- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
aaa aklımda bulunsun sukur bu ayıda atlattıkSlm meleklerimmmbugün annemin hemşire arkadaşları geldi 12 kişi ev altın kızlar doldu
dünden geleceklerini biliyordum sabah uğrarım dedim ama bizim akıllı yöneticimiz apartman elektrik faturasını yatırmamış dolayısı ile net yok
bi günaydın demek nasip olmadı affedin
Eniştem de senin sağlığını düşünüyor bitanemmmakres ve mahmut benzetmesi
seven insan kıskanır kuzum alışır bize eniştem de :)
Bulutum bunu nereden çıkardın kuzumistemeden böyle bir şey yansıttıysak kendi adıma özür dilerim
KızlarıN dediklerine katılıyorum mesela ben şimdi geldim ve kimse yok fakat ben en son kaldığım yerden geçmiş yapıp herkesin durumundan haberdar oluyorum tatlım sen de öyle yapabilirsin
Afiyetolsun cnm sporunu da yapabilmişsinAslıcımmm senin de benim de misafir bitmiyor sanırım allah eksik etmesin ama seni burada daha çok görmeyi isteriz kuzum üstelik deneme süresindesin
poaça yerine yumurta yeseydin canımcım
İyi akşamlar cnmmm
İyi akşamlar tatlımresmin neden çıkmadıki site yapımı bir otursaydı
Diloşum tam iyileşemedi demek ki canımcım d vitaminine başlamadınmı senbir an önce başla çocuklar korunsun gülüm
biri hastalandı mı hepsine bulaşıyor yoksa
allah yardımcın olsun yine de maşallahın var süper annesin bence
sen ve makres
Meleğim bu şok diyetler herkesin bünyesine göre farklılık gösteriyor o yüzden 2 kilo 2,5 kilo bunlar tamamen değişken artı senin tiroidin varmetabolizman çok farklı çalışıyor ayran detoksu da 1,5-2 kilo verdiriyor dediler
yaptık gerçi ben 1 günde bıraktım ama 500 gr gitmişti yani oyle mucize değil bence
birde bu detoks diyetleri balon gibi en ufak kaçamak iğne etkisi yapıp balonu patlatıyor tatlımkasma kendini sürekli diyetteyim diye düşünme bilinçaltının etkisini küçümseme
ben sağlıklı besleniyorum de gerisi gelecek
ama yok diloştan kaldı sıladan kaldı yutuverdim dersen olmaz
ve sporsuz sen de benim gibi veremiyorsun kuzum
bir ara ne güzel rekor kırmıştın sporla ve kaçamaksız menülerle yapabildiğini biliyorum bırak bu detoksları eski düzenine dön cnm
iyi akşamlar dalgınım benimmmhayırdır Öykü çok uysal bir çocuk neden bu kadar kızdınki
teknolojiye alışmışız kuzum misal bugün net yoktu nedense çok kızgındım giremesem bile net dursun öyle istiyor insan
Yakın bi yer olsa da yardıma gelsek neslimmm
Yok kolay kolay küsmem gökkuşağım
Süper bir yorum Eylülümm katılıyorum![]()
Gerçekten hakiki polen ise ve günde 1 çay kaşığını geçmemek şartıyla şifa için yiyebilirsin bitanem
4 dilim ekmek akşam dan sonra grissinidene bakalım makresim eski diyetisyeninin listesi daha iyiydi sanki
inş güzel sonuç alırsın cnm
Geçmiş olsun bitanemm gripmi oluyorsun acaba aman çocuklara geçmez inşdaha toparlanamadı bile oğluşun
Noluyor burAda
İyi akşamlar kuzeyimin annesisitemim işe yaradı sanırım
hoşgeldin şirinem
nur nesli ve gamze değiştirdi nikini şirinem
Afiyetolsun cnmmm salı günü tibet harici spor yapamadın sanırım![]()
iki kareyle kalabildiğin için tbrkler cnmmmakşam muz fazla kaçmış hakikaten nurum
keçi boynuzu yiyebilirsin regl döneminde sıfır kalori tatlı çiko isteğini de yok eder bitanem
Bitanem nedense drların bilinçli hastalara karşı antipatisi varher ne kadar genelleme yapmak hoşuma gitmese de malesef böyle dr un her dediğini yaparsan senden iyisi yok misal vereyim annemim böbrekleri rahatsız 8 yıl önce 2 yıl içinde diyalize gireceksin dediler hala girmedi çok şükür verdikleri diyet listesine göre beslenseydi çoktan girmişti
hangi besinde potasyum var hangi besin kreatini yükseltir inceleyerek öğrendik dr diyorki bol yeşillik ye şeker hastası ya ezberlemişler ama yeşillik potasyum dolu
ben hatırlatınca da haklısınız diyor
yani herkes kendi doktoru olmalı ve araştırmalı .Gerçi dr larımız da çok zor şartlarda çalışıyor kendilerini yetiştirecek zamanları bile yok bu da ayrı bir ironi
ne diyim allah ne muhtaç etsin ne başımızdan eksik etsin
Ne güzel sen de tüm araştırmaların ve notlarınla gitmişsin inşallah yeterince inceler kuzum ve bir sorun yoktur
Hayırdır saçlarında ne sorunu var canımcımm
Şirinem gelmiş senden sonra ama sen çıkmıştın sanırım şu anda da sadece Moni ve ben varız
Şirinem sanırım teli kk da açık kaldı yoksa bir slm verirdi Monimiz![]()