Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menüm:
kahvaltı 7,30
2yumurta rafadan
1 avuç kadar haşhaşlı ekmek (annem akşam yaptı kendimi tuttum kahvaltıda yedim)
1avuç peynir
7zeytin
1koca kupa yeşilçay
1kivi 1 minik mandalina :KK23:

arada 2kupa yeşilçay

öğlen 12,30
2kepçe mercimek çorbası

15,00 1 bardak süt

16,30akşam
1kepçe kuru fasülye
1yk pirinç pialvı
bol salata

su 3lt
30 dk eliptik
1maden suyu

İyi akşamlar meleklerimmmm:KK37::KK37::KK37:
Iyi akşamlarrrr :KK66:))

Bulaşık yıkayıp spor yapmayı düşünüyorum

iyi akşamlar kuzum :KK60: hepsi yapılmış sanırım:D:D

slmm güzel akşalar kızlar nasılsınız ? maşalh ben yokken tam 14 sayfa yazmışsınız bana garezinizmi var :-) ben müsait oldugumda kimsecikler olmuyor ,kursa gidiyorum maşalhh çeneniz düşüyor :KK37::KK68:cuma heycanından olsa gerek :KK30::KK39:
Slm tatlım iyiyiz şükür cnm sen nasılsın nasıl geçiyor kursun ne desen haklısın bu ara baya kaynadı burası:-)perşembe cuma heyecan zirvede oluyor genelde:KK16::KK16:

a.slm canım iyyim çok şükür sen nasılsın evet bende merakla bekliyorum inşalhh gitmiştir yağlar biraz yavaş gidiyor ama gidecek başka yolu yok :KK11::KK31::KK39:
Tbaiki cnm başka şansları yok İzmir marşıyla yollayacağız onları:KK5:
mesajlarımı saydım 35 + :KK37:

Teşekkürler bitanem saydığın için ve katılımın için:KK60:

Bugünkü menüm
sbh ( geç Yaptım)
Iki yumurta peynir zeytin salatalık
Öğleden sonra ton Balıklı salata
Aksam
Köfte salata ayran
60 Squat,Leslie
2 bitki cayı

Bugünü kutlamalıyız kuzum cıssız bir menü tebrik ederimmm:nazar::KK9::KK71::KK71::KK71:

nasıl acıkmadın umarım görüşlerini alalım:KK28::KK28::KK28:

Bi ceeee yapayim menu yazayim
sabah kefir zencefil ve corekotu
8.30 ispanak ve semizotlu yumurta çiğ karisim verez peynir zeytin yesillik
13.00da 1 tabak bulgur 3kasik barbunya
evde kalanlardi ofise getirdim di yedim
14 .30 de 1 inc dlm pasta
18.40 ta bezelye salata 1 kasik ev makarna
spor eve varim de bisiler yapacam

Hani direnmeye devam ediyodun neslimmm:110::110::110: yine yenilmişsin:KK42::KK42::KK42:
evde bişeyler mutlaka yapman lazım artık:KK16::KK16:

selam bızdıklar :KK54::KK54: spor yapıldı bulaşık yıkandı İrem uyutuldu :KK76::KK76::KK76: şimdi arkedeşlerimin yanına incem yeşil çay partisi yapcaaazzz :KK50::KK50::KK50:

Slm tatlım ellerine sağlık cnm İrem annenle kalacak sanırım iyi sohbetler cnmcım
:KK50::KK50:

bende menümü yazayım :kk77:
sabah : 08:00 :2 bardak su,
peynir , zeytin , yeşillik ve 1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek , 1 t. kaşığı bal
öğlen kurstaydım ve kutlama vardı : 2 kaşık yoğurtlu salata , 2 kaşık kısır , 1 küçük parça ev yapımı kıymalı börek 2 parmak kadar tadımlık yani , 2 çatal pasta o_O:KK22:

( börek çok lezzetliydi eskiden olsa ooohoooo götürmüştüm büyük bir dilimi :KK72:ama dedim aslı yarın cuma En Büyük TÜRKİYEsakınnn tut kendini yoksa tartı yüzüne gülmez :confused:)

akşam : sadece 1 tabak çorba ve yeşillik , dengelemek için :KK8:
1 avuç fındık
2.5 lt. su , 45 dak yürüyüş :KK6:fırsat buldukçada kursta kol bacak hareketleri yaptım :KK45:

ve maydanoz kaynatıp içicem birazdan malum ödem varsa gitsin diye acaip su attırıyor tavsiye ederim kızlar limon sıkıp için yani :KK50:

Bu kutlama neden bugünü bulduki Aslıcımmm:KK16::KK16: akşam dengelemeyi başarmışsın kuzum inş yarın fazla etkilemez maydanoz iyi seçim:KK5:

menüm:
kahvaltı 7,30
2yumurta rafadan
1 avuç kadar haşhaşlı ekmek (annem akşam yaptı kendimi tuttum kahvaltıda yedim)
1avuç peynir
7zeytin
1koca kupa yeşilçay
1kivi 1 minik mandalina :KK23:

arada 2kupa yeşilçay

öğlen 12,30
2kepçe mercimek çorbası

15,00 1 bardak süt

16,30akşam
1kepçe kuru fasülye
1yk pirinç pialvı
bol salata

su 3lt
30 dk eliptik
1maden suyu

Afiyetolsun cnmmm mandalin ve kivi sütsüz yetim kalmış :KK16::KK16: anneciğinin ellerine sağlık eminim güzel yapmıştır ama sen diyetteyken yapmasın ne olur:KK23::KK23: 100 mekik çekilir artık onun hatırına verdim gitti:KK71::KK71:

Bu kutlama neden bugünü bulduki Aslıcımmm:KK16::KK16: akşam dengelemeyi başarmışsın kuzum inş yarın fazla etkilemez maydanoz iyi seçim:KK5:

bu kutlama öğretmenler gününe özel bir kutlamaydı canım, bizim kurs perşembe olduğu için bugün kutlayabildik , merak etme kaptancım ben çok dikkat ettim önce kendim sonra takımım için En Büyük TÜRKİYEinşalh yarın yüzümüz güler hep beraber :KK37::KK31:

bu kutlama öğretmenler gününe özel bir kutlamaydı canım, bizim kurs perşembe olduğu için bugün kutlayabildik , merak etme kaptancım ben çok dikkat ettim önce kendim sonra takımım için En Büyük TÜRKİYEinşalh yarın yüzümüz güler hep beraber :KK37::KK31:

Canımsın tşkle rAslıcım takım ruhu böyle birşey işte insan birşey yerken takımını düşünüp vazgeçiyor:KK5:

nerde bu takımın çok konuşan :KK47::KK45: tatlı hatunları:D acaba spormu yapıyolar :KK6:
hadi hep beraber su içelim ,suyun faydası saymakla bitmiyor :KK39:

Gelirler birazdan Aslıcım enişteler evde olunca buraya kaçmak zor oluyor ben çay faslındayım tatlım

0040.gif
:KK50::KK50::KK50:

Canımsın tşkle rAslıcım takım ruhu böyle birşey işte insan birşey yerken takımını düşünüp vazgeçiyor:KK5:
evet çok haklısın canım yerken bile suçlu hissediyorsun kendini ve tadımlık yiyerek zayıflıyorsun inşalhhh, senin başarı hikayenide okudum çok güzel anlatmışsın etkiledi doğrusu , birgün gelecek bizlerde başarı hikayemizi yazıp mezun olucaz inşalhhEn Büyük TÜRKİYE:KK36::KK5:

Gelirler birazdan Aslıcım enişteler evde olunca buraya kaçmak zor oluyor ben çay faslındayım tatlım
afiyet olsun canım , benim eşim yok çalışıyor o yüzden rahatım bu hafta daha rahat katılabiliyorum sizlere :KK50::KK5:

evet çok haklısın canım yerken bile suçlu hissediyorsun kendini ve tadımlık yiyerek zayıflıyorsun inşalhhh, senin başarı hikayenide okudum çok güzel anlatmışsın etkiledi doğrusu , birgün gelecek bizlerde başarı hikayemizi yazıp mezun olucaz inşalhhEn Büyük TÜRKİYE:KK36::KK5:

afiyet olsun canım , benim eşim yok çalışıyor o yüzden rahatım bu hafta daha rahat katılabiliyorum sizlere :KK50::KK5:

Motivasyonuna faydası olduysa ne mutlu bana tatlım elbette olacaksınız bende zevkle okuyacağım başarı hikayenizi:D:D

az kaldı az daha kıvırıp gelıyorum

İlahi nurummmm:KK37::KK37::KK37:

Back
X