Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay makress sen anlattıkca dugunu ben kendımı hayal ettım basrol oyuncusu olarak :KK53:muhtesem o duygu yaa:KK37:

en fazla 6 ay sonra sen de bu duyguları yaşayacaksın nurummm :KK76::KK76:

aaa bak hıc bu aklıma gelmemıstı aslında ben aksam hepımızın musaıt oldugu zaman kameralı sporu dusunmustum

nasıl olacakki o:KK64:

Bende tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum. zaten 4 çocuk olduğu için tepkiler daha da bir fazla oldu ya.

aman nazar filan değdirmesinler sana her iltifatta okusaydın kuzum içinden:KK19:

amın canım ıns ... bu kez bende ınanıyorum

ben sana senin kendine inandığından daha çok inanıyorum nurummm:KK9::KK71::KK71:

en fazla 6 ay sonra sen de bu duyguları yaşayacaksın nurummm :KK76::KK76:

nasıl olacakki o:KK64:

aman nazar filan değdirmesinler sana her iltifatta okusaydın kuzum içinden:KK19:

ben sana senin kendine inandığından daha çok inanıyorum nurummm:KK9::KK71::KK71:
saol kaptanım... ılk once bı fıtness vıdeosunda hemfıkır oluruz acarız herkes kamera karsına gecer yapar coklu konusmadan kamera acarız olma mı kı

o zaman diğer sık kullandığım 2. yöntemi uygulayacaksın kuzumm çaktırmadan tabağını ya mutfağa bırakacaksın ya da eşine transfer:KK22:

kesinlikle fazla :KK19:aldıığımız nefesten haberimiz var çoğu burda yazılmasa bile:KK28:

gereksiz nurum yağ yakayım derken vücut kimyanı altsüt etme bence :KK19:

spora sılırsan gider kuzumm ben barfiks aldım tatlım bir de direnç lastiği onunla harika oluyor tüm kaslar çalışıyor birde abartıp direnç lastiğine ayaklarımı geçiriyorum yere yatıyorum mekik çekiyorum ayaklarda inip kalkıyor yağ mağ kalmıyor :KK76::KK76: süper oluyor inş kopmaz:KK48:

Kesinlikle sofrada kaçamak yapacak yiyecek bulunmazdıki zatennn:KK22:
Evet canım haklısın. Banucum ben 4 gün izin aldım işten. yani bu hafta yokum menülerimi yazamayacağım ama istersen not alayım pazartesi hepsini toplu yazarım olur mu. Taşınma işini erteledim henüz kaloriferler yanmıyor ama evi temizlemeyi düşünüyorum. Sonra fazlalıkları yeni eve götürürüm. Taşınma işi beklesin. Kaldığım ev de bizim yani ben evlenmeden kp ler almışlar. O yüzden acele etmeme gerek yok. Eksikliklerimi de hallederim öyle taşınırım. Vestiyer yapılacak, banyoya dolap birkaç eksik var. Ankastreler alınacak tül işi var, yavaş yavaş olsun içime sinsin diye düşündüm. Ne zaman ki herşey hazır olur öyle taşınırım inşallah.

Evet canım haklısın. Banucum ben 4 gün izin aldım işten. yani bu hafta yokum menülerimi yazamayacağım ama istersen not alayım pazartesi hepsini toplu yazarım olur mu. Taşınma işini erteledim henüz kaloriferler yanmıyor ama evi temizlemeyi düşünüyorum. Sonra fazlalıkları yeni eve götürürüm. Taşınma işi beklesin. Kaldığım ev de bizim yani ben evlenmeden kp ler almışlar. O yüzden acele etmeme gerek yok. Eksikliklerimi de hallederim öyle taşınırım. Vestiyer yapılacak, banyoya dolap birkaç eksik var. Ankastreler alınacak tül işi var, yavaş yavaş olsun içime sinsin diye düşündüm. Ne zaman ki herşey hazır olur öyle taşınırım inşallah.

yok bitanem mazeretliyken menü paylaşma zorunluluğu yok menüden muaf olursun sıkma kendini
bence girmeden önce yapılacak ne varsa yaptır kuzum ev boşken rahat edersin eşya varken insnaın canı çıkıyor acelen yok nasılsa

Ben varım :) bir haftasonu yapabiliriz mesela :KK73:

kankim haftasonu bizde ama o_O siz yaparsınız kuzum müsait olursam bende katılırım:KK5:

valla msn kullanmayalı baya bı zaman oldu coklu sohbette kamera olmuyomu kı aksama bakayım ben bı

sen bir iyi öğren bakalım yoks ahevesimiz kursağımızda kalacak:KK28:

yok bitanem mazeretliyken menü paylaşma zorunluluğu yok menüden muaf olursun sıkma kendini
bence girmeden önce yapılacak ne varsa yaptır kuzum ev boşken rahat edersin eşya varken insnaın canı çıkıyor acelen yok nasılsa

kankim haftasonu bizde ama o_O siz yaparsınız kuzum müsait olursam bende katılırım:KK5:

sen bir iyi öğren bakalım yoks ahevesimiz kursağımızda kalacak:KK28:
TAMAM KAPTANIM BAKIM İNŞ OLUR

Back
X