Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Makrescim sığır iliği tarifini yazıyorum cnm

ben ayda bir yaparım ama yıkaması işkence olsa da sonuç harika

150 gram eritilmiş sığır iliği tavada kısık ateşte erit cnm içine 1 kapak hindizstan cevizi yağı zeytin yağı badem yağı ve koku olmaması için 1 kapak çam terebentin ekle ben ilaveten e vitamini ampul ve bepanthene ve bemiks ampul de ekliyorum

saç dibine boya sürer gibi sür. Masaj yaptıktan sonra streç filmle sar, en az iki saat olmak ğüzere bekletebildiğin kadar beklet cnm ben gece sürüp sabah yıkıyorum

Lavanta kürü

3 bardak suyu kaynatın, kaynamaya başladıktan sonra! 1 tatlı kaşığı lavantayı cuk diye atın içine.. 5 dk daha kaynatın altını kısıp.. sonra 10 dk demlenmeye bırakıp süzün.. her banyodan sonra saçınıza sürüp 30 dk bekletin ve sadece suyla yıkayın.. hem dökülmeniz durucak, hem saçlarınız daha geç yıpranıcak, ..

bu tarif te saraçoğlunun tatlım bunu da yaparsan iyi olur haftada bir yapıyorum

ayrıca karanfil suyu ile saçımı tararım tatlım:KK36::KK36:
Teşekkürler kaptanım, lavantayı hemen deneyeyim, diğerini de boş bir anımda yaparım o biraz daha uğraş istiyor. Karanfil suyunu bilmiyordum bugün aktardan bakayım da hemen uygulamaya geçeyim. İnşallah bende de işe yarar.

Teşekkürler kaptanım, lavantayı hemen deneyeyim, diğerini de boş bir anımda yaparım o biraz daha uğraş istiyor. Karanfil suyunu bilmiyordum bugün aktardan bakayım da hemen uygulamaya geçeyim. İnşallah bende de işe yarar.

İlik evet çok uğraştırıyor ama etkisini ilk kürden itibaren fakedersin cnm haftasonları yapabilrisin ben bu üçünü yapıyorum ömür boyu kulllanmam gereken ilaç saç dökülmesi yaptığı halde çok şükür bunlar sayesinde sorun yaşamadım :D

Geçmiş olsun canim.gerçekten bizim bunyeler sporsuz veremiyor neyse az kaldi hedeflerimize çabucak ulasiriz insallah
İnşallah canım bir an önce bitsin istiyorum artık, sona gelindikçe az az gidiyor ya sıkıntı basıyor artık. Eşimde ay sonu gelecek bir daha gitmeyecek gurbete o yüzden işim daha da artacak, yemek anlamında diyorum iyice sıkılacağım biliyorum kendimi.

İlik evet çok uğraştırıyor ama etkisini ilk kürden itibaren fakedersin cnm haftasonları yapabilrisin ben bu üçünü yapıyorum ömür boyu kulllanmam gereken ilaç saç dökülmesi yaptığı halde çok şükür bunlar sayesinde sorun yaşamadım :D
Tamam canım bende yapayım o zaman, son iki doğumdan sonra aşırı saç dökülmem oldu, bir ara düzelir gibi oldu ama bu ara yine çok dökülüyor, kel kalacam yakında

Slm fıstıklarımmmm :KK15::KK15::KK15:

tıkanmamış delikleri açmak da ayrı bir yetenek olsa gerek kuzum:KK70::KK70:

misvak kastettiğin sanırım florürün zararşlarını ben d eokudum ama vazgeçemiyoruz nedens ekuzum

köpük ilgi istiyor anlşılan laptopu etkiszi hale getirmişş:KK68:

tarif için tşkler neslim ama olgun olmayan avokado poşette değil de gazeteye sarılmalı diye biliyorum

ayrıca susam eklemesen kalorisini birza düşürmüş olursun kuzum ben sadece limon ve z.yağlı severim:kk77:

hayranım sana neslim :KK19::KK19:

ama hani bırakacaktın :KK42::KK42::KK42: yapma neslim sen iradeli birisin sigaraya mı yenileceksin ben 25 yıl içtikten sonra bıraktım sen hayli hayli başarırsınnn:KK19::KK5:

