- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
maydanoz cigne hafifletiyor
kahvaltıdan sonra dişleirni fırçalayıp at iki karanfil ağzına kuzum misss![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maydanoz cigne hafifletiyor
kahvaltıdan sonra dişleirni fırçalayıp at iki karanfil ağzına kuzum misss![]()
Ay deme oyle :)ay evet sarisina ekmegi banacan.sarisi patlayip sarimsakli beyaz yogurda bulanacak
somun ekmegin kenarinida bana verecennnnnnnnnn
ayyyyyyyy acim cuma gellllllll artik
Kaptanım öyle bir yer ki toplu taşıma imkanımız yok evden.. Öyle daha fena.. Aslında her zaman yaptığım, annemle kardeşimi bırakırım pazara, çünkü evden 15 dk araba ile, ben eve giderim veya başka bir işim varsa onu hallederim işleri bitince gider onları alırım
Kalabalık yerklere giderken toplu taşımayı kullansan Gamzemm![]()
Ah neslim kaptanın yaşlandı artık ben bugünü perşembe sanıyorumCuma günü takımlar arası b,reysel derecesinde göreceğiz seni sanırım
onu kastetmiştim kuzum
Demek ekmek konusunda yalniz degilimay evet sarisina ekmegi banacan.sarisi patlayip sarimsakli beyaz yogurda bulanacak
Ayy canım neslim teşekkür ederimmmgamzem hadi sana 2. Ligi kaptirabilirim cunkum 1. Lik bende![]()
Hakkında hayırlısı olsun kuzum
Neslim sen bu hafta birinci olmazsan yandin![]()
sweet duymuyor degilmiDemek ekmek konusunda yalniz degilim![]()
ay evet sarisina ekmegi banacan.sarisi patlayip sarimsakli beyaz yogurda bulanacak
evet icelim sonra cumbada yatak ben kacar. Kaç nesli kaçuğraşma eylülümleeefenamı bulmaca çözer gibi oluyoruz kim demiş ne dmeiş
bol ceviz ve yeşillik süper hayırdır acıktıkmı ne bu çılbırı kim çıkardıhadi ikişer bardak su içelimm bakimm
![]()
AAben ssirke yi bilmiyordum hic sirke koymam suyuna sirkenin görevi nemi cilbirda
Kaptanım öyle bir yer ki toplu taşıma imkanımız yok evden.. Öyle daha fena.. Aslında her zaman yaptığım, annemle kardeşimi bırakırım pazara, çünkü evden 15 dk araba ile, ben eve giderim veya başka bir işim varsa onu hallederim işleri bitince gider onları alırımama bu kez benim de gelmemi istedi kardeşim öyle olunca mecbur arabayı bırakmak zorunda kaldık hiç böyle olacağını tahmin etmedim görevliye sordum her hafta böyle kalabalık oluyor mu otopark diye adam bezmiş halinden her hafta malesef dedi içini çekerek
![]()
Kaptanim duy bak ben sadece cilbiri menemeni ekmekle yiyom beril kavun uzum diyosweet duymuyor degilmi
ay olurmu ekmeksiz
hele kavunu uzumu ekmekle yiyen benim icin
ay cok guzel olur deneKaptanim duy bak ben sadece cilbiri menemeni ekmekle yiyom beril kavun uzum diyo![]()
hayırdır neslimm eylülümün ahı tuttu sanırımmm sende orjinal alıntı yapmışsın
dayan berilll dayannn hedefe ramak kalmışş
evet icelim sonra cumbada yatak ben kacar. Kaç nesli kaçiyi geceler
![]()
Demek ekmek konusunda yalniz degilim![]()
Sağol kaptanım bakalım kısmet.. İst.u zorlamıyorum zaten ilanlarda gözüm hep izmire kayıyor![]()
sweet duymuyor degilmi
ay olurmu ekmeksiz
hele kavunu uzumu ekmekle yiyen benim icin
Ah alintilarima çözümbbulabilsem.yazarken birden satir basina geciyoalintilar bozuluyo karisiyo kendi kendinw taslak kaydedildi diyo.tam cozemedim bu teli
kaptan kovarmi bu sefer . Alintilarina bayiliyom kuzumNeslim sen bu hafta birinci olmazsan yandin![]()
yaza deneyelim
kuzum yiyebilirsin elbette ama hedefini tutturamazsan liste yapıyorsun biliyorsunseçim senin işte hendek işte deve misali
Ne güzel olur Gamzem nur sen ben toplanırız
duymuyorum tatlımmmpilav makarnatyı ekmekle yiyeni duıymuştum ama üzüm ve kavun ilginç
Bakma sen neslime gülümmmm anlıyoruz biz![]()
Ayyy hem de ne güzel olurrr toplanır kaynatırız ne güzel
kuzum yiyebilirsin elbette ama hedefini tutturamazsan liste yapıyorsun biliyorsunseçim senin işte hendek işte deve misali
Ne güzel olur Gamzem nur sen ben toplanırız
duymuyorum tatlımmmpilav makarnatyı ekmekle yiyeni duıymuştum ama üzüm ve kavun ilginç
Bakma sen neslime gülümmmm anlıyoruz biz![]()
ay cok guzel olur dene
zayiflayinca dene
kiz ne cagiriyon onu surda fantazi yapiyoduk ya
Yok kaptanım bu adam yer gösteren adamdı.. Otopark sahibi pek tabii ki de para basıyor hem de nasılll![]()
kiz sweet bir diyetlieberin baska nasil bir fantazisi oluki canim
Bu ne biçim fantaziiiihem de cumaya bir kala cıs cıs için yeşilçaylarınızı
Valla gülüm en temiz iş al bi otoparkk bas parayııı![]()
Kiymetimi bilsin diye cagiriyorum kuzum benden çok ekmek yiyenide var diye:)ay cok guzel olur dene
zayiflayinca dene
kiz ne cagiriyon onu surda fantazi yapiyoduk ya
hiiiii bende beni sikayet edecen sandimKiymetimi bilsin diye cagiriyorum kuzum benden çok ekmek yiyenide var diye:)