK66:
bana lazım değil çünkü saçlarım inanılmaz hızlı uzuyor :confused:

kız naptın neler yedin ayy bozduk hepimiz iyicene neyse bugünlük ara ver madem :KK66:

evet kaptan yokken gerçekten herkes dağıldı ben de dahil :KK17:
afiyet olsun canım süpersin :KK19:
Hoşgeldin cnm :)
Ahh o göz açlığı bende de var :)
Bence bizim takım nazara geldi kızlarr benden söylemesi :)
Cok şükür benim saclar da çabuk uzuyo benimde şikayetim yok ama bugün lazım olur bi tanıdık şikayet eder ben hemen hooop diye tarif vermeyi severim :)
Sanırım boya karıştırmada kimse benim rekorlarını geçemez tam 3 hatta 4 yıldır bu şekilde kendim boyuyorum saçlarımı ama bazen köklü değişiklik isteyince Türkiye'de kuaförde yapıveriyorum sonra dönünce de ben o rengi tutturmaya çalışıyorum :) biclk kuaför de renkleri karıştırıyorlar cnm birde gıcık yaptıgı rengi söylemiyo ki biz evde yapmayalım ben yurt dışındayım zaten nasıl olcak diyorum vermiyo yinede :(
Evet cnm inşallah iyi olacak benim için bu iki ay bugun Hesapladım nerdeyse iki ay kalcam ister misin bi 10 kilo verip gelem ;)
Demek samsung severler çoğunlukta :)

bugün hep dışardaydım yine erkek arkadaşımlaydım sonra akşamda kızlarla buluştuk baya gezdim :KK23:
bugün cidden bende bişi var hiç bişi yiyesim yok sadece abur cubur istiyorum :KK11:

Öğle:(dışardayım) Fajita, maden suyu,1 top limonlu dondurma,azcık tavuk göğsü tatlısı

Cnm keske aksam 1 haşlama yumurta yada yogurt ekleseydin ac kalmasaydın :)
Ne güzel hem sevgili hem kızlarla görüşülmüş ohh sefan olsun

Olsun cnm isteyerek yapmamışsın nasılsa
Menü bildirimini sabah ta yapabilirsin cnm
Amaaa kilo bildirimini lütfen cuma Sabahı yapmaya çalış cnm onu da ben söylimde sonra duymadım deme haaa :KK66: :KK66:
evet valla isteyerek yapmadım istem dışı
yok yok muhakkak bildiririm kilomu :rolleyes:

Dünkü menüm:

Kahvaltı:
1 muz
Ceviz
1 koca bardak süt

Öğle:
2 bisküvi
1 kahve

Akşam:
1 tabak mantarlı domatesli yani sebzeli bulgur pilavı :)
2 bardak ayran
Fırında tavuk

kızlar günaydın bu gün yoğun olacak dunki menumu yazayım
13/8/14 menum
sabah kk kahvaltısı
akşam 1 avuç badem+yarım ekmek bol tereyağlı+yayla çorbası ....berbatmı?
spor sabah 45dk yuruyus+lesli+plates
akşam 30dk yuruyus

ohhh ne guzel eglenmissin canim ama keske Sabah bir seyler yeseydin ya :oops:
sabah
5 ceviz
domates, maydanoz
peynir

oglen

aksam yemegi yok

haklisin canim kendi adima konusmak gerekirse ben costum diyet falan dun yalan oldu
keske aksam bir seyler atistirsaydin en azindan canim :KK51:
olsunn aksam menun gene de cok iyi olmus :KK19:
ayyy 10 dk dir dusunuyorum kirmizi kart ne ola ki diye ya ahaha :oops::-) anca jeton dustu
Dünkü menüm:

Kahvaltı:
1 muz
Ceviz
1 koca bardak süt

Öğle:
2 bisküvi
1 kahve

Akşam:
1 tabak mantarlı domatesli yani sebzeli bulgur pilavı :KK66:
2 bardak ayran
Fırında tavuk
sindim sabahin cok cok az degil mi ya bak Sabah yemedigin icin biskuvi yemissin tatlim :KK19: ama aksam guzel olmus :KK25:
kızlar günaydın bu gün yoğun olacak dunki menumu yazayım
13/8/14 menum
sabah kk kahvaltısı
akşam 1 avuç badem+yarım ekmek bol tereyağlı+yayla çorbası ....berbatmı?
spor sabah 45dk yuruyus+lesli+plates
akşam 30dk yuruyus
berbat degil de aksam biraz k. hidratli olmus sanki yayla da pirinc var degil mi yani biz oyle yapiyorduk eger oyleyse biraz fazla kacmis k.hidrat bence

ohhh ne guzel eglenmissin canim ama keske Sabah bir seyler yeseydin ya :oops:

haklisin canim kendi adima konusmak gerekirse ben costum diyet falan dun yalan oldu
keske aksam bir seyler atistirsaydin en azindan canim :KK51:

olsunn aksam menun gene de cok iyi olmus :KK19:

ayyy 10 dk dir dusunuyorum kirmizi kart ne ola ki diye ya ahaha :oops::-) anca jeton dustu

sindim sabahin cok cok az degil mi ya bak Sabah yemedigin icin biskuvi yemissin tatlim :KK19: ama aksam guzel olmus :KK25:

berbat degil de aksam biraz k. hidratli olmus sanki yayla da pirinc var degil mi yani biz oyle yapiyorduk eger oyleyse biraz fazla kacmis k.hidrat bence
ben ne çorbalara nede dolmalara nede pilavlara pirinç koymuyorum canım. ben aslen amasyalıyım bizim kültürde çorbalık yarma ve düğü vardır bulgur dışında. yarma düğü çorbalık kullanılır, dolmalara konur vs. pirinç belki 5 ay oldu yemeyeli, yesemde sadece 1 kaşıkla kalıyorum okadar.

ben ne çorbalara nede dolmalara nede pilavlara pirinç koymuyorum canım. ben aslen amasyalıyım bizim kültürde çorbalık yarma ve düğü vardır bulgur dışında. yarma düğü çorbalık kullanılır, dolmalara konur vs. pirinç belki 5 ay oldu yemeyeli, yesemde sadece 1 kaşıkla kalıyorum okadar.
ne guzel yapiyorsun o zaman ben annemi ikna edemedim pirincsiz dolma olayina falan
yarma bizde de var sanirim senin yayla dedigin seye biz mehir corbasi diyoruz o zaman :-)

Back
X