Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm kizlar hayirli cumalar canlar ..
gecmise goz attim harikasiniz :nazar::KK5:Nurum seni ayrica tebrik ediyorum arkadasim :nazar::KK9::KK73::KK5:
kilomu yazayim bende 92.9 canlar ortalamam 0.11 hesapladim kurstayim yanlisa duzeltin kizlar :KK30::KK33:
gorusuruz aksam insalh :KK37:
hayırlı cumalar fıstıgım... tsk ederım.. oncekı kılon kactı pekı

Geldim şekerleri bi sağlık ocağına bir kargoya gidip geldim

Ay bugün çok mutluyummm :KK76::KK76:

ayy bende ıcım kıpır kıpır kendımı dısarı atıp durmadan kosasım var hemde bagıra bagıra:KK53:

Ben de müzik açıp çıllgınlarr gibi dans edeceğim az sonra :KK76::KK76:

Maşallah her haftamız böyle olsun inşşş mutluluğumuz katlanarak çoğalsın:D:D:D

Bende 12 keşfe cikicam bol bol gezerim hareket olur

kolay gelsin neslim

sanmıyorum 4.4 kılo veren var... bıde kılo fazlaya oyuzden verdıgım kılo az oluyo aslında
bitanem önemli olan kalıcı gitmesi ve her hafta gitmesi bence süpersinn :nazar:

Slm kizlar hayirli cumalar canlar ..
gecmise goz attim harikasiniz :nazar::KK5:Nurum seni ayrica tebrik ediyorum arkadasim :nazar::KK9::KK73::KK5:
kilomu yazayim bende 92.9 canlar ortalamam 0.11 hesapladim kurstayim yanlisa duzeltin kizlar :KK30::KK33:
gorusuruz aksam insalh :KK37:

Hayırlı cumalar Aslıcımmm az olsun öz olsun ama haftaya atak bekliyorum senden :KK15:

Insalhh canim haftaya supriz yapabilirim :KK39::KK8:
Hai inş tatlım grşrz akşama:KK15:

Geldim şekerleri bi sağlık ocağına bir kargoya gidip geldim

Maşallah her haftamız böyle olsun inşşş mutluluğumuz katlanarak çoğalsın:D:D:D

kolay gelsin neslim

bitanem önemli olan kalıcı gitmesi ve her hafta gitmesi bence süpersinn :nazar:

Hayırlı cumalar Aslıcımmm az olsun öz olsun ama haftaya atak bekliyorum senden :KK15:

Hai inş tatlım grşrz akşama:KK15:
evet kaptanım öz olsun gercektende

Selam kızlar ancak gelebildim, bugün de izinliydim ama iş yerinden çağırdılar izni kesmek zorunda kaldım. Ancak toparlayabildim. Herkes çok güzel kilolar vermiş maşallah, hepinizi tebrik ediyorum. Ortalama da çok iyi. Her hafta böyle olur inşallah.
Sabah tahlil oldum henüz hepsi çıkmamış ama kollesterol yükselmiş 200 olmuş. Nedendir anlamadım. B12 de 241 sınır zaten 239, hemen iğneye başlamam lazım. Henüz doktora göstermedim hepsi çıksın diye, D vitamini tahlili ayın 24 ünde çıkacak bu arada b12 ye başlasam iyi olacak.

Selam kızlar ancak gelebildim, bugün de izinliydim ama iş yerinden çağırdılar izni kesmek zorunda kaldım. Ancak toparlayabildim. Herkes çok güzel kilolar vermiş maşallah, hepinizi tebrik ediyorum. Ortalama da çok iyi. Her hafta böyle olur inşallah.
Sabah tahlil oldum henüz hepsi çıkmamış ama kollesterol yükselmiş 200 olmuş. Nedendir anlamadım. B12 de 241 sınır zaten 239, hemen iğneye başlamam lazım. Henüz doktora göstermedim hepsi çıksın diye, D vitamini tahlili ayın 24 ünde çıkacak bu arada b12 ye başlasam iyi olacak.
slm canım hg.. olsun kolestrolden bısey olmaz... evet b12 baslasan ıyı olur.. ıns herhafta boyle olur ...

bayılıyorum bu sarkıya cok anlamlı

Beni koyup gitme ne olursun
Durduğun yerde dur
Kendini martılarla bir tutma
Senin kanatların yok
Düşersin yorulursun
Bir deniz kıyısında otur.
Gemiler sensiz gitsin bırak
Herkes gibi yaşasana sen
İşine gücüne baksana
Evlenirsin çocuğun olur

Sonun kötüye varacak
Elimi tutuyorlar ayağımı
Yetişemiyorum ardından
Hevesim olsa param olmuyor
Param olsa hevesim
Yaptıklarını affettim
Seninle gelmeyeceğim yine de

Son düzenleme:
slm canım hg.. olsun kolestrolden bısey olmaz... evet b12 baslasan ıyı olur.. ıns herhafta boyle olur ...
Hoşbuldum canım. Bu hafta bir ben veremedim. Oruç tutuyorum gece yedim yattım bu da etkilemiştir. Bir de 4 gündür bağırsaklarım çalışmıyor, karnım kocaman olmuş bir haldeyim. Nasıl artı çıkmadım ona şaşıyorum.

Back
X