- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amienn amienn amiennnnnn ablacimAllah rahmet eylesin tekrar kuzum mekanı cennet olsun inş.Ama kendini üzüp babanı da üzme böyle![]()
Hahaha sanirim ewet annem eve gelince bi soorayim yoksa benmi yanlisnsoyledimmKilmiinşaat kumlarının arasında çıkan kilden mi bahsediyoruz küçükken oynardık aman tatlım ne yapıyorsun sen Özlemin deidği gibi bazı değerlerin düşük olabilir
![]()
hicde birakmicammmm:)) hahaha devammmmmm. Haftaya 95 olucam in sha AllahGeçen hafta 98,8 din prensesimm demek ki elma diyeti işe yaramıyor meleğim ne olur gel vazgeç artık işkence etme kendine![]()
Bugun iki kez bayilmak uzere oldum zor toparlandim brayada bakamadim kizlar. Hava inanilmaz sicak. Su borulari patlamis bulundugumuz bolgenin 3 gundur su yok. Sucuyu ariyoruz su getirmiuor dunden beri yaz geldi kibrisin susuzluk sorunuda geldi. Saclarim yaglandi temiz kiyafet kalmadi her yer bulasik. Bu durumlari stres yaptim sanirin hic halim yok bugun yerimden kalkamiuorum
Evet tatlım 1 ay sonraki hedefini isminin karşısına yazarsan sevinirimkızlar bugün yeni hedefler mi koyulacak?
***TemmuzListesi**![]()
battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83***********>
makres76: 60****************>
masalim88: 73,9***************>69,6
Rengarenknesli:76,8****************>
baldandane: 90**************>
45derya45: 79,8*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
umutsuzwaka:53***********>
asea: 71***********>69
Prenses : 100,2******************>
selvos88: 79,8***********>
kaldi2sene:73***********>
pluiee: 74.2***********>70
senasevval: 54***********>
jade: 90***********>
![]()
Gelsin yeni hedeflerimiz meleklerim lütfen ulaşabileceğiniz makul hedefler belirleyin minimum hefef mevcut kilonuzun %2 si olmak şartıyla maksimum size kalmış
Evet tatlım 1 ay sonraki hedefini isminin karşısına yazarsan sevinirim![]()
oynakbasi34 saol canimmm sende en kisa zamanda 7 li rakamlari gorursun insallah bitanemm
senasevval alacam kuzumm kendime yeni yuruyus ayakkabilari alcam
Bugun iki kez bayilmak uzere oldum zor toparlandim brayada bakamadim kizlar. Hava inanilmaz sicak. Su borulari patlamis bulundugumuz bolgenin 3 gundur su yok. Sucuyu ariyoruz su getirmiuor dunden beri yaz geldi kibrisin susuzluk sorunuda geldi. Saclarim yaglandi temiz kiyafet kalmadi her yer bulasik. Bu durumlari stres yaptim sanirin hic halim yok bugun yerimden kalkamiuorum