Valla Eylül'üm bize detoks ta yaramıyo kaç kere denedik gördük :)
ıyıyız sekerım sen nasılsın
Valla iyilik canım :)
Kiz birak rolonu evfekileri attim 3 senedir karbonat kullaniyorum
Ay ne bilim Herşeyden vazgeçerim bundan geçemem gibi geliyo
Ohahahaohaha gunaydın kaptan bayram sabahı gıbı herkescıkler toplasmıs
Cok güzel oldu yaa özlemişim bu hali
konsantremı bılmıyorum da rexonaların kucugunu bılıyodum bakım ama konsantremı
Baktım bende ki konsantre canım 150 ml den 75 e inmiş cok ta hoş olmuş foto çektim de Sağolsun site yüklemiyo
Aaaa ben de dün farkettim canım watsonsu talan ettim dün orada gördüm, roll on taşırdım çantamda artık onlardan taşıycam

Ya roll on U üstünde kıyafetle sürünce hoş durmuyor kurumasını bekle falan ben evden çıkmadan hazırlandığımda rol on dışarda da çantamda sprey taşırım cok rahat oluyo :)
Ben 6 ay saçlarımı karbonatla yıkadım.
Ne işe yaradı dersen, sözde kimyasala savaş açmıştım.
Şampuana ilk döndüğüm gün Allahım şampuan reklamlarındaki kadınlar gibiydim, duşta ağzım kulaklarımda, garip sevinç sesleri çıkara çıkara yıkandım.
daha da karbonat görsem taş atarım ben ona
Ay bi an seni saçlarını yıkarken hayal ettim de kesin bende böyle olurdum
bu şiir Ayten şiirinden sonra en çok sevdiğim şiirdir
Ay benim aklıma da Aysel git başımdan geldi :) severim o şiiri
Neslim neredeyse cümlelerini kelime kelime yazacaksın fazla mesaj olsun diye ahahaha

Valla hepimiz bu durumdayız Cnm
aaaa watsonsamı gıttınnnn oyy
Yaaa aslında hep beraber bugün kozmetikçileri talan etsek nasıl güzel olurdu indirim Günü'nde böyle cebimizde para da olcak :) dün senin Dediğin rujlara baktım nur renkleri yollamıştın ya benim beğendiğim numaraya baktım tester a cok kuruydu sanırm cok kullanılmış mı ne sürmedim ağzıma elime sürdüm ama başka zaman başka bi yerde bakcam tekrar
Günaydınlar tatlım
Nur ve Nesli Gülay ve sen harika atışmalar oluyor 
Hadi bakalım sonuçlar güzel çıkar inş tatlım
Günaydın kuzum
inş tatlım özlüyorsun ama uğramıyorsunn ara ara değil her gün uğra canımcım
Günaydın Fatoşum
Günaydınnn tatlım
Günaydın şirin meleğimmm
menü güzel afiyetolsun cnmm kış yüzündne bitanem ben de akşamları biraz kestiriyorum açıkçası
ilk menün de iyi ki karatay kahvaltısı yapmışsın kuzum kestane hariç hiçbirşey yememişsin nerdeyse
Badem çok pahalı neslimmm batırcan bizi

İyiyiz barbim tşkler sen nasılsın
Şİfa olsun cnm iyi yapmışsın içelim gariiii

Çok haklısın gülüm sallama ile demleme çay hakikaten çok farklı poşet çayları zaten önermiyor uzmanlar

alıntıların hastayım gülü

ben de neslim bulmaca gibi oluyor sveiyorum gülümün alıntılarını
sen çoktan geçmişsindir 

