Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar masallahimiz varmış bu hafta kaptan sıkmadımi topuklara:oops:haftaya Maldivler yolculuğu olmasın aman dikkat bende 400 gr almışim mezuniyetinden beri inşallah son olacak seviyorum hepinizi
Merhaba eylülüm, yok kaptanım çok merhametli sıkmadı topuklarımıza ama ben kendi topuklarıma sıkmayı düşünmedim değil hani :KK48: aman canım korumak da vermek kadar zor ama ben sana kendimden daha çok güveniyorum geri verirsin sen 400 gr ne ki sana 30 kilo vermiş kadınsın sen :KK66: biz de seni seviyoruz tatlımm :KK36:

Slm kizlarrrrr☺☺☺
tabletim kendiliginden calisti bende pek mutlu oldum tabi
ayyuzlum dunku menumu yazdigin icin sagol bitanem opuldun
bugunku menumu yaziyorum
sabah peynir zeytin bol yesillik ve tabiki 4 bardak cayyyyy
oglen bir bardak adacayi
aksam bir tabak yesil mercimek yemegi uc kasik koz patlican buarada beste yedim yemegimi
3 ltre su ictim yatana kadar icerim yine spor malesef yapamadim cooook evisim vardi anca onlari bitirdim kaptanimin affina siginiyorum

İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm;

sabah/öğlen; 2 yumurta, yeşil çay
akşam; haşlanmış tavuk göğsü, salata
spor; 6 km yürüyüş

Şimdi çay keyfi yapıyorum. Bugün sabahtan pazara gidip, koltuklara kalın kadife örtü aldım. Hayvan ölüsü gibiydi, 3km eve onlarla yürüdüm. Sonra yetmedi öğleden sonra da avmye gittim. Baktım yıkanan ince halılarda kampanya yapmışlar, iki tane aldım, onları da yükledim sırtıma taşıya taşıya geldim. Sonra aklıma geldi; eşimle yarın sinemaya falan çıkacaktık arabayla, yarın da alabilir, arabaya koyabilir ve eşime ödetebilirdim :KK53: Ama vücuda ne kadar besin giriyor ki, onlar yanıp enerji açığa çıkartsın, o enerji de beyne gitsin değil mi ? :KK53:

Hepimize güzel, hafif ve keyifli biir hafta sonu diliyorum :KK36:

Ay ben de menümü leydime ithaf edeyim bari özendim Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar :KK48:
Sabah kk kahvaltısı, şekersiz sütlü neskafe
Akşam tavuk ızgara salata yoğurt
Kızlar dönem sonu geliyor sunumlarım yığıldı yine spor yapamıyorum :KK12: bütün gün totomun üzerine oturup yazıyorum da yazıyorum.. Çok sıkıldım bitmeli artık! :KK62:

selam 6. takimin fistiklari bgunku menum neslime ithafen..
kahvalti ;
1 yumurtali omlet
peynir
fistik
1 portakal
sut icmedim oeynir yedim diye umarim dogur bi Mantik yurutmusumdur

aksam:
1 Tabak 2 servis kasigi yani sebzeli mantarli bulgur pilavi
1 bucuk bardak ayran
bol salata

Sabah
Yarımpaket bıskıvı dok ldunuz demı bende sok oldum hatta mıdemde ama malum ofıste yılsonu kapanıslarından kafamızı kaldıramadık

Aksam
Dana kavurma
Salgam
Borulce salata

Sabah bırbucuk saat yuruyus aksam yarım saat leslıe

:KK25:slm hayırlı kandiller kızlar ...
bugün bildirim yaptım çıktım çok yoğundum, akşamda arkadaşıma davetliydim yeni geldim , menülerimi yazayım sindim bekler :KK60:bugün eksilerdeyiz :KK51:haftaya güzel sonuçlar alırız inşalh...

