Günaydın pro üye olan hanımım, inekleri sağdım, tezekleri topladım. Azıcık internete gireyim, sonra fukaralıktan çalışmaya devam
Ben 2 sene önce bıraktım sigarayı. 3. grupta yarışırken oradan bir arkadaş sigarayı bırakmaya karar vermişti, kendisi bir de 48 kiloya inmeye çalışıyor diye ona çok hasetleniyordum, dedim kendime "kızım Winston, 1.80 boy ile sittin sene 48 kilo olamazsın ama sen ondan önce sigarayı bırakabilirsin"

ha bu arada dışarda böyle çok hırslı, azimli , kıskanç ne bileyim aklına koyduğunu yapan görülüyorsam kesinlikle değilim. Yay burcuyum. Ver yiyeyim, gezdir gezeyim, ört uyuyayım. Öyle birini kıskanmaya bile harcayacak extra bir enerjim yok. Tam ağustos böceği gibi keyif insanıyım. Ama arada böyle antin kuntin şeylerde hırs yapıyorum niyeyse. Neyse kızlar, geçen aylarda bir topiğe yazmıştım 2 sayfa şimdi üşendim, bir ara copy paste yaparım; bir ilaç aldım 50 liraya, o ilaçla fakir şansı hem ben, hem eşim, hem babam sigarayı bıraktı

2 yıldır da çok şükür temizim

Nick de 4 yıl önce falan üye olduğumda, çok yaratıcı olduğumdan ne olsa nickim diye düşünürken koltuktaki sigaradan yola çıkıp konulmuştu, sonra öyle de kaldı işte.