Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kalabalık yerklere giderken toplu taşımayı kullansan Gamzemmo_O

Ah neslim kaptanın yaşlandı artık ben bugünü perşembe sanıyorum:oops::oops: Cuma günü takımlar arası b,reysel derecesinde göreceğiz seni sanırım :KK28::KK28:onu kastetmiştim kuzum:KK60:
Kaptanım öyle bir yer ki toplu taşıma imkanımız yok evden.. Öyle daha fena.. Aslında her zaman yaptığım, annemle kardeşimi bırakırım pazara, çünkü evden 15 dk araba ile, ben eve giderim veya başka bir işim varsa onu hallederim işleri bitince gider onları alırım :KK51: ama bu kez benim de gelmemi istedi kardeşim öyle olunca mecbur arabayı bırakmak zorunda kaldık hiç böyle olacağını tahmin etmedim görevliye sordum her hafta böyle kalabalık oluyor mu otopark diye adam bezmiş halinden her hafta malesef dedi içini çekerek :KK17:

Hakkında hayırlısı olsun kuzum

Neslim sen bu hafta birinci olmazsan yandin:KK48::KK48:

Aynen gülüm çok ümitliyim neslimden bu hafta:D:D

zaten burdaki kaynarsuyun içinde de sirke olması lazım orjinal tarif öyledir

ama ben tereyağında pişirip üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum
[/QUOTE]
Sağol kaptanım bakalım kısmet.. İst.u zorlamıyorum zaten ilanlarda gözüm hep izmire kayıyor :KK48:

ay evet sarisina ekmegi banacan.sarisi patlayip sarimsakli beyaz yogurda bulanacak
somun ekmegin kenarinida bana verecennnnnnnnnn
ayyyyyyyy acim cuma gellllllll artik

dayan berilll dayannn hedefe ramak kalmışş

uğraşma eylülümleee:KK22: fenamı bulmaca çözer gibi oluyoruz kim demiş ne dmeiş:KK22:

bol ceviz ve yeşillik süper hayırdır acıktıkmı ne bu çılbırı kim çıkardı :anneadayı: hadi ikişer bardak su içelimm bakimm:KK50::KK50:
evet icelim sonra cumbada yatak ben kacar. Kaç nesli kaç :KK31::KK31::KK31:iyi geceler :KK74:

:KK74::KK74:[/QUOTE]
hayırdır neslimm eylülümün ahı tuttu sanırımmm sende orjinal alıntı yapmışsın:-):-) iyi geceler tatlım leptin zamanı:KK60:

AAben ssirke yi bilmiyordum hic sirke koymam suyuna sirkenin görevi nemi cilbirda

değişik bir tat oluyor gülüm dene istersen belki seversin ben sevemedim:eek: sirekiy sevmeme rağmen yumurtada garip geldi

Kaptanım öyle bir yer ki toplu taşıma imkanımız yok evden.. Öyle daha fena.. Aslında her zaman yaptığım, annemle kardeşimi bırakırım pazara, çünkü evden 15 dk araba ile, ben eve giderim veya başka bir işim varsa onu hallederim işleri bitince gider onları alırım :KK51: ama bu kez benim de gelmemi istedi kardeşim öyle olunca mecbur arabayı bırakmak zorunda kaldık hiç böyle olacağını tahmin etmedim görevliye sordum her hafta böyle kalabalık oluyor mu otopark diye adam bezmiş halinden her hafta malesef dedi içini çekerek :KK17:

tesr yön demekki adamın dediği pek inandırıcı değil sonuçta para kazanıyorlar her hastahaneye gidişimde tl ödüyorum mecburen :KK14::KK14: para basıyor otoparkçılar o yüzden samimi gelmedi

dayan berilll dayannn hedefe ramak kalmışş

evet icelim sonra cumbada yatak ben kacar. Kaç nesli kaç :KK31::KK31::KK31:iyi geceler :KK74:

:KK74::KK74:
hayırdır neslimm eylülümün ahı tuttu sanırımmm sende orjinal alıntı yapmışsın:-):-) iyi geceler tatlım leptin zamanı:KK60:

değişik bir tat oluyor gülüm dene istersen belki seversin ben sevemedim:eek: sirekiy sevmeme rağmen yumurtada garip geldi

tesr yön demekki adamın dediği pek inandırıcı değil sonuçta para kazanıyorlar her hastahaneye gidişimde tl ödüyorum mecburen :KK14::KK14: para basıyor otoparkçılar o yüzden samimi gelmedi
[/QUOTE]
Yok kaptanım bu adam yer gösteren adamdı.. Otopark sahibi pek tabii ki de para basıyor hem de nasılll :KK43:

Demek ekmek konusunda yalniz degilim:KK48::KK48:

kuzum yiyebilirsin elbette ama hedefini tutturamazsan liste yapıyorsun biliyorsun:KK8::KK8::KK8: seçim senin işte hendek işte deve misali :KK28::KK28:
Sağol kaptanım bakalım kısmet.. İst.u zorlamıyorum zaten ilanlarda gözüm hep izmire kayıyor :KK48:

Ne güzel olur Gamzem nur sen ben toplanırız :D:D:D

sweet duymuyor degilmi
ay olurmu ekmeksiz
hele kavunu uzumu ekmekle yiyen benim icin

duymuyorum tatlımmm :KK35::KK35::KK35: pilav makarnatyı ekmekle yiyeni duıymuştum ama üzüm ve kavun ilginç :KK64::KK64:

Ah alintilarima çözümbbulabilsem.yazarken birden satir basina geciyo :KK62::KK62:alintilar bozuluyo karisiyo kendi kendinw taslak kaydedildi diyo.tam cozemedim bu teli

Bakma sen neslime gülümmmm anlıyoruz biz:KK60:

kuzum yiyebilirsin elbette ama hedefini tutturamazsan liste yapıyorsun biliyorsun:KK8::KK8::KK8: seçim senin işte hendek işte deve misali :KK28::KK28:

duymuyorum tatlımmm :KK35::KK35::KK35: pilav makarnatyı ekmekle yiyeni duıymuştum ama üzüm ve kavun ilginç :KK64::KK64:

yaza deneyelim

Ayyy hem de ne güzel olurrr toplanır kaynatırız ne güzel :KK60:

Back
X