Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm meleklerimmm :KK36::KK36: bugün annemin hemşire arkadaşları geldi 12 kişi ev altın kızlar doldu:D:D dünden geleceklerini biliyordum sabah uğrarım dedim ama bizim akıllı yöneticimiz apartman elektrik faturasını yatırmamış dolayısı ile net yok :KK62: bi günaydın demek nasip olmadı affedin:KK52::KK52:

Eniştem de senin sağlığını düşünüyor bitanemm :KK23: makres ve mahmut benzetmesi :rolleyes::rolleyes: seven insan kıskanır kuzum alışır bize eniştem de :)

Bulutum bunu nereden çıkardın kuzumo_O istemeden böyle bir şey yansıttıysak kendi adıma özür dilerim :KK43:

KızlarıN dediklerine katılıyorum mesela ben şimdi geldim ve kimse yok fakat ben en son kaldığım yerden geçmiş yapıp herkesin durumundan haberdar oluyorum tatlım sen de öyle yapabilirsin :KK19::KK19:

Afiyetolsun cnm sporunu da yapabilmişsin:nazar:Aslıcımmm senin de benim de misafir bitmiyor sanırım allah eksik etmesin ama seni burada daha çok görmeyi isteriz kuzum üstelik deneme süresindesin:KK19: poaça yerine yumurta yeseydin canımcım :KK20:

İyi akşamlar cnmmm:KK36::KK36:

İyi akşamlar tatlım :KK36:resmin neden çıkmadıki site yapımı bir otursaydı:KK51:

Diloşum tam iyileşemedi demek ki canımcım d vitaminine başlamadınmı seno_O bir an önce başla çocuklar korunsun gülüm :KK51: biri hastalandı mı hepsine bulaşıyor yoksa :KK12:allah yardımcın olsun yine de maşallahın var süper annesin bence:nazar: sen ve makres:nazar:

Meleğim bu şok diyetler herkesin bünyesine göre farklılık gösteriyor o yüzden 2 kilo 2,5 kilo bunlar tamamen değişken artı senin tiroidin var :KK19: metabolizman çok farklı çalışıyor ayran detoksu da 1,5-2 kilo verdiriyor dediler:KK57: yaptık gerçi ben 1 günde bıraktım ama 500 gr gitmişti yani oyle mucize değil bence:KK12:
birde bu detoks diyetleri balon gibi en ufak kaçamak iğne etkisi yapıp balonu patlatıyor tatlım:KK51: kasma kendini sürekli diyetteyim diye düşünme bilinçaltının etkisini küçümseme :stop:ben sağlıklı besleniyorum de gerisi gelecek :KK76: ama yok diloştan kaldı sıladan kaldı yutuverdim dersen olmaz :KK12: ve sporsuz sen de benim gibi veremiyorsun kuzum:KK19: bir ara ne güzel rekor kırmıştın sporla ve kaçamaksız menülerle yapabildiğini biliyorum bırak bu detoksları eski düzenine dön cnm :KK60:

iyi akşamlar dalgınım benimmm:KK60: hayırdır Öykü çok uysal bir çocuk neden bu kadar kızdınkio_O

teknolojiye alışmışız kuzum misal bugün net yoktu nedense çok kızgındım giremesem bile net dursun öyle istiyor insan:KK51:

Yakın bi yer olsa da yardıma gelsek neslimmm:KK19:

Yok kolay kolay küsmem gökkuşağım:KK60:

Süper bir yorum Eylülümm katılıyorum:KK19:

Gerçekten hakiki polen ise ve günde 1 çay kaşığını geçmemek şartıyla şifa için yiyebilirsin bitanem :kk77:

4 dilim ekmek akşam dan sonra grissini :110: dene bakalım makresim eski diyetisyeninin listesi daha iyiydi sanki:KK64: inş güzel sonuç alırsın cnm:KK16::KK16:

Geçmiş olsun bitanemm gripmi oluyorsun acaba aman çocuklara geçmez inşo_Odaha toparlanamadı bile oğluşun

Noluyor burAda:KK22::KK22::KK22:

İyi akşamlar kuzeyimin annesi :KK60: sitemim işe yaradı sanırım:D:D hoşgeldin şirinem:KK74::KK36:
nur nesli ve gamze değiştirdi nikini şirinem

