Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen cuma dahil bu gecekiler de toplam 35 olacak ten fazlaysa 35+ yazarsınız kuzum profilinden kolay sayabilirsin

Tamam kaptanım. Herkes böyle can hıraş koş koş yapınca dedim son dakikalar falan mı acaba.
Hani birileri koşar da sürü psikolojisinden sende neyden kaçtığını bilmeden peşlerine takılıp koşarsın ya, birden panik yaptım :KK53:

Ben de giyinip biraz alışverişe çıkayım. En azından totoma olabilecek bir iki pantul alayım. İnsani boyutta bir şemsiye alayım, biraz renkli kalemler, ajamdalar falan... Akşama daha fakir ve kredi kartı ağlamış şekilde eve döneyim.

Tamam kaptanım. Herkes böyle can hıraş koş koş yapınca dedim son dakikalar falan mı acaba.
Hani birileri koşar da sürü psikolojisinden sende neyden kaçtığını bilmeden peşlerine takılıp koşarsın ya, birden panik yaptım :KK53:

Ben de giyinip biraz alışverişe çıkayım. En azından totoma olabilecek bir iki pantul alayım. İnsani boyutta bir şemsiye alayım, biraz renkli kalemler, ajamdalar falan... Akşama daha fakir ve kredi kartı ağlamış şekilde eve döneyim.
Kalem etek al kız ndense bu ara cok hoşuma gidiyo benim :)

Kızlar buraya nasıl foto yüklüyosunuz eskiden ne güzel kk nın app ı vardı ordan miss gibi çekip yolluyodum

yeni siteye geçtiğimizden bu yana eklemedim barbim o_O büyük diyor küçük diyor delirtiyor

bilmemmi canim her defasinda yuregim buraaya getiriyor seni gorur umuduyla

canımsınnn bugün evdeyim kuzum kk keyfi yaparım:D

Kaciyom biara damlarim yine ama kimse olurmuş bilmem

Kolay gelsin cnmmm

:KK70::KK70::KK70: çok hoşsun Gizemm :KK19: senin zaten çoktan dolmuştur paniğe gerek yok:KK60:
İyi alışverişler canım idare edecek kadar al yeter nasılsa bedenin küçülecek:KK76::KK76:

Back
X