- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
sagol cnm darisi senin prensesin basina artik bekliyoruz :)ayy ismi cok guzelmis minik prensesimizin :) off keske geri verseler ne guzel olur
aynen canim :) bide yapilmis soguyan kahveler var. Ahmet batmanin kitabi vardi soguk kahve diye. Seni izlerken kahvem sogurdu soguk kahveyi sevdim gibi bi bolumu vardi :) bende bitmek bilmeyen ev isi yuzunden soguk kahveyi sevdim
dogum yaptiktan sonra annem hemen korse taktirdi bana. Gobegim toparlansin diye. Gobegim kilolu olmama ragmen sarkik degil korseden diye dusunuyorum ben. Annem 4 dogum yapmis hic gobegi sarkik degil her dogumdan sonra hemen korse takmis. Dogum sonrasi doktorumda tak demisti. 3-4 ay o korseyle dolastim gercekten faydali bence
yaa ne guzel daha iyi umut oldu bana bu syolediklerin
benim daha ilk dogumdan kalan sarkik bi gobegim vardi zaten ilkinde yapmadim doktor kabul etmemisti ¨
normal dogum yapmistim zaten ama yinede hayir demisti bu sefer onu dinlemicem insallah yine normal dogum olur yarabbim dikissiz rahat :)) bana Boyle dua edin olur mu canlar kimi gorsem benim icin Boyle dua etmelerini istiyorum :)
ben bu korseden almayi istiyorum annemler siparis edip bana yollayacak insallah 1 2 ay sonra oyle dusunuyorum