Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

0051.gif
:KK50: Aslıcım hoşgeldin kuzum:KK15:
hoşbuldum kaptanım :KK60:oyy yeşil çayımda hazırmış ellerine sağlık canım :KK37:
nasılsınız keyifler yerindedir inşalhh :KK75::KK50:

Hay Türkçeye bak..Geniş zamanlı cümle geçmiş ile bitmiş...Kafa da üst bacaklar da pert, kusura bakmayın :eek:
Karatay'a başlayamadım, cevizim yok, yeşilliğim yok, doğal peynirim yok (hepisi light) falan filan.
Haftasonu bir liste yapıp toparlarsam inşallah hafta başı başlarım.

Ohooooo ben acele yazacağım diye katlediyorum Türkçeyi kuzum fark ediyorsundur ne kusuru:KK19:
Karatayda herşey tam yağlı olacak bitanem çiğ fıstık badem fındık ta olabilir :KK16:

hadi bakalım snei de karataycı yapacağız:KK76::KK76:

:KK45:tühh yakalandık :KK39:iyi akşamlar kızlar :KK25:

Hoşgeldin cnm nasılsın kurs nasıldı karşılaşamaz olduk:KK25:

evet bir de arp sesi müthiştir ama onu çalmak zor

lütfen enişten olur neslim:KK48::KK48:nurum neüleri alalım kuzum:anneadayı:

bakım yaptırmamışmıydınız kuzumm o_O her yaz ikisiine de baktırıyoruz gerçi taşınıyorsunuz iki gün daha dayansaydı:KK51:
aynen zaten nakil olacakti simdi napsam bilemedim servis isini :(

@başkan
Senin bu günlük listelerin bizim kapıcı gibi. Normalde 7de toplar çöpü. Ben de yediye beş kala koyarım akıp kokmasın diye çünkü kendisi kapı çalmaz, varsa alır yoksa sevinip kaçar. Baktım çöp toplanmıyor, ertesi gün sordum sebebini. "Ben artık 6da topluyorum" yeni karar aldım dedi :KK45: Şimdi korkumdan 5te kapıya koyuyorum kaçta toplarsa şansıma :KK53:

Senin listeyi de kısmi yapılmış görünce "huleeeyn hem çöpü hem listeyi kaçırdım" dedim kendi kendime :KK53:
Korkudan bir hışımla listemi yazıp çıkayım;

Copy paste değil ama nedense hep aynı :KK45:
sabah; 2 haşlanmış yumurta, peynir, yeşil elma
akşam; kereviz salatası, 2 parça haşlanmış tavuk
su: 2.5 litre
spor; Sindi'nin gazabı part 2 plates çilesi (bunu daha yapmadım 22.00 gibi düşünüyorum ama kesin yapacağım)

@Nesli,
Kolay gelsin. Ben taşınmayı çok severim. Koli yapayım, onları açayım, yeni yerlere gideyim çok seviyorum. 4 yıllık evliyiz 3 kez taşındık çünkü ben çabuk sıkılıyorum. :KK45: Bunlar tatlı telaşlar, hem onca iş yaparken deli kalori yakarsın ne güzel işte.

Güzel bir gece bizim olsun.
ahahaha tasınmayı cok sevıyomus kız sevcek baska bısı bulamadın mı hee:KK53:

Aaa cok haklisin bakimida cikar ardan kaptanim yaaa bitanem kafam durmus

hangi birini düşüneceksin neslim çok yoğunsun tatlım

aferim cici kız ol böyle:KK15:
Kaptan keske bu hafta iin yazdirsaydim da riske atmasaydim bu sitreste

Ali sirnasmaya basladi yatiramiyomda veletler yarin tatil diye cemkiiyolar

hemen gelmezlermi neslim arayınca ertesi gün geliyorlar mutlaka burda sevgi saatiniz geldi sanırım:KK68:

Hoşgeldin kuzummm hani geçmiş yapacaktın görünmüyorsun aşağıda:KK22::KK22::KK22:

Wuuuuu süper menüler gülümmm bugün omlet yiyebilmişsin :D:D 2 kare bitter de yenmiş tabiii:KK72::KK33: afiyetolsun tatlım spor her zamanki gibi mükemmel:KK9::KK9:
Geçmiş yaparken ablam geldi belimee ilaç sürmeye sonrada cenemiz düştü ancak geldim

Geçmiş yaparken ablam geldi belimee ilaç sürmeye sonrada cenemiz düştü ancak geldim

Hmmm belin hala ağrıyormu gülümo_Oo_O

zilgit yiyecegimi bile bile menumu yazayim
sabah: 2yumurta, 30 kadar zeytin, tereyag
az sonrasinda 2 kase mercimek corbasi
aksam: 1 kase mercimek corbasi, yarim kase yogurt, patates kizartmasi

akşamın sonundaki madde hariç gayet güzelmiş ama son şık zılgıtı hakediyor hakikaten:mad::mad::mad:

zeytin konusunda ben de abartıyorum hele yeşil zeytin çerez gibi gidiyor inan:kk77:neyseki serbest:D:D

Back
X