Afiyetolsun cnmmm salı günü tibet harici spor yapamadın sanırım:KK19:

iki kareyle kalabildiğin için tbrkler cnmmm :nazar: akşam muz fazla kaçmış hakikaten nurum:KK16: keçi boynuzu yiyebilirsin regl döneminde sıfır kalori tatlı çiko isteğini de yok eder bitanem:KK19:

Bitanem nedense drların bilinçli hastalara karşı antipatisi var :KK51: her ne kadar genelleme yapmak hoşuma gitmese de malesef böyle dr un her dediğini yaparsan senden iyisi yok misal vereyim annemim böbrekleri rahatsız 8 yıl önce 2 yıl içinde diyalize gireceksin dediler hala girmedi çok şükür verdikleri diyet listesine göre beslenseydi çoktan girmişti :KK43: hangi besinde potasyum var hangi besin kreatini yükseltir inceleyerek öğrendik dr diyorki bol yeşillik ye şeker hastası ya ezberlemişler ama yeşillik potasyum dolu :KK57: ben hatırlatınca da haklısınız diyor :KK12: yani herkes kendi doktoru olmalı ve araştırmalı .Gerçi dr larımız da çok zor şartlarda çalışıyor kendilerini yetiştirecek zamanları bile yok bu da ayrı bir ironi :KK14::KK14:ne diyim allah ne muhtaç etsin ne başımızdan eksik etsin:KK51:

Ne güzel sen de tüm araştırmaların ve notlarınla gitmişsin inşallah yeterince inceler kuzum ve bir sorun yoktur :KK19:

Hayırdır saçlarında ne sorunu var canımcımm o_O

Şirinem gelmiş senden sonra ama sen çıkmıştın sanırım şu anda da sadece Moni ve ben varız :KK51:

Şirinem sanırım teli kk da açık kaldı yoksa bir slm verirdi Monimiz:KK37:
aaa aklımda bulunsun sukur bu ayıda atlattık:KK53: ne mı oluyor burda makresle askımızı ılan edıyoruz bırbırımıze:KK75:

Ben dün genetik işini hallettim çok şükür. Doktor 60lı yaşlardaydı, onun karşısına geçip "yaşlıyım ben yaşlıııı, vaktim yok benim tekrar denemelerle, ne olur benim ıncığımı cıncığımı şu şu testler için genetiğe gönderin" diye çemkirdim :KK45:
Elimde doktor tezleri, yerli yabancı makalelerle gittim, adam baktı ben manyağım he he tamam dedi :KK45:
Ne yapayım her şey Allahtan ama benim kafam rahat olsun, ıncık cıncık araştırılsın sonra psikolojim rahat hamile kalayım, gene bir şey çıkarsa o zaman "ben her şeyimi kontrol ettirmiştim, bundan sonrası takdir-i ilahi" derim.

Ben de 3. grupta 2 yıl yarıştım. Buluşmalar düzenledik, hala yazışır, müsait oldukça yüz yüze görüşürüz. Eşim alışıktır da bu sefer beni tek tek nickleri falan not alırken görüp, ondan da sakladığımı farkedince güreşe başladı :KK53:

Yok ben onu aldığımda böyle değildi. Çağdaş, rahat, modern bir adamdı. Ona da diyorum :" insanlar ilişkinin balında şüpheci, kıskanç olurlar çünkü birbirlerini tanımazlar, zaman geçtikçe tanır, güvenir ve kıskançlıkları azalır, biter". Ama benimki tam tersi çıktı, gün geçip ben tırtıştıkça adamın kıymetlisi oluyorum, gel de mantık ara :KK45:

Geçmiş olsun. Neredesin bilemiyorum ama İstanbul birden kışa geçmiş bu sabah. Buz gibi, yağmurlu, çamurlu, soğuk, sevimsiz. Kasım çocuğuyum aslında ama kasım ayının bu sevimsizliğini hiç sevmiyorum yahu :KK53:
Ben Rizeliyim canım, henüz havalar soğumadı burda, yarından itibaren soğuyacakmış ama ben bir yerden enfeksiyon kaptım, bademcik iltihabı olmuşum, dışarıdan bile kocaman bir şişlik var, içini tahmin edemiyorum artık çünkü hiç yutkunamıyorum.

