• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugun guzel basladi cok sukur disimi halletim bi daha da muayeneleri kacirmayacam:nazar:
Evi temizledim, leslie yaptim, yemek yaptim simdi az biraz dinleniyorum kahve esliginde:KK28:
Bu hafta hic hareket edemedim kilo vermisimdir insallah :KK45:
Havalar burda cok soguk sanki sonbahar kis sabahtan beri bi yagmurdur dinmedi baya bereketli, yuruyus yapmayi dusunuyordum umarim duzelir hava:KK53:

Slm şekerlerim tünaydınlar olsunnnn :KK36::KK36:

gunaydin kuzumm insallah :)

7 de uyandim kuzum evde tadilat var cok ugrayamadm bitti cok sukur yedek su deposu aldik susuzluk canimiza tak etti

malzemelri aldim kaptanim bugun deneyecegim

ohh eline saglik kaptanimm :)

:KK70: :KK70:

yemegi yaptim geldimm

geldim deryam nobeti devralmaya :KK70:

gorusuruz kaptanim agustos hdefleri dimi?

su deposu almakla çok iyi etmişsiniz selvoşum bir daha sıkıntı yaşamazsınız inş.Çayı beğendinmi selvoşum:KK16:

Sweetdimple Sweetdimple ayyy hedef olayini simdi anladim 75.5 koymustuk dimi benim hedefimi ulasamadim bu ay iyimi bi haftada iki kiloda olmaz gitti hedef

Sağlık olsun meleğim kalıcı kilo gitsin yeter ki sıkma canını kuzum:KK60:

azda koymuşum ama yok tutmamışşşş :KK70::KK70:

Sarı kartlar silinmek için var şekercim:KK19:

hahahaa bak onu hıc dusunmemıstım:KK53:

İşte buna inanmammm:KK48::KK48::KK48::KK48:

Bugunku menum
7.30- 8.00: 100 gram nor+ 150 gram salata+ 1 seftali
13.30-14.00: 150 gram tavuk gogsu+ 150 gram haslanmis kabak + 1 elma
19.00-19.30: 200 gram yogurt+ 150 gram salata+ 1 kuru erik

4 litre su+ 1 litre bitki cayi( odemle yesil cay toplam)
1 mil leslie+ 50,mekik+ 100 ip+ jilian level-1

Selvoşum bu ölçme işi zor tatlım .Karatayı bu yüzden çok seviyorum işte doyana dek :21: Bakalım sonuç nasıl olacak tatlım menü spor enfes:nazar:

Ayy sonunda daha yeni hava azcik serinledi evdrn ciktik.. Gunduz o kadar sicakki evde bile durulmuyor disariyi siz dusunun

Korkumdan pazara gidmeiyorum selvoşum hakikaten çok sıcak o_O

Kızlaaaarrrr benim diyetisyen gelmiş çağırdı ( artık adam beni çağırıyo unuttum ben bide öğle yemeği de yemiştim istemedim gitmek ama oldu artık)
neyse gayet iyi dedi niye çekiniyosun 24 günde 600 gr direk yağ gitmiş dedi sıvı artmış ama mineral eksik her gün 1 sodayı iç mutlaka dedi. birde artık yürüyüşe başlıycam fakat kahvaltıdan yada akşam yemeğinden sonra dedi. yoksa spordan sonra daha çok yeme ihtiyacı hissedermiş insan yarım saat sonrada ayran yoğurt süt birini tüket dedi... bide l carnitine alırsan daa etkili olur diyo sonuçta senin vücuduna sağlıklı yağ giriyor diğerlerini yakman kolaylaşır dedi. salona yazılmıyorum sonuçta orada bantta yürüyüp para vereceğine doğada yürü en iyisi dedi oraya vericen parayla kendine fındık ceviz al diyo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Senin diyetisyen tam kafa dengiymiş deryam.carnitine konusunda selvoşumun dediklerini dikkate al tatlım:KK19:Beleş yürümek varken haklı valla:21:

l- carnitine alinca karacigerde birikmesin diye baya spor yapman lazim kuzum esim kullaniyor

kendime ayri olctum esime ayri onun menuleri farkli kilo almak istedigi icin. Bana karataydan farkli gelmedi bi tek yumurta yok kahvaltida. Karpuz kavun uzum ve muz yokyasak onlar kilo vermemi engellermis. Ogunler arasi aclik hissetmedim. Sabahlari cavdar ekmegi soyledi ama yemem ekmek ben dedim tamam dedi :KK70: sabah ve aksam salatalarimda domates olmicak. Taze nane taze roka ve dere otu bol bol tuket dedi. Ogunler arasi mutlaka 5 saat olcak. Vucut yedini sindirecek sonra yenisi yenecek. Karatay gibi aslinda

Domates neden olmayacak acaba selvoşum gerçi domates şekeri yükseltiyor annemden biliyorum ondan olabilirmi acaba yoksa başka bir sebebi mi varo_O
İyi akşamlar canlarım :KK36: bugün 4 gün sonra 7 saat ders çalıştım başım oldu kazan :KK53::KK53: spor yapıcaktım yemekten önce ama dalmışım yemeğide 8 de anca yedim de kalktım. Biraz geç oldu ama kadar kısmet :KK22:

7 saat çok fazla değilmi prensesimmm arada deşarj olman lazım kuzum maşallah sana arada molalar ver ama:KK60:

Evet kaptanım haklısın. Sizin evden de bizim evden de misafir eksik olmuyor maşallah. Bir de yaz olunca. Herkes tatilde.
Aslında 2 kere tartıldım kaptanım. Ama ilkinde 2 haftada 200 gr aldığımı görünce moralim bozulmuştu. Ramazanda kilo almazdım halbuki. Ama bu hafta tartıldığımda 1 buçuk kilo verdiğimi gördüm çok sevindim.

Ben bankadan sonra eve gideceğimizi zannediyordum ama annemin aklında pazarda varmış :confused: pazara gideceğimizi bilsem giyerdim terlik :cool:

Aslında dondurmaya da annem zorladı. Pazarda mısır aldırmadım bari bunu ye dedi. Teşekkür ederim kaptanım daha güzelleri senin olsunn. Ben aslında biraz kilo verdikten sonra bişiler almayı düşünüyordun. Amaaaa annem bayramda da bişi almadın ablan aldı sende al diye tutturdu.

İyi geceler kaptanım çok tatliş rüyalarrrrr

Günaydın canım.
Ohhh sabah spory en sevdiğim :21::21::21: yansın yağlar :KK49:

Bir doktoruna sor canım benim. Kaş yapalım derken göz çıkartmayalım da

Ohh afiyet olsun. Gram gram ölçmüşsün hey maşallah. Bakalım bu haftaki sonucunu merakla bekliyorum :KK54:

Bu hafta bildirim yapmayı unutma o zaman şekercimm.İyi yapmışsın almakla güle güle giy bitanem yeni cicilerini:KK19:Misafir berekettir kuzum allah eksik etmesin:KK16:

Salı günkü menüm

Sabah:
Kkk

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Kabak yemeği
Salata
Yoğurt

Su:3 litre
Spor: Yoga 100 mekik 100 şınav

Yogayı her görüşümde tibete yarın başlayayım diyorum sabah olunca tamamen aklımdna uçuyor:KK51:

Bu sıcakta spor yapmak ne zor ya :KK57: akşam yapayım dedim terden ölüyorum :KK53:

Dün bluzumun suyu sıkmaya gerek kalmadan akıyordu hakikaten çeşme gibi ter çıkıyor:eek::eek:

Merhaba kizlar
Disciye gittim yine bugun kanal tedavisi bitti sukur yarin dolgu yapilacak. Haftayada dis tasi falan temizletecem.
Gunun menusu:
karatay kahvaltisi (cok guzelmis cok ta tok tutuyor)
ogle 1 kase yayla corbasi
aksam salata+ tavuk gogsu

sivi: kayisi cayi, 2 fincan kahve, 1,5 litre su
spor: 30 dk hizli tempoda yuruyus

Hadi geçmiş olsun meleğim güya ben de bir hafta sonra giip diş taşlarını temizletecektim .:oops:Kaldı gitti

Oooooo ekmek yok ne güzelll meleğimmm zorlanmadın inşallah:KK19:

Aa bisey soylicem motivasyon olsun:) benim kuzenim vardi uzun zamandir gormuyordum kiloluydu baya bugun gordum acayip zayiflamis nasil yaptin diyincede aslinda ozel bisey yapmadim sadece bilinc altimin bildigi ama irademin yok saydigi duzenli beslenme yaptim dedi. O bile verdiyse herkes verir diye dusunuyorum insallah bizde hedefimize ulasiriz :)

Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz tatlım sabır sağlıklı menüler su ve spor olduktan sonra hedefe ulaşmamak mümkün değil fakat herşeyden önce kendimize inanmalıyız kuzum:KK19:

banada artik hayatta zayiflayamazsin diolardi simdi gorenler cok oluor :)

Daha çooookkkk şok olacaklar selvoşummm yolun yarısındayız daha:21::21::21:

Doktor duzenli uykuda kilo vermede spor kadar etkili dedi 23.30 da en gec uyuyup sabah 7 ye alarm kurdum bi kac gune alisrim zaten.. Onceden erken kalkiuordum aslinda okul ia vs derken ramazanda elden gitti duzen bu hafta herseyi duzene koyarim insallah

Genelde ben de 23,00 ü geçirmemeye çalışıyorum tatlım uyku hakikaten çok etkili üstelik leptinin en iyi salgılandığı saatletrde derin uykuda olabilmek için erken yatmak lazım ki faydalanalım:KK66:

hemen indirdim uygulamayi cok tskle abla. Umarim az su icmeme yardimci olur gecmiyor bogazimdan cok fazla :)

hedef mi belirliyorsunuz her ay? aa ne guzel nerde yaziyor merak ettim belki bende bi hedef belirlerim:21:

cok haklisin ama hersey beyinde bitiyor.. irade lazim insallah hepimiz hedefimize ulasiriz:KK19:

Rica ederim canım su içme alışkanlığı elde etmende çok faydası olacak eminim:KK50: Evet her ay hedef belirliyoruz bitanem en az kilomuzun %2 si olacak şekilde .Bu ay sen de belirleyeceksin:KK66:

Gelelim menüye
Sabah eksiksiz Karatay
Öğle fırında tavuk ve salata
Akşam tavuk salata yoğurt
Su 2 litr devam ediyorum
Spor yürüyüş + 120 ip atlama + 20*2 plank

:KK9::KK9::KK9:

Haydi ben duşa kaçtım. Zaten telden yazamıyorum ki ben ya...

Haksızlık etme kendine benden iyisin ben girmiyorum bile telden:KK23:

Selamün Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK66:

Hesapta eşimin amcası maç izlemeye gelecekti :KK53: tabiki gelmedi :KK53:
Öğlendede eşimin yeğeni ( kıl olduğum ) mesaj attı yenge akşam sizdeyiz diye o_O uyuz oldum tabi çünkü emrivaki yapılmasına sinir oluyorum üstelik paşa hep kendi dediği olsun istiyor :63:
Tabi Amcasınında geleceğini düşündüğümden hadi bari onlarda gelsin dedim ve kendi kaleme gol atmış oldum amcası gelmeyince :KK48:

Neyse akşam fena geçmedi ama ben pattes gününün akşamında çayın yanına bir iki birşey yedim :oops:
Olmuşla ölmüşe çare yok diyip yarın sebze günümü hasarsız tamamlarım :KK66:

Bir iki yediğin fazla cııs değilse sorun olamz gibi cecom üzme kendini:KK19:Bugün kaçamaksız yaparsın:KK66:

Pazartesi menum
Sbh Salatalık domates yarım elma
Öğleden sonra mantlarlı sac böregi:oops:
1 Türk kahvesi 2 maden suyu

Salı menum
Sbh kk
Aksam et Haşlama salata ayran
3 maden suyu

Miktar fazla değilse böreği erken saatlerde yemişsin meleğim sağlık olsun akşam da telafi etmişsin zaten:KK66:

Iyi geceler kızlar
Bugun 10 kilo kadar domates ve 2 kilo biber Alıp kaynatıp biraz öncede posetledim, erken oldugunu düsünüyodum ama direk tarladan bulunca adamın elinde kalanın hepsini aldım,kıslıgımın Üçte birini Yaptım tekrar geldiğindede alacam inş..
İyi yapmışsın tatlım ellerine sağlık buldunmu kaçırmayacaksın rabbim afiyetle yedirsin inş.Ben de bugün menemenlikleri yapayım diyorum kışın konservesi rahat oluyor:kk77:

Haftasonu olunca gec kalktık kaptanım bizim yan binanın Altındada simit kahvaltı evi var kolayımıza geldi :)

Avantaj mı dezavantaj mı bilemedim sürekli şeytan dürter çok yakınmış:KK22::KK22:

Gunaydin kizlar.. 7 ye alarm kurmustum ama 6,37 de kendiligimden uyandim.. Sporumu yaptim ev islerini bitirdim kahvaltimi yaptim.. Kendimi cok dinc hissediyorum bugun

Maşallah selvoşuma :nazar::nazar::nazar:

Selam kızlar uğrayamıyorum katılamadım aranıza uzun zamandır. Herkes iyidir inşallah. Bu aralar aşırı derecede ödemle uğraşıyorum, regl olmam gerekiyordu ama 4 gün gecikti ve korkmaya başladım açıkçası. Belki bu aralar fazla stres yaptım o yüzdendir bilmiyorum ama hiç böyle olmazdı. Sanırım ödemin sebebi de bu. Parmağımdan düşen yüzük dönmüyor bile. Biraz geçmiş yapmaya çalışayım.

Hoşbuldum canım. Evet bebiş olmabilir diye korktum

Hoşgeldin makresimmm yoğun olduğunu biliyoruz tatlım biraz işler sakinleşince gelirsin.Hayırlısı olsun makresim ama 5. de gelirse halini düşünemiyorum tatlımo_OHayırlısı bakalım belki sıcaklardandır

Selvos88 Selvos88 ay senin dedigin masala cayi Burda chaitea diye geciyo benim makinama hep aliyodum ama kalori bombasi bildigim kadari ile canim yani en azindan makinadaki oyleydi ben cok seviyorum konuya da daldim Boyle ama uzun zamandir icmemistim 1 bcuuk yil olacak takima girdigimden beri vayy bee
biz mesela normal kakuleyi 1 yada 2 taneyi alip demlige atariz miss gibi kokar yada bayram kurabiyemiz var ona da ekleriz kakule tabi herkes sevmeyebilir ama biz alisik oldugumuz icin severiz kakuleyi mesela et pisirirken bile koyan var etin yag kokusunu bastirsin diye ama onu sevmemistim :))

Hoşgeldin barbimmmm:KK15: ben de karanfil çok severim çayda :KK50:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah beri ancak fırsat buldum gelmek için :KK66:

Malum Kuzen bizde olduğu için ( yeni kalktı oda sağ olsun sabah karşı uyuduğu için ) onlara kahvaltı hazırladım şimdi. Sabah erken kalktım hatta küçük kuşumla biraz boya falan yaptık bizim kahvaltımızdan sonra :KK66:

Akşam üzerede Annemle pazara çıkıcağım:KK66: hem daha uygun hemde serinde çıkmış olalım :KK66:

Ben de akaşm çıkmak istiyordum ama akşam da güzel birşey kalmıyor cecom birazdan kaçarım:KK16:

ayy ben çok merak ediyordum buldum okudum anladım sizde bi inceleyin dedim kafalarda soru işareti kalmasın dimi ama

http://blog.hernefessihhat.com/tartidan-yag-olcumu-nasil-yapiliyor/

Benim yağ ölçen tartım yok meleğimmmo_O

kilo da fena değil bu sabah eksideydim ama akşam kardeşimin doğum günü :KK20::KK20::KK20::KK20:
abartmadam accık pasta yirim belkiii

Tadımlık elbette yiyebilirsin tatlım kardeşine sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dileirm:KK68::KK68:

Yorum olsun olsunnn:21::21:Büyütmeye ben talibimmm:KK68::KK68:

Slm efserimmmm ce deyip kaçma esmerim biçim biçim ölürüm esmer için nikini görünce direk bu şarkı geliyor aklıma ne alakaysa:-):-):-)

Selam kizlar bana hic bildirim gelmiyor artik bi sorun var sanirim:KK43:

Forum ayarlarını mı değiştirdin acaba kuzum:KK64:

Bugun guzel basladi cok sukur disimi halletim bi daha da muayeneleri kacirmayacam:nazar:
Evi temizledim, leslie yaptim, yemek yaptim simdi az biraz dinleniyorum kahve esliginde:KK28:
Havalar burda cok soguk sanki sonbahar kis sabahtan beri bi yagmurdur dinmedi baya bereketli, yuruyus yapmayi dusunuyordum umarim duzelir hava:KK53:

Ben de hep aynı sözü veriyorum kendime ama dişçi fobimden dolayı ağrıdan delirene dek bekliyorum:confused:

Ohh işler bitmiş ellerine sağlık cnmmm.Bitanem nerde yaşıyordun soğuk deyince şaşırdım ve kıskandım :KK23:Yazdın da ben atladım mı yoksa:oops:Evde leslie yapabilirsin bitanem:KK66:

chai-karkade.jpg

Hadi buyrun meleklerim buz gibi hibisküs iyi gidiyor:KK50::KK50::KK50:

selam kuzum nerelerdesinn

Selam kizlar bana hic bildirim gelmiyor artik bi sorun var sanirim:KK43:
bazi gunler banada gelmior

nerdesin sen canim kaptanimin dedigi gibj kiskandim :D

su deposu almakla çok iyi etmişsiniz selvoşum bir daha sıkıntı yaşamazsınız inş.Çayı beğendinmi selvoşum:KK16:

Selvoşum bu ölçme işi zor tatlım .Karatayı bu yüzden çok seviyorum işte doyana dek :21: Bakalım sonuç nasıl olacak tatlım menü spor enfes:nazar:

Senin diyetisyen tam kafa dengiymiş deryam.carnitine konusunda selvoşumun dediklerini dikkate al tatlım:KK19:Beleş yürümek varken haklı valla:21:

Domates neden olmayacak acaba selvoşum gerçi domates şekeri yükseltiyor annemden biliyorum ondan olabilirmi acaba yoksa başka bir sebebi mi varo_O

7 saat çok fazla değilmi prensesimmm arada deşarj olman lazım kuzum maşallah sana arada molalar ver ama:KK60:

Bu hafta bildirim yapmayı unutma o zaman şekercimm.İyi yapmışsın almakla güle güle giy bitanem yeni cicilerini:KK19:Misafir berekettir kuzum allah eksik etmesin:KK16:

Yogayı her görüşümde tibete yarın başlayayım diyorum sabah olunca tamamen aklımdna uçuyor:KK51:

Dün bluzumun suyu sıkmaya gerek kalmadan akıyordu hakikaten çeşme gibi ter çıkıyor:eek::eek:

Hadi geçmiş olsun meleğim güya ben de bir hafta sonra giip diş taşlarını temizletecektim .:oops:Kaldı gitti

Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz tatlım sabır sağlıklı menüler su ve spor olduktan sonra hedefe ulaşmamak mümkün değil fakat herşeyden önce kendimize inanmalıyız kuzum:KK19:

Genelde ben de 23,00 ü geçirmemeye çalışıyorum tatlım uyku hakikaten çok etkili üstelik leptinin en iyi salgılandığı saatletrde derin uykuda olabilmek için erken yatmak lazım ki faydalanalım:KK66:

Rica ederim canım su içme alışkanlığı elde etmende çok faydası olacak eminim:KK50: Evet her ay hedef belirliyoruz bitanem en az kilomuzun %2 si olacak şekilde .Bu ay sen de belirleyeceksin:KK66:

Bir iki yediğin fazla cııs değilse sorun olamz gibi cecom üzme kendini:KK19:Bugün kaçamaksız yaparsın:KK66:

Miktar fazla değilse böreği erken saatlerde yemişsin meleğim sağlık olsun akşam da telafi etmişsin zaten:KK66:

İyi yapmışsın tatlım ellerine sağlık buldunmu kaçırmayacaksın rabbim afiyetle yedirsin inş.Ben de bugün menemenlikleri yapayım diyorum kışın konservesi rahat oluyor:kk77:

Avantaj mı dezavantaj mı bilemedim sürekli şeytan dürter çok yakınmış:KK22::KK22:

Hoşgeldin makresimmm yoğun olduğunu biliyoruz tatlım biraz işler sakinleşince gelirsin.Hayırlısı olsun makresim ama 5. de gelirse halini düşünemiyorum tatlımo_OHayırlısı bakalım belki sıcaklardandır

Ben de akaşm çıkmak istiyordum ama akşam da güzel birşey kalmıyor cecom birazdan kaçarım:KK16:

Tadımlık elbette yiyebilirsin tatlım kardeşine sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dileirm:KK68::KK68:

cayi cok begendim kaptanim herkese tavsiye ederim..
Olcme isi biraz zor ama alisirim napalim :) domatesi gunun ilk saatleri ve aksam yeme dedi. Gobek bolgesinde yaglanmaya sebep oluyormus
Bi an once kis gelsin cok bunqldim valla

Slm efserimmmm ce deyip kaçma esmerim biçim biçim ölürüm esmer için nikini görünce direk bu şarkı geliyor aklıma ne alakaysa:-):-):-)

Forum ayarlarını mı değiştirdin acaba kuzum:KK64:

Ben de hep aynı sözü veriyorum kendime ama dişçi fobimden dolayı ağrıdan delirene dek bekliyorum:confused:

Ohh işler bitmiş ellerine sağlık cnmmm.Bitanem nerde yaşıyordun soğuk deyince şaşırdım ve kıskandım :KK23:Yazdın da ben atladım mı yoksa:oops:Evde leslie yapabilirsin bitanem:KK66:
Yok dokunmadim aslinda ayarlara. Baska yere yazinca bildirim geliyor ama bu konudan gelmiyor. Sadece alinti yada begeni olunca geliyor. baskasi yazinca gelmiyor yani..
Isvec'te yasiyorum aslinda cok soguk degil sicak bi yaz oldu ama 1 haftadir hep yagmurlu kara bulutlu.
Ah o fobi bendede var agridan uyuyamiyorum yinede inat edip gitmiyorum disciye :KK70::KK70:
Esim artik sagolsun randevu almis kalk goturecem seni dedi zorlada olsu goturdu :)

Dimi ama sildiririz napalım ama daha 2 gün var :oops::oops::oops:

iyi dileklerin için teşekkür ederim kaptanım...

:KK60::KK60::KK60::KK60: bi gün niyetine girersem teklifini düşünücem kaptanımm.

Back
X