• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Farkindayim fazla aktif degilim ama daha oncede yazdim bu hafta cok yogundu benim icin:KK43: Yinede elimden geldigince menulerimi yazmaya calistim. Zaten artik haftasonu ve daha fazla aktif olurum haftaya da daha az yogun olurum yani bundan sonra ilk zamanlarda ki gibi daha aktif olurum:KK66:
Daha aktif olacagina cok sevindim canim sohbetini ozlemistim :))

Liste beceremicegime gore surekli takimdayim :KK70:
o Zaman devamli duzenli menu paylasip sohbete katilmaya devam selvosumm ki liste gorevleri seni bulmasin :))
Farkindayim fazla aktif degilim ama daha oncede yazdim bu hafta cok yogundu benim icin:KK43: Yinede elimden geldigince menulerimi yazmaya calistim. Zaten artik haftasonu ve daha fazla aktif olurum haftaya da daha az yogun olurum yani bundan sonra ilk zamanlarda ki gibi daha aktif olurum:KK66:
arada yogunluklar olabilir tabi ki cnm gercekten buraya gunde 20 dk ni ayrip hic giremeyecek Kadar yogun olunca haber ver esnetiriz sonucta hepimizin basina geliyo:)
daha aktif olacagina cok sevindim cnm :))
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiii :21::21::21:

Öğlen küçük kuşumla parka gittik tabi eşim ve Annemde geldiler :KK66: eşim fazla kalmadan direk yola çıktı zaten bizde Annemle baya parkta oturduk hatta kızkardeşim gelincede birlikte kahve içtik orada ( Annem sağ olsun termosu kapmış yine :KK48: )
Mücverde yapmış çocuklar yer diye ama ben sadece tadına baktım oda çok ısrar etti diye :KK66:

Bir saat evvelde eve gelip hemen akşam yemeğimide hazırlayıp yedim ve şükür bugünüde şimdilik hasarsız kapattım :KK48:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

Sabah; 1 kase cacık, 2 haşlanmış yumurta
Öğlen; 1 minicik mücver ( yağsız tavada yapar annem ) 1 fincan nescafe
Akşam; 1 tabak bol soğanlı semizotu salatası ve 1 bardak ayran

:21::21::21::21: Gün içinde de 1.5 litre su içtim ama yatana kadar 3 litre olur :KK48: gerçi bu gece kızlar ille geç yatalım diyorlar ama bakalım hazır kızçelerle başbaşa kaldık keyif yapsınlar az :21:tabi bende :KK48:
ohh ohh gezenti oynakbasim ne guzell afiyet olsun cnm zaten tabagini gordum seni heryerden kusattigim icin artik :))
afiyet olsun cnm

Merhabalar herkesee :KK36: bugün yeğenimde benimle okula geldi derse girdi kantinde falan oturduk :KK70: çıkışta da diğer yeğenimle kuzenlerimle dışarıda gezdik yemek yedik bugün tam verimli bir gündü :KK71: inşallah hepinizin çok güzel geçmiştir günü :KK30: bugün okulda biraz ders çalıştığım için herkes yatınca gece ders çalışıcam. Yarında ya kuzenime gidicem ya da arkadaşlarla buluşucam. Kuzenime gitmiyim ama keklere yenilirim kesin :KK34: öbür günde yakın arkadaşımın doğumgünü var inşallah pasta olmaz :KK72:

saol canım hepbirlikte inş :KK200:

çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olur inş en kısa zamanda canm

geçmiş olsun canım bi hastaneye göstersemiydiniz acaba sonradan birşey çıkmaz inş
kuru kayısıları sıcak suya koy beklet sonrada ye sebze ağırlıklı beslen bence :KK19:

evet özledik kuzum seni baya yoğunsun anlaşılan Allah kolaylık versin :KK60:

afiyet olsun canm :KK19:
seni anlıyorum tavuk yiyorum bnde kaç gündür :KK53:

ayy bende bi tuhaf oldum ya :KK53: Omg :rolleyes:

Sende çok yoğunsun kuzum bende sizleri çok özledimm

ohh sefan olsun bulbulummm iyi gelmistir oranin havasi
aglama kiz ben ne diiyeyim o zman sen istedgin an gidebilirsin yanina anneciginin :))Allah tez zamanda kavustursun cnm

ayy vicdan azabi mi cektin kiyamam ssana cnimmmm
cidden bende kendine nazar degdirmeye inaniyorum :)

afiyet olsun cnm benimde canim 2 aydir frappuccino karamelli cekiyo hep erteledim bakalim ne zaamn iicicem butun yaz boyu icmedim :))

aa canim Allah yeni hayirli rizik kapisi acsin onuuze insallah ama ben cafeniz var diye hatirliyorummm

ay onu bende gordum daha okumadimm :) sen dene yararsa dogumdan sonra bende yapayim :)

oyy kuzuna gecmis olsun cnm insallah onemli bisey yoktur

ahh benim babamda diz kapagini kirdi dustu îs yerinde 6 metre yukseklikten hala evde 2 ay olacak toparliyo yavas yvas Allah saglik versin babalarimiza cidden

ama bizim kizlar da oyle yapiyo :)

