• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Huh sonunda gelebildim. Dün bir uğradım ama bakarken sızakalmışım :KK53: şimdide sızıcam diye korkuyordum hala ayaktayım :KK49: çok yoruluyorum okuldu özel dersti eve gel çalış yemek yap bulaşıkları ye hiç halim kalmıyor :63: bugün okul yoktu öğlene kadar uyumuşum sonra uzun uzun kahvaltı yaptım kendime geldim :KK53: sonrada dersti düğündü bu saat oldu. Keyifler yerinde bakıyorumda huh maşallah hepinize :KK15:
canım kıyamam yoruluyorsun baya desene Allah kolaylık versin:KK60:

Cumartesi günkü menüm

Sabah:
Soğanlı yumurta domates salatalık biber peynir zeytin

Akşam:
Az kırmızı mercimek çorbası
Hindi döner
Salata

Spor: yoga 100 mekik 20 squat
Su: 3 litre
afiyet olsun hindi dönerde mi varmış :KK53:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimmmmmmmmm :21:

Akşam üzere ütülerimide bitirip duş aldıktan sonra Anneme geldim sonrada zaten biraz çocuklarla ilgilen, kuzen ve eşimle sohbet derken ancak uğramaya fırsatım oldu :KK66:

Bugün inanılmaz mutluyum :KK68::KK68::KK68::KK68:
Malum TEOG Yerleştirme sonuçları açıklandı ve kızım en çok istediği okullardan birine kabul edilmiş :21::21::21:
2.ci tercihine yerleştirilmiş hatta ilkten bir acaba nakil alıp ilk tercihime şansımımı denesem diyordu ( eşimin iş yerine yakın olana ) ama sonra eşim kızım boşver diğer taraf daha iyi üstelik yarın öbür gün patronun işi belli olmaz başka yere taşıyalım şirketi derse sen 4 sene boyunca 2 vesait nasıl yapacaksın hem bunun kışıda var dedide aklına yattı vazgeçti :KK48:
Bu okul bize çok uzak sayılmaz hatta apartmanda oturan arkadaşıda oraya gidiyor :KK66:
Hem yabancılık çekmez okula başlayınca hemde birlikte yürüyerek giderler ( yarım saat sürer en fazla oda onlara günlük yürüyüş olur popişleri erir o bahaneyle :KK70: ):KK70::KK70:

RAbbim inşallah Üniversiteyi kazandığınıda görmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn

Bu arada benim dişci yanında çalışma işide yattı :21: acıkcası çok sevindim onada çünkü dişcinin kocası biraz dengesiz biri ve eşinin hesap kitap işlerini yapıyor yani devamlı orada ( son yanında çalışan bayan o adamın sinirlenince ağzına geleni sayıp küfür etmesi yüzünden o muayenehaneden ayrılmıştı onuda bildiğim için hiç istemiyordum ama eşim söylemiş bulunmuştu :KK53: neyseki karı koca şimdilik elemana ihtiyaç yok ama olursa döneriz sana demişler görümceme :KK48: artık ileride de gel derlerse mecbur deneyeceğim ama eşimede dedim bana küfür etme gafletinde bulunmasın valla ağzıma geleni sayarım bende diye :KK70: )
Herşey nasip kısmet belki daha iyi birşeyler beni bulur daha sonra :21:
Tebrikler kizina canim:nazar:

sevgili baldandane gelmedi henuz ulasabilen var mi aranizdaa kizlar bi mesaj falan cekeydiniz :)
sevgili Dark_Paradise Dark_Paradise cok tebrik ederim cnm masallah ne guzel kilo vermissin hep Boyle devam eder insallah en yakin zamanda seni 80 lerde gormek dilegi ilee muck muck
Cok tskler canim bende bu hafta sasirdim cunku baya salmistim kendimi cok iyi bir motivasyon oldu :)

ayy hayirli olsunn canimm hersey istedigin gibi olur insallah

benim vucudum orantili kalcalarim biraz genis ama oyle abarti bi sekilde degil

evet balim dusunuyoruz artik.. Hem maddi acidan cok sukur onumuze bi kapi acildi rahatlicaz artik.. Hemde oglum cok istiyor kardesimi soyle sevicem boyle oynicam butun gun dilinde kardes.. Bide bi kac arkadasinin kardesi olunca bize surekli ben kardes istiorum demeye basladi.. Esimle konustuk subat gibi dusunuyoruz.. O zamana dek bende kilolarimi veririm.. Hedefimi biraz asagi cekmeyi dusunuyorum 62 demistim 58 yapcam ne kadar zayif hamile kalirsam o kadar iyi.. Esimede dedim zayiflamadan asla olmaz diye.. Saglikli bi hamilelikngecirmek istiyorum kilo vemeden bebek olursa kiloyu dusunmekten hamileligin tadini cikaramam takarim kafaya surekli..
Bende bi ara belden baglamali kolsuz gomlekler moda olmustu onlardan gitmeyi cok istemistim acik sarisi beyazi falan cok guzel duruyodu zayiflardaa altinada dar paca pantolon. İnsallah bizde giyicez bi gun MEdiumlar smallar :KK70:
ah ne guzel canim ya sevindim adiniza..Insallah saglikli bi hamilelik gecirirsin hedefine dustukten sonra. Bakarsin bende zayiflarim o zamana kadar beraber hamileler grubuna gecis yapariz :) ama zor benim ki tabi sana gore daha fazla kilom var verilecek:KK11: biraz daha bekleriz bizde ne yapalim :)

