Tünaydınlar kızlar,
Hay maşallah 7de bile bıcır bıcır olan sevgi kelebekleri gibisiniz. Bense sabah 7de yattım. Sebebini dün aldığım ve poşet hali hariç ilk kez böyle yapraklı tomurcuklu demleyerek içtiğim yeşil çaya bağlıyorum. Siz öğlen sporun dibine vururken ben tuvaletimi yaparken yarı devrilip, kafamı duşakabine vuruyordum

Bir insan çişini yaparken düşüp, beyin kanaması geçirir mi, az kaldı ben başaracaktım. Dedim "Winston kızım, elalem 50 squattır, leslie ile tepinmektir yok sahilde koşmaktır yapadursun sen daha çişini bile düşmeden yapama"..
Neyse bugün alında önce beni çok sevindiren sonra küçük Emrah'a bağlatan bir olay oldu. Bir üniversiteden aradılar iş teklifi için. Yarın görüşmeye gideceğim. Buraya kadar çoook sevindim. Ama dolabımdaki tüm kıyafetler ,komple etekler, elbiseler, pantolonlar- 38 beden. Ve ben şu an dışarı çıkarken eşofman takımımla genelde çıkıyorum ki kendileri beni sıkıp, bana zırh gibi yapışmaktan beni adeta robokop gibi yapıyor. Biliyoru m ki kıyafetlerimden hiç birine giremeyeceğim, şimdi alışverişe çıksam 40-42 arası boşuna şişman kıyafeti almak istemiyorum bir, onlara nerden baksam yok osu busu çantası falan diye kombine takılır en az 200-300 de vermek lazım bunu da istemiyorum iki. İnsanlar mutlaka prezantabl biri isterler, ben böyle yuvarlana yuvarlana , yuvarlanan kaya gibi onların karşısına çıkmak ayrı bir kabus bu da üç. Ama bu iş beni çok heyecanlandırdı en azından gitmek , detaylıca konuşmak isterim bu da 4.
Üff ki ne üff yani.
Küçük Emrah Kadıköy'den bildirdi.