• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy cok gecmis olsunn bu aralar kabizlikla basim dertte korkuorum :KK43:

bunalmissjndir kuzummm helede bu sicaklarda

hayirli olsun kuzum gule gule kullan ustunde bollassin :KK70:

Gidereiorumm :KK43:

Ciss larda ciss valla karsi koyulmaz cinsten :KK70:
keten tohumu alsam napsam
cok tskler canim amin diyorum :)Evet ya dayanamadim napiim kendime soylemedim artik esimden azcik yedim :)

yerimmmm seniii hahahah çok güldümmmm... canım ya hepimiz yoğunlukları farklı oluyor ben genelde akşamları gelemiyorum gündüz işte olunca e geçte çıkınca evde dünya kadar iş beni bekliyor mesela bu gece kaçta yatarım bilmiyorum. çamaşırlarım var dürülecek, süpürge yapmadım 4 gündür, toz almadım çamaşırlar var yıkanacak serilecek yarına yemek yapılacak... günlük işler ama sadece 2 saate sığdırmak zorunda kalınca hiç bişeye yetişemiyorum...
Dark_Paradise Dark_Paradise ın secgili günlüğü ona söyle bende hepsini tek tek özlüyorum ama olmuyor işte.... ruhum burda ama bedenim temizlikte :KK70::KK70:
haha guldurmekti zaten amacim yalnizliktan doktum icimi:KK70: ah canim bende bu hafta girebiliyorum zaten bundan sonra pek giremem sizin gibi arada gorunurum.. ne yaptin temizlik bitti mi :)

bugün et yerine sebzeye mi ağırlık versen acaba canım geçmiş olsun :KK43:

geçmiş olsun Allah şifalar versin
afiyet olsun yavaş yavaş alışırsın inş :)

hehe günlüğünü okuyomuşuz gibi oldu :KK70:
bende yeni ciciler almak istiyorum bir beden küçülmem lazım önce
güle güle kullan aldıklarnı canım :)

ay sorma ya bende sıkıldım dışarısıda çok sıcak
kışı sevmeyen birini görmek çok güzel bende hiç hoşlaşmam :KK53: ay evet ıspanak bide havuç şimdide var havuç ama tadı kötü bide greyfurtu özledim :KK72:

yakmışssındır inş o kaçamakları canım afiyet olsun :)

ne güzel hep mutlu olun ailecek inş güle güle kullan hediyelerini :KK39:

selam nesliii seni ve enerjik mesajlarını özlemişim seninde tartı yüzüne gülsün inş :KK60:
insallah canim yakmisimdir.. arada size gunlugume davet ederim beraber okuyup eglenirsiniz:KK70:

haha guldurmekti zaten amacim yalnizliktan doktum icimi ah canim bende bu hafta girebiliyorum zaten bundan sonra pek giremem sizin gibi arada gorunurum.. ne yaptin temizlik bitti mi :)

başlamadı ki bitsin... dün çıkışta apar topar anneme gittim yemeğe gecede orda kaldım.. artık bu akşama inşallah:KK70::KK70:

ah canim ya:KK43: kuru erik yemeyi denedin mi?
denedim canim ac karninada yedim bugun

bende aynıyım hala canım. 5 gün oldu bugün... :KK43:
oyy deryam catlicaz yaa biz :( lipton kiraz sapliya baktim icide sinameki vardi almadim seninki farklimi acaba kuzum

afiyet olsun tatlim.. bende cok seveim yag yakar diyorlar ne kadar dogru bilemem tabi
oyle diolar yillardir iciyouz suyunu hala yagliyiz :D

Selamün Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3:

Öğlenden sonra hesapta çamaşır yıkayıp ütü yapacaktım ama Büyük kızım Anneciğim ben kardeşimide alıp Babanneme gideyim mi diyince gözlerim parladı resmen :KK48: Uzun zaman aradan sonra ev bir kaç saat bana kaldı ve bende fırsat o fırsat kendimi bakıma aldım :KK70::KK70::KK70::KK70:

Cilt bakımı mı yaptım :21: Ağdamı rahat rahat yaptım :21: Kapıya Anneeee diye dayananılmadan rahat rahat duşumu aldım ve üzerine de en son güzel bir keyif kahvesi içtim :21::21::21::21:
Akşamlık yemeğimide ateşe koydum ve tam oturdum kızlar geri geldi :KK70::KK70::KK70:

Artık çamaşırlarımıda hemen makineye atıp yıkar yarın kesin ütülerimi yaparım :KK48:

sanada selam kuzum. sorma sahalara geri döndum hızımı aldım:KK39:
bende döndüm neslim birlikteyiz yineee :KK50::KK19::KK60:

Bugun sadece salata ve kabak haslamasi yicem..
Greyfurtu bennde cok ozledim bahcemiz var suyunu icmeyi cok seviorum
mantıklı canım öyle yap evde kuru kayısı varsa sıcak suya koy beklet kayısıları ye suyunu iç çok etkili inş biran önce rahatlarsın :KK60:

Selam kizlar nasilsiniz?:KK24:
selam canımm iyiym ben şahsen ama çok ağrım var regl oldum bugün :KK51:

insallah canim yakmisimdir.. arada size gunlugume davet ederim beraber okuyup eglenirsiniz:KK70:

oo süpeer :KK53::KK53:

Hemen bugünki yediklerimde paylaşayım :21:

Sabah; ( 09:30 gibiydi sanırım )
1 koca kase cacık
1 domates söğüş
1 şekersiz çay

ara; 12:00
Şekersiz Türk kahvesi

ara; 15:30
Şekersiz Nescafe

Akşam; 18:30
1 kase Mercimek çorbası
5 Kaşık kadar Zeytinyağlı taze Fasülye

Az gibi gözükebilir ama aralarda suyu bol tutunca acıkma hissi oluşmadı :KK53:
Bu saatten sonrada ağzıma lokma sürmem suya devam :21:

mantıklı canım öyle yap evde kuru kayısı varsa sıcak suya koy beklet kayısıları ye suyunu iç çok etkili inş biran önce rahatlarsın :KK60:

insallah canim

ah gecmis olsun tatlim cok zor geciyor benimkide :(

iyi aksamlar kizlar bugun az kalsin bi kazaya kurban gidiyordum hala aklima geldikce kotu oluyorum.
2 dengesiz arabalarla yaris yapiyorlardi bende karsidaki yaya gecidinde yuruyordum birden direksiyonu kirdi dondu ortadaki tel citleri ezdi ustume dogru surdu 10 cm le kurtardim. bilerek ustume surmedi sanirim arabayi zapt edemedi ama korku bana yetti. Allaha sukur oglum yanimda degildi olsaydi oyle cabuk atamazdim kendimi karsiya ne olurdu dusunmek bile istemiyorum:KK43:

Back
X