Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar Ya şu ay takvimine göre epilasyon u kesin yapın ben daha sadece 1 kere yaptım tam 3 hafta oldu ve cıkanlar da hep minik ve ince telli bakalım tam bir ay olsun da nasıl olacak yaa cok hoşuma gitti tekrar ağda ile barışıp ay takvimine göre yapcam ne kadar rahatmış ve bu benim daha ilk ayın bikaç ay sonra nasıl olur cok Merk ediyorum

Bunu bilmiyorum kesin araştıracam zaten Çocuktan sonra cok zor....ayrıca bu 35 i yeni duydum : S

Kızlar Ya şu ay takvimine göre epilasyon u kesin yapın ben daha sadece 1 kere yaptım tam 3 hafta oldu ve cıkanlar da hep minik ve ince telli bakalım tam bir ay olsun da nasıl olacak yaa cok hoşuma gitti tekrar ağda ile barışıp ay takvimine göre yapcam ne kadar rahatmış ve bu benim daha ilk ayın bikaç ay sonra nasıl olur cok Merk ediyorum
Sakalimiz yokki sözümüz dinlensin ben aylardir sotluyom bi Gülay dinledi beni

Güzel kalori yaktım şu buharlıyı çıkarandan allah razı olsun yoksa kollarım kopmuştu :Dzaten şu an biri arızalı :KK51:

ay kaptan bir düğün için aldığım o balık etekten bendede vardı hardal rengi modaydı ya üstünede taşlı maşlı iğrenç hardal bi gömlek almıştım bide kocakarı ceketi kareli allahım hayal ettikçe iğrendim zevkimden . zaten düğünden sonra asla giymedim :)))))). şimdi bedava verseler giymem.bu modaya nasıl uydum bilmem ben yırtık kotla altında koca postallarla asker kaçağından farksız gezen ben. hatta saçlar uzun ama kulak kenarları usturalanmış gezen ben :KK70::KK70: ha bide 35 yaştan sonra kokoş luk ruhum tuttu şimdide tüylü taşlı boncuklu hastası oldum hayret ediyom kendime.

Benim lacivert minik beyaz çiçekli vardı neslim bayılırdımm sen rengini seçememişsin :KK19:

amannn sorma ne modalara uyduk:oops: bir resmim var uzun kırmızı etek üzeirne siyah blazer ceket saçlar permalı bonuz kafa miskli bir de uzun düşün:KK23::KK23::KK23: tam yakılacak resimler:cool:Sana yakışıyor kuzum kokoşluk demeyelim bakımlı diyelim çok hoş giyiniyorsun bence:KK30:

ayyy cuma telaşı heyecanı bastı zaten bu gün koş nesli hedefe koşşşş.arkadaşın d.günü ofiste pasta kesilecek nerelere gidem bennn.üstüne 3 te bi davete gidicem allahım yardım et

diren neslimEn Büyük KKbugünü de atlattınmı karada ölüm yok:KK19::KK19:

Valla Eylül'üm bize detoks ta yaramıyo kaç kere denedik gördük :)

Valla iyilik canım :)

Ay ne bilim Herşeyden vazgeçerim bundan geçemem gibi geliyo

Cok güzel oldu yaa özlemişim bu hali

Baktım bende ki konsantre canım 150 ml den 75 e inmiş cok ta hoş olmuş foto çektim de Sağolsun site yüklemiyo

Ya roll on U üstünde kıyafetle sürünce hoş durmuyor kurumasını bekle falan ben evden çıkmadan hazırlandığımda rol on dışarda da çantamda sprey taşırım cok rahat oluyo :)

Ay bi an seni saçlarını yıkarken hayal ettim de kesin bende böyle olurdum :KK66:

Ay benim aklıma da Aysel git başımdan geldi :) severim o şiiri

Valla hepimiz bu durumdayız Cnm

Yaaa aslında hep beraber bugün kozmetikçileri talan etsek nasıl güzel olurdu indirim Günü'nde böyle cebimizde para da olcak :) dün senin Dediğin rujlara baktım nur renkleri yollamıştın ya benim beğendiğim numaraya baktım tester a cok kuruydu sanırm cok kullanılmış mı ne sürmedim ağzıma elime sürdüm ama başka zaman başka bi yerde bakcam tekrar

Kaptanım bende onu dicektim varya şu Karatay kahvaltısının Gözünü yiyim nasıl tok tutuyo varya

Yaw zaten bi nesli olamam yavaş yavaş oturtmaya çalışıyorum ben hayatıma hepsini bi anda Yapmıyorum sindire sindire yapıyorum :) ama gercekten senin sayende cok bilinçlendim bu konuda neslim yani bildiklerim. Vardı ama bire bir uyan birini görünce daha cok heves ediyo insan özellikle alişimle ilgili cok gelişme yaptım senin sayende

Ya bizim takım zaten eğlenceliydi ama Winston un gelmesiyle Apayrı Bişey oldu takıma daha bi güzel oldu yaa Winston seviliyorsun canım :)

Vay be ne karbonatmış :) ama gercekten cok faydalı

Hakikaten ne alaka ya :)

Hahaa hepimizin ki öyle galiba genetik ülkeler arası Değişiyor benim babam Allah için atletler gezmez ama yemek olarak bi mangal bi Menemen yapar o kadar o da 24 yıllık hayatımda 2-4 kere yi geçmemiştir :) ama cok iyi baklava alır kuruyemiş çiko falan iyi alışveriş yapar hahaaa bide cok güzel ailecek yeriz :)

Hahahaaaa kaynanan bu lafları duysa napardı acaba :)

Bak bunları bende biliyorum :)

Bencede bizimkiler özel üretim Türkiye ye has :)

Ay kıyamam yine bizim iyiliğimiz için uğraşıyorsun yaa biz senin Hakk'ını nasıl Ödicez kaptanım Hakk'ını helal et canım

Al Gül'üm al helali hoş olsun benim de aklıma bi eteğim vardı o geldi kiloluyken almıştım ama zayıflayayım biraz daha o zaman giyerim :) kışlık etek bej kahve Karışık büyük kareler var iki tane de pilesi var önde klasik görmüşsündür kesin Hoşuma gitti aldım 2 kere giydim sonra yakışmıyo dedim zayıflayınca giyerim artık şuabtta

Ay foto yükleyebilsem neler neler paylaşcam da off olmuo
Foto yükleme sitesi derken aydınlat beni canım ben tlf yada ıpad ten girebiliyorum laptop bozuk ıpad te oğlumdan fırsat kalırsa alıyorum güya sevgililer Günü'nde Ali yeni doğunca bana hediye alınmıştı :)

Anladım anladım ben kendime alayım o zaman. :)

Nur Sen zyeno ve gamzeyi aynı kozmetikçide düşünemiyorum:KK48::KK48:

Ne hakkıymış kuzum seve seve :KK60:

Yazarken hata olduysa kusura bakmayın artık kızlar

ohoooo benim yaptığım hataların yanında :oops::oops:

Aaa Bişey sorcam bil kazan dan mesaj gelmiş kk ne zaman kuruldu belki Pro olurum da kurtulurum bu fakirlikten :)bende gizem sende bal pro değilsin sende

Hadi inş tatlım biz de katıldık nurla çıkarsa en çok kilo verene hediye edicez dimi nur:D:D

Balık etek bende severim kaptanım
Bu arada listeyi kimse yapmaz sa ben yaparım

Barbim sen cepten giriyorsun zorlanırsın gönüllü çıkmazsa ben yaparım tatlım herkeisn öğrenmesi açısından demiştim:KK15::KK15:

Yapanlar çok memnun tarihlerin uygun olduğu zamanda da hep bende bir aksilik çıkıyor o_O

yenıbırbeeennn beklıyorum gel:KK16:

Gelemedi kuzum :KK51:

@Sindi564 , başka siteden foto yükleyip oradan link almak falan fazla yorucu kuzum, ben pcde zor uğraştım. Sen sırf telefonda yapacaksan iyice ızdırap olabilir. Burada albüm oluşturuyormuşsun, kendi albümünden direkt fotoları alıp kullanabiliyormuşsun. Onu deneyebilirsin.

