• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy ismi cok guzelmis minik prensesimizin :) off keske geri verseler ne guzel olur

aynen canim :) bide yapilmis soguyan kahveler var. Ahmet batmanin kitabi vardi soguk kahve diye. Seni izlerken kahvem sogurdu soguk kahveyi sevdim gibi bi bolumu vardi :) bende bitmek bilmeyen ev isi yuzunden soguk kahveyi sevdim :KK70:

dogum yaptiktan sonra annem hemen korse taktirdi bana. Gobegim toparlansin diye. Gobegim kilolu olmama ragmen sarkik degil korseden diye dusunuyorum ben. Annem 4 dogum yapmis hic gobegi sarkik degil her dogumdan sonra hemen korse takmis. Dogum sonrasi doktorumda tak demisti. 3-4 ay o korseyle dolastim gercekten faydali bence
sagol cnm darisi senin prensesin basina artik bekliyoruz :)
yaa ne guzel daha iyi umut oldu bana bu syolediklerin
benim daha ilk dogumdan kalan sarkik bi gobegim vardi zaten ilkinde yapmadim doktor kabul etmemisti ¨
normal dogum yapmistim zaten ama yinede hayir demisti bu sefer onu dinlemicem insallah yine normal dogum olur yarabbim dikissiz rahat :)) bana Boyle dua edin olur mu canlar kimi gorsem benim icin Boyle dua etmelerini istiyorum :)

21075784530044762326.webp

ben bu korseden almayi istiyorum annemler siparis edip bana yollayacak insallah 1 2 ay sonra oyle dusunuyorum

428.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD]o_O[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD]:KK200:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD]:21:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD]:KK49:[/TD]
[TD]:anneadayı:[/TD]
[TD]:anneadayı:[/TD]
[TD]:KK54:[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD]:KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TD][/TR][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][TR][TD][TR]

[/tr][/td][/tr][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR]

kiz-hareketli-resim-0288.gif
kiz-hareketli-resim-0288.gif
[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE]
ay su pembe kalplere bayiliyorum yaaaa:KK200::KK200::KK200: ne de guzel Durmus listede :KK36::KK36:

off hava sicak esim iste benim canim SIKKIN ARA ARA basim donuyo bugun niye Boyle oldum sabah sade maden suyuna yarim limon SIKTIM onun yuzunden olabilir mi hic bilmiyorum bu tansiyon islerini

bugunun menusu (simdiden planladigim icin yazayim dedim)
sabah karatay
ogle yok
aksam mercimekli salata ve tavuk sote

oo masallah cnm :))
evet eskiden app i vardi sonra kk yi yenilediler onu da kaldirdilar o kadar mesaj yazdim rica ettim yetkililere seslendim kabul etmediler :KK43:

valla oyle tlf nun gitmesi hayatla baglantimin kopmasi demek :))

Ranya isminin anlamı:
1. Sakin, düşünceleri derin olan kimse (Arapça)
2. İnce bakış (Kürtçe)

hg cnm hepimiz tatilde dagitabiliyoruz
artik burada toparlarsin guzel guzel

pazar gunu sizin orda heryer kapali degil mi ki cnm
ellerine saglik insallah kirlenmez ev :)
sen ne okuyosun cnm orda mi dogup buyudun kac yasindasin
yoksa ben gibi evlenip mi geldin

ohh sefaniz olsun cnmm Allah muhabbetinizi arttirsin
Yok burasi acik ama en gec 18-20 de falan kapaniyor cogu yer. Dogma buyume buradayim canim. 27 yasindayim kimya okuyorum bu dersim eksik oldugu icin uniye baslayamadim benim aldigim seviye dusukmus. Malum evlilik cocuk falan derken okuldan bir kac yil ayrilmak zorunda kalmistim o yuzden bitememisti. Bu dersimde zaten seneye bitiyor o zaman insallah eczacilik okumak istiyorum. Ev ne zaman kirlenmemis ki sagolsun bizimki sabahinda oyuncaklari dagitmaya basladi:KK70:

bugunun menusu (simdiden planladigim icin yazayim dedim)
sabah karatay
ogle yok
aksam

