- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 128
- 37
Karadenizmi burasi efserimm :)Eki Görüntüle 1613128
İyi pazarlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karadenizmi burasi efserimm :)Eki Görüntüle 1613128
İyi pazarlar
Teşekkür ederim bitanem,inş geri almayarak moral olacakSüpeerr tebrik ederim ablacım seni ve meleklerini
battaniye1 birinci olmuşş
ne güzel moral olur sana tebrikler ablam
![]()
Saol cnmm atlattık inş, sanada boool eglencelerbattanıye hastanede arkadaslar kılo bıldırımını bana yaptı ekledım... kıyamama rkadasım hem kendı hastaydı hem oglu gecmıs olsun
Saol cnm benimki hastalıktan gitti,bu hafta cok önemli inş geri almayacagım,ben bu ödem işini çözemedim hic ve bileklerimde agrıdan dolayı Dr a gittiğimde doğumdan sonra hormonlar değişir,ödemi bile atamamıssan o bile Ağrı yapar dedi bende diyetısyene gittim, ama ilk hafta hastalıkla geçince verdigi listeye uyamadım inş bu hafta uyarak vermem ama almamda:)Selam kızlar, yine yoğunluk bastı uğrayamadım, herkesin keyfi yerindedir inşallah. Bu hafta direnci kırdım inşallah devamı gelir. battaniyem maşallah sana canım süper vermişsin. Hepinizi tebrik ediyorum şu ana kadar herkes vermiş görünüyor,
Canimm hosgeldinn iyilesmene cok sevindim oglusunda cabucak toparlar insallahSlm kızlar ben geldim, 1 hafta boyunca yoktum oglum ishal oldu onunla ve o atlatmaya başlarken kendimle uğraştım.
Onun hastaneden Çıktığı gun ben hastanede kaldım bir gece,ikinci günde Dr istedi kalmamı ama oglum var diye çıktım
Bu 1 haftada neredeyse hiçbişi yiyip icmedim,bir Yudum suyla lavabolarca istifra ettim,sürekli yattım elimi kolumu kaldırmayı bırakın gözümü açacak halim yoktu,oğlumda bende cok sarsıldık ama sükür atlattik sayılır,oğlumun biraz daha toparlanmaya ıhtıyacı var ama bu halimizde sükür olsun. Cok Sevdiğim maden suyunu bile dün icebildim,içtiğim an dedim ben iyileşmişim:)
İyi olmanıza sevindim canım benim oğluşunda hızla toparlanır inş. Kilo her şekilde gider ablam sen kendine dikkat et gidenleri geri almıycam derken tekrar kötü olmaSlm kızlar ben geldim, 1 hafta boyunca yoktum oglum ishal oldu onunla ve o atlatmaya başlarken kendimle uğraştım.
Onun hastaneden Çıktığı gun ben hastanede kaldım bir gece,ikinci günde Dr istedi kalmamı ama oglum var diye çıktım
Bu 1 haftada neredeyse hiçbişi yiyip icmedim,bir Yudum suyla lavabolarca istifra ettim,sürekli yattım elimi kolumu kaldırmayı bırakın gözümü açacak halim yoktu,oğlumda bende cok sarsıldık ama sükür atlattik sayılır,oğlumun biraz daha toparlanmaya ıhtıyacı var ama bu halimizde sükür olsun. Cok Sevdiğim maden suyunu bile dün icebildim,içtiğim an dedim ben iyileşmişim:)
Slm kızlar ben geldim, 1 hafta boyunca yoktum oglum ishal oldu onunla ve o atlatmaya başlarken kendimle uğraştım.
Bende hergun o istek var bulbulum kibris yaniyor yaa mahvolduk bu yazKutuplara kaçma isteğim var kızlar niğdede kaç zamadır ilk defa bu kadar sıcak var bi yandanda mıtfakta tencere tencere sos kaynıyor üç adım zaten mutfak sauna gibi oldu bu gidişle ericez sıcaktanyarında allahın izniyle köye kaçıcaz akşama kadar torosların eteğine yayılıcaz serinlemek için
oyüzden uğrayamayabilirim yarında
saol canım daha iyiyim arada ağrım oluyo ama buna şükürafiyet olsun cnm disin nasil oldu
cumartesi menum:
Sabah uyaninca:
1 muz 4 tane cig kuruyemis (cceviz findik fistik)
1 bardak sut
kahvalti:
3 catal menemen
iki lokma tereyag bal
ogle:
avuc ici Kadar antep fistigi
2 kucuk erik
aksam:
1 Tabak pirasa yemegi
6 kasik yogurt
bugun fazla kacti 7 de uyandim anlamadim daha cok yedim niye Boyle oldu anlamadim :)
ooo hadı gozunuz aydın missim darısı ızmırımın basına... boncuk boncuk ter atıyoruz valla.. menune de bayıldımselamlar kızlar
Üşüyeceğim günlerde geldi bugün İstanbul yağmurluydu baya
menümü yazayım
Sabah: canım yumurta istemedi, yoğurt, zeytin ve taze ceviz yedim
Akşam: Izgara karışık, salata, ayran
Spor: 1.5 saat yürüyüş![]()
İyiyim canim sen nasilsinn :)) gunaydin :) herkes sevindi sanirim o kisinin gidisinegunaydın kızlarrr nasılsınız... ben bıldıgınız kapkara oldumgecmısı okudum zaten pek hazzetmedıgım grupla kendını bagdaslasmamıs ınsanın gıttıgıne cok sevındım zıra yetersız katılımından buyuk ıhtımalle grup dısı olacaktı... hepınızı cok sevıyorum basarılarımızın devamını canı gonulden dılıyorum
![]()