• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim annem cok anlar dikisten. Hatta eskiden dantel dikisler teyzelerimin cegizine yapar saklarmis bizede sakladi tabiki benim cegizim simdiden hazir bile :D herseyi yapmis ve almis. El le yapiyordu ozamanlar. Gecen misafirlige gittik annemin arkadasina kizim bak bu dantel dikisi ben yaptim eskiden dedi telefon masasindaydi kocaman cok guzelllll bayildim anne inanmiyorum senmi yaptin gercekten dedim ewet ben yaptim kizim dedi cooooook guzeldi annemin arkadasida ozamanlar komsularnis yeni annemden 300 euroya almis. Ozamanlar cok modaymis tabi. Ma sha Allah kurban olurum anneme annemin ellerine. Gecende makineyle uzun buldugum begenmedigin bi elbiseyi gobek deligimde istedim annem makineyle adeta yeni bir elbiseye cevirdi bayildimmmmm. Kisin giyecegim uzun bel pantolonuyla cok severim kisa seyleri gobek deligi hizasinda. 60 olayim gobek deligi piercingde yaptrcam tabi acmiycwm gobegimi sevmem oyle gostermeyi :)).

Daha yeni doktorumu aradim boynum cokcok agriyor yuruyemiyorum hareket edemiyorum suan vicks ustunede atki sardim dedim. Iyi yaptin sicak tut 2 agri kesici birden ic dedi. Oyle yaptim. Suan yatagimda uzaniyorum. Dahada agrimaya basladi resmen basimi duz yapamiorum sag tarafima yaslayarak geziyorum. Bi gelisme olmazsa tekrar ara dedi.

Daha yeni doktorumu aradim boynum cokcok agriyor yuruyemiyorum hareket edemiyorum suan vicks ustunede atki sardim dedim. Iyi yaptin sicak tut 2 agri kesici birden ic dedi. Oyle yaptim. Suan yatagimda uzaniyorum. Dahada agrimaya basladi resmen basimi duz yapamiorum sag tarafima yaslayarak geziyorum. Bi gelisme olmazsa tekrar ara dedi.

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsin :KK66:

1 elmami ve 2inci yesil cayimi ictim bile :)) 1,5 saat sonra 2 elma birden yiyecegim. Ben tavuk eti hastasiyim bayilirim tavuga. Ve dunden kalma butlari gordum buzdolabda ve dedimki acaba yesemmi ? Sonra dusundum diger boZdugum gunleri ve dedimki hayir yemiyceksin aldim yesil elmami yikadim ve biguzel yedim. Coksukur elmalarimda cok lezzetli. Artik bozmak yok basaricammmmm Allah in izniyle in sha Allah. Suyu henuz 2 bardK ictim yatana kadar 2,5 litre daha gider. Buralar cok sessiz sanirim hepiniz iftara hazirlik yapiorsunuz. Burda saat 22:14de acildigi icin annecigim henuz baslamadi.

Cok heycanliyim o 95 sayisini gormek bile benim icin birsey. Gecen sene okullar acildiginda 95 dim. Ayy 85 olsam zaten havalara ucacam. Ama ben hedefimi cok yuksek soylemiycegim bu ay tr gidene kadar 90 olsam bile benim icin super. Tabikide 85 olmak isterim. 85 gibi vucudumu tekrar begenmeye basliyorum o ozguven yeniden gelmeye basliyor o sayida. Yaaaaaaaa :)))). Yazin trdede devam edicem bu duzenime. Kimseyede belli ettirmicem diyet yaptigimi. Hic sevmem oyle cunku ozaman yemem iicin zorluyorlar. Ki desen saolun ben evde yedim az israr ederler sonra bitirirler. Ki annecigim beni cok zorlicak kizim ye ye diye ama biyere gittigimizde gitmeden soyliyecegim anne lutfen israr etme diye :)) kiyamiyor bana askimmyaa

