• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler herkese :KK36::KK36: bugünde sıcaktan bunaldık allaha çok şükür :confused: valla halimize bin şükür herkesin sıkıntıları bin bir türlü.
Walla yaaaa şükür bunalıp bunalıp oturuyoz pişiyoz:KK48: sıcak sevmiyorum ben yaaa soğuk memleket kızıyım ben:KK70:
Soğuğun çaresi varda sıcağın yok:KK51:

Gunaydin kizlar.. 7 ye alarm kurmustum ama 6,37 de kendiligimden uyandim.. Sporumu yaptim ev islerini bitirdim kahvaltimi yaptim.. Kendimi cok dinc hissediyorum bugun

Günaydın canımm. Ne güzel kendini dinç hissediyorsan. Sabah erken kalkınca insan kendisini dinç hissediyor. Bende bir sabah yürüyüşlerimi düzenli hale getirsem on numara beş yıldız olucak

Selam canım hoşgeldinn

Slm şekerlerim tünaydınlar olsunnnn :KK36::KK36:

su deposu almakla çok iyi etmişsiniz selvoşum bir daha sıkıntı yaşamazsınız inş.Çayı beğendinmi selvoşum:KK16:

Sağlık olsun meleğim kalıcı kilo gitsin yeter ki sıkma canını kuzum:KK60:

Sarı kartlar silinmek için var şekercim:KK19:

İşte buna inanmammm:KK48::KK48::KK48::KK48:

Selvoşum bu ölçme işi zor tatlım .Karatayı bu yüzden çok seviyorum işte doyana dek :21: Bakalım sonuç nasıl olacak tatlım menü spor enfes:nazar:

Korkumdan pazara gidmeiyorum selvoşum hakikaten çok sıcak o_O

Senin diyetisyen tam kafa dengiymiş deryam.carnitine konusunda selvoşumun dediklerini dikkate al tatlım:KK19:Beleş yürümek varken haklı valla:21:

Domates neden olmayacak acaba selvoşum gerçi domates şekeri yükseltiyor annemden biliyorum ondan olabilirmi acaba yoksa başka bir sebebi mi varo_O

7 saat çok fazla değilmi prensesimmm arada deşarj olman lazım kuzum maşallah sana arada molalar ver ama:KK60:

Bu hafta bildirim yapmayı unutma o zaman şekercimm.İyi yapmışsın almakla güle güle giy bitanem yeni cicilerini:KK19:Misafir berekettir kuzum allah eksik etmesin:KK16:

Yogayı her görüşümde tibete yarın başlayayım diyorum sabah olunca tamamen aklımdna uçuyor:KK51:

Dün bluzumun suyu sıkmaya gerek kalmadan akıyordu hakikaten çeşme gibi ter çıkıyor:eek::eek:

Hadi geçmiş olsun meleğim güya ben de bir hafta sonra giip diş taşlarını temizletecektim .:oops:Kaldı gitti

Oooooo ekmek yok ne güzelll meleğimmm zorlanmadın inşallah:KK19:

Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz tatlım sabır sağlıklı menüler su ve spor olduktan sonra hedefe ulaşmamak mümkün değil fakat herşeyden önce kendimize inanmalıyız kuzum:KK19:

Daha çooookkkk şok olacaklar selvoşummm yolun yarısındayız daha:21::21::21:

Genelde ben de 23,00 ü geçirmemeye çalışıyorum tatlım uyku hakikaten çok etkili üstelik leptinin en iyi salgılandığı saatletrde derin uykuda olabilmek için erken yatmak lazım ki faydalanalım:KK66:

Rica ederim canım su içme alışkanlığı elde etmende çok faydası olacak eminim:KK50: Evet her ay hedef belirliyoruz bitanem en az kilomuzun %2 si olacak şekilde .Bu ay sen de belirleyeceksin:KK66:

:KK9::KK9::KK9:

Haksızlık etme kendine benden iyisin ben girmiyorum bile telden:KK23:

Bir iki yediğin fazla cııs değilse sorun olamz gibi cecom üzme kendini:KK19:Bugün kaçamaksız yaparsın:KK66:

Miktar fazla değilse böreği erken saatlerde yemişsin meleğim sağlık olsun akşam da telafi etmişsin zaten:KK66:

İyi yapmışsın tatlım ellerine sağlık buldunmu kaçırmayacaksın rabbim afiyetle yedirsin inş.Ben de bugün menemenlikleri yapayım diyorum kışın konservesi rahat oluyor:kk77:

Avantaj mı dezavantaj mı bilemedim sürekli şeytan dürter çok yakınmış:KK22::KK22:

Maşallah selvoşuma :nazar::nazar::nazar:

Hoşgeldin makresimmm yoğun olduğunu biliyoruz tatlım biraz işler sakinleşince gelirsin.Hayırlısı olsun makresim ama 5. de gelirse halini düşünemiyorum tatlımo_OHayırlısı bakalım belki sıcaklardandır

Hoşgeldin barbimmmm:KK15: ben de karanfil çok severim çayda :KK50:

Ben de akaşm çıkmak istiyordum ama akşam da güzel birşey kalmıyor cecom birazdan kaçarım:KK16:

Benim yağ ölçen tartım yok meleğimmmo_O

Tadımlık elbette yiyebilirsin tatlım kardeşine sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dileirm:KK68::KK68:

Yorum olsun olsunnn:21::21:Büyütmeye ben talibimmm:KK68::KK68:

Tamam kaptanım unutmazsam söz tartılıcam.

Tibette harika ama ben yoga olarak tara stiles yapıyorum. O da on numara beş yıldız valla.

Ben geldimmmmm sekerlerr. Bakiomdaaaa hicde beni merak etmemissiniz :KK12::KK12:

Hoşgeldin şekerim. Aşk olsun hiç merak etmez miyizz

Bugunnn ucuyorummmmm konyaya :)) direct gece ucusuuuu annecigimle. Nasil heycanliyim bilemezsiniz. Kilomu takmiyorumm bile :)) tatilimin tadinii keyfini cikaracagimmmmm yupppiiee:KK71::rolleyes: Evime tekrar dondugumde saglikli bi sekilde tekrar kilo verecegim in sha Allah. :KK37: Daha yeni kuaforden geliyorum bi guzel kaslarimi biyiklarimi yoldurttum:))) ve cild bakimi yaptirdim bavullarimda hazir. Kilo hakkini coookfazla gectim bunun icin ayrica para odememiz lazim:KK17:Umarim cok fazla degildir. Ama napiyiimmm yaa tatile gidiyorum tabikide cicislerimi goturecegimm:oops::KK48: Iki koskocaman bavulla gidiyorum. 1 bavulu teyzelere kzenlere dayilara hediyee:KK45: Cok mutlu olacaklar eminim. Annem banaa fena kizdi ama hayirdir orayami tasinion dok bakiyim onlari dedii:KK4::rolleyes::KK70::KK33: oylede diyince mecbur kaldim yarisindan cogu esyalarimi cikarmayi:KK34: Ama olsun en guzellerini biraktim bavulumda:confused: Cooooooookkkkkk heycanliyimmmmmmmm. Babamaaa kavusacagimmmmmmmmm. Allah im coksukuuuuuuurrr. Ustelikkkk sevdigimmmmmde ordaaaaa:oops: Evimiz goruluyo 5 dk hemen :)) ayy cok heycanliyimm.......:oops: Ayrilmis olsakta:KK43: Birkere goruyim yeter:KK43:(.. Yarin sabah konyadayiz saat 5 gibi. Hemen o gunde dugun var yengemin abisinin. Anliyacaginiz dinlenmeden 3 saat uyumus olur gidecegim. Kuaforede daha gidecegim cok telasli olacak. Allah im kolaylik versin hepimize. Yalniz elbisem cok guzell Pespembe barbiepembesi :)) diger abiyeyi biraktim bunu gorunce hihhi:oops:ABLALARIMMMM HAKKINIZII HELAL EDIN AKSAM GITMEDEN UGRUYACAGIM IN SHA ALLAH. EGER UGRAMAZSAM ANANEMDE WIFI VAR ORDAN BAKARIM. ZATENN INT PAKKETIDE ALICAM ORDAN. HEPINIZI COKCOKCOK OPDUM.. Muahhhhh:KK15::KK200::KK200:

Oooo hayırlı uçuşlar kuzum. Su gibi git su gibi gel. Keşke fazla eşya koymasaydın hem buradan da alırsın dönüşte daha fazla olmasın da.

