• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydın meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize:KK36::KK36::KK36:

Günaydın kızlar
Malum dün soğuk ayran corbası iciyodum ama 6 dan sonra gözüm karardı basım döndü tansiyonum 7-5 çıktı zonkluyodu beynim Allah tan eşim evdeydi hemen ölçtü bişiler yedim falan... Bundan sonra 3 öğün de yemem anca bi öğün olarak tüketirim
Karatay yapıcam yine...

Geçmiş olsun kuzum sanırım tuzsuz içtiğin için tansiyonun düştüo_O Hava çok sıcak malummm boşver karatayımız candır :KK19:

Kızlar günaydın
oooo kaptanımız gelmiş hosgelmis :)
Sen yokken buralarin hiç tadı yoktu kaptanim :KK66:
Bugün bildirim günü olduğu için tartildim ve yazıyorum tahmin ettiğim gibi çok fazla fark yok bu hafta 70.8 :KK43:
Haftaya 70 in altını görmek umudu ile ..

Tünaydın meleğimmm :KK60:hoşbuldum tatlımmm:KK74: Canımsınn birimiz bile eksik olsa hemen hissediliyor kuzum:KK16: az olsun bizim olsun sıkma canını duraklamalar olsa da elbet gidecekkk negatif düşünmek yasak:KK60:

Kızlar çok daraldim ya 70 in altını görmek istiyorum artık.
Takıldım kaldım bu ne ya :/

Kuzucummm haftada 100 gr verdiğim günleri bilirim ama pes etme azminle tekrar vermeye devam edeceksin merak etme tatile seni fıstık gibi göndereceğiz:21:

Kilo verince yüzde ikiye bölmek kötü ama Alınca yüzde Bölmek iyide dogrumuki acaba:KK51:

2 haftanın ortalaması alındığı için doğrusu bu meleğim suçluluk duymana gerek yok:KK60:

Davul gibiyim abartmaktan cok düzensizlikten oldu, oglum yumurta yemiyo diye bütün kahvaltılıkları ve meyve ezıyorum blendırda öle bi görüntü ve koku oluyoki yumurtadan tiksindim,kahvaltımı elmayla yapacam yanındada zeytin peynir ceviz artık...ben kahvaltıya kaçıyorum fırsat varken

:eek::eek::eek: Görüntüyü tahmin edebiliyorummmm bebeklere de yaparlar ya acırım görünce yumurta yerine süt elma güzel seçenek olur kuzum:kk77:

Diyetime tam anlamıyla daha dün başladım ondan tam bir etki yok şu an için 74,1

Haftaya belli olur efserimmmm :KK19:

kaptanim merhabalar ayder yaylasina yola ciktim net cektigi yerden yazayim dedim cok uzgunum sabit yine benim. hepinizi opuyorum

Ooooo şimdi kıskandım işte balımmm iyi eğlenceler tadını çıkar kuzum bayrama rağmen sabit kalman bence gayet güzel :KK60:

günaydın güzeller bu hafta listeye giremiyorum 84,4 çıktım 1,4 fazlam var hafta sonu ayran detoksu yapcam bu hafta spora da asılıcam umarım haftaya girebilirim

Sağlık olsun kuzum hep birlikte spora asılıp haftaya şu gelneleri yollayacağız ben her yarım saatte 50 ip atlamaya başladım bile:21::21::21:

günaydınnn canlarrrrrr

Tünaydınnnnn deryammmmm:KK68::KK60:

evet kaptanım nihayet listedeyim. izin değerlendirmemi yaparsak cıslarım oldu hatta bazı günler abarttığımda oldu. ama dengelemeyi becerebildim sanırım... kendimi veremiyorum diye biraz strese sokmuştum o stres kalkınca üstümden iyi geldi sanırım bunca kaçamağa cıslara rağmen gittiğine bende inanamadım...
su meselesine gelirsek sıcaklar fena birde ramazanda biraz böbrek sıkıntısı yaşadım yine onun korkusu diyeyim. balıklara gelirsek valla ben suçsuzum kaptanım fırında değildi hepiciğini kızartmış. başkada yemek yoktu görüntü çok güzeldi cazibesine kapıldım :KK70::KK70::KK70:

şu ödeme bi çare bulamadım kaptanım ya o gönderdiğim resimden beterim şuan akşam üstü olunca bıraktım zaten çorap morap giymiyorum.. hemen bu akşam tamamlayıp eksikleri yapayım çayımı gerçi komşu aktardan alışverişi şimdilik kestim öfkem büyükkkk belki yarına yada pazartesiye kalır bakalım.. hergün taze kaynatmıyoruz sanırım onu bitene kadar tüketiyoruz değilmi.

