Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evt kaptan ekmek yemedim bugun,yarın ıcınde aldırmadım eve,ama suan kafamda bi ağırlık anlık basım dönüyor anlamadım 8 den beridir,
Haşlanmış yumurtayı bolca baharatladım( gercı Çocuktan bugun kahvaltı baya Öğlen yemegı oldu ama) beyazını böle yedim acıyı cok severimde,öğlen aksam da doydum sımdılık acıkmadım walla:)

Maydonoz suyu bende kaynatıp ıcıyım herkes ödem atıyo benim neyim eksik:)

Maydonozu kaynatma suresı varmı ki Hanı lahanada varya

bende menümü yazayım :kk77:
sabah : 08:00 :2 bardak su,
peynir , zeytin , yeşillik ve 1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek , 1 t. kaşığı bal
öğlen kurstaydım ve kutlama vardı : 2 kaşık yoğurtlu salata , 2 kaşık kısır , 1 küçük parça ev yapımı kıymalı börek 2 parmak kadar tadımlık yani , 2 çatal pasta o_O:KK22:

( börek çok lezzetliydi eskiden olsa ooohoooo götürmüştüm büyük bir dilimi :KK72:ama dedim aslı yarın cuma En Büyük TÜRKİYEsakınnn tut kendini yoksa tartı yüzüne gülmez :confused:)

akşam : sadece 1 tabak çorba ve yeşillik , dengelemek için :KK8:
1 avuç fındık
2.5 lt. su , 45 dak yürüyüş :KK6:fırsat buldukçada kursta kol bacak hareketleri yaptım :KK45:

ve maydanoz kaynatıp içicem birazdan malum ödem varsa gitsin diye acaip su attırıyor tavsiye ederim kızlar limon sıkıp için yani :KK50:
Bugün ben de maydanoz kaynatıp içtim canım, regl oldum ödem atayım diye inşallah işe yarar :)

Menümü yazayım kızlar nazarlık vallahi keşke her gün böyle yapabilsem :)
Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı
Ara zerdeçal,tarçın,zencefilli yoğurt
Maydanoz kaynatıp içtim arada.
Akşam zeytinyağlı limonlu salata
Su 2.5 lt
Sporumu da yapacağım şimdi squat ve mekik

valla bende bekliyorum kendımden bakalım:KK28:
Ben hepinizdne güzel sonuçlar geleceğine eminim bu hafta:D:D

yoklamamı yapıyorsun kraliçem:KK48:

Ba%C5%9Flamak-%C4%B0%C3%A7in....jpg

Ah bu P90x3 :KK14::KK14::KK14:7 haftadır canıma okuyo:KK49:

Evt kaptan ekmek yemedim bugun,yarın ıcınde aldırmadım eve,ama suan kafamda bi ağırlık anlık basım dönüyor anlamadım 8 den beridir,
Haşlanmış yumurtayı bolca baharatladım( gercı Çocuktan bugun kahvaltı baya Öğlen yemegı oldu ama) beyazını böle yedim acıyı cok severimde,öğlen aksam da doydum sımdılık acıkmadım walla:)

En güzelini yapmışsın Fatoşum kuzum bütün bitki çaylarını ben kaynatmam üzerine sıcak su döker ağzını kapatıp demlerim maydanozu da böyle yaparsan sağlıklı olur 5 dk ağzını kapayıp demlensin sonra iç

Bugün ben de maydanoz kaynatıp içtim canım, regl oldum ödem atayım diye inşallah işe yarar :)

yarar tabiki bitanem afiyetolsun:KK50:

Menümü yazayım kızlar nazarlık vallahi keşke her gün böyle yapabilsem :)
Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı
Ara zerdeçal,tarçın,zencefilli yoğurt
Maydanoz kaynatıp içtim arada.
Akşam zeytinyağlı limonlu salata
Su 2.5 lt
Sporumu da yapacağım şimdi squat ve mekik

Maşallah :nazar::KK52::KK52::KK52: tan perşembe menüsü olmuş:KK19::D

oo menün gayet güzel görünüyor bulutum afiyet olsun :KK39:maydanoz suyunu 1 taşım kaynat kapat canım ılıkken ve limon sıkıp içersen içimi daha kolay oluyor :KK50:

afiyet olsun canım tabiki yarar ben regli olduğum gün davul gibi şiştim içtim ve bügün çok iyiydim şişliğime çok iyi geliyor:KK73: :KK50:

