• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaaaa üzüldüm canım. sağlık olsun.
Valla bende uzuldum deryam gorumcemin esinin seminer isi cikmis gelemiyorlar kizlari cok ozlemistim valla 1 yil oldu gormeyeli. Belki biz gideriz gorumcem illa gelin diyo. Esi olmadan yola cikamaz hem hasta hemde 2 cocukla zor diye siz gelin diyo bakcaz bakalim

birakamazsin canim yani ben birakamiyorum :KK70:

biskuvi olmamis aferin yurumussun :)
farkindayim canim biskuvi de hamileligin kacamagi olsun :))
selam herkese misafirim var yine tüm ev savaş alanı gelemedim:KK12:
dünkü menüm :kk77:
Sabah: yulaf ezmesi yoğurt (mecburen yumurta kalmadı bana hepsini patatesli yaptılar :cry:) , 2 hurma
Akşam: Izgara karışık, salata,ayran
spor:1 saat yürüyüş:KK49:

Bugün
Sabah: haşlanmış yumurta, peynir,zeytin salata yarım şeftali
Akşam: 1 tane lahmacun, ayran, 3 hurma
spor:45 dk yürüyüş:KK49:

regl olucam karnım ağrıyo yürüyemedim fazla :KK23:
afiyet olsun cnm
ay inanmiyorum zaten gobegin yokmus ki seninn canim. 65 kiloda bile gayet iyi goruneceksin sen eminimm
en iyisi canim.. valla dikkat ediyorum mesela buyuk yengem cocuklarina fazla ozen gostermez, oyle saliverir kisin tshirt elbise falan giyerler, kahvalti yerine abur cubur yerler, birilerini dovunce yada dovulunce aman cocuktur der cok degisikler yani :KK70:ama bir o kadarda akillilar ama boyle yemegi saatinde veren aman dusmesin aman soyle olmasin boyle olmasin diyen annelerin cocuklari sonradan cok simariyor.. en nefret ettigim sey:KK70: ben ikisinin arasiyim sanirim oyle cok asiri ustune dusmem, tabiki yemegini giysisini duzgun veririm giydiririm ama obur turlu cok simartmam:KK12:

aa tatilde mi ben modemi kirildi sandim
modemi geleene kadar tatil Zamani geldi canim onun ama gecen yilda tatil yapamamisti ohh sefasi olsun kaptanimin :)) bizimkilere gore ben ve esim biraz fazla yuz verdik oglumuza yalan da degil hani ilk cocuk ve ikimiz de gormemisin bi bebegi olmus durumundaydik ne yalan soylim :)) ama bende yani duzenden yanayim kuraldan yanayim daha iyi oluyo ama tabiki de sevgimizi de eksik etmiyoruz
Bende simartmiyorum canim ama ozen gosteriuorum her anne gibi
dukan zaten kiz :KK70:
ay sen dukana mi basladin nedense gozum cok tirsiyo dukandan ama onla verende iyi veriyo hayirli olsu canimm :)
Eskden 54 tum yaa :)) verebildigim kadar vercem.subata kadar
simdi hayal gibi mi geliyo 54 sahsen bana 60 hayal gibi geliyo ama bu yaz ona en cok ne kadar yaklasabilirsem yaklascam insallah :)
bugunun menusu
sabah yarim muz
ogle karatay (yumurtasiz)
aksam 1 kace kabak corbasi
ara yogurt + badem

sivi 2,5 litre su 1 kahve spor 30 dk yuruyus
afiyet olsun cnm
Canım benimm sen sor bende sana anlatırım. Karnında çok çatlaklar olmuştu bebe yağını o yüzden sürdü. Baya da geçirdi. Bende sınav senemde 10 kilo almıştım sonra üstüne verdim ameliyatlardı mide problemleri falan 3 haftada. Ama bunlar çatlak olarak gelmişti bende bebe yağı sürdüm şimdi hiç bişi yok.
Bu arada sindim saçlarım belimi geçiyordu şimdi omuzlarımın biraz altında. Normalde ben küt istiyordum kuaförüm kesmedi :KK12::63: zaten ben isteyince kesmesler :63:

Oooo süpersin kuzum :KK49: hamişken kilo veriyorsan lohusayken uçarsın sen :KK49:

Sabah sabah maden suyu içme istersen sindim dokunmasın

Bende çok özledim kaptanımızı :KK12:

Ooo ablacım maşallah gerçekten baya fark var :nazar: sen 58 le uçarsın :KK49::KK49:

Bu arada dukanın hayırlı olsun nasıl gidiyor :KK51:
anam bebe yagi mi iyi geliyo catlaga benim karnim harita gibi oldu ilk dogumdan baska yag surmustum yaramadi hadi ya demek ki kuafor kiyamadi sacina bende daha kisa bekliyodum biliyorum zaten uzun oldugunu :)) her hali yakisiyo sana cnm
Pazartesi günkü menüm

Sabah:
Kkk

Akşam:
Yeni tarhanadan çorba
Taze fasulye yemeği
Salata
Turşu

Spor:yoga 100 mekik
Su: 2 litre 1 maden suyu
afiyet olsun bebemmm
iyi geceler arkadaşlar bizim tatilde iyice düzenimiz kaydı çocuklar çok geç yatıyo ancak fırsat bulup bilgisayarı alabiliyorum ama muhabbeti böyle kaçırıyorum işte.neyse kuyruklu bi alıntı yaptım size canlar

inş. canım

bende hala pazartesi sendromu var o gün hafta sonundan çıkıp bütün iş birikiyo ya deli oluyorum.benim pazartesi ve salı temizlik günlerim sendrom devam yani...:KK70:

sen harikasın ya süper az kilo almışsın ve kilo vermişsin bence doğumdan sonra dönüşün muhteşem olacak:anneadayı:

ay kıyamam allah yardımcın olsun canım

bakınız yukarda:KK70::KK70:

:KK200::KK200::KK200:

aslında bu çok motive edici bişey ama bu tarz yarışmalar okullar açılınca yapılsa düğün ve tatil sezonunu bi kapatsak bence daha iyi olur.yine de takıma uyarım ben:KK45:

tabrikler çok azimli görüyorum sizi.

benim de tam tersi üst bedenim kollarım ,göbeğim büyük küçücük popom var.:KK62::KK61:

bende çok özledim kaptanı.:KK200:

çok fazla değişim var.tebrik ederim.bu arada dukana neden başladın.karatayla kilo veremedin mi,dukanın zor olduğunu duymuştum ben.
ay ben mi harikayim keske oyle olsam ama idare etmeye calisiyorum cok sagol cnm bnm guzel sozlerin icin :))
65 sana yetermi ne yada hadi 60 maşallah sıkılasmısında sanırım:nazar:
60 olup manken olacak :))
Evet ya Cok guzeldikilo verişimi oğlumla kutlayım dedim beraber kahvaltıya gidip fotosunu esıme atınca aynısını pazar günü bende ısıtıyorum dedi:KK48: kardeşlerime attım kahvaltı alacakları oldu:KK70:benim amacım Oğlumu göndermektir onlar kahvaltıyla ılgılendıler hala dillerindeyim herseyi silip süpürdüğümü dusunuyolar verdiğini alırsın diyorlar ama görecez:cool:aksama kadar mağazalarda gezdim ilk kez teyze olacamya ciciler aldım yegenime:anneadayı:
ohh sefan olsun cnm yegenin de guzel gunlerde giysin cicilerini insallah :))
Cumartesi gecesi oğlum sbha kadar aralıklarla uyudu. Bende uyuduğu bi sıra mutfağa gidip cıkolata yedim :KK43: bunu yazmayı unutmusum
nazarligin olsun cnm o da :)

:KK20:Ayyy ben geldim sonunda. Bugünde kazasız belasız atlattıkk. Öğretmenlerin seminerleri başladı hocalarımı görünce çok sevindim tabi hepsi tatilden dönmüş biz 1 aydır okulda :KK12:

Şimdi de özel derse gidicem sonrada belki kuzenimin doğum gününe giderim ama büyük ihtimalle gitmicem 9 buçuk gibi anca çıkıyorum dersten eve gelince aç olucam kesin sabahtan beri bir şey yemedim. Dersten önce bir şey yersemde uykum geliyor toparlanamıyorum nedense.
bitanem sen hangi bolumu istiyosun acaba cok merak ediyorum yaa bu kadar calismaya valla cok merak ediyorum ne kazancaksin acaba insalalh gonlunden geceni alirsin :)
kızlar ya şu yarış işi ne zaman olacak ne zaman eşleştirme yapacaksınız. bu cuma değil de bi dahaki cuma yapsak şu işi. ben cuma cumartesi pazar dışardayım diyet falan yapmam imkansız... yada bu seferlik beni muaf tutun RengarenkNesli RengarenkNesli @gel_pcpc
RengarenkNesli RengarenkNesli canim ne dersin tum kizlarin oldugu zaman mi yapalim yoksa simdi mevcut uyelerle mi yapalim
burnuna noldu canim? Bende merak ettm bizi sıkı yonetime sokup kendisi nereya kayboldu diye :KK70:
İyiyim.cok sukur balim..
Oncesi sonrasi halimi gordunmu nuram :KK70:

gecmis olsun canim dinlenn sen :)
ayy bende bilsem canim burnumda noldu ne zaman yatsam tikaniyo misal simdi acik uansam tikaniyo doktora gitcem :( tahmin ettim herkes dicek nerde bu kiz diye ama korkmayin bi yere kacmadim tatil bu haftada iptal zaten daha cok basinizi sisiririm :)) gordum oncesi sonrasi halini valla baya begendimmm cnm yorumumu yukari da yazdim :)
herkese hayırlı günler

burnuna ne oldu,hayırdır.hamilelik hassasiyetimi?
oğlunun huy değişmesi çok normal 4 yaş en zor yaştır şimdiden allah sabır versin.

çok geçmiş olsun canım
ayy deme cok mu zor 4 yas biz bide bikac ay sonra dogum olacak allahim sen bana yardim ett :) elimden geldigince ozen gosteriyorum ama cocuk yani anlayamiyo bazen . sadece her isimi birakip onla oyun oynasam beraber cizgi film izlesek dans etsek cok uysal olyuo burnum icin yukari yazdim canim :)

Valla bende uzuldum deryam gorumcemin esinin seminer isi cikmis gelemiyorlar kizlari cok ozlemistim valla 1 yil oldu gormeyeli. Belki biz gideriz gorumcem illa gelin diyo. Esi olmadan yola cikamaz hem hasta hemde 2 cocukla zor diye siz gelin diyo bakcaz bakalim

E GİDİN İŞTE SİZ OKUL BAŞLAMADAN SİZE DE İYİ OLUR HEM.

CANIMMMMMMM bende seni özledim çoookkk
:KK200::KK200:

Sanada hayirli gunler canim.. Nasilsin? Esinin is durumu nasil oldu? Bizde snei ozledik :)
iyiyim canım.eşim işsiz malesef.herşeyin iyi olacağını umut ediyorum

inşallah canım yıllardır görmediğim dostlarımı görücem üstelik yaşlarıda var onların yanında devam ettirmem imkansız gücenirler inan elimden geldiğince hafif atlatmaya çalışıcam sadece.
ben de yarın 20 yıl önce gördüğüm arkadaşlarımla buluşucam.çok heyecanlıyım.:KK68:

@gel_pcpc 4 yaş çocukların ben merkezli bi yaşı.dünyanın merkezinde onların var olduğunu düşünüyolar.atarlı olurlar.aslında bi nevi çocukluk ergenliği diyebiliriz bebeklikten çıkıp çocukluğa geçtikleri dönem.benimkilerin en zor dönemleinden biriydi.ama her çocuk bir olaak diye bi şey yok tabi

afiyet olsun cnm

ay inanmiyorum zaten gobegin yokmus ki seninn canim. 65 kiloda bile gayet iyi goruneceksin sen eminimm

modemi geleene kadar tatil Zamani geldi canim onun ama gecen yilda tatil yapamamisti ohh sefasi olsun kaptanimin :)) bizimkilere gore ben ve esim biraz fazla yuz verdik oglumuza yalan da degil hani ilk cocuk ve ikimiz de gormemisin bi bebegi olmus durumundaydik ne yalan soylim :)) ama bende yani duzenden yanayim kuraldan yanayim daha iyi oluyo ama tabiki de sevgimizi de eksik etmiyoruz

ay sen dukana mi basladin nedense gozum cok tirsiyo dukandan ama onla verende iyi veriyo hayirli olsu canimm :)

simdi hayal gibi mi geliyo 54 sahsen bana 60 hayal gibi geliyo ama bu yaz ona en cok ne kadar yaklasabilirsem yaklascam insallah :)

afiyet olsun cnm

anam bebe yagi mi iyi geliyo catlaga benim karnim harita gibi oldu ilk dogumdan baska yag surmustum yaramadi hadi ya demek ki kuafor kiyamadi sacina bende daha kisa bekliyodum biliyorum zaten uzun oldugunu :)) her hali yakisiyo sana cnm

afiyet olsun bebemmm

ay ben mi harikayim keske oyle olsam ama idare etmeye calisiyorum cok sagol cnm bnm guzel sozlerin icin :))

bitanem sen hangi bolumu istiyosun acaba cok merak ediyorum yaa bu kadar calismaya valla cok merak ediyorum ne kazancaksin acaba insalalh gonlunden geceni alirsin :)