Slm meleklerimmm :KK36::KK36: bugün annemin hemşire arkadaşları geldi 12 kişi ev altın kızlar doldu:D:D dünden geleceklerini biliyordum sabah uğrarım dedim ama bizim akıllı yöneticimiz apartman elektrik faturasını yatırmamış dolayısı ile net yok :KK62: bi günaydın demek nasip olmadı affedin:KK52::KK52:

Eniştem de senin sağlığını düşünüyor bitanemm :KK23: makres ve mahmut benzetmesi :rolleyes::rolleyes: seven insan kıskanır kuzum alışır bize eniştem de :)

Bulutum bunu nereden çıkardın kuzumo_O istemeden böyle bir şey yansıttıysak kendi adıma özür dilerim :KK43:

KızlarıN dediklerine katılıyorum mesela ben şimdi geldim ve kimse yok fakat ben en son kaldığım yerden geçmiş yapıp herkesin durumundan haberdar oluyorum tatlım sen de öyle yapabilirsin :KK19::KK19:

Afiyetolsun cnm sporunu da yapabilmişsin:nazar:Aslıcımmm senin de benim de misafir bitmiyor sanırım allah eksik etmesin ama seni burada daha çok görmeyi isteriz kuzum üstelik deneme süresindesin:KK19: poaça yerine yumurta yeseydin canımcım :KK20:

İyi akşamlar cnmmm:KK36::KK36:

İyi akşamlar tatlım :KK36:resmin neden çıkmadıki site yapımı bir otursaydı:KK51:

Diloşum tam iyileşemedi demek ki canımcım d vitaminine başlamadınmı seno_O bir an önce başla çocuklar korunsun gülüm :KK51: biri hastalandı mı hepsine bulaşıyor yoksa :KK12:allah yardımcın olsun yine de maşallahın var süper annesin bence:nazar: sen ve makres:nazar:

Meleğim bu şok diyetler herkesin bünyesine göre farklılık gösteriyor o yüzden 2 kilo 2,5 kilo bunlar tamamen değişken artı senin tiroidin var :KK19: metabolizman çok farklı çalışıyor ayran detoksu da 1,5-2 kilo verdiriyor dediler:KK57: yaptık gerçi ben 1 günde bıraktım ama 500 gr gitmişti yani oyle mucize değil bence:KK12:
birde bu detoks diyetleri balon gibi en ufak kaçamak iğne etkisi yapıp balonu patlatıyor tatlım:KK51: kasma kendini sürekli diyetteyim diye düşünme bilinçaltının etkisini küçümseme :stop:ben sağlıklı besleniyorum de gerisi gelecek :KK76: ama yok diloştan kaldı sıladan kaldı yutuverdim dersen olmaz :KK12: ve sporsuz sen de benim gibi veremiyorsun kuzum:KK19: bir ara ne güzel rekor kırmıştın sporla ve kaçamaksız menülerle yapabildiğini biliyorum bırak bu detoksları eski düzenine dön cnm :KK60:

iyi akşamlar dalgınım benimmm:KK60: hayırdır Öykü çok uysal bir çocuk neden bu kadar kızdınkio_O

teknolojiye alışmışız kuzum misal bugün net yoktu nedense çok kızgındım giremesem bile net dursun öyle istiyor insan:KK51:

Yakın bi yer olsa da yardıma gelsek neslimmm:KK19:

Yok kolay kolay küsmem gökkuşağım:KK60:

Süper bir yorum Eylülümm katılıyorum:KK19:

Gerçekten hakiki polen ise ve günde 1 çay kaşığını geçmemek şartıyla şifa için yiyebilirsin bitanem :kk77:

4 dilim ekmek akşam dan sonra grissini :110: dene bakalım makresim eski diyetisyeninin listesi daha iyiydi sanki:KK64: inş güzel sonuç alırsın cnm:KK16::KK16:

Geçmiş olsun bitanemm gripmi oluyorsun acaba aman çocuklara geçmez inşo_Odaha toparlanamadı bile oğluşun

Noluyor burAda:KK22::KK22::KK22:

İyi akşamlar kuzeyimin annesi :KK60: sitemim işe yaradı sanırım:D:D hoşgeldin şirinem:KK74::KK36:
nur nesli ve gamze değiştirdi nikini şirinem