Cok heycanliyim o 95 sayisini gormek bile benim icin birsey. Gecen sene okullar acildiginda 95 dim. Ayy 85 olsam zaten havalara ucacam. Ama ben hedefimi cok yuksek soylemiycegim bu ay tr gidene kadar 90 olsam bile benim icin super. Tabikide 85 olmak isterim. 85 gibi vucudumu tekrar begenmeye basliyorum o ozguven yeniden gelmeye basliyor o sayida. Yaaaaaaaa :)))). Yazin trdede devam edicem bu duzenime. Kimseyede belli ettirmicem diyet yaptigimi. Hic sevmem oyle cunku ozaman yemem iicin zorluyorlar. Ki desen saolun ben evde yedim az israr ederler sonra bitirirler. Ki annecigim beni cok zorlicak kizim ye ye diye ama biyere gittigimizde gitmeden soyliyecegim anne lutfen israr etme diye :)) kiyamiyor bana askimmyaa
evet diyet yapiyorum diyince yemennicin cok israr ediyorlar
hheh nasıl zevkli oluyo demi... insan mutlu oluyo valla
Aynen deryam :D
Selam kızlar, hiç fırsatım olmadı bu hafta bir türlü giremedim, stajer vardı ona öğretmenlik yaptım, keyifler yerindedir inşallah.
Hosgeldin canimm keyfim yerinde cok sukur sen nasilsin

Bugunku menum
Sahur: karatay kahvaltisi
İftar: 1 kase sebze corbasi+ 5 kofte + salata+ 1 kasik yogurtlu havuc( havucu pisirmeden yaptim)+ 1 kasik humus+2 zeytin+ 1 halka tatli(haftalik odulum)

2 litre su sahura kadar 3.5 litreye tamamlarim
2 kupa bitki cayi
1 mil leslie+80 mekik+30 squat+100 ip

İyi akşamlar herkeseee. Oruç tutanlar tartıldı mı bakalım nasıl sonuçlar? Bende inşallah yarın sabah tartılmayı unutmam ya geçen haftada tartılmamıştım.

Buyukler oyle can bogazdan gelir diyorlar diyetten pek hoslanmiuorlar :KK70: ayy insallah gider totislerr ohh :KK70:

Kesinlikle kuzum ya. Başlıyorlar benizin bembeyaz kanın gitmiş iyice meyve yemiyorsun vitamin almıyorsun sonra iki büklüm kalıp hastalıktan başın kalkmıyor diye bir başlıyorlar kulaklarımı tıkıyorum direk.

Yaaa aglicam boynum fena tutulmus
Lutfen yardim edin. Sag tarafim tam iyilesmeden sol tarafimda tutuldu :KK43:(((

Oy kuzum çok geçmiş olsunn. Naptın sıcak diye klimanın altında falan mı yattın?

Bi kotum vardi cok kilo almadan once giyiyordum 1.5 yildir hic giymedim dolapta duruyordu bugun aklima geldi bi deniyeyim dedim bi baktim bol bile olmus :KK70: pacalarinin modasi gecmisti bende kestim sort yaptim :KK70: birde size bahsetmistim ya zayiflayinca giywbilmek icin motivasyon amacli bi tayt jean almistim onuda denedim onceden bacaklarimda kaliyordu simdi giydim dugmeleri hala kapanmiyor ama vucudumdaki degisimi gormek beni cok mutlu etti :KK68:

Ayyy çok güzel bir haber bu canım ya. Maşallahh tütütütü daha nicelerini gör. O tayt pantolonlarından mavide hala var bende zayıflayınca 25 beden olunca almak istiyorum. Ay hadi inşallahh.

Karnim sesler cikarmaya basladi bile :)) cok aciktim kalkip 1 elma yiyim ve yesilcay iceyim.

Kuzum bırak artık şu diyeti. Tamam karatay falanda yapma ama her şeyden azar azar ye.

Bugunki menu

Sabah: 1 tost 1 yesilcay

2 saat sonra 1 yesilelma 1 yesilcay

1 litre su. Bugunluk bukadar :KK43: saat 8 gecince birsey yemiycem

Oyy canım ya vücudun kıtlığa giricek öo

Back
X