Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar güzellerrr gelebildim şükür ev fulldü yine misafirleri yolcu edip sporumu da yaptım pilim bitti:KK51: şarj olmam lazım şekerleme yapim dedim ama vazgeçtimm:D

oooo süperrsin Gamzecimmm tşkler cnmm:nazar:

Güle güle giy bitanemmmm aman inş şifayı kapmazsınız o_O hele ki diloşum allah korusun

Allah kabul etsin bitanemm akşam süper ama gece coşmuşuzzz:63::63:

Oyyy presnsesimin doğum günü kutlu olsun bitanemmm sağlıklı mutlu başarılı nice güzel yılar dilerim diloşuma:KK15::KK68: iyi ki doğurmuşsun cnmmm:KK60: ne çabuk geçti bir sene :KK64: geçen sene bize hastahaneden bildiriyordunnn:KK48:

Ah keşke bitanemm hedefe ulaşana dek çekeceğin var elimden :KK60::D:D

Slm Aybükecimmm bugün firardaydık hepimiz iyiyiz
kuzum sen nasılsın:KK60:

az erken gelseydim keşke kaçırdım seni:KK51:

akşamüstü hem pilav hem aşure olmamış gülüm:KK12::KK12: hastaydın spor da yapamamışsın:KK19:

sabah doping yapmışız:KK50::KK50: afiyet şifa olsun cnmmm

Hosgeldin kaptanim ben spor yapamadim ama yarin soz karnim bugunde dinlensin

gel canım hemen ikram edelim :KK50:

ellerine sağlık tatlım kaptım geldim çayımı:KK50::KK15:

evet canım öyle olmuş :KK51: iyiyim bende spor yaptım kursa gittim geldim onun dışında evdeydim :KK69:

Ohh misss sporları yapınca üstümden yük kalkıyor benimde:D:D gerçi bugün zorlanarak yaptım misafir vardı akşama kadar :KK51:

Hosgeldin kaptanim ben spor yapamadim ama yarin soz karnim bugunde dinlensin

Hoşbuldum canımmm aman ne olur yapma bu ara :stop:ağrıların geçsin tatlım ondan sonra yaparsın

hedefleri sevdimmm Gamze de sen de 500 gr :D:D

ellerine sağlık tatlım kaptım geldim çayımı:KK50::KK15:

Ohh misss sporları yapınca üstümden yük kalkıyor benimde:D:D gerçi bugün zorlanarak yaptım misafir vardı akşama kadar :KK51:

Hoşbuldum canımmm aman ne olur yapma bu ara :stop:ağrıların geçsin tatlım ondan sonra yaparsın

hedefleri sevdimmm Gamze de sen de 500 gr :D:D

afiyet olsun canımm :KK68: :KK68: kesinlikle öyle iyi yapabilmişsin yine tebrik ederim canım :KK73:
bende kaç gündür yapmıyordum kendimi suçlu hissediyordum o_O bugün biraz yüklendim dizim çıt etti biraz da ağrı var yarına geçer inşallah

afiyet olsun canımm :KK68: :KK68: kesinlikle öyle iyi yapabilmişsin yine tebrik ederim canım :KK73:
bende kaç gündür yapmıyordum kendimi suçlu hissediyordum o_O bugün biraz yüklendim dizim çıt etti biraz da ağrı var yarına geçer inşallah

1 Gün atlarsam videolar birikiyor bitanem 90 günlük bir programa başladım 4. haftayı bitirdim şükür sonucu merak ettiğim için aksatmak istemiyorumm Aybükecim ısınmadan mı yapıyorsun acaba ısınma hareketlerini atlama tatlım inş geçer bitanemmm geçmiş olsun:KK19:

1 Gün atlarsam videolar birikiyor bitanem 90 günlük bir programa başladım 4. haftayı bitirdim şükür sonucu merak ettiğim için aksatmak istemiyorumm Aybükecim ısınmadan mı yapıyorsun acaba ısınma hareketlerini atlama tatlım inş geçer bitanemmm geçmiş olsun:KK19:
hangi videoyu yapıyorsun canım , çok güzel maşallah az kalmış o zaman :nazar: aksatmazsın sen sorumluluklarının bilincindesin :KK60:
teşekkür ederim canım geçer heralde çok önemli değilmiş gibi görünüyor tekrar motivasyona gelmişken dizim engel olsun istemem bugün çok ısınamadım ondan sanırım o_O

hangi videoyu yapıyorsun canım , çok güzel maşallah az kalmış o zaman :nazar: aksatmazsın sen sorumluluklarının bilincindesin :KK60:
teşekkür ederim canım geçer heralde çok önemli değilmiş gibi görünüyor tekrar motivasyona gelmişken dizim engel olsun istemem bugün çok ısınamadım ondan sanırım o_O

p90x3 programına başladım cnm pilatesten yogaya her tür sporun olduğu 30 ar dk lık videolar var :D:D bayanlar için olan lean takvimini yapıyorum bakalım değişiklik olacakmı:KK76:

yarına inş geçer cnmm ısınma hepimzie zaman kaybı gibi gelebiliyor fakat spor öncesi atlamamak lazım ısınmada soğuma da önemli:KK19:

Ben bugunki berbat menumu yazayim
sabah karatay kahvaltisi
2 de 1 ince dlm meyveli pasta 6 adet sigaraboregi
Aksam 8 de keşkek 5 parca cikolata
spor 1 saat ( 40dk yurume gerisi ip atlama ve eliptik bisiklet)
Bu sporun arkasina 2 saat gic oturmadan temizlik :)

Menumude yazdim kacacak delik ariyom ben . Nerelere gidem ben . Sabah kalkip 1 saat daha yurucem ip atlicam tepincemde tepincem asla kilo vermeden bildirim yapmicam cumaya yuzum gulecek. Of nesli of şaşkın nesli of rotayida şaşırdın offff

sabah karatay kahvaltisi

Menumude yazdim kacacak delik ariyom ben . Nerelere gidem ben . Sabah kalkip 1 saat daha yurucem ip atlicam tepincemde tepincem asla kilo vermeden bildirim yapmicam cumaya yuzum gulecek. Of nesli of şaşkın nesli of rotayida şaşırdın offff

Söz vermiştin neslimmm :KK12::KK61::KK61: her ne kadar spor yapsan da 2 günün telafi ye gidecek :110::110:

1 gün konuşmuyorum seninle :110::110:salı günü görüşürüz:cry::cry::cry:

387.Etap Haftalık
3344bb7f0b7f.gif
HEDEF Listesi

eylul sıla---- 62,1-------------------->61,6
makres---65,5-------------------------->65,4
35nur35----98-------------------------->97
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,7
senasevval----51.3----------------------------->50,9
Sindi564----82------------------->81,4
Gamze----79,4------------------------->78,9
Ayyüzlüm----80----------------->79,6
YENİ HEDEFLER GELSİN MELEKLERİMMMMM :) BANUNUN YERİNE HEEEEEE
İLK HEDEF BENDEN OLSUN

386.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

chef-male-chef-cook-food-smiley-emoticon-000754-large.gif
tenista1.png

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD]:nazar::kk77:[/TD]
[TD]:nazar::KK9:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]:KK72::KK33:[/TD]
[TD]:KK33::KK19:[/TD]
[TD]:nazar::KK50:[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]:KK17::KK19:[/TD]
[TD]:nazar::KK52:[/TD]
[TD]En Büyük KK[/TD]
[TD]:KK72::KK57:[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:KK72::stop:[/TD]
[TD]:KK72::KK20:[/TD]
[TD]:KK72::KK9:[/TD]
[TD]En Büyük KK[/TD]
[TD]:KK72::stop:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD]:KK72::KK19:[/TD]
[TD]En Büyük KK[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR]
torcedora.gif
torcedora.gif
torcedora.gif
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

sabah karatay kahvaltisi
Kacamagin dibine vurmusun neslim

Sweetdimple .!.:

p90x3 programına başladım cnm pilatesten yogaya her tür sporun olduğu 30 ar dk lık videolar var :D:D bayanlar için olan lean takvimini yapıyorum bakalım değişiklik olacakmı:KK76:

yarına inş geçer cnmm ısınma hepimzie zaman kaybı gibi gelebiliyor fakat spor öncesi atlamamak lazım ısınmada soğuma da önemli:KK19:
Baslasaydim benimde 1 ayim bitmis olcakti:(

Back
X