• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O varkende ben denk gelemiyodum... O şimdi fink atıyodur heryerde:)) ohhh gezsinn

Sonuna kadar haketti cecommm gönlünce eğlensin:KK36::KK36:

ben bugünden itibaren paylaşmazsan koparım kaptanım cuma özüme dönüştü benim için

Buraya yazacak olmak bile fernliyor değil mi deryam ben de yazayım kuzumHoppaHoppa

Ben müsadenizi istiyorum meleklerimmmm akşama görüşürüz :KK54::KK54::KK55::KK55:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
VALLA ÖLDÜM GÜLMEKTEN :KK70::KK70:
ekmek.webp

Malesef yoyo diyetler kalıcı olmuyor kuzum yaş gençken veriliyor elbet ama 1 gidiyor 3 geliyor o yüzden senden istediğim haftada 650 gr fazlasında gözüm yok sporla desteklersen elbet fazlası olur ama 1 kiloyu geçerse kalıcı olmaz bitanem:KK19:
haklisin abla ama sanirim ilk baslarda 1 kilodan fazla gider bunyemi biliyorum cunku ayrica kilomda cok oldugu icin normal ilk baslarda cok gitmesi.

kilo verme süecin bitince arada ekmek makarna yiyebilirsin ölçülü olmak kaydıyla . ama kilo verme sürecince mumkun mertebeuzak kal bence. ekmeğide önce akşamdan başla ne zaman istersen öğlenle devam et, ve sonrada sabahı çokartır 3 öğün ekmeksiz devam edersin zorlama kendini :KK66:
sanirim oyle yapmaliyim birden kesersem zor gelir pes ederim

Back
X