Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

389.Etap Haftalık
3344bb7f0b7f.gif
HEDEF Listesi

eylul sıla---- 60,9-------------------->
makres---65,0-------------------------->
BayılanBayılana----95,4-------------------------->
rengarenknesli ---76,4 ------------------------->
senasevval----50,5----------------------------->
Sindi564----81,2------------------->
Ahbirkingcharlesımolsa----78,5------------------------->77.9
Aslı----91,7----------------->
Yenibirben----82,8------------------------->
Bulutummm30----- ------------------------->
winstonlight--------- ------------------------>

EVVEET MELEKLERIM BU HAFTADA BITTI GELSIN YENI HEDEFLER:D:D
cl02-cheerleader-cheerleading-cheerleading-competition-smiley-emoticon-000478-large.gif

ben kaptanıma bırakıyorum bu ulvi görevi... :)

KENDİ MESAJIMI BULDUM, vakti bol , sigara içen arkadaşlar için paylaşayım dedim , azıcık gene uzun yazmışım da:KK45:

Ben 50 liralık ilaçla önce kendim, sonra eşim, en sonda babamı bıraktırdım. Bizdeki fakir şansı oldu, bir paket ilaçla nerdeyse yedi sülale sigarayı bırakacaktık :KK45:Kendimi anlatayım ki ben bile bıraktıysam gerisini siz tahmin edin. Ben o kadar keyif alıyordum ki sigaradan, hamile bile kalsam, ciddi rahatsızlığım bile olsa gene de bırakmam o kadar seviyorum derdim. Sizin gibi hiç şikayetim de yoktu, üstümün, dişimin, başımın koktuğunu bile düşünmezdim, o derece aşıktım sigaraya.

Neyse bir gün bu ilaçla ilgili bir şeyler okudum, ve "hadi ordan" diye sırf ilaçla inatlaşmak için (evet işsizdim :KK45: ) gidip aldım. Ve kullanmaya başladım. 7 gün boyunca hem sigarayı içtim hem her gün bir ilaç. 8.gün ilacı iki tane almaya başlıyorsunuz. Bende kayış o gün koptu. :KK53: Çarpıntı, heyecan, telaş, "biri beni takip mi ediyor acaba" paranoyası, uykusuzluk, iştahsızlık :KK45:Neyse 8. gün pes edip ilacı bıraktım. Ertesi gün oldu ben sigara içmiyorum, bir gün geçti, iki gün geçti derken..Ben kim sigara tiryakisi kim..Tüm her şey sıfırlandı ve sigara hayatımdan gitti. (2 senedir temizim :KK59: )
Baktım 60 tane ilaçtan, 10 tanesini kullanmışım 50 tanesi duruyor. Eee serde fakirlik var, dedim bu kalan israf olacak yazık :KK45: 40 yıllık tiryaki babamı aradım, anlattım, ilaçların geri kalanını babama yolladım, o da bıraktı (ilave olarak 2 ay daha kullanarak) sonra bir gün ilaç dolabını temizlerken baktım "aa sigara bırakma hapı". (Kedi gibi, gönderiyorum geri geliyor sanki :KK45: ) 5-6 tablet araya karışmış, babama yollarken unutmuşum. Onu da çöp olmasın diye eşime yutturdum :KK45: O da bir paket de ilave kullanarak sigarayı bıraktı :cool:

Özetle ben kafada falan bitirmedim, hayattaki tek aşkımdı, herkesi bırakırım onu bırakmam derken, bıraktım.

Not: Halil pazarlama gibi oldum ama hapın üreticisi ile ortaklığım yok :KK45:200 liralık champixin muadili olan, hatta devletin bir dönem bedava verdiği zyban ile bıraktım.(50-60 lira arasındaydı)

Not 2: Ben 8 gün kullanabildim, 8 günde 5 kilo verdim, nerdeyse hiç uyumadım, kabuslar feciydi, paranoyalar tavan yapmıştı, ciddi yan etkisine maruz kaldım. Eşim kullandı , sadece suratta anlamsız sırıtış "bu hap beni mutlu ediyor, stresimi alıyor" diye polyanna gibi gezdi, başka bir yan etki yoktu. 55 yaşındaki babam kullandı, yan etkisi olmadı. Yani herkes için bünyede reaksiyonu farklı oldu. Dikkat edilmeli.

Umarım siz de sağlığınız için hangi yöntemle olursa olsun en kısa sürede sigarayı bırakırsınız.

Winston çok tatlısın cnm ne Güzel demek içmiyosun gerisi içenlerin başına
Amin amin, eskilerin bacası Winston şimdi duman avcısı :KK45:
Eskiden öyle kamu spotu gibi bir reklam vardı, ben gibi yaşlılar bilir; sabahın beşinde yayına girerdi "duman avcısıyız biz, duman, duman" diye bağrışan, insanların sigaralarını kıran şapkalı çocuklardan oluşan sevimsiz bir reklamdı :KK53:
O zamanlar hem sigaramı tüttürüp hem de "sigarayı bırakıp böyle şuursuz duman avcısı olacağıma, hiç bırakmam daha iyi" derdim :KK53:

Bende böyle göze sokulan kamu spotu reklamları hep ters tepiyor yahu. Hani çocuğa "yapma" dersin , inadına yapar ya, ben öyle bir rahatsız insanım, belki ondan.

