- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 128
- 37
ayy benim.hic ptesi sendromum kalmadi okulla beraber oda gittiTünaydınlar efenimklasik bir pazartesi sendromuyla güne başladım inşallah bu hafta süper olur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy benim.hic ptesi sendromum kalmadi okulla beraber oda gittiTünaydınlar efenimklasik bir pazartesi sendromuyla güne başladım inşallah bu hafta süper olur
![]()
kızlar kayıpselam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
insallah cok guzel bi hafta yasariz ayrica boll eksili :)
İyiym canim sen nasislin bebis nasil basdonmenn nasil oldu? İnsallah :)selam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
insallah cok guzel bi hafta yasariz ayrica boll eksili :)
kizlar da isterse neden olmasin cnm benim ama simdiden soylim benim rakibem sensin olur mu :))kızlar kayıpbenimkilerde yok ortada.
ben bu hafta takım içi eşleme yaptım haftayada takımlar arasımı yapsak nuram, mücadele olur ne dersiniz.
merhaba selvosum iyiyim sukur bugun toparladimİyiym canim sen nasislin bebis nasil basdonmenn nasil oldu? İnsallah :)
7 KİŞİ LİSTEDE, 1 kişi adaylar arasında, 4 da misafirim var free takımdakizlar da isterse neden olmasin cnm benim ama simdiden soylim benim rakibem sensin olur mu :))
bide senin takimda cok az kisi var diye hatirliyorum olmazsa bizim kizlardan gonullu olarak yarismak isteyenleri de eslestirebiliriz :)
merhaba selvosum iyiyim sukur bugun toparladim
tansiyonum dusmus dun ama hayatimda ilk defa Boyle bisey yasadigim icin cok tuhaf oldum oldum olecem diye gezindim :))
sen nasilsin iyi misin cnmmm
nuram hayırmı tansiyon neden düştüki, şimdi nasılsın. takip et sürekli bitanemkizlar da isterse neden olmasin cnm benim ama simdiden soylim benim rakibem sensin olur mu :))
bide senin takimda cok az kisi var diye hatirliyorum olmazsa bizim kizlardan gonullu olarak yarismak isteyenleri de eslestirebiliriz :)
merhaba selvosum iyiyim sukur bugun toparladim
tansiyonum dusmus dun ama hayatimda ilk defa Boyle bisey yasadigim icin cok tuhaf oldum oldum olecem diye gezindim :))
sen nasilsin iyi misin cnmmm
anammm ben 4 kisi hatirliyorum hatta 3 kisi :))7 KİŞİ LİSTEDE, 1 kişi adaylar arasında, 4 da misafirim var free takımdasizde kaç kişi var
45derya45 canimm nerelerdesin bugun yoksun
varım tabiki ezeliii rakibimevet sevgili rakibemm ne diyosun var misin benle yarismaya :)RengarenkNesli
dun sabah sade maden suyuna yarim limon siktim o yapmis sanirim hicte anlamam Boyle seylerden snra netten bakcam sagol bitanemmnuram hayırmı tansiyon neden düştüki, şimdi nasılsın. takip et sürekli bitanem
oy deryam sanamı kaldı gene işler, kolay gelsin cancazımmmanca geldim kuzum, kızlardan biri yok 10 gün ben yine bin parçaya bölündüğüm için böyle oldu. çıktım şimdilik yukarı ama ne zaman çağıracaklar bilemem her an her dakika olabilir
oy deryam sanamı kaldı gene işler, kolay gelsin cancazımmm
kuzum limon banada yapıyor muhtemelen açken içtiğin için yaptı bida içme limonlu su biledun sabah sade maden suyuna yarim limon siktim o yapmis sanirim hicte anlamam Boyle seylerden snra netten bakcam sagol bitanemm
ok bu cuma kapışalım, haftaya takımları eşleyelim, kaptan gustommmmhadi bakalim o zamann îrademize kuvvvet bakalim ne kadar vercem cumaya kadar cok heyecanlii :))RengarenkNesli
Gunaydin kizlar.. Yeni hafta hepimize bol.bol eksiler getirir insallah
oyy Allah kolaylik versin cnmm hg :)anca geldim kuzum, kızlardan biri yok 10 gün ben yine bin parçaya bölündüğüm için böyle oldu. çıktım şimdilik yukarı ama ne zaman çağıracaklar bilemem her an her dakika olabilir
bide ben gecen hafta hep limonlu su ictim 1 buucuk litreye 1 limon siktim bisey olmadi ama kucucuk maden suyu sisesine yarimm limon ve ac karna etkiledi galiba napim artik limonlu su icmim mi ki yaakuzum limon banada yapıyor muhtemelen açken içtiğin için yaptı bida içme limonlu su bile