Afiyetolsun cnmmm salı günü tibet harici spor yapamadın sanırım:KK19:

iki kareyle kalabildiğin için tbrkler cnmmm :nazar: akşam muz fazla kaçmış hakikaten nurum:KK16: keçi boynuzu yiyebilirsin regl döneminde sıfır kalori tatlı çiko isteğini de yok eder bitanem:KK19:

Bitanem nedense drların bilinçli hastalara karşı antipatisi var :KK51: her ne kadar genelleme yapmak hoşuma gitmese de malesef böyle dr un her dediğini yaparsan senden iyisi yok misal vereyim annemim böbrekleri rahatsız 8 yıl önce 2 yıl içinde diyalize gireceksin dediler hala girmedi çok şükür verdikleri diyet listesine göre beslenseydi çoktan girmişti :KK43: hangi besinde potasyum var hangi besin kreatini yükseltir inceleyerek öğrendik dr diyorki bol yeşillik ye şeker hastası ya ezberlemişler ama yeşillik potasyum dolu :KK57: ben hatırlatınca da haklısınız diyor :KK12: yani herkes kendi doktoru olmalı ve araştırmalı .Gerçi dr larımız da çok zor şartlarda çalışıyor kendilerini yetiştirecek zamanları bile yok bu da ayrı bir ironi :KK14::KK14:ne diyim allah ne muhtaç etsin ne başımızdan eksik etsin:KK51:

Ne güzel sen de tüm araştırmaların ve notlarınla gitmişsin inşallah yeterince inceler kuzum ve bir sorun yoktur :KK19:

Hayırdır saçlarında ne sorunu var canımcımm o_O

Şirinem gelmiş senden sonra ama sen çıkmıştın sanırım şu anda da sadece Moni ve ben varız :KK51:

Şirinem sanırım teli kk da açık kaldı yoksa bir slm verirdi Monimiz:KK37:
Canım eski diyetisyenim de ilk diyete başladığımda günde 5 dilim ekmek ve 4 grisini vermişti. 6 hafta böyle devam ettim 6,5 kilo verdim sonra grisiniyi kesti, bir sonrakinde ekmek sayısını azalttı. Ama bir şey söyleyeyim mi ekmeği zor yedim alıştım ekmeksiz yemeye, bu sabah 1 dilim ekmek yiyebildim tıkadı beni. Öğlen iş yerindeki çorba sıkıntısını çözebilirsem ekmek yemek zorunda kalmayacağım. O zaman da günde bir dilim ekmek yemiş olurum.
Sağol canım bademcik iltihabı olmuşum, çok zorldı inşallah çocuklara geçmez. Oğluma geçerse yandık valla çok zor. Emziriyorum ya ister istemez yakın temastayım. Akşam uzak durmaya çalıştım ama kucağıma çıkıp sarılmak istiyor, öpmek istiyor geri de alamıyorum huysuzlanıyor üzülüyor. İnşallah bir şey olmaz

Bakalım inşallah kısa sürede çözülür.
Nickiniz çok sevimli bu arada.:KK53:

Benim seçme şansım varsa yaşlılardan seçiyorum, ona yanaşıyorum hani daha tecrübeli olur diye. Ama papaz her gün pilav yemiyor işte, şimdi keşler gibi her kol mos mor, yarabantlı geziniyorum :KK53:
ben ona kısaca charlessız dıyorum:KK53:

İyi geceler hatunlar,

@ Başkan
metrobüs kuyruğu gibi alıntı yapmışsın maşallah :KK53: Ben de onu alıntılayıp, kendi alıntımı bulup sana alıntılasaydım ben zaten bu zekayla şu an çalışma masamda atom mıncıklıyor olurdum :KK53:
Doktorum çok beyefendi, çok şahane, çok deneyimli oyy gelse evimde beslerim tarzı bir adamcağızdı. Odaya dalıp çemkiren, ben bu testleri istiyorum huleeyn diye çemkiren bendim :KK45: Ne yapayım bazı genetik araştırmalar ciddi paralardan başlıyor. Fakir ama bilinçli bir hasta olarak doktoru biraz korkutup, biraz deli şakaları ile güldürüp istediğimi aldım neticesinde :KK53: Şimdi 1.5 ay bekleyip sonuçlarla birlikte macera devam edecek inşallah :KK53:

Saçım için de dermo bilmemne denen bir şey var sanırım (kendine teşhis koyan manyak Winston) hani bebelerin kafasında konak derdi eskiler böyle kabuk kabuk olur, kepek gibi değil farklı bir yaratık oluşumu. İşte onlar zannımca stresten azıyorlar, benim son 2 ayda hem saçlarım çok dökülür oldu hem de kardan adam gibi o beyazcıklarla kafam kaplandı. O yüzden kadın doğumculara ara verip biraz da cildiyecileri korkutacağım bu ara anlayacağın. :KK53:
Çok tatlısın ya :KK60: O benim kızımda da var. Cildiyeci bir şampuan vermişti. Bünyesi yapıyor geçer yine başlar demişti. Birkaç kez yıkayınca geçiyor kısa bir zaman sonra yine tekrarlıyor. Bence de stresten çünkü okul zamanları azıyor yazın bir şey olmuyor. Seninki de muhtemelen böyledir.

Hoşgeldin tatlımmm :KK60: bir şekilde doktorcuğumuzu ikna etmişsin kuzum önemli olan da bu

3 sayfa alıntı rekorum var tatlımmmm :KK71: inş güzel haberlerle neticelenir ve meleğimize doğru yolculuk başlar bitanemm:KK19:

Saç konusunda demek istediğini anladım cnm büyük ihtimal stresten dolayı dökülme gibi bir sorun olsaydı önerilerim olacaktı:KK16:
O önerini bana yap kaptanım, benimkiler bu ara çok dökülüyor.

Günaydın kızlar
Walla tebrik ederim

Sinirden üzüntüden aglıcak gibiyim...tamam sok diyete sokmadım kendimi,amacımda ekmegi azaltmaktı,ama insan yüz gram vermezmi,bide üstüne kilomu alır Aklım almıyo her öğün yediğim ekmeğin Beste birini yedim hatta sbh harıc yememeye başladım porsıyon azalttım sonuç bu,evt menümde ideal değildi biliyorum ama cok cnm sıkıldı barı kılomda kalsaydım 83.1 im....sbh tan beri tuvalete gidip gidip tartıya cıkıyorum bu kiloyu hamileyken görmüştüm :KK43:

:KK45:

Bu sabah tam- anaa çizelgeme yanlış yazmışım neyse yarın düzeltirim-77.0 dım.
Benim lakabım Malkoçoğlu, ben arkada kalmam, atlarım atıma hep dört nala giderim.:KK45:
Haftaya listeye girersem, kapışmayı başlatırız kaptanın gözdesi Nesli hanım :KK53:

ooooo bu hafta hem eğlenceli hem çekişmeli olacak yarış başlasın o zaman:KK28::KK28: bu takıma giren herkes benim meleğim kuzum:KK60:

Kızlar iyi geceler..
Menüm
Kahvaltı:
Çorba
Ballı zencefilli süt
Öğle:
Çorba 1 kivi
Akşam:
1 fırında balık
1 kase çorba biraz peynir
çok tuhaf oldu bu detoks bakalım nasıl gösterecek kendini hadi iyi geceler

detoks detoksluktan çıkmış biraz barbim:KK22::KK22: sonucunu bekliyorum gelmemişsin de dahao_O

Ayy kızlar bi an çıktım gibi oldu benim ufaklıkla ilgilenmem gerekti...Kitapları kesinlikle edinicem ayrıca linkler icinde Saol kaptanım şimdi oralarda geziniyim
Iyi geceler arkadaşlar

rica ederim fatmacımmmm:KK60: takıldığın yerlerde yardımcı oluruz kuzum:KK19:

günaydın kızlarrrrr

günaydın kraliçem öğlen oldu gerçi ama anca gelebildik:KK51:

Günaydın kızlar işlerim yoğun biraz geçmiş yapamadım, bildirimi yapayım biraz toparlanıp dönerim inşallah