Dogru ise ben yuzumu bile vickslicem :))
Allah bu yogunlukta sana guc kuvvet versin bebemm :)

o yagin yanindaki ne deryamm

Ayy çok geçmiş olsun sindim ya. Babalar evimizin direği. Onlara hiçbir şey olmasın. Bir de sen gurbettesin daha zor olur senin için

selam kizlar yogun bir gunun ardindan merhabalarr
bugun Seker yuklemesi icin doktora gittim vicdan azabi cke ceke ictim o sekerli igrenc suyu bi yandan bebekten ozur diledim bi yandan allaha dua ettim sekerli su onu etkilemesin diye :)) karatay teyzem iliklerime Kadar islemis ama doktorum hayiri bilekabul etmemisti vardir bir bildigi dedim yaptimm sonuc cok sukur sekerim yokmus:)
sonra oglumla carsiya gittik taa 5 bucukta eve girdim
az once parmagimi yaktim gorunmez kaza cokk aciyo beee :KK43:(
neyse bugunku menumm

kahvalti yok test olacagi icin

ogle
tavuklu sandvic

ara
2 havuc normal boyutta

aksam
domatesli mantarli biberli soganli bulgur pilavi meyhane pilavi diyenlerde varmis :)
biraz kornison ve sarimsak tursusu
salatalik minik turplar
su bol bolll ictim bugun cok yoruldum uykum da varr baya da yurudum :)

carsamba menumm

kahvalti
peynirli domatesli tost

ogle
havuc

aksam
karnibahar haslama
yogurt
marul
kornison tursu

Çok geçmiş olsun hayatım. Şeker yüklemesi elbette kötü ama doktor olucak dediyse itiraz etmeye gerek yok. İnşallah bebişe bir şeycik olmaz.

ay kahvalti hazirlayip gelcem 5 dk :)

Afiyet olsun kuzumm yarasın bebişe. İsmini düşündün mü??

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(84,3 / / /%)
Bulbul-e Bismil( 82,9 / / /% )
efser(74,1/ / /% )
miss_wong( 74.4/ 74.2/0.2 /%0,27 )
oynakbasi34(104.7 / 104.7 /0 / % 0 )
Rengarenknesli ( 76,4/76,6/-02/ % -0,26 )
senasevval (52,5 / /% )

kızlar doğru hesapladımmı bakarmısınız?
ya bu arada 3 gün önce 73 ü görmüştüm ama ya
neyse moral bozmak yok regl olucam şiştim ondan galiba

Adet olacağın için öyledir. Haftaya daha güzel sonuçlar çıkacağına eminim.

@Ahbirkingcharlesimolsa
@Bulbul-e Bismil
@Efser
@miss_wong
@oynakbasi34

@45derya45
@baldandane
battaniye1 battaniye1
Dark_Paradise Dark_Paradise
@makres76
Selvos88 Selvos88
@gel_pcpc

sevgili kizlar bakiyorum da bizim takimda biseyler eksik. kimimiz sadece menusunu yazip kaciyo. Kimimiz menusunu yazmiyor bile. Evet yogunluk icerisinde olabiliriz ama burayi da ihmal etmeyin lutfen siz girdiginizde belki topikte kimse olmayabilir siz alinti yapin sohbet edin nasilsa alinti yaptiginiz kisi geldiginde mesaji gorup cevaplayacaktir. Boylelikle ufaktan guzel sohbetler de baslayacaktir. Sonucta menu listesini hepimiz icin yapiyoruz oyle degil mi? Sizleri seviyorumm bu kucuk hatirlatmayi da onemsemeniz dilegi ile..:KK200:

Çok haklısın sindim. Takım boş kaldıkça diyeti de aksatıyoruz. Yani ben kendi adıma konuşayım. Buradan uzak kaldıkça diyette uzaklaşıyor. Hem aramız da soğumasın tatlı tatlı sohbet edelim.

