- 10 Mart 2015
- 5.259
- 15.063
- 178
Bende ayarladim terziye vericem dikis yetenegim pek yoksadece kotlari sort yapacak kadar
valla cekistrmek benim hosuma gidiyor
![]()
hheh nasıl zevkli oluyo demi... insan mutlu oluyo valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ayarladim terziye vericem dikis yetenegim pek yoksadece kotlari sort yapacak kadar
valla cekistrmek benim hosuma gidiyor
![]()
Cok ac kaliyosun kuzum ya
azkaldi ablacimm :)..Az kaldi canim :) uzme kendini ozledikce dua et babana :)
Daha yeni doktorumu aradim boynum cokcok agriyor yuruyemiyorum hareket edemiyorum suan vicks ustunede atki sardim dedim. Iyi yaptin sicak tut 2 agri kesici birden ic dedi. Oyle yaptim. Suan yatagimda uzaniyorum. Dahada agrimaya basladi resmen basimi duz yapamiorum sag tarafima yaslayarak geziyorum. Bi gelisme olmazsa tekrar ara dedi.
evet diyet yapiyorum diyince yemennicin cok israr ediyorlarCok heycanliyim o 95 sayisini gormek bile benim icin birsey. Gecen sene okullar acildiginda 95 dim. Ayy 85 olsam zaten havalara ucacam. Ama ben hedefimi cok yuksek soylemiycegim bu ay tr gidene kadar 90 olsam bile benim icin super. Tabikide 85 olmak isterim. 85 gibi vucudumu tekrar begenmeye basliyorum o ozguven yeniden gelmeye basliyor o sayida. Yaaaaaaaa :)))). Yazin trdede devam edicem bu duzenime. Kimseyede belli ettirmicem diyet yaptigimi. Hic sevmem oyle cunku ozaman yemem iicin zorluyorlar. Ki desen saolun ben evde yedim az israr ederler sonra bitirirler. Ki annecigim beni cok zorlicak kizim ye ye diye ama biyere gittigimizde gitmeden soyliyecegim anne lutfen israr etme diye :)) kiyamiyor bana askimmyaa
Aynen deryamhheh nasıl zevkli oluyo demi... insan mutlu oluyo valla
Hosgeldin canimm keyfim yerinde cok sukur sen nasilsinSelam kızlar, hiç fırsatım olmadı bu hafta bir türlü giremedim, stajer vardı ona öğretmenlik yaptım, keyifler yerindedir inşallah.
İnsallah canimm :))iyi akşamlar arkadaşlar yürüyüşümü yaptım.iftardan önce de tartılıcam inş. umarım herkes bu hafta hesapladığından daha fazla verir.
Menun inanilmaz az.. Kendine resmen iskence ediuorsunBugunki menu
Sabah: 1 tost 1 yesilcay
2 saat sonra 1 yesilelma 1 yesilcay
1 litre su. Bugunluk bukadarsaat 8 gecince birsey yemiycem
Buyukler oyle can bogazdan gelir diyorlar diyetten pek hoslanmiuorlarayy insallah gider totislerr ohh
![]()
Yaaa aglicam boynum fena tutulmus
Lutfen yardim edin. Sag tarafim tam iyilesmeden sol tarafimda tutuldu(((
Bi kotum vardi cok kilo almadan once giyiyordum 1.5 yildir hic giymedim dolapta duruyordu bugun aklima geldi bi deniyeyim dedim bi baktim bol bile olmuspacalarinin modasi gecmisti bende kestim sort yaptim
birde size bahsetmistim ya zayiflayinca giywbilmek icin motivasyon amacli bi tayt jean almistim onuda denedim onceden bacaklarimda kaliyordu simdi giydim dugmeleri hala kapanmiyor ama vucudumdaki degisimi gormek beni cok mutlu etti
![]()
Karnim sesler cikarmaya basladi bile :)) cok aciktim kalkip 1 elma yiyim ve yesilcay iceyim.
Bugunki menu
Sabah: 1 tost 1 yesilcay
2 saat sonra 1 yesilelma 1 yesilcay
1 litre su. Bugunluk bukadarsaat 8 gecince birsey yemiycem