• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar ben geldimmmmmmmm
sanırım bugün daha rahat zaman geçiricem ama bir problem varki adaptasyon sorunu yaşıyorum. sanırım şehir sışına çıkıcam zaten dikkat edemicem artık dönünce moduna geçirdim beynimi zorlaaa :KK11::KK11::KK11:
ne saate ne yediğime içtiğime bakıyorum. 2 gündür su 2 litre olmuyo sanırım.

neyse dünkü menüm

sabah : çeyrek simit ve kendi yaptığım kahvaltılık sostan getirdim işyerine birazda peynir.
öğle : çorba ve az fırında tavuk
akşam : mercimek çorbası, et sote 2 kaşık erişte ve yoğurt
su : 1,6 kesin ama fazlası galiba yok belki bi bardak
spor : yok
aaaa hayirdir cnm nerdesin ki noldu niye duzen bozuldu

kizlarrr ben geldimmm nasilsiniz iyi misiniz
bu burnum yuzunden uykusuz uykusuz dolandim dun hos bugunde uykusuzum ama dun daha kotuydum
ev islerimi bile aksam 7 de yaptimmm cok halsizdimmm
bide ustune oglum 1 ay sonra 4 yasina gircek huy degistiriyo sabrimi zorluyo resmen bu son iki hafta
oyle ama guzel haberlerimde var pazartesiden bu yana 300 gr daha gitmis :)) ohh super super insallah odem tutup ta geri almam :)
sizler nasilsiniz iyi misiniz keyifler yerindedir insallah
beni merak edip soran herkesi opuyorum cokkkk canlarimm

Ooo hoşgeldin kuzum :KK36: bende öğle arasında bir bakayım dedim:KK39: doğrudur valla çocuklar çok huy değiştiriyor. Hep yeğenlerimden örnek veriyorum ama az çekmedim :KK70: birisi zaten tıpatıp bana benziyor :KK30: Şimdi o da her şeyi sorma yaşında allahtan sabırlıyım :confused: yazın 3 ay birlikteyiz aynı evde bu ne, bu kimin, benim mi? :confused:
Ooo süper 3 günde 300 gr hey maşallahhhh :KK49:

kızlar ben geldim nasılsınız:KK54:
yarın şehirdışına çıkacağız gitmişken bayrama kadar kalacağız
internet her gün bulamayabilirim ama elimden geldiğince gelmeye çalışcamHoppa
menümü yazayım:kk77:
Sabah: menemen, domates, zeytin, peynir
Akşam: tavuk,semizotlu yoğurtlu salata, 2 havuç
spor:1.5 saat yürüyüş :KK49:
selam cnm sen free takimdasin zaten seni izinli saycaz o zaman iyi tatiller bol eglenceler simdiden opuldun:))
Bugunku menum
Sabah: 2kasik lor+2 yumurta ile omlet+2 sosis
Ogle:1 bardak dukan ayran+4 kofte+1dilim peynir
Ara: cappucino
Aksam: tonbaligi+ yogurt

4 litre su+1 kupa bitki cayi(yatmadan mistik )
Spor yok kosusturma var temizlik var :KK70:
afiyet olsun cnm benimm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti oynakbaşı geldiiiiii :21::21::21::21:

Bugün cidden çok çok iyi bir performans sergiledim ve rahat 4 km yürümüşümdür :21:
Zaten gideceğim yer 1.5 km öte bir yerdeydi eee git gel yaptı bile 3 km :KK48: birde orada oradan oraya koşturdum :KK48:
Şükür hiç sıkıntı yaşamadan kızımın pasaportu için gereken bütün evrakları toparladım hatta resim işinide aradan çıkarıp teslim aldık :KK66:
SAdece Almanyadan bir tane evrak kaldı onuda artık kardeşimden isteyeceğiz bu gece :KK66: Konsolosluktaki bayan şimdilik faksı yada maili de olur pasaportu almaya geldiğinde orginalini getirirsin dedi ( nasılsa o zamana kadar kardeşimde gelecek )