Yok burasi acik ama en gec 18-20 de falan kapaniyor cogu yer. Dogma buyume buradayim canim. 27 yasindayim kimya okuyorum bu dersim eksik oldugu icin uniye baslayamadim benim aldigim seviye dusukmus. Malum evlilik cocuk falan derken okuldan bir kac yil ayrilmak zorunda kalmistim o yuzden bitememisti. Bu dersimde zaten seneye bitiyor o zaman insallah eczacilik okumak istiyorum. Ev ne zaman kirlenmemis ki sagolsun bizimki sabahinda oyuncaklari dagitmaya basladi:KK70:
anladim cnm insallah gecer gonlunden gecen bolumu okursunnn :)
zor hem ev hem cocuk hem okul Allah yardimcin olsunn
off sorma bu dagilmis oyuncaklar beni mahfetti
aksam ne yiceksin cnmm

sagol cnm darisi senin prensesin basina artik bekliyoruz :)
yaa ne guzel daha iyi umut oldu bana bu syolediklerin
benim daha ilk dogumdan kalan sarkik bi gobegim vardi zaten ilkinde yapmadim doktor kabul etmemisti ¨
normal dogum yapmistim zaten ama yinede hayir demisti bu sefer onu dinlemicem insallah yine normal dogum olur yarabbim dikissiz rahat :)) bana Boyle dua edin olur mu canlar kimi gorsem benim icin Boyle dua etmelerini istiyorum :)

Eki Görüntüle 1619365

ben bu korseden almayi istiyorum annemler siparis edip bana yollayacak insallah 1 2 ay sonra oyle dusunuyorum
ayyy dualarim seninle :) insallah dikissiz sorunsuzz bebisini kucagina alirsin.. Benim sezaryandi canim dr dikisler icinde iyi olur drmisti korse. Benim korsemde bu resimdekiyle nerdryse ayni

ay su pembe kalplere bayiliyorum yaaaa:KK200::KK200::KK200: ne de guzel Durmus listede :KK36::KK36:
evet cok guzel bi renk düş pembesi diyorlar sanirim buna sakinlestirici etkisi varmis bu rengin ve bazi ulkelerde hapishanelerde kullaniyorlarmis

off hava sicak esim iste benim canim SIKKIN ARA ARA basim donuyo bugun niye Boyle oldum sabah sade maden suyuna yarim limon SIKTIM onun yuzunden olabilir mi hic bilmiyorum bu tansiyon islerini
limondan olabilir bitanem dikkat et kendine

kizlar ahbirkingcharlesimolsa kim? Daha once hic gormedim burda simdi menu listesinde gordum
ismi ne bende bilmiyorum ama sanirim eskilerden hemde hamile

kizlar ahbirkingcharlesimolsa kim? Daha once hic gormedim burda simdi menu listesinde gordum
o da bizim eskilerden cnm hamile kalip ayrildi bizim takim bu yil hamile doldu 3 hamile var ve daha biz dogurana kadar hamile kalacaklar var :))
ayyy dualarim seninle :) insallah dikissiz sorunsuzz bebisini kucagina alirsin.. Benim sezaryandi canim dr dikisler icinde iyi olur drmisti korse. Benim korsemde bu resimdekiyle nerdryse ayni

evet cok guzel bi renk düş pembesi diyorlar sanirim buna sakinlestirici etkisi varmis bu rengin ve bazi ulkelerde hapishanelerde kullaniyorlarmis