RengarenkNesli RengarenkNesli canim ne dersin tum kizlarin oldugu zaman mi yapalim yoksa simdi mevcut uyelerle mi yapalim

ayy bende bilsem canim burnumda noldu ne zaman yatsam tikaniyo misal simdi acik uansam tikaniyo doktora gitcem :KK43: tahmin ettim herkes dicek nerde bu kiz diye ama korkmayin bi yere kacmadim tatil bu haftada iptal zaten daha cok basinizi sisiririm :)) gordum oncesi sonrasi halini valla baya begendimmm cnm yorumumu yukari da yazdim :)

ayy deme cok mu zor 4 yas biz bide bikac ay sonra dogum olacak allahim sen bana yardim ett :) elimden geldigince ozen gosteriyorum ama cocuk yani anlayamiyo bazen . sadece her isimi birakip onla oyun oynasam beraber cizgi film izlesek dans etsek cok uysal olyuo burnum icin yukari yazdim canim :)
aslinda ideal kilom 63-64 ama 58 olmak istiyorum ikinciyi dusunuyoryz ya o zamnda dikkat edip 7-8 kiloyla atlatrsam hamileligi dogumdan sonra 64 falan kalirim diye planliyorum. Kilo almak fobim oldu resmen. 95 kilo halim yok tum pc telefonu karistirdm o halimle boydan foto bulamadim ozguven gitmis iste foto bile cekilememisim:( bazen dusunuyorum.valla hayal gibi geliyor bi zamanlar 54 kiloydum en yuksek kilomda 95. 10 yilda dogum vs ile gelen 41 kilo 1.55 boyunda birinin ideal kilosu kadar fazlam varmis dusunsene.
Dukan zor degil canim. 3.gunum bugun testte 5 gun atak cikti gayet iyi gidiyor..

dusnme asmasindayiz deryamm

ben de yarın 20 yıl önce gördüğüm arkadaşlarımla buluşucam.çok heyecanlıyım.:KK68:
benim esimde issiz. Daha iyisini bulurlat insallah

yarın bana da böyle taktikler lazııım:KK70:
midem agriyor de:D bisey dokunmus ayy nasil midem bulaniyor de:D bunlari hep yapiyorum ben

afiyet olsun cnm

afiyet olsun cnm

afiyet olsun bebemmm

ayy bende bilsem canim burnumda noldu ne zaman yatsam tikaniyo misal simdi acik uansam tikaniyo doktora gitcem :KK43: tahmin ettim herkes dicek nerde bu kiz diye ama korkmayin bi yere kacmadim tatil bu haftada iptal zaten daha cok basinizi sisiririm :)) gordum oncesi sonrasi halini valla baya begendimmm cnm yorumumu yukari da yazdim :)

aslinda ideal kilom 63-64 ama 58 olmak istiyorum ikinciyi dusunuyoryz ya o zamnda dikkat edip 7-8 kiloyla atlatrsam hamileligi dogumdan sonra 64 falan kalirim diye planliyorum. Kilo almak fobim oldu resmen. 95 kilo halim yok tum pc telefonu karistirdm o halimle boydan foto bulamadim ozguven gitmis iste foto bile cekilememisim:( bazen dusunuyorum.valla hayal gibi geliyor bi zamanlar 54 kiloydum en yuksek kilomda 95. 10 yilda dogum vs ile gelen 41 kilo 1.55 boyunda birinin ideal kilosu kadar fazlam varmis dusunsene.
Dukan zor degil canim. 3.gunum bugun testte 5 gun atak cikti gayet iyi gidiyor..

yarın bana da böyle taktikler lazııım:KK70:
midem agriyor de:D bisey dokunmus ayy nasil midem bulaniyor de:D bunlari hep yapiyorum ben