Bu arada alıntıları yapmadan kilo bildirimide yapayım dedim. Cuma tartıldım +1 kg gözüküyorum. Pazartesiden beri tuvalete çıkamadım patlıcam. Birde reglim 4 gün gecikti halimi siz düşünün :KK53:
ah canim ya bol su ic kuru erik kayisi falan ye umarim yardimci olur

Yine kendi kendime konusmusum ben kimse yokmus ki :) bildiginiz gibi annemdeydim orda biraz abarttim acikcasi annem tr'den dondugu icin kavurma pastirma koy ekmegi cokelek falan getirmisti:mad: dayanmak zor oldu cok abartmadan az az yedim gozum kalmadi:KK48: Yarin okul var esim sagolsun evi hic temizlememis ise gidip geldiginden bende biraz toparladim simdide banyo edip yatayim diyorum sabah yine erkenciyim :KK61:

İyi geceler herkese bende şimdi size uğrayayım sonra da kitap okuyup yatacağım. Keyifler yerindedir umarım. Kimsecikler uğramamış ama hafta sonu gerginliği normaldir :KK53:
Bugünde ben ders çalıştım annem kışlıkları hazırladı. Kırmızı biber turşusu bamya börülce reçel hoşaf bütün gün mutfaktan çıkmadı :KK48: kolay gelsin valla hepinize :KK43:

Ayy haftaya inşallah 3-4 günlüğüne amasraya tatile gidicez ama adetim geciktiği için büyük ihtimal o zamana kadar adet olucam o_O gidemem o zaman :KK43:

gecen haftaki halim gibi oldun kuzumm haftaya gider o 1 kilo

sabah 7 den once uyaniyorum ama ev isi yatak topla vs derken kahvalti 8.30 u buluyor bi iki gundur iki ogun yiyorum istahim azaldi bu aralar acikmiyorumda sanki anlamadim bisey oldu bana

İnşallah geçer ablacım ya gerilen davul gibiyim
10 a kadar kahvaltının vakti var ki ben hafta sonları evde olunca 11 den aşağı kahvaltı yapmıyorum
Yazın böyle oluyor insan hemen doyuyor dikkat et de hasta olma

canım kıyamam yoruluyorsun baya desene Allah kolaylık versin:KK60:

afiyet olsun hindi dönerde mi varmış :KK53:

Teşekkür ederim canım allah hepimize kolaylık versin

Var var olmaz mııı

selamlar:KK25:
kaptanımız nerelerde ki özledim :KK64:
Menümü yazayım
Sabah: peynirli omlet, domates, salatalık, 2 hurma
Akşam: tavuklu salata, yoğurt, 2 hurma, 2havuç
Spor:1.5 saat yürüyü
ş:KK6:

Ohh benim hurmalar bitti canım çekti valla

Dünkü menüm
Sabah: karatay kahvaltısı
Öğle: bir mercimekli köfte iki kavala kurabiyesi
Akşam: zeytin yağlı kabak yemeği, yoğurt
Su: 2,5 lt
Spor:40 dk yürüyüş

Ohh afiyet olsun. A 101 de vardı badem kavala kurabiyesi yoksa o mu? Annemlerde çok sevdi onu bitsin hemen alıyorlar

Bugünkü menüm
Sabah: karatay kahvaltısı
Ara: keçi boynuzlu süt
Akşam: makarna ( ablam girdi kanıma ama çok pişmanım daha şimdiden acıktım)
Su:şimdilik 2 lt
Spor: 25 dk egzersiz, 20 dk yürüyüş

Aaaa keçi boynuzlu süt de mi var :KK53:

ah canim ya bol su ic kuru erik kayisi falan ye umarim yardimci olur

Teşekkür ederim canım benim. Kuru erik falan bende hiç fayda etmiyor. Zeytinyağı içtim az iyi geldi allaha şükür

Selamün Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum :KK68:

Bu sabah şükür erkenden ve dinç bir şekilde uyandım :21: Allahın izniyle kaçamaksız güzel bir haftaya başladım ve aynı şekilde de devam edeceğim :KK66:
Kendime gelmek için şekersiz kahvemi yaptım ve daha sonrada güzelce kahvaltımıda edeceğim :KK66:

Evin işlerini de bitirdikten sonra öğlende küçük kuşumu Çocuk parkına götüreceğim hem banada yürüyüş olmuş olur :21:

Back
X