[/QUOTE]
Kaptanım bende onu dicektim varya şu Karatay kahvaltısının Gözünü yiyim nasıl tok tutuyo varya
bende duştan sonra himalayatuzu sabunu kullanıyom koltuk altıma. gün içinde mecitefendi yeşilçay kolonyası. bazende çok sevdiğim vazgeçemediğim parfümü malum kimyasaldan korkuyorum
Yaw zaten bi nesli olamam yavaş yavaş oturtmaya çalışıyorum ben hayatıma hepsini bi anda Yapmıyorum sindire sindire yapıyorum :) ama gercekten senin sayende cok bilinçlendim bu konuda neslim yani bildiklerim. Vardı ama bire bir uyan birini görünce daha cok heves ediyo insan özellikle alişimle ilgili cok gelişme yaptım senin sayende
Ya bizim takım zaten eğlenceliydi ama Winston un gelmesiyle Apayrı Bişey oldu takıma daha bi güzel oldu yaa Winston seviliyorsun canım :)
Karbonat candir suya at alkali yapsin.yüze sur yoğurtla bakin yapsin ayagini yikamak için suya at mantara savaş acsin.koltukaltina sur terletmesin ne çok ise yariyomus.sen tas atma yine sacina sürme sirke süre parlatir
Vay be ne karbonatmış :) ama gercekten cok faydalı
Nurum sen de mesaj sayısını doldurmak adına şarkılar şiirler paylaşıyorsun şekerim hahaha

Bu şiiri çok severim laf aramızda, lise mezuniyetinde de şarkısını söylemiştik ne alakaysa
Hakikaten ne alaka ya :)
O ecnebi baba reklamlardaki, onlar her işi yapar, pasta da yapar.
Benim babam klasik beyaz atletle evde gezen, at yarışı oynayan, mutfakta buzdolabı nerde diye sorsan bilemeyecek bir adam kaldı ki pasta yapsın ama belki sizlerin öyle babaları vardır
Hahaa hepimizin ki öyle galiba genetik ülkeler arası Değişiyor benim babam Allah için atletler gezmez ama yemek olarak bi mangal bi Menemen yapar o kadar o da 24 yıllık hayatımda 2-4 kere yi geçmemiştir :) ama cok iyi baklava alır kuruyemiş çiko falan iyi alışveriş yapar hahaaa bide cok güzel ailecek yeriz :)
Oldu olacak kaynanaya atsam onu da meleğe mi çevirecek ?

hayatın sırrı, ölümsüzlüğün tüm gizemi karbonattaymış ya
Hahahaaaa kaynanan bu lafları duysa napardı acaba :)
evet ayrıca karbonat lavabo banyo temizliğinde süper bi temizleyici. misal ağzı açık bi kapta dolaba koy dolap kokusunu emiyo. ayakkabı içine serp ayak kokusunu alıyo daha neler neler
Bak bunları bende biliyorum :)
ahahaha yok şekerim benimki de seninkinden genetik herhalde :)
Bencede bizimkiler özel üretim Türkiye ye has :)
Bu hafta aylık kilo verme yüzdesi tablosunu yapacağım için şayet sarı kartlar gelirse bir de mesajdan sarı kart olmasın tek amacım buydu meleklerimmm
Ay kıyamam yine bizim iyiliğimiz için uğraşıyorsun yaa biz senin Hakk'ını nasıl Ödicez kaptanım Hakk'ını helal et canım
benımde cok hosuma gıdıyo valla 90 olunca kendıme hedıye alıcam
Al Gül'üm al helali hoş olsun benim de aklıma bi eteğim vardı o geldi kiloluyken almıştım ama zayıflayayım biraz daha o zaman giyerim :) kışlık etek bej kahve Karışık büyük kareler var iki tane de pilesi var önde klasik görmüşsündür kesin Hoşuma gitti aldım 2 kere giydim sonra yakışmıyo dedim zayıflayınca giyerim artık şuabtta
Ben geçen o ızdırabı yaşadım, boyut sıkıntı çıkarıyor ya da tepe taklak döndürüyor fotoyu.
Bir foto yükleme sitesine yükleyim oradan yükledim
Ay foto yükleyebilsem neler neler paylaşcam da off olmuo
Foto yükleme sitesi derken aydınlat beni canım ben tlf yada ıpad ten girebiliyorum laptop bozuk ıpad te oğlumdan fırsat kalırsa alıyorum güya sevgililer Günü'nde Ali yeni doğunca bana hediye alınmıştı :)
Ben diyorum kısırım sen diyorsun kaçı kız kaçı erkek

ben diyorum 3lü koltuğa oturunca totom 2 minderi rahat kaplıyor sen diyorsun kalem etek al.
Anladım anladım ben kendime alayım o zaman. :)