limondan olabilir bitanem dikkat et kendine

ismi ne bende bilmiyorum ama sanirim eskilerden hemde hamile
evet limondan olabilirmis kizlar tuzlu ayran ic dediler onu iciyorum suan sagol cnm
aa sezeryanlar kullanabiliyo mu ilkzamanlar korse ben yasak saniyodum
ne guzel insallah bende de ise yarar cnm ya eski gobegimin yuzde 70 i bile gitse raziyim

o da bizim eskilerden cnm hamile kalip ayrildi bizim takim bu yil hamile doldu 3 hamile var ve daha biz dogurana kadar hamile kalacaklar var :))

evet limondan olabilirmis kizlar tuzlu ayran ic dediler onu iciyorum suan sagol cnm
ne guzel insallah bende de ise yarar cnm ya eski gobegimin yuzde 70 i bile gitse raziyim
Doktorum kullan dedi cok iyi bi doktordu valla cok kilo alinca kiziyodu yuvarlancan dikkat et sonra kocan begenmez diye espri yapiyordu gecen ay vefat etti duyunca cok uzuldum :( bende ise yaradi hic gobegim yok simdi fazla yoktu olanda diyetle gitti biraz simitler var ben en cok basen ve kalcalardan sikayetciyim gitmediler bi turlu

Hamisler takimi 2. Adi dimi nuram
Hosbuldum

kizlar aranizda korse takan var mi ?
korse ile incelmek mumkun mu ?
bu ara bunu cook arastirdim da bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim :)
benim daha cok omuz gobek sorunum var kiloyu her yerden esit alirim ama ust bolgem daha sorunlu oluyo.
o nedenle dogumdan sonra bi korse arastirdim onda karar kildim yine de bilgisi olan varsa ogrenmek isterim.

Kuzum ben elbiselerin içine takıyorum onu diyorsan :KK70::KK70:
Ama benim kuzenim doğurduktan sonra korse takmıştı. Her banyodan sonra her tarafına bebe yağı sürüp takıyordu şimdi göbek yok. O da sezeryan doğurdu. Ki 2 hamileliğinde de 30 ar kilo aldı :confused: hatta doğumdan önce 2 tepsi börek yemişti büyüğünde suyu gelmişti :KK53:

fistigim hg aynen app imizi geri verin kk yoneticileri :) raniye yi bilemiciiimmm :)

oh oh hamarat fistgiim benim iyi eglenceler simdiden cnm :) aman cok kacirma ha :)

Teşekkür ederim sindim sen benden daha hamaratsın valla. Şu hamile halinle orada tek başınasın kuzum kolay gelsin sana.

Kaçırmadıl akçırmadım herkes pasta yerlen kahve içtim :KK76:

selam kızlar :KK54:umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir :KK68:ben dün gece oturdum kendimle bi güzel hesaplaştım sonra kesin karar aldım takıma ilk girdiğimdeki düzenime dönüyorum yeter artık bu gevşeklik:stop: hatta sabah ablama da dedim eğer beni kaçamak yaparken görürsen kız dedim hatta aşağıla beni istediğini say dedim bugünüde kazasız atlattım çok şükür ama ağrılarım nedeniyle spor yapamadım bide sporumu düzene oturtursam tamamdır:21:

aynen bende akıl defterim var, şaşkınlığım tutar arada not alırım bişileri :KK48::KK47: oraya yazdımda açıp bakıyom
sporda tamam oh gel keyfim gel. bende yazim az sonra menu bakalım

dene bülbülüm dene kuzum. geçen ay uyguladım bir hafta, 1kg gitmişti. :KK66:

aman damlam ucuz yırmışsın. bende geçen aylarda wc yedüşürmüştüm hatırlarsan note3 mü, ve bana ekrana mall olmuştu, üstelik kamera kaliteside bozuldu, şükürler olsun senin başına gelmemiş :KK48:
şimdi inceliycem onu ablacım not edeceğim ajandama umarım bendede işe yarar. çok şükür ucuz yırttım valla
off bende cok giick oldum kk nin app ini kaldirmalarina ordan gurpta biri bisey yazdi mi bana bildirim geliyodu o kadar rahattim ki herkese anindan mesaj yaziyodm en azindan gecmis birikmiyodu nolur duyun kk yoneticileri bize app imizi geri verinnn :)
ay ne güzelmiş appi kampanya başlatıp imzamı toplasakki appi geri istiyoz diye:KK70:
kiz selvos daha cok kucuk ablam diyosun :)) 2 yas var arada :)) ben olsam cildiririm abla demeyin bana diye :)
anaaam ciddenmii benim aklımda 30 yaş üstü diye kalmış niyeyse :KK70: kusura bakma selvoşum ama abla candır benden büyük kardeşinde varmış benide kabul et araya:KK200:
ayy kurtarmissin telini cok sukur. Elinde ciddi bi kesik yoktur insallah. Bazen aksilikler pes pese geliyor. Bide keske burdada yagmur yagsa yaa :KK70:

bulbulum elin iyi mi cnm allahtan tlf nu buldun yaa baska zaman olsa bulan alir kacardi bundan sonra uslu kiz ol ablanin sozunu dinle derim ben :)

Ahh bülbülüm çokkk geçmiş olsun beler yaşamışsın koca günde. Valla telefonu bende bulamasam fıttırırdım heralde. O kadar para veriyoruz her şeyimiz onlar olmuş halde allahtan bulmuşsun.

Cok gecmis olsun canim Allahtan telefona bisey olmamis
çok sağolun kızlar hakikaten elimiz ayağımız oldu artık telefonlar onu geçtim anacığım daha geçen ay kendine almak yerine benim telefonumu yeniledi o da emekli bir öğretmen sonuçta bulamasaydım en çok buna yanacaktım ama alın teri işte annemin hakkı hiiiç bişeycik olmadan buldum :KK37:

Kızlar tatilden döndüm sizinle iletişime gecemedim Ayderde geçen hafta hava kapalıydı net çok zayıftı :KK43:burayı ihmal etmek istemedim ama elimde olmayan sebeplerden dolayı oldu :KK23:
Kilo durumum biraz berbat o kadar yürüyüş termal havuz benim iştahımı açmış gibi görünüyor :KK12:
Yarın ilk işim diyetisyenden randevü almak olacak :KK62:
tatil iyi geçtiyse sorun yok efserim kilodur uçaaar geldiği gibi gider:KK5:

Ayy bugün erkenden kalktım duşumu aldım yemek yedik 3 saat ütü yaptım :KK53: misafirler gidince tabi çarşaflardı onlar bunlar temizliğe giriştik. Evleri süpür toz al bulaşıkları yıka şimdi de kitaplığımı ayıtladım da giyinip doğum gününe gidicem :KK55: biraz da gezmek lazım :KK49:
maşallah sana onca işten sonra birde gezmeye ha:nazar::nazar:

kizlar aranizda korse takan var mi ?
korse ile incelmek mumkun mu ?
bu ara bunu cook arastirdim da bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim :)
benim daha cok omuz gobek sorunum var kiloyu her yerden esit alirim ama ust bolgem daha sorunlu oluyo.
o nedenle dogumdan sonra bi korse arastirdim onda karar kildim yine de bilgisi olan varsa ogrenmek isterim.
bana çok mantıklı geliyor bu korse işi pisicim benim kuzen zamanında kullanmıştı hani bu bacaktan itibaren saranlar varya hem baseni toplanmıştı hemde simitleri kaybolmuştu beli baya şekle girmişti. sonradanda vegan oldu hatun yemeden içmeden de kesildi şimdi bi deri bi kemik
Bu dersimde zaten seneye bitiyor o zaman insallah eczacilik okumak istiyorum.
helal olsun sana tatlım bi yandan ev bi yandan çocuk ve sen ideallerinin peşindesin:nazar: Allah zihin açıklığı versin tez zamanda bitir istediğin yerlere var inş:KK200:

Back
X