Zaten sürekli diyetteyim psikolojisine girince kilo takılıyor deryam kendini sağlıklı besleniyorum diye motive etmelisin ne güzel bak dengeleyince sorun ortadan kalkmış tebrik ederim meleğim:KK9::KK9:

Ah eniştem ah güzelim balıkları mahvetti desene:KK16: Ne diyelim afiyetolsun kuzum.Meleğim maydanozu her öğününde bol bol tüket ne olur .Aktara neden kızdınki ben mi kaçırdımo_OBitince tekrar yapıyorsun tatlım gerçi ben meyve suyu niyetine yazın hepsini bitiriyordum:KK50:

Hosbuldum cok tsk ederim :)

Cok tsk ederim hosbudum:KK54:ay hadi insallah o sihir banada bulasir:)

Elbette bulaşacak tatlım şüphen olmasın bugünden itibaren menüleirni bekliyorum uyguladığın herhangi bir diyet var mı kuzum:KK16:

Selam kızlar, nasılsınız. Bayram ve sonrası biraz dikkatsiz davrandım, spor da yapmayınca artıyla döndüm maalesef. bu hafta dikkatli olacağım inşallah.

Slm makresim hoşgeldin canım.Ne yapalım bu hafta böyle haftaya toparlanırız sıkma canını:KK19:

Sweetdimple Sweetdimple pazar gunu randevumuz var konustuk buugun doktorla yarin geliyormus yurtdisindan. Bakalim heycanla bekliyorum. Karataya benziyor o yuzden hosuma gitti. Protein ve sebze agirlikli. Ogunler arasi 5 saat olacak. Vucudumuza sindirmesi icin zaman tanicakmisiz. Leptini bozmadan sarkmadan kilo vermeye devam. Kollarimda ve ic bacaklarda cok sarkma oldu. Jilian ve metabolik balansla gitcek sarkmalar insallah

Çok güzel sonuçlar alacağını umuyorum selvoşum.Sporla sarkmaları çözersin tatlım :KK19:Ama neden çok olduki ben de olmamıştıo_O

bence direk toplam yuzdeyi bölsekte olur galiba ama banum ne derse bende acemi kaptanım bakalım artıkın aynı kapı aslında :)

Meleğimm bireysel dereceler hesaplanırken zorluk olabilir o yüzden yüzdeleri bölerek yazarsak karışıklık olmaz kuzum:KK60:

selam guzeller başarılan bugun bakalım

Teşekkürler bitanemmm hepimzie inşallah ama bugün nota alacağımız kesin :KK51::KK51:

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(77,9/ / /% )
asea(72/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 83/ / /% )
edahafiz(102/ / /% ) hamilelik dolayısıyla13.takımdan izne ayrılan üye döndü.Başlangıç kilosu 102 . Hedef kilosu 80-7 Ağustosta listede
efser(74,1/ //% )
oynakbasi34(104,2/ / /% )
Rengarenknesli(76,8/77,3 /-0,5 /%-0,60 )
umutsuzwaka(56,9/ / /% )
yasmin17(100,2/ / /% )
pluiee(73,8/ / /% )
senasevval (54 / /% )
Sweetdimple(66,5/ / /% )

Free Takım Ortalaması: %

Benden iyisin yine neslimmmm:KK23::KK23::KK23:

derya banu listeye yazmış zaten 2 ye bölünecek diye sen listeyi bölmeyenlerinkini bölüp düzelt bitanem bırakma banuma
:KK68::KK68:

Canımsınnnnn:KK68::KK68::KK68:

Evet sizden çok yediğim kesin :KK70:
Malesef su içemiyorum dün sadece 3 bardak içebildim :KK51:maşallah sana:nazar:

3 bardak nedirki efserim ben kalkınca içiyorum o kadar:KK20::KK20: Lütfen cep uygulamasını indir her alarmda içmeye çalış yudum yudum da olsa kuzum .Vucudumuzun 3/4 ü su zaten yapma ne olur:KK19:

***6.TAKIM 422. & 423.Etap***

45derya45(79,8/78,9/0,9 /%0,38 )420. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3 e bölündü
baldandane(90/0 /0 /%0)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
battaniye1 (73,4/ 76,3/ -2,9/%-1,98)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
makres76 (59,7/60 /-0,3 /%-0,25 )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
masalim88(73,9/ / / % )2. Kez bildirimde bulunmadı
selvos88(77,8/77,3 /0,5 /% 0,32)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü

6.Takım Ortalaması: %

Elleirne sğalık canımın içiii:KK60::KK60::KK60:

Çok teşekkür ederim kaptanım, dimi sağlıklı beslensin ufaklık :anneadayı: Karatay teyzemi özlemişim valla çok iyi geldi geçen hafta 85.5 tim bugün 84.8 hiç yoktan iyidir böyle böyle almak yerine verirsem daha sağlıklı bir hamilelik olur inşallah :KK49::KK68: Barbimin topiğini takip ediyorum kaptancığım tombiş tombiş gebişler olduk :KK48::KK48:

Aynen canım, çok sağlam bir gerekçem var, çok teşekkür ederim balım :KK60:

Tabiki yeğenim sağlıklı beslensin sağlıkla doğsun inşallah leydim:KK46::KK46: bir haftada güzel vermişsin listeyi düzeltelim kuzum:KK60: Tombiş gebişler değil:KK20:Sağlık ve fit gebişler:21::21:

Kışın günlerce su içmiyorum :cry:

Yapma efserimmmm en az 2 lt su göreyim başlangıç olarak menülerinde:KK28::KK28:

ıyıyım bebegım ne yapayım bebıs pesınde kosturuyoruz bı kalamadık gebeeeşşş pek nazlı benım velet sanırım:KK53: sen nasılsın evlılık nasıl:KK49:

:KK45::KK45: bayağı bi nazlı sanırım, rabbim gönlüne göre versin inşallah canım herşeyin bi zamanı vardır mutlak...
yok bi sıkıntı bakalım durum stabil :KK70::KK70:

Geçmiş olsun kuzum sanırım tuzsuz içtiğin için tansiyonun düştüo_O Hava çok sıcak malummm boşver karatayımız candır :KK19:

Tünaydın meleğimmm :KK60:hoşbuldum tatlımmm:KK74: Canımsınn birimiz bile eksik olsa hemen hissediliyor kuzum:KK16: az olsun bizim olsun sıkma canını duraklamalar olsa da elbet gidecekkk negatif düşünmek yasak:KK60:

Kuzucummm haftada 100 gr verdiğim günleri bilirim ama pes etme azminle tekrar vermeye devam edeceksin merak etme tatile seni fıstık gibi göndereceğiz:21:

2 haftanın ortalaması alındığı için doğrusu bu meleğim suçluluk duymana gerek yok:KK60:

:eek::eek::eek: Görüntüyü tahmin edebiliyorummmm bebeklere de yaparlar ya acırım görünce yumurta yerine süt elma güzel seçenek olur kuzum:kk77:

Ooooo şimdi kıskandım işte balımmm iyi eğlenceler tadını çıkar kuzum bayrama rağmen sabit kalman bence gayet güzel :KK60:

Sağlık olsun kuzum hep birlikte spora asılıp haftaya şu gelneleri yollayacağız ben her yarım saatte 50 ip atlamaya başladım bile:21::21::21:

Zaten sürekli diyetteyim psikolojisine girince kilo takılıyor deryam kendini sağlıklı besleniyorum diye motive etmelisin ne güzel bak dengeleyince sorun ortadan kalkmış tebrik ederim meleğim:KK9::KK9:

Ah eniştem ah güzelim balıkları mahvetti desene:KK16: Ne diyelim afiyetolsun kuzum.Meleğim maydanozu her öğününde bol bol tüket ne olur .Aktara neden kızdınki ben mi kaçırdımo_OBitince tekrar yapıyorsun tatlım gerçi ben meyve suyu niyetine yazın hepsini bitiriyordum:KK50:

Elbette bulaşacak tatlım şüphen olmasın bugünden itibaren menüleirni bekliyorum uyguladığın herhangi bir diyet var mı kuzum:KK16:

Slm makresim hoşgeldin canım.Ne yapalım bu hafta böyle haftaya toparlanırız sıkma canını:KK19:

Çok güzel sonuçlar alacağını umuyorum selvoşum.Sporla sarkmaları çözersin tatlım :KK19:Ama neden çok olduki ben de olmamıştıo_O

Meleğimm bireysel dereceler hesaplanırken zorluk olabilir o yüzden yüzdeleri bölerek yazarsak karışıklık olmaz kuzum:KK60:

Teşekkürler bitanemmm hepimzie inşallah ama bugün nota alacağımız kesin :KK51::KK51:

3 bardak nedirki efserim ben kalkınca içiyorum o kadar:KK20::KK20: Lütfen cep uygulamasını indir her alarmda içmeye çalış yudum yudum da olsa kuzum .Vucudumuzun 3/4 ü su zaten yapma ne olur:KK19:

Tabiki yeğenim sağlıklı beslensin sağlıkla doğsun inşallah leydim:KK46::KK46: bir haftada güzel vermişsin listeyi düzeltelim kuzum:KK60: Tombiş gebişler değil:KK20:Sağlık ve fit gebişler:21::21:

Tamam ablacığım:)

Sizin yaptiginiz ozel bi diyet bi tavsiye var mi? Nasil baslayayim sizce?

Bitanem 41 yaşında bir ablan olarak bugüne dek tüm diyetleri denedim sağlıklı ve kalıcı olarak kilo vermek ve kaliteli bir yaşam sürdürmek istiyorsan mutlaka karatay sağlıklı beslenmesini uygulamanı tavsiye ederim canım

http://woto.com/oneriler

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://woto.com/karatay-menusu

http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri

http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi

http://woto.com/gida-takviyeleri

Bu linkleri inceleyebilirsin bitanemm fakat Canan Karatayın kitaplarını alırsan daha sağlıklı olur kuzum.Bunun yanında spor şart tabiii şimdilik yürüyüşle başlarsın.Ayrıca raw( çiğ beslenme ) de mğthiş fakat uygulama açısından biraz sıkıntılı çünkü hayvansal gıdalardan vazgeçmek zor ama yarı raw yapabilirsin:KK66:

kaçak kız sahalarda...:oops:

oooooo hoşgeldin meleğimmmm özlettin kendini kuzummm:KK74::KK37::KK60:

ıyıyım bebegım ne yapayım bebıs pesınde kosturuyoruz bı kalamadık gebeeeşşş pek nazlı benım velet sanırım:KK53: sen nasılsın evlılık nasıl:KK49:

Hiç merak etme seni de barbimin topiğine transfer edecğiz rabbimin izniyle :KK15::KK15:

ama çok güzeldi balıklar kaptanım yaa :-):-):-)
bu sabah yeşilliklere başladım kaptanım bayram seyran derken gezmekten çıkıp alamamıştım balkondakileri de kuruttum ya ben yaa annemin deyimiyle bakamadımmm :KK70::KK70::KK70:

aktara gelirsek zihniyetini düşüncesini zaten biliyorumda şu suruç olaylarından sonra sosyal medyada yaptığı bi kaç paylaşım sinirlerimi zıplattı kaptanım. neyse girmeyelim pek :mad::mad::mad:

listeyi kontrol et kaptanım acele yaptım ben.

ama çok güzeldi balıklar kaptanım yaa :-):-):-)
bu sabah yeşilliklere başladım kaptanım bayram seyran derken gezmekten çıkıp alamamıştım balkondakileri de kuruttum ya ben yaa annemin deyimiyle bakamadımmm :KK70::KK70::KK70:

aktara gelirsek zihniyetini düşüncesini zaten biliyorumda şu suruç olaylarından sonra sosyal medyada yaptığı bi kaç paylaşım sinirlerimi zıplattı kaptanım. neyse girmeyelim pek :mad::mad::mad:

listeyi kontrol et kaptanım acele yaptım ben.

Güzel olmazmı derya kuzularıdır kesinnn meleğimmm:kk77:benim 3 tane domateism çıkmış sağolsun komşularımız suladı biz yokken yeşillikleirm de duruyor onlar kahvaltılık zaten .

Hmmm konu anlaşıldı meleğimmm peki girmeyelim en güzeli sen en doğrusunu yapmışsındır:KK19:Tamam tatlım kontrol edip paylaşırım :KK15:

Karatay diyetini cok duydum hatta kitabi bile var ama ekmeksiz hayat, hayat degil be ablacim :) Az da olsa yemeden duramam :)

Bitanem ben de ilk duyduğumda keşke başlasaydım bunun pişmanlığını yaşıyorum inan hepimiz bu önyargı yüzünden başlayamadık 2 yıl daha önce sağlığıma kavuşacaktım uygulasaydım .Kendine sadece bir hafta ver sonra memnun kalmazsan söz bir daha ısrar etmem :KK66:

Ben ekmeksiz yapamam diyenler meşhurdu bu takıma gelene dek :-) diyenler parmak kaldırsınnn:KK3:

Karatay diyetini cok duydum hatta kitabi bile var ama ekmeksiz hayat, hayat degil be ablacim :) Az da olsa yemeden duramam :)

ahhh canım ahhhh onun hafifliğini anladığın gün yediğine pişman olacaksın...
ben ki gece yarısı kalkıp yarım ekmeğin içine margarini sürüp tuzlayıp yerdim yemezsem uyuyamazdım ama öyle değilmiş inan ekmek yemeyince acıkmıyosun bile.
ben ramazanda dedimki az az pide yicem ilk gün pidenin en susamlı yerini böldüm koydum önüme yemek bitti bi baktım benim pide duruyooo :KK70::KK70::KK70::KK70:
hiiiçç ararmıyosun sağlığına etkileride cabası

Güzel olmazmı derya kuzularıdır kesinnn meleğimmm:kk77:benim 3 tane domateism çıkmış sağolsun komşularımız suladı biz yokken yeşillikleirm de duruyor onlar kahvaltılık zaten .

Hmmm konu anlaşıldı meleğimmm peki girmeyelim en güzeli sen en doğrusunu yapmışsındır:KK19:Tamam tatlım kontrol edip paylaşırım :KK15:

Bitanem ben de ilk duyduğumda keşke başlasaydım bunun pişmanlığını yaşıyorum inan hepimiz bu önyargı yüzünden başlayamadık 2 yıl daha önce sağlığıma kavuşacaktım uygulasaydım .Kendine sadece bir hafta ver sonra memnun kalmazsan söz bir daha ısrar etmem :KK66:

Ben ekmeksiz yapamam diyenler meşhurdu bu takıma gelene dek :-) diyenler parmak kaldırsınnn:KK3:

ilk parmak bendeeen :KK31::KK31::KK31::KK31:

he banum sende lmışsın :KK60:

ahhh canım ahhhh onun hafifliğini anladığın gün yediğine pişman olacaksın...
ben ki gece yarısı kalkıp yarım ekmeğin içine margarini sürüp tuzlayıp yerdim yemezsem uyuyamazdım ama öyle değilmiş inan ekmek yemeyince acıkmıyosun bile.
ben ramazanda dedimki az az pide yicem ilk gün pidenin en susamlı yerini böldüm koydum önüme yemek bitti bi baktım benim pide duruyooo :KK70::KK70::KK70::KK70:
hiiiçç ararmıyosun sağlığına etkileride cabası

Aynen deryammm tamamen alışkanlık aslında 21 gün dayandınmı tamamdır değilmi.:KK28:
ilk parmak bendeeen :KK31::KK31::KK31::KK31:

Sıradaki battaniye1 battaniye1 :KK31::KK31::KK31:

Denemekten zarar gelmez ben en iyisi yarida biraktigim kitabi okuyayim :) Ortalam bu diyetle haftada kac kilo veriliyor?

45derya45(79,8/78,9/0,9 /%0,38 )420. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3 e bölündü
battaniye1 (73,4/ 76,3/ -2,9/%-1,98)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
makres76 (59,7/60 /-0,3 /%-0,25 )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
selvos88(77,8/77,3 /0,5 /% 0,32)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü

6.Takım Ortalaması: %-0,20:oops:

6.Takım Ortalaması: %-0,20:oops:
:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

bende geldiğimde 79,8 filandım :KK23: yani yaklaşık 3kg artıydım. ama şükür 0,5 i kalmış gerisi gitmiş zaten regl oldum dunde daha hızla gider. hemen göbüş indi zaten :21::KK60::KK70:

Tatil yaramış neslimm ama reglin dezavantajını avantaja çevirebilirisn kuzum sporla:21:

Denemekten zarar gelmez ben en iyisi yarida biraktigim kitabi okuyayim :) Ortalam bu diyetle haftada kac kilo veriliyor?

Mutlaka oku tatlım .Kilo verme hızı kişiden kişiye değişiyor yaş herhangi bir hastalık olması bu etkenlerden fakat karatayla pek çok hastalıktan kurtuluyorsun ben 7 ayda 23 kilo verdim tatlım hiç aç kalmadan ayrıca şeker ilacı kullanıyordum bu illetten de kurtuldum :21:

şöyle bir analiz yaptım da 84,5 la takıma geldim ileri geri ileri geri derken 5,6 vermişim az ama öz millet 1 ayda veriyo bu kiloyu ama 1,5 2 yıllık sürece bakınca tam 14,1 vermişim ben yaaa

Bence süper şayet buraya gelmeseydin belkide kilon artacaktı meleğimmm:KK19:

Back
X