Günaydın makresimmm tbrk ederim 500 gr vermişsin:D:D

Teşekkürler canım, sen çok iddialıydın bu hafta ne oldu ki, gerçi 100 gr da olsa gitmiş, gitsin de az olsun

neslim muz tarlalarından geçti:KK48::KK48:

inan anlamadık kaptanla sabah beri kafa yoruyoz anlamadık o_Oo_Oo_O çok iyi hafta idi son 2 hafta

espri bir yana ödem olabilir neslim moral bozmak yok hem bu hafta Gizemle rekabet seni güzel gazlar yaparsın bilirimmmm:anneadayı:

:KK24:Gunaydinnn hayirli cumalar kizlar benim icin guzel bir cuma cok sukur :KK37::KK73:

92.9 dum bu sabah 91.7 cok sukur yesil yay ve spor etkisini gosterdi daim boyle olur insalhh :KK68::D:KK73:

Yuzdemi hesapladim 1.29 buldum kontrol edersinz canim ben kurstayim izin alip girdim hafta sonu gecmis yapip cevaplarim insalhh gorusuruz bugun herkesin yuzu guler dilerim tartida :KK19::KK37:

Hayırlı cumalar Aslıcımmm tbrk ederim gzüel vermişsin az olsun kalıcı ve sağlıklı olsun bizim parolamız bu bitanem :KK66::KK66: haftasonu arayı kapat tatlım :KK60:

liste bu haliyle sindi 0,0 etkisiz hesaplanarak %053 ortalama kızlar :KK66:

ellerine sağlık kuzum m:KK15:

aaa aklımda bulunsun sukur bu ayıda atlattık:KK53: ne mı oluyor burda makresle askımızı ılan edıyoruz bırbırımıze:KK75:

oooo nesliyi ne çabuk boşadın şıpsevdi gördüm seni:KK37:

kızlar tek tek alıntı yapmadım hepınız supersınız tebrıklerrr

sende süpersin kraliçem:KK9::KK9::KK9:

hemencık dunkı menumude yazayım
sabah kk 1tanecık muz
aksam
kendıme koca bır servıs tabagı aldım
kabakları julyen kestım hasladık uzerıne sarımsaklı yogurt doktum
kucuk brokolı
ızgara tavuk

afiyetolsun cnmm:KK9::KK9:

Canım eski diyetisyenim de ilk diyete başladığımda günde 5 dilim ekmek ve 4 grisini vermişti. 6 hafta böyle devam ettim 6,5 kilo verdim sonra grisiniyi kesti, bir sonrakinde ekmek sayısını azalttı. Ama bir şey söyleyeyim mi ekmeği zor yedim alıştım ekmeksiz yemeye, bu sabah 1 dilim ekmek yiyebildim tıkadı beni. Öğlen iş yerindeki çorba sıkıntısını çözebilirsem ekmek yemek zorunda kalmayacağım. O zaman da günde bir dilim ekmek yemiş olurum.
Sağol canım bademcik iltihabı olmuşum, çok zorldı inşallah çocuklara geçmez. Oğluma geçerse yandık valla çok zor. Emziriyorum ya ister istemez yakın temastayım. Akşam uzak durmaya çalıştım ama kucağıma çıkıp sarılmak istiyor, öpmek istiyor geri de alamıyorum huysuzlanıyor üzülüyor. İnşallah bir şey olmaz

makresim insan kendi bünyesini daha iyi tanır bitanemm bir dilim ekmek olursa harika olur bünyen şaşırmasın bi ekmekli bselenme bir karatay ona da yazık

inşallah bulaşmaz kuzulara cnmcım çok geçmiş olsun aslında maskelerden taksan bulaşma ihtimali kalmaz evde tak bence:KK64:
ben ona kısaca charlessız dıyorum:KK53:

bunu daha çok sevdim ben de:-)
offff cok havalandım sımdı yahoooo:KK55:
:KK70::KK70::KK70::KK70:haftaya daha çok havalanacaksın gibime geliyor:KK22::KK22: yakışırrr:KK16:

dettt o ne öyle:KK67:

Çok tatlısın ya :KK60: O benim kızımda da var. Cildiyeci bir şampuan vermişti. Bünyesi yapıyor geçer yine başlar demişti. Birkaç kez yıkayınca geçiyor kısa bir zaman sonra yine tekrarlıyor. Bence de stresten çünkü okul zamanları azıyor yazın bir şey olmuyor. Seninki de muhtemelen böyledir.

