Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin Aslıcım beğenilerinden geldiğini anladım fakat yazmayınca işin çıktı zannettim:)
Tşkler bitanem![]()
papatya çayım var akşam yapayım buğuyu. Tuzlu suyu mu burnuma çekeyim, aslında hiçbir akıntım yok herhangi bir tıkanıklığım yok sadece yanaklarımda, şakaklarımda göz çevremde yoğun bir ağrı var sinüzit diye tahmin ediyorum, okaliptüs yağını alayım o zaman akşam sürerim inşallah iyi gelir çok rahatsız etmeye başladı.[/QUOTE
Makrescim goglede İbrahim saracoglu papatya kuru yaz tarifi var ben hep yapiyorum o kadar rahatlatiyoki anlatamam çoktabasit mutlaka dene canim
tabıkıde kaptanım o ısın sakasıSlm şekerlerrrr
hiç sanmıyorum nurumkendi elleirnle yaptıklarına hayır dedin eski nır değilsin artık
afiyetolsun canım börek de nazarlık olmuş ne güzel balık gibisi yok şifa olsun tamamen iyileş sonra yaparsın canımcımgeçmiş olsun kuzum
hiç sanmıyorum hele ki bu hafta![]()
Aman yeme neslim bizi sensiz bırakma
Tamam nildacım menü ve mesajdan muaf tutarız yeter ki sen iyi ol kuzum spor konusunda zorlama kendini evde zaten yorulacaksın 4 çocukla spor yapmana bile gerek yok
Tuzlu su hakikaten iyi geliyor enslim abim de de sinüzit var yazın denizde sürekli dalıp çıkarki sinüsleir boşalsın kışın da evde yapar
neslim satnadarda bağlasana kuzum her ayın 1 i ve 15 i iğne günüm yoksa karışıyor
yaşasın seni de sporcu yaptık zamanla daha çok yapacağına eminim kuzum![]()
Yraın dualrımız seninle o zaman hakkında hayırlısı olsun canımcımm bence bir süre alma evdekilerle idare etmeye çalış canımcım
Bitanem azimli ve kararlıysan bizim takımımızda deneme süreni başlatabiliriz cnm![]()
oooo kimler gelmişşşhoşgeldin cadıcımmm özleidk tatlım nasılsın herşey yolundamı
denemekten birşey kaybetmezsin neslim o kadar takviyelere para harcıyoruz bir ay da bu ilaca ver belki kurtuluş olacak senin için
evet biraz değişti tatlım
ohhh süper kahvaltı harici cıs yok menü de sporda süper bulutummmyalnız çok bitkili karışım çaylara dikkat et canım mümkünse tek tek kendin alıp demle daha sağlıklı olur
Yıkılıyo ne kelime kuzum 8 şiddetinde deprem oluyor![]()
oooooo kımler gelmıs merım cok ozledımherkese musmutlu bir günde merhabaaaaaevet yine yeniden geldim kilo almadım kilo vermedim ama çok azimlendim biran önce 68 olmak istiyorum
![]()
hosgeldınızzzzz takımımıza... sefalar getırdınız.... ben melek bayılanbayılanaiyi aksamlar sweetim ve sweetin melekleri
pek bi sessiz bugun heryer
Ooooo sweetin melekletinden bayilanabayilana Gunaydinhosgeldınızzzzz takımımıza... sefalar getırdınız.... ben melek bayılanbayılanadun bıraz telde fazlaca geyık oldugundan buralar bos kaldı
![]()
oyyy ayvanar halbukı senı sevmıstım yahu... bırden kanım ısınmıstı... neyse arada ugra bakçok teşekkürler ben dahil olmak istiyorum yazdığımda 4. gruptan teklif geldi ben de onlarla başladım artık :) yine de çok sağolun hepinize bol şanslar :)
bulutcum ıkı dılım cok canım artık bunyenın alısmıs olması gerekıyor..Bugünkü menüm
Sbh rafadan yumurta zeytin peynir Salatalık yesil çay iki dilim cısss
Ara yoğurt
Öğlen bi kase tavuklu Çorba Avakado
Ara bi mandalina bi bardak süt
Aksam Fırında karnabahar ayran salata
Gun icinde Bir Türk kahvesi iki soda iki 7 Otlu cay
100 mekik,Leslie,8 dklık Göbek eritme videosu,50 Squat
aaa tabı seve seve bende cene cokturOoooo sweetin melekletinden bayilanabayilana Gunaydin
Sohbete bekleriz 5. mintikaya canim
kızzzzz en kısa zamanda beklıyoruz ona gore heeeeekızlaaaaaaar çok özledim sizi bi dürteyim dedim![]()
nazar etme nolur çalış seninde sevimli ikonları olurHazır başkan geçmişe el atmamışken onun işini daha da zorlaştırıp mesaj ekleyeyimŞaka şaka ama günlük listemi vermezsem listede adım geçmiyor, Nesli sevimli ikonları kazanırken ben yetim gibi duruyorum o yüzden raporu sunayım, eksik kalmayayım;
Sabah; elma, peynir, 2 yumurta
akşam; yoğurtlu kereviz salatası, çeyrek ayva
su:3 litre
spor; belki Sindi'nin fişfiklediği plates.
Daha sonra da konuşuruz ama başkan, benim yediklerim hep böyle ve az ve de acıkmıyorum. Yani karataya geçince sabaha illa yeşillik eklemem, ceviz eklemem, 13 zeytin eklemem şart mı? Yiyemem ki ben onca şeyi. Bir de ben gerçekten acıkmıyorum.
Mesela bu menü üzerinden gidersek Karatay diyebilir miyiz?
1 porsiyon meyve ama genelde muz sabah zıkkımlanın der, ben elmayı sabah yemişim, yanına 2 yumurta yemişim ki kendisi de yiyin der, yanına peynir yemişim. Sonra akşama kadar leptin çalışmış ve ben akşam sebze+yoğurt yemişim.
Beni Karatay'da geren iki nokta var.Birincisi sütünüzü, etinizi kendiniz yapın kafası ki tamamen çok sağlıklı ama benim ne organik pazar kovalayacak vaktim/param var ne de evde sütü kesip lor yapacak becerim/midem var. İkincisi de işte tabağında hem kırmızı olsun, hem pro olsun hem şu olsun hem bu diye beni yedirip besili ineğe çevirir diye korkuyorum.
Neyse şu plates işini kurcalayayım. Detaylı sorularımla sizin hepinizi boğarım nasıl olsa ilerleyen günlerde![]()
Sbhkileri bırakamıyorum cnm yaa her sbh deniyorumbulutcum ıkı dılım cok canım artık bunyenın alısmıs olması gerekıyor..
bulutum sabah kahvaltına çiğ olmak kaydıyla ceviz,badem,fıstık,fındık bunlardan bişiler eklemeye başla ekmek yerine bak ne kadar tok kalacaksın. karatay 1 çay bardağı diyor ama bende anca 1 avuç içi yiyebiliyorum yiyebildiğini ye şekerimBugünkü menüm
Sbh rafadan yumurta zeytin peynir Salatalık yesil çay iki dilim cısss
Ara yoğurt
Öğlen bi kase tavuklu Çorba Avakado
Ara bi mandalina bi bardak süt
Aksam Fırında karnabahar ayran salata
Gun icinde Bir Türk kahvesi iki soda iki 7 Otlu cay
100 mekik,Leslie,8 dklık Göbek eritme videosu,50 Squat