@gel_pcpc 4 yaş çocukların ben merkezli bi yaşı.dünyanın merkezinde onların var olduğunu düşünüyolar.atarlı olurlar.aslında bi nevi çocukluk ergenliği diyebiliriz bebeklikten çıkıp çocukluğa geçtikleri dönem.benimkilerin en zor dönemleinden biriydi.ama her çocuk bir olaak diye bi şey yok tabi
Evet baldandaneninde dedigi gibi dort yas zor bi donem. Cocuklr kimlik arayisina giriyormus. Cok uslu olmasina ragmenn selcuk kudurmustu 4 yasindayken :D hic unutmuyorum yaa annemlerin bi tanidiginin oglu vardi sirtini isirmisti sok olmustuk hic yapmadigi icin. Huysuz oluyorlar laf dinlemiyor inadina yapiyor herseyi idare edicen.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ben geldimmmmm :21:

Annemde pazarı altını üstüne getirdik ve tabiki bir sürü şey aldım :KK53: alırken iyidi de eve dönerken 2 km'ye yakın yolu tekrar dolu pazar arabasıyla dönmek cidden beni felaket yordu :KK57:
Sırf patates ve soğan zaten 5 kg :KK48: Birde maşallah bizim yollar hep bayır yukarı bayır aşağı derken resmen şu an bacaklarımı hissetmiyorum ama çok iyi bir ağırlık çalışması oldu gibi :KK70::KK70::KK70::KK70:

Şimdi yorgunluk kahvemi yapıp biraz dinleneyim sonrada artık akşam yemeği faslı olur :KK66:

midem agriyor de:KK70: bisey dokunmus ayy nasil midem bulaniyor de:KK70: bunlari hep yapiyorum ben

Bende yapıyorum bu taktikleri hatta bazende '' Ay bukadar güzel şeyler yapacağını tahmin etseydim cidden sabah öküz gibi kahvaltı etmezdim, sabah uyandığımda çok acıkmıştım fazla kaçırmışım '' ayağına yatıyorum :KK70::KK70::KK70: bazen ev sahibi ay yemezsen olmaz yanına koyayım dediğinde ( bizimkiler bazen çok ısrarcı ) oy olur tabi senin yaptığın zaten çok güzel aklım kalırdı ayağına yatıyorum ve yanıma verilenleride akşam eşime kakalıyorum :KK70:

Annemde pazarı altını üstüne getirdik ve tabiki bir sürü şey aldım :KK53: alırken iyidi de eve dönerken 2 km'ye yakın yolu tekrar dolu pazar arabasıyla dönmek cidden beni felaket yordu :KK57:
Sırf patates ve soğan zaten 5 kg :KK48: Birde maşallah bizim yollar hep bayır yukarı bayır aşağı derken resmen şu an bacaklarımı hissetmiyorum ama çok iyi bir ağırlık çalışması oldu gibi :KK70::KK70::KK70::KK70:

Şimdi yorgunluk kahvemi yapıp biraz dinleneyim sonrada artık akşam yemeği faslı olur :KK66:

Bende yapıyorum bu taktikleri hatta bazende '' Ay bukadar güzel şeyler yapacağını tahmin etseydim cidden sabah öküz gibi kahvaltı etmezdim, sabah uyandığımda çok acıkmıştım fazla kaçırmışım '' ayağına yatıyorum :KK70::KK70::KK70: bazen ev sahibi ay yemezsen olmaz yanına koyayım dediğinde ( bizimkiler bazen çok ısrarcı ) oy olur tabi senin yaptığın zaten çok güzel aklım kalırdı ayağına yatıyorum ve yanıma verilenleride akşam eşime kakalıyorum :KK70:
Ayy bende cok yemisim diyorum midem cok sis bi soda icsem yeterli ancak sindiririm falan halbuki midem bos :D napalimm zayiflicaz bizz incecik olcazzzz

Bugunku menum
Sabah: 3,kasik lor+5 dilim jambon+2 kasik yogurt
Ara: kahve
Ogle: 1 biftek+3 kasik yogurt
Ara: dukan ayran
Aksam: balik
Ara : sutlu kahve

4 litre su+1 bitki cayi+1 mistik( yatmadan iciyorum odem icin)
40 dakika egzersiz+100 ip+3 set arka kol+1 mil leslie expres( disarida yuruyus yapamiyorum parka gitmiyoruz sokak kopegi dolmus cocuk korkuyor)