Cuma menum
kahvalti:
karatay kahvaltisi 2 incir esliginde

ogle
1 nektari

aksam:
biryani pilavi yarim Tabak
ve ayrann

gun boyu bol su

Cık cık cık iki gündür pilav :KK71:
Biryani pilavı nasıl oluyor

o Zaman devamli duzenli menu paylasip sohbete katilmaya devam selvosumm ki liste gorevleri seni bulmasin :))

arada yogunluklar olabilir tabi ki cnm gercekten buraya gunde 20 dk ni ayrip hic giremeyecek Kadar yogun olunca haber ver esnetiriz sonucta hepimizin basina geliyo:)

ohh ohh gezenti oynakbasim ne guzell afiyet olsun cnm zaten tabagini gordum seni heryerden kusattigim icin artik :))
afiyet olsun cnm
Ben haber vermistim ama yogunum demistim ama sanirim gormedin :) pc basinda olmadan rahat edemiyorum ki pc'ye de vaktim olmuyor. Telefonda alinti falan yapmak zor oluyor o yuzden yazdiklarinizi okuyup menumu yazip cikiyordum genelde ama artik daha rahatim yani pc'de olurum bol bol alinti yapip kendi kendimle sohbet ederim:KK70:

Merhabalar herkesee :KK36: bugün yeğenimde benimle okula geldi derse girdi kantinde falan oturduk :KK70: çıkışta da diğer yeğenimle kuzenlerimle dışarıda gezdik yemek yedik bugün tam verimli bir gündü :KK71: inşallah hepinizin çok güzel geçmiştir günü :KK30: bugün okulda biraz ders çalıştığım için herkes yatınca gece ders çalışıcam. Yarında ya kuzenime gidicem ya da arkadaşlarla buluşucam. Kuzenime gitmiyim ama keklere yenilirim kesin :KK34: öbür günde yakın arkadaşımın doğumgünü var inşallah pasta olmaz :KK72:
ne guzel bir suru planin varmis haftasonu icin :) pastasiz dogumgunu mu olurmus:KK70: arkadasinin hatri icin biraz yersin sende :)

428.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD]o_O[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD]:21:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD]:KK49:[/TD]
[TD]:anneadayı:[/TD]
[TD]:anneadayı:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TD][/TR][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][TR][TD][TR]

[/tr][/td][/tr][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR]

kiz-hareketli-resim-0288.gif
kiz-hareketli-resim-0288.gif
[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE]

bugunlerde kabizim ya :( Ekmegi tamamen kestim nerdeyse ondan mi acaba? Uzun zamandir makarna pilav patates falanda yemedim.. Bilemiyorum ki bol bol su da iciyorum oysa ki. Ben en iyisi yarin sabah kayisili form cay iceyim umarim faydasi olur.

Kizlar bisey soracam ben bugunlerde acayip halsizim ve heryerim agriyor aksam saat 9-10 oldu mu daha fazla ayakta duramiyorum hemen uyumak istiyorum ama eskiden gece 1-2 ye kadar uyumadan dururdum.. bir de merdiven cikinca falan yada ayakta fazla durunca tum gun bacak kaslarim sizliyor vitamin eksikligi falan olabilir mi yoksa kilodan mi :(:(

afiyet olsun cnm
Aynen canim devam :D
evet haftaya Cuma gunu baslicaz cezalara o nedenle bugunden itibaren duzenli olalim kizlar :))
Oyyu duzenli olurum ben cezalari hic sevmem :))
Cuma menum
kahvalti:
karatay kahvaltisi 2 incir esliginde

ogle
1 nektari

aksam:
biryani pilavi yarim Tabak
ve ayrann

gun boyu bol su
afiyet olsunn canimm

ayyy dogum gunleri ve pastalarr :(

oyy bende seni ve sohbetini ozledim ki:KK68:
Artik bol bol sohbet eder ozlemeyiz balim
bugunlerde kabizim ya :KK43: Ekmegi tamamen kestim nerdeyse ondan mi acaba? Uzun zamandir makarna pilav patates falanda yemedim.. Bilemiyorum ki bol bol su da iciyorum oysa ki. Ben en iyisi yarin sabah kayisili form cay iceyim umarim faydasi olur.

Kizlar bisey soracam ben bugunlerde acayip halsizim ve heryerim agriyor aksam saat 9-10 oldu mu daha fazla ayakta duramiyorum hemen uyumak istiyorum ama eskiden gece 1-2 ye kadar uyumadan dururdum.. bir de merdiven cikinca falan yada ayakta fazla durunca tum gun bacak kaslarim sizliyor vitamin eksikligi falan olabilir mi yoksa kilodan mi :KK43::KK43:
sabahlari kuru erik ye canim.. Doktora git bi testlerini yaptir balim

Cafede kisin is olmuyor canim .. Denicem canim vicksi kararliuim :KK70:

Daha belli degil canim misafirlerimin gelis tarihi

Tebrikler balim
tebrikler balim

tebrikler balim

Biz kazandik deryam :KK70:
tebrikler canim
Herkese balim bana canım:KK53:

Kabul ediyorum bugün saçma oldu :confused:

Sabah:
Köfte domates salatalık biber peynir zeytin fıstık

Öğlen:
Bir külbastı az domates peynir

Akşam:
Minik hamburger(çocuk hamburgerinden küçüktü)

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Spor: Yok ev misafir kaynıyor
Su:3 litre
Sbhın garip olmuş sadece cıtırım:)))

Back
X