- 5 Temmuz 2012
- 1.344
- 3.243
- 248
- 48
Dünkü menümü de paylaşayım
kalkınca (06:30) yarım litre oda sıcaklığında su
Sabah (07:30)
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık (zeytinyağlı ve limonlu)
Öğle (12:00)
6 kaşık kadar etli patates
2 kaşık pirinç pilavı
biraz yoğurt
1 tane tulumba tatlısı (burda ilk iş günümdü yanıma bir şey almadığım için olan yemeklerden yedim biraz cıslı oldu)
Ara (16:00)
1 paket tuzlu çubuk
Akşam (19:30)
çorba, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
su 3 litre spor yok
Kızlar ben yaklaşık iki aydır spor yapmadım ve çok hantallaşmış gibi bir halim var hatta göbeğim biraz fazlalaştı gibi geldi bana. Tartıda çok bir şey yok ama göbeğim büyümeye başladı sanırım. Kendimi bu aralar çok ihmal ettim, ramazandan önce b12 tahlilim 209 idi ve ben tedavimi de yapmadım. İğneler çantamda geziyorum. Bu yüzden de akşam yemeğinden sonra sürekli uyuyasım geliyor ve koltuğun üzerinde sızıp kalıyorum. Biraz kendimi saldım sanırım. Bugün ilk iş iğnemi yaptırmak ve akşam spora başlamak olacak. Burda menü paylaşmamanın zararı işte. Bugün yemeğimi yanıma getirdim. Eski düzenime döneceğim inşallah.
kalkınca (06:30) yarım litre oda sıcaklığında su
Sabah (07:30)
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık (zeytinyağlı ve limonlu)
Öğle (12:00)
6 kaşık kadar etli patates
2 kaşık pirinç pilavı
biraz yoğurt
1 tane tulumba tatlısı (burda ilk iş günümdü yanıma bir şey almadığım için olan yemeklerden yedim biraz cıslı oldu)
Ara (16:00)
1 paket tuzlu çubuk
Akşam (19:30)
çorba, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
su 3 litre spor yok
Kızlar ben yaklaşık iki aydır spor yapmadım ve çok hantallaşmış gibi bir halim var hatta göbeğim biraz fazlalaştı gibi geldi bana. Tartıda çok bir şey yok ama göbeğim büyümeye başladı sanırım. Kendimi bu aralar çok ihmal ettim, ramazandan önce b12 tahlilim 209 idi ve ben tedavimi de yapmadım. İğneler çantamda geziyorum. Bu yüzden de akşam yemeğinden sonra sürekli uyuyasım geliyor ve koltuğun üzerinde sızıp kalıyorum. Biraz kendimi saldım sanırım. Bugün ilk iş iğnemi yaptırmak ve akşam spora başlamak olacak. Burda menü paylaşmamanın zararı işte. Bugün yemeğimi yanıma getirdim. Eski düzenime döneceğim inşallah.