Kaynanamı karbonatla anmışsın :KK53: Kendisi 7 harflidir, ismini söylemem ki gelmesin :KK53: Takılıyorum, kendisini en son nikahımda "gittiii, gül gibi oğlum gittiiii" diyen gözlerle ağlarken gördüm. Sonra zat-ı muhterem bizi tebrik etmeden evde kalmış cadı kızını da alıp çekip gitmişti. :KK53: Yolda görsem tanımam valla hatta o kadar bahsi bile geçmiyor ki eşime geçen "Ya senin annenin adı Nermin miydi, Neriman mıydı ? " dedim :KK53:

Ben kaçar.

Senin gibi şeker bir gelin nasıl sevilmez bilemedim o_O

Bende içtiğim suya karbonat katıyorum bir haftadır

Fatoşum suya limon ekleyerek zaten alkali hale getiriyoruz karbonata gerek yok ama dene kuzum :KK16:

Bunu bilmiyorum kesin araştıracam zaten Çocuktan sonra cok zor....ayrıca bu 35 i yeni duydum : S

ilk sayfadaki kurallarımızda haftalık 35 mesaj şartı var tatlım:KK16:

Selamlaaarr :KK66: okul bitti eve koşuyoruz

Slm cnm hayatımız koşturmaca :KK16:

Sakalimiz yokki sözümüz dinlensin ben aylardir sotluyom bi Gülay dinledi beni

Ben de dinliyorum ama hep bir aksilik çıkıyor gülüm:KK23::KK23::KK23:

Slm Aslı :) sen nasılsın?
Ayrıca bende Çarşamba tartılsamda ( yasakmış :KK45:) Yarını cok merak ediyorummmm

a.slm canım iyyim çok şükür sen nasılsın evet bende merakla bekliyorum inşalhh gitmiştir yağlar biraz yavaş gidiyor ama gidecek başka yolu yok :KK11::KK31::KK39:

Bi ceeee yapayim menu yazayim
sabah kefir zencefil ve corekotu
8.30 ispanak ve semizotlu yumurta çiğ karisim verez peynir zeytin yesillik
13.00da 1 tabak bulgur 3kasik barbunya
evde kalanlardi ofise getirdim di yedim
14 .30 de 1 inc dlm pasta
18.40 ta bezelye salata 1 kasik ev makarna
spor eve varim de bisiler yapacam

bende menümü yazayım :kk77:
sabah : 08:00 :2 bardak su,
peynir , zeytin , yeşillik ve 1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek , 1 t. kaşığı bal
öğlen kurstaydım ve kutlama vardı : 2 kaşık yoğurtlu salata , 2 kaşık kısır , 1 küçük parça ev yapımı kıymalı börek 2 parmak kadar tadımlık yani , 2 çatal pasta o_O:KK22:

( börek çok lezzetliydi eskiden olsa ooohoooo götürmüştüm büyük bir dilimi :KK72:ama dedim aslı yarın cuma En Büyük TÜRKİYEsakınnn tut kendini yoksa tartı yüzüne gülmez :confused:)

akşam : sadece 1 tabak çorba ve yeşillik , dengelemek için :KK8:
1 avuç fındık
2.5 lt. su , 45 dak yürüyüş :KK6:fırsat buldukçada kursta kol bacak hareketleri yaptım :KK45:

ve maydanoz kaynatıp içicem birazdan malum ödem varsa gitsin diye acaip su attırıyor tavsiye ederim kızlar limon sıkıp için yani :KK50:

Back
X