Bakımı düzgün olduktan sonra kokmaz neslim annem izin verse hemen alırım :KK23::KK23:

yarım mekik çekebilirisn nurummm:KK19:

kolay gelsin kuzummm:KK19:

slm tatlım kolay gelsin pzt si yoğunluğu bakabildiğin kadar artık canımcım

ikiniz de hedeflerinizin sonlarındasınız ve deneyimlisiniz sonucu merak ediyorum:KK22:

afiyetolsun nurum 3 aydır makarna yememiştin olur o kadar :KK19: damat nutella niyetine turşu yapmış sana nutelladan daha çok seviyosun nasılsa :D

Elbette değiştirebilrisin cnm
ay bırde onu deneyeyım

aslında göbek möbek kalmadı fışkıran emme anlamadım tartı da görünmeyooo çeken kumaşlar varya herhalda su çektim bu ay ben :)))))))))))))))))))

geçen hafta halan gelmişti kuzum:KK48::KK48: o yüzden tartıya yansımadı bence yoks aincelme çok bariz:D

Tamam canım bende yapayım o zaman, son iki doğumdan sonra aşırı saç dökülmem oldu, bir ara düzelir gibi oldu ama bu ara yine çok dökülüyor, kel kalacam yakında

yaparsan çok memnun kalırsın kuzum
Aynen hayatım gözlerim şaşı oldu :KK48:

sorma gözler isyan bayrağını açacak yakında :anneadayı:

Eller yukarı kanun namına dur ve elindeki çöreği yavaşça yere bırak ! :cool::cool:

:KK57::KK57::KK57: elinde çörek olan kim ne zaman kaçırdımmmm:KK22::KK22::KK22:

Ben de dünkü menümü yazayım
Sabah kk kahvaltısı
Bir fincan sade türk kahvesi, bir bardak kefir
Akşam eşimle evde sinema keyfi yaptık yemek niyetine mısır patlattım :)
Yatmadan bir bardak süt
Su 2.5 lt, spor Debbie start it up

Afiyetolsun tatlım ama mısrıdan başka bir şey yemedinmi :KK64::KK64: kabızlık yapmasınno_O

Afiyetolsun tatlım ama mısrıdan başka bir şey yemedinmi :KK64::KK64: kabızlık yapmasınno_O
Kahvaltıyı baya geç yaptık kaptanım misafirlerimiz biraz geç kaldı yolu bulamadılar :) ondan akşama çok acıkmadım mısır yedim sadece ama bol su içtim bir de her gün ketentohumu yiyorum yine, o sayede sanırım kabızlık problemim hiç yok ;)

Kahvaltıyı baya geç yaptık kaptanım misafirlerimiz biraz geç kaldı yolu bulamadılar :) ondan akşama çok acıkmadım mısır yedim sadece ama bol su içtim bir de her gün ketentohumu yiyorum yine, o sayede sanırım kabızlık problemim hiç yok :KK66:

peki kuzum yeter ki olamsın ben patlatmasını çok severim izlemeyi özellikle ama hiç sevmem nedense:KK16:

Meleklerim paylaşım alanında böyle bir oylama başladı sizlerin de fikirleRİnizi ve kabul edip etmediğinizi bilmem gerekiyor oylamayı kendi takımımız adına başlatıyorum lütfen hepiniz fikirleRİnizi yazın ona göre takım oyumuzu kullanalım:KK52::KK52:

1. Eylül: EVET
2. Neslihan : EVET
3. Gamze : HAYIR
4. Sindi: EVET
5. Fatoş: HAYIR
6. Zeyno: EVET / HAYIR
7. Gizem: HAYIR
8. Sena : EVET / HAYIR
9. Aslı: HAYIR
10.Ayten: EVET / HAYIR
11,Makres:EVET/HAYIR
12:Nur:HAYIR

Şu oylamayı bitirelim şekerler

Ya benim acil portakallı zencefilli Yeşilçay bulmam lazım sade yada limonlu yeşilçayı içemiyorum midem almıyor resmen markete baktım yoktu inşallah en yakın zamanda gelir başka türlü denedim içemiyorum
Canım çaykurun bergamutlu olanını denesen, teneke kutu üzerinde çaykur burcum yazıyor, hoş bir kokusu var

Back
X