çarşamba menüm :kk77:

11:00
günlük kahvaltım :ppeynir zeytin 1 d. ekmek ,yeşillik ,1 kase yoğurt,

akşam: patates salatası bol yeşillikli ,1 dilim kek ,
biraz kuruyemiş , 2 mandalin 1 yeşil elma ,
3 lt,su 20 dak zumba :KK76:

perşembe menüm :kk77:

günlük kahvaltım ;
ara : 1 kase yoğurt,
akşam : mercimek çorbası ,salata ,çiçekli mancar (yumurtalı),
3 lt su, 30 dak yürüyüş :KK55:

cuma menüm :kk77:

günlük kahvaltım : 2 çatal patates kızartması ,
ara: 1 elma ,1 kase yoğurt ,
akşam : 1 kase çorba ,
ikram vardı arkadaşımda : 1 kase patates salatası ,1 d. kek ,1 türk kahvesi
3 lt su , 30 dak yürüyüş :KK55:

Slm kizlarrrrr☺☺☺
tabletim kendiliginden calisti bende pek mutlu oldum tabi
ayyuzlum dunku menumu yazdigin icin sagol bitanem opuldun
bugunku menumu yaziyorum
sabah peynir zeytin bol yesillik ve tabiki 4 bardak cayyyyy
oglen bir bardak adacayi
aksam bir tabak yesil mercimek yemegi uc kasik koz patlican buarada beste yedim yemegimi
3 ltre su ictim yatana kadar icerim yine spor malesef yapamadim cooook evisim vardi anca onlari bitirdim kaptanimin affina siginiyorum
vallahi gülaya ragmen iyi gidiyorsun. hadi işallah zayıfladığını ince hatun olduğunuda görecez. sadece sabah menun eksik olmuş bence akşama kadar nasıl tuttu seni aç kalma dikkat et

20150103_004350-1.webp

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu cok tuhaf farkındayım ama nedense kaptanın yaptığı gibi yapamadım

Selam kızlar masallahimiz varmış bu hafta kaptan sıkmadımi topuklara:oops:haftaya Maldivler yolculuğu olmasın aman dikkat bende 400 gr almışim mezuniyetinden beri inşallah son olacak seviyorum hepinizi
ben maldiv biletimi marta erteledim ondan önce gitmeye niyetim yok gülü
:KK68::KK68:
Sabah
Yarımpaket bıskıvı dok ldunuz demı bende sok oldum hatta mıdemde ama malum ofıste yılsonu kapanıslarından kafamızı kaldıramadık

Aksam
Dana kavurma
Salgam
Borulce salata

Sabah bırbucuk saat yuruyus aksam yarım saat leslıe
nur cum dün aklımdaydı soramadım. sanırım sabah mesajında yuruyuse çıktım henuz tartılmadım demiştin dikkatimi çekmişti. eğer doğru hatırlıyorsam tartılmadan önce yuruyus yapmıştın bu konuda nacizane bir bildiğim var söleyim hemen, sabah kalkınca spor yaparda tartılırsan yaklaşık 1kg artı çıkarsın ki senin kilonda fazla bence dünki artının sebebinin büyüğü hatalı zamanda tartılmandı. kaptanım arada hatırlatıyor bende hatırlatayım dedim. tartılma: sabah aç karna mumkunse su içmeden 20-30dk bekleyip ince kıyafetle yapılmalı. spordan sonra tartılmak vücüt ağırlığını artı yonde etkilermiş. bilgin olsun tatlım

Eki Görüntüle 1360165

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu cok tuhaf farkındayım ama nedense kaptanın yaptığı gibi yapamadım
Ay kızlar şimdi farkettim makres tüm menülerini yazmamıştı ben niye ona ok lemişim gerci o işyerinde kk ya girebiliyo sanırım Özür hepinizden işi elime yüzüme bulaştırdım

selam 6. takimin fistiklari bgunku menum neslime ithafen..
kahvalti ;
1 yumurtali omlet
peynir
fistik
1 portakal
sut icmedim oeynir yedim diye umarim dogur bi Mantik yurutmusumdur

aksam:
1 Tabak 2 servis kasigi yani sebzeli mantarli bulgur pilavi
1 bucuk bardak ayran
bol salata
menun başarılı sindim bol eksi getirsin ama spor göremedim :KK55::KK55:
bak bu hafta kapışmaya devam ha ona göre.

sweet sonuclari gordunmu bacimmmmmm
mendil yetmez carsafi topla gel aglayacammmmmmm
vallahi bencede ağlanacak durumda tüm takımlar şok oldum o_Oo_O 2015 rehaveti çökmüş herkese

Back
X