Selam güzeller kusura bakmayın ugrayamiyorum yine sefilleri oynuyorum:KK43: önceki gün biyopsi sonucumu gösterdim doktora midemde Helicobacter çıktı onun ilaçları da biraz agirmis bide benim var olan ilaçlarımla etkileşim yapıyormuş beni iyice salladi basım dönüyor mide bulantısı halsizlik uyku hali mahvoldum spor diyet hepsi gitti

Çok geçmiş olsun canım benim. Sen iyi ol da yeter ki boşver diyeti sporu. Bol bol dinlen

İyi geceler arkadaşlar yarın nasipse menülerimi yazmaya başlicam..uykularım düzensiz oldugu için gec başlıyorum güne ilk işim yavaş yavaş onları düzene sokmak olacak..bir haftadır yatılı misafirim vardı bi kısmı gitti diger kısmı kalıcı henüz inş bi düzen kurabilirim..iki ay önce dogum yaptım sezeryanla leslie yapabilir miyim bilgisi olan var mı..?

İyi grceler canım benim. Kesinlikle uyku çok etkiliyor bünyeyi. Keşke benimde uykum gelsede sızsam. Yok kii

Çarşamba günkü menüm:

Sabah:
Fırında patates biber soğan domates közlemiştik azar azar hepsinden yedim
Yoğurt domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Börülce
Pazı kavurması
Yoğurt
Salata

Spor: 600 ip 100 mekik 100 şınav yoga
Su: 3 litre 1 maden suyu

herkese iyi geceler...
bu gecede leptini kaçırdık kuyruklu bi alıntı yapayım size...:KK45::KK45:
Bugunku menum
7.30- 8.00: 100 gram nor+ 150 gram salata+ 1 seftali
13.30-14.00: 150 gram tavuk gogsu+ 150 gram haslanmis kabak + 1 elma
19.00-19.30: 200 gram yogurt+ 150 gram salata+ 1 kuru erik

4 litre su+ 1 litre bitki cayi( odemle yesil cay toplam)
1 mil leslie+ 50,mekik+ 100 ip+ jilian level-1
selvos bu nasıl menü hesabı analitik çözüyon sanki.maşaallah sana.bayramdan önce söylediğin özel programa başladın heralde hadi hakkında hayırlısı..

Merhaba kizlar
Disciye gittim yine bugun kanal tedavisi bitti sukur yarin dolgu yapilacak. Haftayada dis tasi falan temizletecem.
Gunun menusu:
karatay kahvaltisi (cok guzelmis cok ta tok tutuyor)
ogle 1 kase yayla corbasi
aksam salata+ tavuk gogsu

sivi: kayisi cayi, 2 fincan kahve, 1,5 litre su
spor: 30 dk hizli tempoda yuruyus

aramıza yeni katıldın heralde hoşgeldin canım

Iyi geceler kızlar
Bugun 10 kilo kadar domates ve 2 kilo biber Alıp kaynatıp biraz öncede posetledim, erken oldugunu düsünüyodum ama direk tarladan bulunca adamın elinde kalanın hepsini aldım,kıslıgımın Üçte birini Yaptım tekrar geldiğindede alacam inş..
bence tam zamanı güneşin tam tepeden vurduğu dönem sebzenin en lezzetli zamanı şimdi

kilo da fena değil bu sabah eksideydim ama akşam kardeşimin doğum günü :KK20::KK20::KK20::KK20:
abartmadam accık pasta yirim belkiii
nice nice mutlu yaşları olsun inş.

chai-karkade.jpg

Hadi buyrun meleklerim buz gibi hibisküs iyi gidiyor:KK50::KK50::KK50:
:KK50::KK200::KK200:

Ben geldimmmmm sekerlerr. Bakiomdaaaa hicde beni merak etmemissiniz :KK12::KK12:
ya hazırlık sürecindesin diye düşündm yada tatile gittin.yoksa sende benim gibi buralara takılmadan yapamıyosun.hadi iyi tatillerin olsun canım:KK60:

Bugunnn ucuyorummmmm konyaya :)) direct gece ucusuuuu annecigimle. Nasil heycanliyim bilemezsiniz. Kilomu takmiyorumm bile :)) tatilimin tadinii keyfini cikaracagimmmmm yupppiiee:KK71::rolleyes: Evime tekrar dondugumde saglikli bi sekilde tekrar kilo verecegim in sha Allah. :KK37: Daha yeni kuaforden geliyorum bi guzel kaslarimi biyiklarimi yoldurttum:))) ve cild bakimi yaptirdim bavullarimda hazir. Kilo hakkini coookfazla gectim bunun icin ayrica para odememiz lazim:KK17:Umarim cok fazla degildir. Ama napiyiimmm yaa tatile gidiyorum tabikide cicislerimi goturecegimm:oops::KK48: Iki koskocaman bavulla gidiyorum. 1 bavulu teyzelere kzenlere dayilara hediyee:KK45: Cok mutlu olacaklar eminim. Annem banaa fena kizdi ama hayirdir orayami tasinion dok bakiyim onlari dedii:KK4::rolleyes::KK70::KK33: oylede diyince mecbur kaldim yarisindan cogu esyalarimi cikarmayi:KK34: Ama olsun en guzellerini biraktim bavulumda:confused: Cooooooookkkkkk heycanliyimmmmmmmm. Babamaaa kavusacagimmmmmmmmm. Allah im coksukuuuuuuurrr. Ustelikkkk sevdigimmmmmde ordaaaaa:oops: Evimiz goruluyo 5 dk hemen :)) ayy cok heycanliyimm.......:oops: Ayrilmis olsakta:KK43: Birkere goruyim yeter:KK43:(.. Yarin sabah konyadayiz saat 5 gibi. Hemen o gunde dugun var yengemin abisinin. Anliyacaginiz dinlenmeden 3 saat uyumus olur gidecegim. Kuaforede daha gidecegim cok telasli olacak. Allah im kolaylik versin hepimize. Yalniz elbisem cok guzell Pespembe barbiepembesi :)) diger abiyeyi biraktim bunu gorunce hihhi:oops:ABLALARIMMMM HAKKINIZII HELAL EDIN AKSAM GITMEDEN UGRUYACAGIM IN SHA ALLAH. EGER UGRAMAZSAM ANANEMDE WIFI VAR ORDAN BAKARIM. ZATENN INT PAKKETIDE ALICAM ORDAN. HEPINIZI COKCOKCOK OPDUM.. Muahhhhh:KK15::KK200::KK200:
canım benim 3 aydan beri her konuşmada tr ye gitcem diyosun.sağlıkla gel.güzel anıların olsun inş.

Selam güzeller kusura bakmayın ugrayamiyorum yine sefilleri oynuyorum:KK43: önceki gün biyopsi sonucumu gösterdim doktora midemde Helicobacter çıktı onun ilaçları da biraz agirmis bide benim var olan ilaçlarımla etkileşim yapıyormuş beni iyice salladi basım dönüyor mide bulantısı halsizlik uyku hali mahvoldum spor diyet hepsi gitti
canım çok geçmiş olsun.çok üzüldüm umarım biran önce şifana kavuşursun

İyi geceler arkadaşlar yarın nasipse menülerimi yazmaya başlicam..uykularım düzensiz oldugu için gec başlıyorum güne ilk işim yavaş yavaş onları düzene sokmak olacak..bir haftadır yatılı misafirim vardı bi kısmı gitti diger kısmı kalıcı henüz inş bi düzen kurabilirim..iki ay önce dogum yaptım sezeryanla leslie yapabilir miyim bilgisi olan var mı..?

aramıza hoşgeldin canım.ameliyetın daha çok yeni.yürüyüş ideal bi spor bence.ve doğa yürüyüşü yapamayacağın için sana en uygunu leslie.

çarşamba menü
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
sabah karatay kahvaltısı
arada derede 3 adet zeytinyağlı dolma sarma
18:30 19:30 arası yürüyüş(yürüyüş bandında),15 dk bisiklet çevirme(bi ara sıcaktan buhar oldum dedim ama istikrarla bitirdim çok şükür)
akşam 1 kase domates çorba,etli fasulye,1/2 porsiyon mantı
1 lt limonlu zencefilli alkali su,2 lt su

herkese iyi geceler...

selvos bu nasıl menü hesabı analitik çözüyon sanki.maşaallah sana.bayramdan önce söylediğin özel programa başladın heralde hadi hakkında hayırlısı..

bence tam zamanı güneşin tam tepeden vurduğu dönem sebzenin en lezzetli zamanı şimdi

ya hazırlık sürecindesin diye düşündm yada tatile gittin.yoksa sende benim gibi buralara takılmadan yapamıyosun.hadi iyi tatillerin olsun canım:KK60:

canım benim 3 aydan beri her konuşmada tr ye gitcem diyosun.sağlıkla gel.güzel anıların olsun inş.

aramıza hoşgeldin canım.ameliyetın daha çok yeni.yürüyüş ideal bi spor bence.ve doğa yürüyüşü yapamayacağın için sana en uygunu leslie.
cok tskler canim gecen hafta katildim hosbuldum

Gecmis olsun bulbulum once iyilesmeye bak sporu diyeti dusunme sagligina kavusunca baslarsin yeniden
Bugünkü menum
Sbh kalkar kalkmaz kısır Yaptım
Tabi ilk yeme saatim 12 yi geçiyordu benim ufaklık hic durmuyo en son uyumasını bekledim
Aksama 8e kadar gelip gidip (en az iki saatte bir ama) kısır yedim:kk77:
Aksam yemeğimde kısırdı ama bi anda kardeşim ve eşi Yemeğe çağırınca beyti salata cacık yedim