***6.Takım 389. ETAP ***

A1S2L3I4 (91,7 / / /%)
Ahbirkingcharlesimolsa (78,5/ / /% )
BayilanBayilana (95,4/ / /% )
bulutummm30(82,5/ / /% )Yeni üye katılım tarihi 13.11.2014 Hedef Kilo 65 Yüzdesi ikiye bölündü
eylul sıla (60,9/ / /% )
makres76 (65/ / /% )
merinetya(75 / / /% )386. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi üçe bölündü
rengarenknesli ( 76,4/ / /% )
senasevval (50,5/ / /%)
sindi564 ( 81,2 / / /% )
winstonlight(77,8/ /%)Yeni üye katılım tarihi 19.11.2014 Hedef Kilo 68 Yüzdesi ikiye bölündü
yenibirben(82,8// /% )

6.Takım Ortalaması: %

Listemiz hazır gamzecim kızlar alıntı yaparak eklersiniz yüzdenizi Gamzeye kolaylık olsun

Gizem ve Fatoş Takım Lİstesine hoşgeldiniz meleklerimmm:KK74::KK74:
Tamam kaptanım süpersin, yüzdeleri bölünecek olanların bölünmüş yüzdesini yazacağım değil mi öyle hatırlıyorum?

@Sindi564 , başka siteden foto yükleyip oradan link almak falan fazla yorucu kuzum, ben pcde zor uğraştım. Sen sırf telefonda yapacaksan iyice ızdırap olabilir. Burada albüm oluşturuyormuşsun, kendi albümünden direkt fotoları alıp kullanabiliyormuşsun. Onu deneyebilirsin.

Kaynanamı karbonatla anmışsın :KK53: Kendisi 7 harflidir, ismini söylemem ki gelmesin :KK53: Takılıyorum, kendisini en son nikahımda "gittiii, gül gibi oğlum gittiiii" diyen gözlerle ağlarken gördüm. Sonra zat-ı muhterem bizi tebrik etmeden evde kalmış cadı kızını da alıp çekip gitmişti. :KK53: Yolda görsem tanımam valla hatta o kadar bahsi bile geçmiyor ki eşime geçen "Ya senin annenin adı Nermin miydi, Neriman mıydı ? " dedim :KK53:

Ben kaçar.
Ay okudum konumu canım cok haklısın yaa allah yardımcın olsun çok zor şeyler yaşamışsın ama albümün görünmüyo resimler açılmıyor :(
Sakalimiz yokki sözümüz dinlensin ben aylardir sotluyom bi Gülay dinledi beni
Yok ben o ara hep jilet kullanıyodum o yüzden en son canıma tak etti bebiş doğduğundan beri jilete talimdim
Güzel kalori yaktım şu buharlıyı çıkarandan allah razı olsun yoksa kollarım kopmuştu :Dzaten şu an biri arızalı :KK51:

Benim lacivert minik beyaz çiçekli vardı neslim bayılırdımm sen rengini seçememişsin :KK19:

amannn sorma ne modalara uyduk:oops: bir resmim var uzun kırmızı etek üzeirne siyah blazer ceket saçlar permalı bonuz kafa miskli bir de uzun düşün:KK23::KK23::KK23: tam yakılacak resimler:cool:Sana yakışıyor kuzum kokoşluk demeyelim bakımlı diyelim çok hoş giyiniyorsun bence:KK30:

diren neslimEn Büyük KKbugünü de atlattınmı karada ölüm yok:KK19::KK19:

Nur Sen zyeno ve gamzeyi aynı kozmetikçide düşünemiyorum:KK48::KK48:

Ne hakkıymış kuzum seve seve :KK60:

ohoooo benim yaptığım hataların yanında :oops::oops:

Hadi inş tatlım biz de katıldık nurla çıkarsa en çok kilo verene hediye edicez dimi nur:D:D

Barbim sen cepten giriyorsun zorlanırsın gönüllü çıkmazsa ben yaparım tatlım herkeisn öğrenmesi açısından demiştim:KK15::KK15:

Yapanlar çok memnun tarihlerin uygun olduğu zamanda da hep bende bir aksilik çıkıyor o_O

Gelemedi kuzum :KK51:

Senin gibi şeker bir gelin nasıl sevilmez bilemedim o_O

Fatoşum suya limon ekleyerek zaten alkali hale getiriyoruz karbonata gerek yok ama dene kuzum :KK16:

ilk sayfadaki kurallarımızda haftalık 35 mesaj şartı var tatlım:KK16:

Slm cnm hayatımız koşturmaca :KK16:

Ben de dinliyorum ama hep bir aksilik çıkıyor gülüm:KK23::KK23::KK23:
Kaptancım Buharlı dediğin şey ne Merak ettim de
valla bende merak ediyorum nasıl olurdu hep beraber kozmetikçide :)
@Sindi564 demekkı kurumus.. normalde kuru gıbı ama surunce yumusacık dudaktanda cıkmıyo ben bırdaha baska ruj almam
Evet olabilir ben Nette ki foto dan bunu cok begemmiştim şimdi dudağında görünce kesin alırım cok hoş duruyo :)
slmm güzel akşalar kızlar nasılsınız ? maşalh ben yokken tam 14 sayfa yazmışsınız bana garezinizmi var :-) ben müsait oldugumda kimsecikler olmuyor ,kursa gidiyorum maşalhh çeneniz düşüyor :KK37::KK68:cuma heycanından olsa gerek :KK30::KK39:
Sarı kart korkusu diyelim canım :) ama özlemişim topiğin bu halini sen nasılsın iyi misin
bende menümü yazayım :kk77:
sabah : 08:00 :2 bardak su,
peynir , zeytin , yeşillik ve 1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek , 1 t. kaşığı bal
öğlen kurstaydım ve kutlama vardı : 2 kaşık yoğurtlu salata , 2 kaşık kısır , 1 küçük parça ev yapımı kıymalı börek 2 parmak kadar tadımlık yani , 2 çatal pasta o_O:KK22:

( börek çok lezzetliydi eskiden olsa ooohoooo götürmüştüm büyük bir dilimi :KK72:ama dedim aslı yarın cuma En Büyük TÜRKİYEsakınnn tut kendini yoksa tartı yüzüne gülmez :confused:)

akşam : sadece 1 tabak çorba ve yeşillik , dengelemek için :KK8:
1 avuç fındık
2.5 lt. su , 45 dak yürüyüş :KK6:fırsat buldukçada kursta kol bacak hareketleri yaptım :KK45:

ve maydanoz kaynatıp içicem birazdan malum ödem varsa gitsin diye acaip su attırıyor tavsiye ederim kızlar limon sıkıp için yani :KK50:
Bence gayet iyi tutmuşsun kendini canım
neyse ya yatmadan da mekık cekerım eee kızlar yarın ben 94 olmak ıstıyorummmmm yeahh!
Ol ol ol bence de artık gelsin 8 li rakamlar :)

Olmaman için tek bir neden söyle bu hafta menülerin de sporun da süperdi kuzum:KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYE
Bende olur muyum acep gerçi allah için bu hafta cok iyi beslendiğimi düşünüyorum ama bakalım allah kerim
oooo kımlerı goruyorum Papillon_ Papillon_
Hay Allah razı olsun sayende kim online kim offline öğreniyoruz :)
Ay bende bunu yapamıyorum yaaa şınav öğrenmek istiyorum

Belki bugun bebiş seni fazla uğraştığı yoruldub kendine zaman ayıramıyorsun canım o nedenle dir

Ay okudum konumu canım cok haklısın yaa allah yardımcın olsun çok zor şeyler yaşamışsın ama albümün görünmüyo resimler açılmıyor :KK43:

Yok ben o ara hep jilet kullanıyodum o yüzden en son canıma tak etti bebiş doğduğundan beri jilete talimdim

Kaptancım Buharlı dediğin şey ne Merak ettim de
valla bende merak ediyorum nasıl olurdu hep beraber kozmetikçide :)

Evet olabilir ben Nette ki foto dan bunu cok begemmiştim şimdi dudağında görünce kesin alırım cok hoş duruyo :)

Sarı kart korkusu diyelim canım :) ama özlemişim topiğin bu halini sen nasılsın iyi misin

Bence gayet iyi tutmuşsun kendini canım

Ol ol ol bence de artık gelsin 8 li rakamlar :)

Bende olur muyum acep gerçi allah için bu hafta cok iyi beslendiğimi düşünüyorum ama bakalım allah kerim

Hay Allah razı olsun sayende kim online kim offline öğreniyoruz :)

Ay bende bunu yapamıyorum yaaa şınav öğrenmek istiyorum

Belki bugun bebiş seni fazla uğraştığı yoruldub kendine zaman ayıramıyorsun canım o nedenle dir

Buharlı temizleyici barbim :KK16: hakikaten çok rahat ettim

Bitanem plank a başlarsan kolların güçlenir sonrasında şınav çekebilirsin :KK19:

Back
X