BDV konularini okurken her defasinda sok yasiyorum ya :KK70: bi alisamadim :KK70:
ay yine nasil bi konu acildi ki
bende oranin siki mudavimlerindendim
simdi de vakit buldukca girer okurum :)
inşallah canım yıllardır görmediğim dostlarımı görücem üstelik yaşlarıda var onların yanında devam ettirmem imkansız gücenirler inan elimden geldiğince hafif atlatmaya çalışıcam sadece.
vayyy ne guzel simdiden iyi eglenceler bitanemm bol hasret gidermeler
@gel_pcpc canim bu arada yazmayi unuttum benim izin isi iptal. Misafirlerim gelemiyor. Ozlemistik dort gozle bekliyoduk ama gelemiyorlar :KK43:
ok cnm uzuldum azicik moral bulurdun onlarla insan uzun zaman gormedikleri ile guzel bi hasret giderir hayirlisi cnm
aa hayirlisi olsun cnm nerdeler ki niye zor cocuklarla yalniz gelemiyo
imkanin varsa sen git hem hava degistirmis olursun

ayy ne guzel yaa taa 20 yil once gorustunuz demk bol eglencelr simdiden cnm :))
ahhh ahh ne desem bilemiyorum acaba kardesi olacak diye mi kiskanmaya basladi icine mi atiyo hic bilemiyorum ama beni zor gunlerin beklediigi kesinn cnm :((
aslinda ideal kilom 63-64 ama 58 olmak istiyorum ikinciyi dusunuyoryz ya o zamnda dikkat edip 7-8 kiloyla atlatrsam hamileligi dogumdan sonra 64 falan kalirim diye planliyorum. Kilo almak fobim oldu resmen. 95 kilo halim yok tum pc telefonu karistirdm o halimle boydan foto bulamadim ozguven gitmis iste foto bile cekilememisim:KK43: bazen dusunuyorum.valla hayal gibi geliyor bi zamanlar 54 kiloydum en yuksek kilomda 95. 10 yilda dogum vs ile gelen 41 kilo 1.55 boyunda birinin ideal kilosu kadar fazlam varmis dusunsene.

midem agriyor de:KK70: bisey dokunmus ayy nasil midem bulaniyor de:KK70: bunlari hep yapiyorum ben
bak sen bahanelerde guzelmiss bizim kaptan da midem agriyo diyodu :))
valla dogum sonrasi karatay mi daha cok toparlar beni yoksa dukan mi acaba ciddi ciddi dusunuyorum :)
bende en yuksek 90 gormustum hos suan 88.3 ciktim az kalmisti biraksaydim yine 90 olcam ama elimden geldigince doguma 90 la girmicem krarliyim :)
Evet baldandaneninde dedigi gibi dort yas zor bi donem. Cocuklr kimlik arayisina giriyormus. Cok uslu olmasina ragmenn selcuk kudurmustu 4 yasindayken :KK70: hic unutmuyorum yaa annemlerin bi tanidiginin oglu vardi sirtini isirmisti sok olmustuk hic yapmadigi icin. Huysuz oluyorlar laf dinlemiyor inadina yapiyor herseyi idare edicen.
off sorma canim arkadas geldi gitti ben sinir krizleri gecirmek uzereyim yada sikintimdan erken doguracam o olacak arkadasin cocugunu cok kotu vurdu ikimizde kizmamiza ragmen hic orali bile olmadi ya sabir ya sabir diye dolancam belli bir sure sanirim
@gel_pcpc nuram erteleyelim 2-3 hafta yarışmayı eşleşip. okiş
ok askim yaapalim yada cok eslesmek isteyenleri eslestiririz :)

a.s bitanem hg
valla senin cozumlrde gzelmis emin ol kullancam :))
Ayy bende cok yemisim diyorum midem cok sis bi soda icsem yeterli ancak sindiririm falan halbuki midem bos :KK70: napalimm zayiflicaz bizz incecik olcazzzz
valla napalim hersey mubah bu yolda yada bol bol sekersiz cay icin :) mideniz de doyar :)
Bugunku menum
Sabah: 3,kasik lor+5 dilim jambon+2 kasik yogurt
Ara: kahve
Ogle: 1 biftek+3 kasik yogurt
Ara: dukan ayran
Aksam: balik
Ara : sutlu kahve

4 litre su+1 bitki cayi+1 mistik( yatmadan iciyorum odem icin)
40 dakika egzersiz+100 ip+3 set arka kol+1 mil leslie expres( disarida yuruyus yapamiyorum parka gitmiyoruz sokak kopegi dolmus cocuk korkuyor)
afiyet olsun cnm bnm

Back
X