- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
bılmeedım kıOlurmu tatlim yuzden suoer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bılmeedım kıOlurmu tatlim yuzden suoer
Olur neslimm sen isteBenim icinde dans et bu hafta dans etme haftasi olsun ::))
kaçla başlamıştın tatlım bilemedim benSlm kizlar hayirli cumalar canlar ..
gecmise goz attim harikasinizNurum seni ayrica tebrik ediyorum arkadasim
kilomu yazayim bende 92.9 canlar ortalamam 0.11 hesapladim kurstayim yanlisa duzeltin kizlar
gorusuruz aksam insalh![]()
hayırlı cumalar fıstıgım... tsk ederım.. oncekı kılon kactı pekıSlm kizlar hayirli cumalar canlar ..
kilomu yazayim bende 92.9 canlar ortalamam 0.11 hesapladim kurstayim yanlisa duzeltin kizlar
Ben 93 kg. basladim canim 100 gr. Cik vermisimkaçla başlamıştın tatlım bilemedim ben
oda bırseydır cnm artık onumuzdekı hafta yapatsın atagınıBen 93 kg. basladim canim 100 gr. Cik vermisim![]()
oda bırseydır cnm artık onumuzdekı hafta yapatsın atagını
Ay bugün çok mutluyummm![]()
ayy bende ıcım kıpır kıpır kendımı dısarı atıp durmadan kosasım var hemde bagıra bagıra![]()
Ben de müzik açıp çıllgınlarr gibi dans edeceğim az sonra![]()
Bende 12 keşfe cikicam bol bol gezerim hareket olur
bitanem önemli olan kalıcı gitmesi ve her hafta gitmesi bence süpersinnsanmıyorum 4.4 kılo veren var... bıde kılo fazlaya oyuzden verdıgım kılo az oluyo aslında
Slm kizlar hayirli cumalar canlar ..
Hai inş tatlım grşrz akşamaInsalhh canim haftaya supriz yapabilirim![]()
Selam kozlar iyiyiz yine bu hafta swetin melekleri haftaya dahada super olcaz![]()
evet kaptanım öz olsun gercektendeGeldim şekerleri bi sağlık ocağına bir kargoya gidip geldim
Maşallah her haftamız böyle olsun inşşş mutluluğumuz katlanarak çoğalsın
kolay gelsin neslim
bitanem önemli olan kalıcı gitmesi ve her hafta gitmesi bence süpersinn
Hayırlı cumalar Aslıcımmm az olsun öz olsun ama haftaya atak bekliyorum senden
Hai inş tatlım grşrz akşama![]()
slm cnmmm evet valla superız heeeSelam kozlar iyiyiz yine bu hafta swetin melekleri haftaya dahada super olcaz![]()
BENDE SEVDIMSevdim bunu Swettin Meleklerii![]()
slm canım hg.. olsun kolestrolden bısey olmaz... evet b12 baslasan ıyı olur.. ıns herhafta boyle olur ...Selam kızlar ancak gelebildim, bugün de izinliydim ama iş yerinden çağırdılar izni kesmek zorunda kaldım. Ancak toparlayabildim. Herkes çok güzel kilolar vermiş maşallah, hepinizi tebrik ediyorum. Ortalama da çok iyi. Her hafta böyle olur inşallah.
Sabah tahlil oldum henüz hepsi çıkmamış ama kollesterol yükselmiş 200 olmuş. Nedendir anlamadım. B12 de 241 sınır zaten 239, hemen iğneye başlamam lazım. Henüz doktora göstermedim hepsi çıksın diye, D vitamini tahlili ayın 24 ünde çıkacak bu arada b12 ye başlasam iyi olacak.
Hoşbuldum canım. Bu hafta bir ben veremedim. Oruç tutuyorum gece yedim yattım bu da etkilemiştir. Bir de 4 gündür bağırsaklarım çalışmıyor, karnım kocaman olmuş bir haldeyim. Nasıl artı çıkmadım ona şaşıyorum.slm canım hg.. olsun kolestrolden bısey olmaz... evet b12 baslasan ıyı olur.. ıns herhafta boyle olur ...
slm canım kendını anlatsana bıraz tanımıs olurum senı bende anlatırım ama ılk once senSlm kızlar,,,
Tebrik ederim helede bayılanbayılana seni masallahhhhh
Evt 82,5 le aranıza katılmış oldum bugün, inş haftaya bende verebilirim