Yoksa bugünü kısır detoksuna ayırmıştım olmadı:KK70:
kisir detoksunu ilk kez duydum valla :D

1 mil leslieyi kolaylikla yapabilirsin canim zorlancagini sanmiorum

İyi geceler herkese :KK36::KK36: bugünde sıcaktan bunaldık allaha çok şükür :confused: valla halimize bin şükür herkesin sıkıntıları bin bir türlü.
sicak bitsin kis gelsin takalim atkilarimizi giyelim botlarimizi gezelim valla cok ozledm usumeyi :D

Çarşamba günkü menüm:

Sabah:
Fırında patates biber soğan domates közlemiştik azar azar hepsinden yedim
Yoğurt domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Börülce
Pazı kavurması
Yoğurt
Salata

Spor: 600 ip 100 mekik 100 şınav yoga
Su: 3 litre 1 maden suyu
sporun harikaaa 100 sinav hayatta yapamam

herkese iyi geceler...

evet canim metabolik balansa basladik insallah sonucu iyi olur

pazartesi menü
sabah karatay
akşam:mercimek çorba,zeytinyağlı patlıcan,2 y.k makarna
3 lt su
spor yok
makarna ciss olmus kuzum

günaydın kızlar

hemen dünkü menüyü yazayım bugün işim çok sabahtan bitireyim hepsini

sabah : karatay kahvaltısı
öğle : taze fasulye, cacık, semizotu salatası
akşam : 1 ince dilim pasta, bir poğaça, 2 top dondurma

spor : maalesef yok ama bugün telafi edicem inşallah
su :1,8 litre kesinde fazlasını varmı hatırlamıyorum.

Gecmis olsun bulbulum once iyilesmeye bak sporu diyeti dusunme sagligina kavusunca baslarsin yeniden
kisir detoksunu ilk kez duydum valla :KK70:

1 mil leslieyi kolaylikla yapabilirsin canim zorlancagini sanmiorum

sicak bitsin kis gelsin takalim atkilarimizi giyelim botlarimizi gezelim valla cok ozledm usumeyi :KK70:

sporun harikaaa 100 sinav hayatta yapamam

evet canim metabolik balansa basladik insallah sonucu iyi olur

makarna ciss olmus kuzum

sıcakmı bitsin, kış mı gelsin sen ne diyon canımmmm yaaa kar kış allahım hiç sevmemmm :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
böyle sıcak diyoz diyoz akşama kadar bi şekilde idare ediyoruz ama kışın bizim işyerinde ısıtma yok ufo ile ısınıyoruz şimdiden üzülüyorum kışa yaklaşıyoruz diye..

herkese iyi geceler...

balımmmm sağol canım

sıcakmı bitsin, kış mı gelsin sen ne diyon canımmmm yaaa kar kış allahım hiç sevmemmm :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
böyle sıcak diyoz diyoz akşama kadar bi şekilde idare ediyoruz ama kışın bizim işyerinde ısıtma yok ufo ile ısınıyoruz şimdiden üzülüyorum kışa yaklaşıyoruz diye..
bizde kar yok firtina yok azcik yagmur braz soguk var isitma sorun olmuyor valla deryam

Selvos88 Selvos88 canım kargoya sordum ama oda aynı şekilde diyo paketler açılıyomuş gümrükte önce, sorun çıkarıyolar geri gelen bile oldu 2 3 kere diyo :KK67::KK67::KK67::KK67:
hayır onlar hibiskusu, mısır püskülünü kiraz sapını tanımıyosa biz mi suçluyuz bu ne saçma bişey
deryem dusunmen yeter.. Sabah bizde sorduk esimin kargoda calsian bi arkadasi vardi tanimadiklari icin degil icine baska bi madde konup gecirebilme durumu oldugu icin gecirmiyorlar artik biz ankaraya gidersek kendimiz getircez napalim. Teesekkur ederim kuzum dusunmen bile yeter

gunaydın güzeller
vallahi bende cozutmuştum her kaçamak ertesi tartıya çıkıp moral bozuyom dedim ve son verdim 1 haftadır tartılmıyorum, iyi bi hafta geçirmedim ama yarın çok heyecanlıyım ne görücem tartıda. hepimize bol şans
insallah hepimiz eksiyi goruruz yarin

Back
X