- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
bende ugrayamiyom
Hoşgeldin Berilimmm nasılsın kuzum hakikaten bu ara trafik yoğun cafeye bile uğrayamaz oldum![]()
dunya derdi bitmiyo valla bacim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ugrayamiyom
Hoşgeldin Berilimmm nasılsın kuzum hakikaten bu ara trafik yoğun cafeye bile uğrayamaz oldum![]()
bende ugrayamiyom
dunya derdi bitmiyo valla bacim ya
ama sensiz oranin tadinida almiyom dogrusu
kosturma kuzum yatili misafir vardi hafta sonu degisen birsey yok havalarda geriyor beni
Hayırdır kuzum yaramaz birşey yok inş sağlığımız yerinde olduktan sonra diğer dünya dertlerinin çaresi var tatlım
oyyy canımsın![]()
Canım senin mesleğin nedir?
Merhabalar sestralarımmm ben geldimm![]()
Nasılsın kaptanım ?![]()
kosturma kuzum yatili misafir vardi hafta sonu degisen birsey yok havalarda geriyor beni
Oyy kader arkadaşlarımı yalnız bırakmayayım ben de gidip az tepineyim
sestraların şu anda sporda ter döküyorkuzummm hoşgeldinnn
iyiyim bitanem sen nasılsın
Havalar kapalı olduğu zaman bende öyleyim içim kararıyor berilim Misafir iyidir allah eksik etmeisn ama üst üste geldimi insna yoruluyor hakikaten![]()
Bugünkü menümü yazayım,
Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı şekersiz çay
1 sade türk kahvesi
1 kase zerdeçal,zencefil,tarçınlı yoğurt
Akşam koccaman bir tabak kısırbiraz fazla yemiş olabilirim kısırı, reglim yaklaştı iştahım açıldı yine bir de kısıra dayanamıyorum çok seviyorum..
Sporumu şimdi yapacağım squatlı mekikli ortaya karışık yapacağım.
Su 2.5 lt
Oyy kader arkadaşlarımı yalnız bırakmayayım ben de gidip az tepineyim![]()
Filologum ben kısaca filo de ya da fil de banaCanım senin mesleğin nedir?
Meslek diye sormuşsun ben sana bölüm söylemişim de ne bileyim yüksek lisansım var ayrıca pedagojik eğitimim var ama öğretmenim mi desem dil bilimci mi desem bilemedim. Şu an evde oturuyorum ona bakarsam ev hanımıyım. Ama yeniden sınava girmeyi tıp okumayı istiyorum şimdi ygsye hazırlanıyorum. Biraz karışık yani.Filologum ben kısaca filo de ya da fil de bana
İngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum.
Filologum ben kısaca filo de ya da fil de bana
İngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum.
Ah bu sizin zat_ı şahaneliğinizden, güzel gönlünüzden geçen şeyler teşekkür ederim başkanım ama göz var izan var siz hiç koca totolu bir kuğu gördünüz mü? Ben görmedimkuğu demeyi tercih ederizz
![]()
Ah bu sizin zat_ı şahaneliğinizden, güzel gönlünüzden geçen şeyler teşekkür ederim başkanım ama göz var izan var siz hiç koca totolu bir kuğu gördünüz mü? Ben görmedim
Ama çok tatlısınız, orası ayrı![]()
Winston cum branşımızda aynıymıs,ve Dediğin gibi evde oturduğumdan bende ev hanımıyım:) bende kpss ye hazırlanıyorum tabi çocuktan vakit buldukçaMeslek diye sormuşsun ben sana bölüm söylemişim de ne bileyim yüksek lisansım var ayrıca pedagojik eğitimim var ama öğretmenim mi desem dil bilimci mi desem bilemedim. Şu an evde oturuyorum ona bakarsam ev hanımıyım. Ama yeniden sınava girmeyi tıp okumayı istiyorum şimdi ygsye hazırlanıyorum. Biraz karışık yani.
Özetle hamile kalmak isteyenler kasımda doğumu denk getirmeyin, sonra böyle kafası azcık gidik, daldan dala atlayan bir şey geliyor dünyaya![]()
Aman efendim ne güzel iltifatlar bunlar tşk ederim
Bitanemm şu an popiş biraz büyük olabilir hepimizinki büyüktü ama seni de sporkolik yapacağımız için o popişine son kez bak bir daha göremeyeceksin![]()