suna dumankayanın sığır iliği kürünü yapıyorum tatlım veririm tarifini bir de lavanta kürü var saraçoğlunun ayrıca saçlarımı da karanfil ve lavanta suyuyla tararım hiç dökülmez:KK30::KK30::KK30:

aramızda sıgara ıcenler var mı bu arada

bir zamanlar vardııı:KK23::KK23: ben bıraktım neslim de bıraktı sanırım yok:KK28::KK28:

Günaydın kızlar
Walla tebrik ederim

Sinirden üzüntüden aglıcak gibiyim...tamam sok diyete sokmadım kendimi,amacımda ekmegi azaltmaktı,ama insan yüz gram vermezmi,bide üstüne kilomu alır Aklım almıyo her öğün yediğim ekmeğin Beste birini yedim hatta sbh harıc yememeye başladım porsıyon azalttım sonuç bu,evt menümde ideal değildi biliyorum ama cok cnm sıkıldı barı kılomda kalsaydım 83.1 im....sbh tan beri tuvalete gidip gidip tartıya cıkıyorum bu kiloyu hamileyken görmüştüm :KK43:

Hogeldin Fatmacımm kuzum moral bozmak yok menülerindeki uyarılarımızı dikkate alırsan emin ol vereceksin bir hafta tam karatay uygula cnm farkı gör meyve kahvaltıda bile yense inan çok etkiliyor benim diyetim süresince meyveyi çok sevmeme rağmen çok nadir tüketmiştim başaracağız sıkma canını:KK19:

ooooo bu hafta hem eğlenceli hem çekişmeli olacak yarış başlasın o zaman:KK28::KK28: bu takıma giren herkes benim meleğim kuzum:KK60:

detoks detoksluktan çıkmış biraz barbim:KK22::KK22: sonucunu bekliyorum gelmemişsin de dahao_O

rica ederim fatmacımmmm:KK60: takıldığın yerlerde yardımcı oluruz kuzum:KK19:

günaydın kraliçem öğlen oldu gerçi ama anca gelebildik:KK51:

Günaydın makresimmm tbrk ederim 500 gr vermişsin:D:D

neslim muz tarlalarından geçti:KK48::KK48:

espri bir yana ödem olabilir neslim moral bozmak yok hem bu hafta Gizemle rekabet seni güzel gazlar yaparsın bilirimmmm:anneadayı:

Hayırlı cumalar Aslıcımmm tbrk ederim gzüel vermişsin az olsun kalıcı ve sağlıklı olsun bizim parolamız bu bitanem :KK66::KK66: haftasonu arayı kapat tatlım :KK60:

ellerine sağlık kuzum m:KK15:

oooo nesliyi ne çabuk boşadın şıpsevdi gördüm seni:KK37:

sende süpersin kraliçem:KK9::KK9::KK9:

afiyetolsun cnmm:KK9::KK9:

makresim insan kendi bünyesini daha iyi tanır bitanemm bir dilim ekmek olursa harika olur bünyen şaşırmasın bi ekmekli bselenme bir karatay ona da yazık

inşallah bulaşmaz kuzulara cnmcım çok geçmiş olsun aslında maskelerden taksan bulaşma ihtimali kalmaz evde tak bence:KK64:

bunu daha çok sevdim ben de:-)

:KK70::KK70::KK70::KK70:haftaya daha çok havalanacaksın gibime geliyor:KK22::KK22: yakışırrr:KK16:

dettt o ne öyle:KK67:

suna dumankayanın sığır iliği kürünü yapıyorum tatlım veririm tarifini bir de lavanta kürü var saraçoğlunun ayrıca saçlarımı da karanfil ve lavanta suyuyla tararım hiç dökülmez:KK30::KK30::KK30:

bir zamanlar vardııı:KK23::KK23: ben bıraktım neslim de bıraktı sanırım yok:KK28::KK28:
Tamam alırım tarifini o zaman. Maske taktım da canım Kerim korktu ağlamaya başladı bende çıkardım.

Günaydın kızlar
Walla tebrik ederim

ne kadar artısın bildirim şeklinde yap bakalım
başlangıç tarih ve kilo :
bu gün kilo:
şeklinde
bide spor kaç gün

Back
X