Burdayım cnm bi bakıyım dedim bide kaptanın Gönderdiği linkleri gece hatmetmiştim menüye bakıyorum ne yiyim hangisini seciyim diye:)

389.Etap Haftalık
3344bb7f0b7f.gif
HEDEF Listesi

eylul sıla---- 60,9-------------------->
makres---65,0-------------------------->64,4
BayılanBayılana----95,4-------------------------->
rengarenknesli ---76,4 ------------------------->
senasevval----50,5----------------------------->
Sindi564----81,2------------------->
Ahbirkingcharlesımolsa----78,5------------------------->77.9
Aslı----91,7----------------->
Yenibirben----82,8------------------------->
Bulutummm30---83,1 ------------------------->82,5
winstonlight--------- ------------------------>76

EVVEET MELEKLERIM BU HAFTADA BITTI GELSIN YENI HEDEFLER:D:D
cl02-cheerleader-cheerleading-cheerleading-competition-smiley-emoticon-000478-large.gif

Burdayım cnm bi bakıyım dedim bide kaptanın Gönderdiği linkleri gece hatmetmiştim menüye bakıyorum ne yiyim hangisini seciyim diye:)

Ödevin var yani :KK53: Tamam kolay gelsin, afiyet olsun şimdiden.
Ben de camdan kafamı çıkarıp aval aval biraz bakıp, hava tahmin raporu çıkarıp ona göre pazara gideyim yağmur yoksa.

Herkese keyifli bir cuma diliyorum :cool:

Ödevin var yani :KK53: Tamam kolay gelsin, afiyet olsun şimdiden.
Ben de camdan kafamı çıkarıp aval aval biraz bakıp, hava tahmin raporu çıkarıp ona göre pazara gideyim yağmur yoksa.

Herkese keyifli bir cuma diliyorum :cool:
Sanada keyifli pazarlar cnm :)
Sana çürük koyan pazarcıyı naparsın bilemedim :KK53:
Hahahhhhaaaa walla smIlerın yerini yeni farkettim

388.Etap Haftalık
3344bb7f0b7f.gif
HEDEF Listesi

eylul sıla---- 61,3-------------------->60,9 :KK9::KK9:
makres---65,1-------------------------->65,0 :KK9::KK9:
BayılanBayılana----95-------------------------->95,4 :KK11:
neslihank4 ---75,7 ------------------------->76,4 :KK11:
senasevval----50,4----------------------------->50,5 :KK9::KK9:
Sindi564----81------------------->81,2 :KK11:
Gamze----78,1------------------------->78,5 :KK11:
Ayyüzlüm---- 79 ----------------->
Aslı----91,8----------------->91,7 :KK9::KK9:
Bulutum----81,7-------------------->

Hedefim 600 gr ama inş 1,400 veririmde 81,7 olurum cnm:)

Kızlar ben bugun dırekt tatıle cıkıyorum haftasonu topıkte yokum haberınız olsun... sızlerı sevıyorum ve opuyorum
Para var huzur var diyon he mi hanım ağa :KK53:
Ben muhtemel haftasonu da burada pineklerim, çok delü manyak maceralı bir haftasonu planım yok :KK45:

İyi eğlenceler şimdiden :KK75::KK36:

Para var huzur var diyon he mi hanım ağa :KK53:
Ben muhtemel haftasonu da burada pineklerim, çok delü manyak maceralı bir haftasonu planım yok :KK45:

İyi eğlenceler şimdiden :KK75::KK36:
saol cnm.. yok yahu benımkı koca yaz calıstı hazır boslugu var kacalım dedık bız bırde balık tutmaya bayılırız askımız deprestı

saol cnm.. yok yahu benımkı koca yaz calıstı hazır boslugu var kacalım dedık bız bırde balık tutmaya bayılırız askımız deprestı
Ne güzel ne güzel maşallah.
Biz kışın emekli gibi sıkı sıkı giyinip pc ve televizyon başında kedimize sarılıp, evin her yerine kahve fincanları yaya yaya geçirir, arada birbirimize "şişşşt hacııı, çıksak mı dışarı?" diye yem atar, gene evde otururuz. :KK53:

İyi eğlenceler tekrardan. :KK31: (el sallayanı bulamadım, kusura kalma :KK53:)

Biz kışın emekli gibi sıkı sıkı giyinip pc ve televizyon başında kedimize sarılıp, evin her yerine kahve fincanları yaya yaya geçirir, arada birbirimize "şişşşt hacııı, çıksak mı dışarı?" diye yem atar, gene evde otururuz. :KK53:

Kız sen catlaksın bee :) yay olduğun okadar belliki bide yasın kaç merak ediyorum

saol tatlım..

Kız sen catlaksın bee :) yay olduğun okadar belliki bide yasın kaç merak ediyorum
Yaşımı karıştırmayaydın belkim iyi arkadaş olabilirdik ama artıkın çok geç :KK53:
32 yaşındayım :mad:

Yaşı falan da kafa takmam ama şu 3 ayda her kontrole gidişimde şu yaşandı;
doktor: kaç yaşındasınız?
yaşlı bunak ben:32
-ilk hamilelik mi?
-he ya.
-kaç yıllık evlisiniz?
-4.
-Olmadı mı önce?
-denemedik.
-Peki şimdi doğal mı oldu tüp falan mı?
-yahu ne tüpü falan, doğal işte, istedik yaptık oldu..vs
-ohh maşallah, ohh çok ilginç, ohh ne şanslısınız.

diye diye bebemin başını yediler valla. Sanırsın 76 yaşında hamile kalmışım. :KK45:

Neyse bunlar hep tecrübe oldu tabii. şimdi ikinciye t-shirt bastıracağım. Üstünde yaşım, doğal yolla bebe yaptığım, tıbba meydan okuduğum, Allahın bir mucizesi olduğum falan hep yazacak :KK53:

inş en kısa zamanda hayırlısıyla kucağına alırsın tatlı bi minik cnm:)
Kaçırdım desene arkadaşlığını :)

Amin inşallah.
Abla demezsen, "nerede o eski bayramlar, Winston kız sen bilirsin" falan demezsen gayet de güzel arkadaş oluruz :KK19::KK45::KK53:

Back
X