Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Blog varmi Canim hikayeni Blog yapsana sen ya

yok Berilim bir de blog çıkarma kk hayatıma girdi face de bitti zaten yetişemem:KK19:

Hep öyle yapıyordum da bu sabah unuttum kaptanım :oops: biraz önce aklıma geldi ama yemeğimi 4te yemiştim aç karnına sayılır mı :KK51:

erken yemişsin tabiki sayılıır ama unutmamaya çalış masanın üzerinden hiç kaldırmıyorum ben kahvaltı hazır olana dek çiğneme faslı sürüyor zaten:eek:

Tam gezenti oldum bende

Gez gez gezmek iyidir:KK55::KK55:

Kizlar selam menu yazayim nazarlik
Sabah karanfilli tarcinli cay
Karatay kahvaltisi ek avakado
Ogle 1 mandalin 1 kivi 1 muz 1 ayran biraz findik
yesilcay. T.kahvesi
Aksam pirasa salata ve t.fasulye yogurt
karanfilli tarcinli cay
gun ici 4000 adim
aksam 5dk mekik yapacam daha baş sagligina gelenler oldu
Kactim ben

Merhaba beril hoşgeldin :KK25:

Hosbulduk canimmmmm

yok Berilim bir de blog çıkarma kk hayatıma girdi face de bitti zaten yetişemem:KK19:

erken yemişsin tabiki sayılıır ama unutmamaya çalış masanın üzerinden hiç kaldırmıyorum ben kahvaltı hazır olana dek çiğneme faslı sürüyor zaten:eek:

Bn istiyorum ama esim izin vermixor Face whatsapp felan zaten yokta.instegram diyom onada Yok diyor.burayada kiziyorda beni cemkirtmemek icin susuyor

Tamam kaptanım, ben çiğnemeden suyla yutuyorum aslında, sen çiğniyor musun? Ben çiğneyemem herhalde :KK51:

yesilcay. T.kahvesi
karanfilli tarcinli cay
gun ici 4000 adim
Kactim ben
Karatay iki ögun degilmi benmi yanlis biliyorum

yesilcay. T.kahvesi
karanfilli tarcinli cay
gun ici 4000 adim
Kactim ben
Merhaba neslim nasılsın canım?

yesilcay. T.kahvesi
karanfilli tarcinli cay
gun ici 4000 adim
Kactim ben

Hoşgeldin neslimmm kuzum meyveler çok fazla :KK57::KK12: bu hafta çok dikkat etmen lazım 1 porsiypnu geçme lütfen:KK60:

Bn istiyorum ama esim izin vermixor Face whatsapp felan zaten yokta.instegram diyom onada Yok diyor.burayada kiziyorda beni cemkirtmemek icin susuyor

bende eş olmadığı için sorun yok kuzum:D

Tamam kaptanım, ben çiğnemeden suyla yutuyorum aslında, sen çiğniyor musun? Ben çiğneyemem herhalde :KK51:

çiğnemezsen faydasını göremezsin Gamzecimm çiğneyeceksinki faydalı yağlar ortaya çıksın istersen yiyeceğin zaman taza öğütebilirsinde nasıl istersen kuzum ben alıştım çiğniyorum artık

Karatay iki ögun degilmi benmi yanlis biliyorum

berilcim erken kahvaltı yapanlar 2,5-3 öğün yapabiliyor fakat benim gibi 10 da kahvaltısı bitenler için 2 öğün yetiyor bitanem:kk77:

Merhaba neslim nasılsın canım?

nesli kaçtı :KK55::KK55:

Sweetdimple Sweetdimple hay allah bu zamana kadar yuttuklarım boşa mı gitti şimdi yaniiiii :KK57: çiğnemeye çalışayım bakalım yarın :KK17: neslim cee dedi gitti kaptanım :KK48:

Elbette boşa gitmez Gamzem fakat asıl faydalı olan çekirdeğin içindeki özleri o yüzden çiğneyeme çalış cnmcım neslimie başsağlığına gelen çok olur kuzum

İyi geceler Gamzecimm benim de kaçmama az kaldı tatlı rüyalar:KK37: istersen istersen 1 çay kaşığı çiğneme ile başla belki zorlanırısın çok olunca:KK60:

[QUOTEpatlaması nk4, post: 37606648, member: 565913"]Kizlar selam menu yazayim nazarlik
yesilcay. T.kahvesi
karanfilli tarcinli cay
gun ici 4000 adim
Kactim ben[/QUOTE]
Meyve patlamasi olmuşoöğlen neslin kaptan gormesin

Çiğnemek şart caGamze12345, post: 37606660, member: 621827"]Tamam kaptanım, ben çiğnemeden suyla yutuyorum aslında, sen çiğniyor musun? Ben çiğneyemem herhalde :KK51:[/QUOTE]
Cignemek sart canim alisirsin zamanla

Back
X