Alışverişimide yapa yapa evime döndüm hatta ben geldiğimde eşim kapı önünde beni bekliyordu :KK48: aradi beni işten erken çıktım neredesin alayım seni diye bende temiz bir fırça attım yürü git kapı önünde bekle beni ben yürürüm dedim :KK70: Annem bile valla kendini aştın eskiden olsa hemen eşini arar aman gel beni buradan al derdin diyor :KK70:
Cidden kilolar gittikçe daha bir zevkle yürüyorum ve inşallah dahada kilolar gidince artık tüy gibi hafif olurum :21:

Akşam yemeğimizide yedikten sonra eşimi arkadaşıyla görüşmeye uğurladım bende kendimi buraya attım :KK53:
Kuzular kapı önünde biraz oynamak istediler ( zaten komşulardan biri devamlı camda onlara bakıyor kendi kızıda yanlarında diye :KK48: ) bende kafa dinliyorum o bahaneyle :KK48:
cecom yakinda yolculuk mu var cnm
masallah ne guzel yurumussun oyle
Hemen aklımdayken bugünlük menümüde paylaşayım :KK66:

Sabah; ( 09:30 diyelim tam hatırlamıyorum )
1 büyük kase mercimek çorbası
1 tabak marul ( üzerine de dünden kalan cacıktan sos niyetine 3 yk cacık döktüm manyak güzel oldu :KK68: )

ara; 11:30
Şekersiz nescafe

Akşam; ( 17:45 )
5 - 6 köfte ( tabiki ızgara )
Bol salata
3 zeytin
1 parça beyaz peynir
1 bardak şekersiz limonata ( aslında normalde ağzıma sürmem ama içim yandı )

Bu saatten sonrada ancak içersem nescafe içerim bir tane ancak ve bol su tabiki :KK66:
afiyet olsun bitanemmmm
Salı menüm
Sbh kk
Öğlen 2 bardak ayran
Aksam Patlıcan yemeği salata ayran
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yeşil cay
4,5 km yürüyüş
afiyet olsunn cnm
Bu gecem pilates ipiyle kol eritmeyi araştırmakla geçecek. Kol ve bacak için bi alet almıştım kas yapıyo gibi kollarım bi erisinnnnn inş...iyi geceler hepinizee
artik adini rocky koycam senin hadi gazan mubarek olsunnn bitanemmm insallah yilbasina kadar 65 olursun yada 60 :)
salı menü
sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltı karatay
1 bardak buzlu kahve şekersiz
öğle yok
akşam 2 adet lahmacun, salata, 2 bardak ayran
1 bardak buzlu kahve
3 lt su
1,5 saat yürüyüş
afiyet olsun cnmm
@gel_pcpc nerdesinn canimm iyimisin?
geldim bitanem mucks:)
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum :KK66:

Dün nasıl yorulduysam pestil gibi yatmışım :KK48: Gerçi bugünde yine çok yorulacağım :KK48:
Annemle pazara çıkacağız öğleden sonra :21: ve ben yine bol bol yürümüş olacağım :21:

Uyandığımdan beri kuzuyla uğraşıyorum :KK48: Kokoş prensesim pazara gideceğimizi duyduğundan beri dolabından elbiseleri çıkarıp çıkarıp deniyor ( şu an bir keresinde düğünde giydiği şifon bir elbiseyle dolanıyor ortada :KK70: ) Neymiş pazara giderken çok güzel olması gerekiyormuş :KK48:
Dünde mini bir etek giymişti hatta ablası az aşağı çek onu popişin görünecek diye müdahale edince nasıl kızıyor benim kıyafetime karışamazsın ben uzun sevmiyorum yukarı çekeceğim işte diye :KK70: :KK70::KK70::KK70:
Ablası abin yok ama ben varım benden çekeceğin var dediğinde asıl senin benden çekeceğin var diye birde cevap verdi cadı :KK70::KK70::KK70::KK70: gece eşime anlattım nasıl gülüyor hallerini duyunca :KK48:
Normal tayt thirt giymeyi sevmiyor hatun :KK48: ona bakanlar olunca çok hoşuna gidiyormuş :KK70:

Yok canım özel bir diyet değil canım istedi sabah sabah iyi geldi :KK68: Sıcaklardan aslında pek canım yemekde yemek istemiyor ama işte mecbur yiyorum :KK53:
anammm cecom sen yandin bu kucuk kuzun tam Kokos yakinda enisteyi arkasinda takip ettirecek aman kizima bakmasinlar die :))
iyi alisverisler cnm

kızlar kusura bakmayın uğrayamadım dün buzdolabı bozuldu onla uğraştım tamirci geldi içine kaynar su döktü allahım o ne pis bi koku çıktı buzlukta köpeğimin payları vardı onlar bozuldu koktu leş gibi oldu evin içi dün bütün gün sadece buzdolabini temizledim 3 defa cifledim ama nafile koku çıkmadı en sonunda internetten bişey buldum bi kase kahve ve bi kase pirinç koy diyodu onu yaptım azda olsa aldı kokuyu. tabi benim kollar sorunlu o kadar saat dolap ovunca şişti sağ kolum omzumdan hal kalmadı nasıl yattım uyudum bilmiyorum bugünde dünya kadar iş var evin içi kalkoturum çalıyo ve kolum çok fena yani bugünde bülbüle sürünme düştü eksik menülerimi falan yarın yazarım büyük ihtimalle bugün bir daha giremem affınıza sığınıyorum canlar

Henüz burdayım canım cuma cumartesi pazar yokum şimdiden moda girdim
aaa bak bak simdiden moda girdim diyo daha cok verip surpriz yapayim demiyo da :))
gule gule git gel bitanem ama cokta dagitma emeklerine yazik artik su yilbasina kadar herkes guzel rakamlar gorsunn istiyorumm :))
Ooo hoşgeldin kuzum :KK36: bende öğle arasında bir bakayım dedim:KK39: doğrudur valla çocuklar çok huy değiştiriyor. Hep yeğenlerimden örnek veriyorum ama az çekmedim :KK70: birisi zaten tıpatıp bana benziyor :KK30: Şimdi o da her şeyi sorma yaşında allahtan sabırlıyım :confused: yazın 3 ay birlikteyiz aynı evde bu ne, bu kimin, benim mi? :confused:
Ooo süper 3 günde 300 gr hey maşallahhhh :KK49:
yani ben 300 gr benim icin iyi simdilik az gitsin oz gitsin yeter ki doguma 90 la girmim hedefim o neresinden donsem kardir diye dusunuyorum sagol bitanem :))
valla hic sorma oglum psikopatlasti iyice hic eski ali degil onu geri eski haline donmesini istiyorumm :))

kızlar kusura bakmayın uğrayamadım dün buzdolabı bozuldu onla uğraştım tamirci geldi içine kaynar su döktü allahım o ne pis bi koku çıktı buzlukta köpeğimin payları vardı onlar bozuldu koktu leş gibi oldu evin içi dün bütün gün sadece buzdolabini temizledim 3 defa cifledim ama nafile koku çıkmadı en sonunda internetten bişey buldum bi kase kahve ve bi kase pirinç koy diyodu onu yaptım azda olsa aldı kokuyu. tabi benim kollar sorunlu o kadar saat dolap ovunca şişti sağ kolum omzumdan hal kalmadı nasıl yattım uyudum bilmiyorum bugünde dünya kadar iş var evin içi kalkoturum çalıyo ve kolum çok fena yani bugünde bülbüle sürünme düştü eksik menülerimi falan yarın yazarım büyük ihtimalle bugün bir daha giremem affınıza sığınıyorum canlar
ay bulbulum gecmis olsun mu diyeyim ne diyeyim cnm
yarin girersin stress yapma cnm olur mu
dikkat et kendine buzdolabi kokusunna karbonat iyi diye biliyorum cnm
bi cay tabagina karbonat koy buzdolabinda kalsin

cecom yakinda yolculuk mu var cnm
masallah ne guzel yurumussun oyle

anammm cecom sen yandin bu kucuk kuzun tam Kokos yakinda enisteyi arkasinda takip ettirecek aman kizima bakmasinlar die :))
iyi alisverisler cnm

Yok canım yolculuk ancak bir sonraki seneye belki İskoçyaya ama bence biraz zor ( malum uçak biletleri ateş pahası üstelik eşimin birde vizeyle pasaport masrafı olucak :KK48: )
Ailecek gitmesek bile büyük kuzu ille beni yollarsınız olmazsa diyor :KK48:
Hazır okullar tatildeyken aradan çıkaralım hazır bulunsun dedik ( zaten 6 hafta gelmesi sürüyor pasaportun :KK53: )

Sorma valla deli ediyor bizi :KK48: ille herkes onu çok beğenecek :KK48:
Sokağa her çıktığımıza bizim sokağın başındaki kuaför ablaya ( üst komşumuz ) uğrayıp hem kolay gelsin der hemde nasılım Sevgi Abla diye sorar :KK70: Bir keresinde beğenmediği birşey giydirdim 5 karış suratla gitti yine ablaya bak Annem bana ne giydirdi çok iğrenç oldum diye ağlayacak neredeyse :KK70: aaaa olurmu hiç öyle şey çok güzel olmuşsun dedi Ablada öylelikle kendine gelip sırıtmaya başladı yani ben güzelmi oldum şimdi diye :KK70:

Daha şimdiden ben bayrama yakın saçımı boyayacağım dedim diye benle pazarlık yapıyor azda benim saçımıda boyasana diye :KK70: bir kaç ay evvel önüne bir tutam sürüp 5 dakika beklettip yıkadım çenesi kapansın diye ama öyle olmazmış hepsini boyaması lazımmış :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ablası büyüğünce saçımın uçarına mavi yada mor istiyorum dedi geçen anam yırttı kendini o zaman bende pembe isterim diye :KK70: Bu kızların ikiside marjinal yandık valla diyor eşim :KK70: tabi büyük süslü değildir pek o daha çok salaş ve rahat gezmeyi sever ufaklık elbise olsun şort olsun hem rengli giyinsin ister :KK48:

Çok çok geçmiş olsun canım ;) Buzdolabına bir ufak kaseye karbonat yada tuz koy canım kokuyu alıyormuş diye okumuştum ;)

bu burnum yuzunden uykusuz uykusuz dolandim dun hos bugunde uykusuzum ama dun daha kotuydum
bide ustune oglum 1 ay sonra 4 yasina gircek huy degistiriyo sabrimi zorluyo resmen bu son iki hafta
oyle ama guzel haberlerimde var pazartesiden bu yana 300 gr daha gitmis :)) ohh super super insallah odem tutup ta geri almam :)
burnuna noldu canim? Bende merak ettm bizi sıkı yonetime sokup kendisi nereya kayboldu diye :D
İyiyim.cok sukur balim..
Oncesi sonrasi halimi gordunmu nuram :D

gecmis olsun canim dinlenn sen :)

herkese hayırlı günler

burnuna ne oldu,hayırdır.hamilelik hassasiyetimi?
oğlunun huy değişmesi çok normal 4 yaş en zor yaştır şimdiden allah sabır versin.

çok geçmiş olsun canım

429.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
Eki Görüntüle 1620078
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD]:KK200:[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD]:21:[/TD]
[TD]:21:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].:kk77:/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TD]
[TD][/td]
[TD]
[/td][/TR][TD]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD].:kk77:/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TR]
[/TD][TR][/TR][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][TR][TD][TR]

[/tr][/td][/tr][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR]
[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE]

aaa bak bak simdiden moda girdim diyo daha cok verip surpriz yapayim demiyo da :))
gule gule git gel bitanem ama cokta dagitma emeklerine yazik artik su yilbasina kadar herkes guzel rakamlar gorsunn istiyorumm :))

yani ben 300 gr benim icin iyi simdilik az gitsin oz gitsin yeter ki doguma 90 la girmim hedefim o neresinden donsem kardir diye dusunuyorum sagol bitanem :))
valla hic sorma oglum psikopatlasti iyice hic eski ali degil onu geri eski haline donmesini istiyorumm :))
inşallah canım yıllardır görmediğim dostlarımı görücem üstelik yaşlarıda var onların yanında devam ettirmem imkansız gücenirler inan elimden geldiğince hafif atlatmaya çalışıcam sadece.

Back
X