• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazar günkü menüm

Sabah:
Fırında domates biber soğan közlemesi ile kkk

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Tarhana çorbası
Havuçlu yoğurtlu meze
2 tane lahana sarması
Salata

Spor:100 mekik 30 squat yoga
Su:3 litre
Canım, özür dilerim artık kaç seferdir görüyorum bu kk ne?

Bugun kahvaltıda dahil dısardaydık ve cok yoruldum oglum erken uyumasına rağmen iş yapmak istemedim ama fırsat bu fırsat deyip biraz yayıldıktan sonra mutfak ve balkon temizledim yarında inş balkonum camla Kapatılacak sürekli tozlanan tvden kurtulacam.. Hepinize iyi gecelerr

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum :KK68:

Dün akşam fırsat bulupta uğrayamadım :KK53: Çok meşguldüm çoook :KK53:
Malum 90 gün diyetini yapıyorum ve facede bununla ilgili grup kurdum :KK66: hem bizim takımdaki arkadaşlarla daha rahat o diyetle ilgili iletişime geçebilelim hemde başkalarınada katkımız olsun istedim :KK66: Sağ olsun Fıstık Adayları bana çok destek oldular :KK68: Ben Çıban başı onlarda çıban yardımcıları olarak başkalarınada faydamız olsun dedik :KK66:

Şükür dünüde hasarsız liste dışına çıkmadan atlattım :KK66:
Allahın izniylede cuma çok güzel bir rakam göreceğimi umuyorum :21:

Birazdan kahvaltımı hafifce yapayım ( bugün Meyve / sebzede oluyormuş / günüm :KK66: )
Bİr iki saat sonrada keyif kahvemi içer küçük kuzumla kendimi pazara atarım :21: Uzun zamandır bizim buranın sosyete pazarına gitmemiştim, hem yürümüş olurum hemde dönüşü kuzuyu parkta eğlendiririm :KK66: Yani anlıyacağınız bugünde Oynakbaşı yollarda :KK48: havalar soğmak üzere son günlerin tadını çıkartayım ki daha sonra nasılsa evde sporumu yapmak zorunda kalacağım :KK66:

tmm canim inceliycem tesekkur ederim.grubu kk da mi kurdun.

Yok canım facede ;) Aslında aklımda yoktu öyle birşey hatta bir grup vardı onu takip edeyim dedim ( bu diyetle ilgili tek gruptu zaten ) Admin evet çok güzel kilolar vermiş ama soru sorana, paylaşımı ona danışmadan yapana hatta ve hatta sadece okuyanlara bile fırça atan bir hatun :KK53:
Geçen gece en tatlı halimle bak size zorluk oluyor acaba yemekleri gününe uygun albümlere mı atsak deme gafletinde buldundum hatun kendi kendine; yok buradakilere iyilik yaramaz, işte eskiden bir ara öyle yapmıştım biri bile Allah razı olsun demedi, yok efendim bana sanki paramı veriyorlar da uğraşacağım, başkası olsa çeker gider de işte ben insanlığımdan buradan falan yazdı cevap olarak :KK57:
İçimden ulen bumu insanlık önüne gelene fırça atıp sonra kimse Allah razı olsun demiyor bana diye trip atmakmı :KK57:
Benide iki kere tersleyince 3 günlük üyelik maceram orada son buldu ve madem öyle bende bu işi kendim yaparım olması gerektiği gibi dedim ve arkadaşlarında gazıyla açtım grubu :KK70: Belki sadece ilk zamanlar 10 kişi oluruz ama zaten popüler olalım herkes grubu konuşsun diye yola çıkmadık :KK48:

Canım, bana da ilginç geldi bu diyet, eğer yardım edersen, bana uygun olursa sana katılmak isterim:KK66:

Canım KKdada bu diyetle ilgili topik var ama eğer istersen facede bul beni :) 90 günlük diyet ile zayıflıyoruz adı altında geçiyoruz :KK48: kapalı grup yani senin yazdıklarını arkadaşlarından gören olmaz ;) erkek sinek dahi kabul etmiyoruz :KK48: yani gayet rahat bir ortam olacağını umuyorum ;)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum :KK68:

Dün akşam fırsat bulupta uğrayamadım :KK53: Çok meşguldüm çoook :KK53:
Malum 90 gün diyetini yapıyorum ve facede bununla ilgili grup kurdum :KK66: hem bizim takımdaki arkadaşlarla daha rahat o diyetle ilgili iletişime geçebilelim hemde başkalarınada katkımız olsun istedim :KK66: Sağ olsun Fıstık Adayları bana çok destek oldular :KK68: Ben Çıban başı onlarda çıban yardımcıları olarak başkalarınada faydamız olsun dedik :KK66:

Şükür dünüde hasarsız liste dışına çıkmadan atlattım :KK66:
Allahın izniylede cuma çok güzel bir rakam göreceğimi umuyorum :21:

Birazdan kahvaltımı hafifce yapayım ( bugün Meyve / sebzede oluyormuş / günüm :KK66: )
Bİr iki saat sonrada keyif kahvemi içer küçük kuzumla kendimi pazara atarım :21: Uzun zamandır bizim buranın sosyete pazarına gitmemiştim, hem yürümüş olurum hemde dönüşü kuzuyu parkta eğlendiririm :KK66: Yani anlıyacağınız bugünde Oynakbaşı yollarda :KK48: havalar soğmak üzere son günlerin tadını çıkartayım ki daha sonra nasılsa evde sporumu yapmak zorunda kalacağım :KK66:

Yok canım facede :KK66: Aslında aklımda yoktu öyle birşey hatta bir grup vardı onu takip edeyim dedim ( bu diyetle ilgili tek gruptu zaten ) Admin evet çok güzel kilolar vermiş ama soru sorana, paylaşımı ona danışmadan yapana hatta ve hatta sadece okuyanlara bile fırça atan bir hatun :KK53:
Geçen gece en tatlı halimle bak size zorluk oluyor acaba yemekleri gününe uygun albümlere mı atsak deme gafletinde buldundum hatun kendi kendine; yok buradakilere iyilik yaramaz, işte eskiden bir ara öyle yapmıştım biri bile Allah razı olsun demedi, yok efendim bana sanki paramı veriyorlar da uğraşacağım, başkası olsa çeker gider de işte ben insanlığımdan buradan falan yazdı cevap olarak :KK57:
İçimden ulen bumu insanlık önüne gelene fırça atıp sonra kimse Allah razı olsun demiyor bana diye trip atmakmı :KK57:
Benide iki kere tersleyince 3 günlük üyelik maceram orada son buldu ve madem öyle bende bu işi kendim yaparım olması gerektiği gibi dedim ve arkadaşlarında gazıyla açtım grubu :KK70: Belki sadece ilk zamanlar 10 kişi oluruz ama zaten popüler olalım herkes grubu konuşsun diye yola çıkmadık :KK48:

Canım KKdada bu diyetle ilgili topik var ama eğer istersen facede bul beni :) 90 günlük diyet ile zayıflıyoruz adı altında geçiyoruz :KK48: kapalı grup yani senin yazdıklarını arkadaşlarından gören olmaz :KK66: erkek sinek dahi kabul etmiyoruz :KK48: yani gayet rahat bir ortam olacağını umuyorum :KK66:
O zaman facede buluşuruz :KK66:

430.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD]:KK60:[/TD]
[TD]:KK49:[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD]:KK49:
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD]:KK60:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD]:KK76:[/TD]
[TD]:KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD]:KK24:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD]:KK50:[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TD][/TR]
[TR][TD][TR][/tr][/td][/tr]
[TR][TD][TR]

[/tr][/td][/tr][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR]

kiz-hareketli-resim-0288.gif
kiz-hareketli-resim-0288.gif
[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE]

herkese iyi pazarlar:KK200::KK200:

çok zordur böyle gezenti olmak ama buda bi fırsat gez ve tadını çıkar.

90 günlük diyet nedir canım özel bişey mi uyguluyosun

:KK70::KK70: akıllı seniii

@gel_pcpc seviyorum seni:KK200:

milletçe başımız sağolsun.:KK43:
bende seni canim benim madem mazeretin vardi tabi ki yardimci olucam
ama bu hafta bi bahanen kalmadi duzenli katilim ve motivasyon bekliyorum senden ona gore :))
Aaaa hoşgeldin aramıza canım benim. Bende 18 im yaşıtız :21: ben geçen sene hazirandan beri buradayım tabi arada 7 ay aralık var ama olsun.

Afiyet olsun sindim canım etli mantı çekti :KK53::KK53:
Sindim normalde ben her hafta bildirimimi yapıyorum ama o kilo çizelgesine kendimi bir türlü ekleyemiyorum :KK53::KK53: telefondan olunca nasıl yapılacağını keşfedemedim hala :KK53:

Ohh bende kışın her sabah akşam ıhlamur içerim çok güzel bende özledim valla :KK51:
Yolla ablam sen bana ütüleri çok severim :KK48:

Ohh afiyet olsun çiko bitterse affediyorum :KK70:
bitterdi bitanem :))
o zamann sen cuma gunleri kilo bildirim altina adimi etiketle ben eklerim bitanem seni :)
Canım sen hiç zahmet etme, haftaya da yazlıktayım internet yok telefonum desen artık iyice heyheylendi arama bile yapmıyor kafası atınca :KK51: Yerleşik hayata geçince ben kendimi eklerim bebeğim :KK15:

Canım enerjin yazılarından bile belli oluyor, çok sevindim senin adına umarım böyle de devam edersin bomba gibi sallarsın listeleri :KK9::KK5:
ok bitanem o zaman sen tam donene kadar listeden adini cikarcam donunce eklerim yine olur mu :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :21:

Şükür bende havamı aldım geldim :KK66:
Ailecek kızıma ayakkabı bakmaya diye gittik hatta hazır karbonhidrat günümüzdeyken yemeğimizide dışarda yedik :KK66: Tabi düzenimin dışına çıkmadan :KK66:
Sonrada yediklerimizi ( ki ben çok yemedim hiç şişkinlik hissetmedim sonrasında ) fazlasıyla eritmek için biraz yürüdük :KK66:
Kızım yine kendine ayakkabı bulamadı :KK48: daha doğrusu beğendiği çok pahalıydı ve kendi de yazık günah Anne buna bukadar para verilmez dedi ( 319 Tl :KK57::KK57::KK57::KK57: ) Allah razı olsun bizi zora sokmaz hiç :KK68:

Eve gelmeden Annemlerede uğrayıp kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada bugünlük tatlı hakkımıda evde yiyip mutfak faslını bugünlük kapattım :21: İnşallah yarında çok çok güzel bir rakam görürüm tartıda :KK66:

Bu arada demin kızım bana; Kız sen baya bir ufaldın dedi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Nasıl yani boyuma mı laf ediyorsun uzadın diye dedim de nasıl gülüyor yok Anneciğim ama kusura bakama önceden top gibi yuvarlaktın artık inanılmaz fark var çok daha güzel oldun demezmi :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam sizlere :KK66:
İnşallah ikimizde hatta hepimizde çok daha güzel kilolar verip fıstık gibi oluruz :KK66:

Canım KKda da listesi var 4 ana gün var ( protein, nişasta, karbonhidrat ve meyve ( sebzede olur ) günü ) sırayla gününe göre besleniyorsun sadece fiks olan sabah kahvaltı niyetine yenen meyve :KK66: çok zevkli ve hiç diyette değilmişim gibi :KK66:
Geçenlerde bu diyeti daha iyi öğrenmek için bir paylaşım grubuna üye oldum maşallah admini çok kaba bir hatun resmen her fırsatta milleti azarlayıp işte benim dediğim olur, ben buranın ağasıyım havalarına girince bir kaç arkadaşla bu diyeti yapanlar için grup kurmaya bile karar verdik okadar sevdim yani :KK48:
İstersen bir incele sende hani öyle çok çok sağlıksız bir diyet değil üstelik çok çok güzel sonuçlar alanlar varmış :KK66:

Sağ olasın canım cidden de iyi hissediyorum kendimi :21::21::21::21: 48 beden pantalonumu bugün çekelemekten bir hal oldum :KK70: kızım bile artık iltifat etmeye başladı :KK48: hatta biraz evvel 46 beden senelerdir dolabımda duran bir elbiseyi bile denedim ( ev içinde giyiyordum eskiden kısada olsa :KK48: ) oda oldu üzerime :21: Alalhtan etim sıkıda bedenler olması gerektiğinde 1 beden ufak oluyor :KK70: ama kesinlikle seneye yaza 42 hatta 40 beden bile olsun istiyorum :KK66:
oh oh ne guzel kizin da iltifatlara baslamis insallah 42 40 bedenleri de gorceksin canim benim masallah sana
ayakkabida cidden cook pahali :)
Bitti sonunda utu kurtuldum
yakin Olsan gelirdin boynum tutuldu mahvoldum nefret ediylorum utuden :KK70:
ohhh sonunda bitti demek insallah hemen birikmez tekrar :))
Bugünde allaha şükür temizlik yapmadan duramadık :KK53::KK53: ben sabah kahvaltıyı hazırladım ablam bulaşıkları yıkadı sonrada evleri süpürüp toz aldım ablamda banyoları yıkadı. Şimdi de ben yemekleri hazırladım ablam bulaşıkları yıkadı yine :KK70::KK70: evde iki kız olunca :KK28: gerçi çoğu zaman iş yapmıyoruz ama olsun :KK70:
ellerinize saglik bitanemm
bende dun esim evdeyken koltuklari yemek masasini cektirdim bende supurdum sildim
iyi bi temizlik yaptim iyi oldu :))

pazar gunku menum
kahvalti:
2 kizarmis yumurta
cay
2 lokma tahin pekmez ekmekle

aksam:
muz sut
kuruyemis

(dun yorgun olmama ragmen canim bisey istemedi bu ara surekli midem dolu gibi hissediyorum ac olmama ragmen nasil oluyo anlamadim :) )

431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ange_angel[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TD][/TR]
[TR][TD][TR]

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table]
dans9er1.gif

431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ange_angel[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TD][/TR]
[TR][TD][TR]

dans9er1.gif

yeni listemiz Hazir bu hafta eger bir mazereti yoksa battaniye1 battaniye1 ye emanet

yok senden daha az olanda var cnm yirttin bu hafta :)
ayrica neslim seni takimda eslestirmis 14, takima bak sonra rakibini tani ok yen onu :))

sen Boyle devam edersen tabi ki sana eksi olarak geri doner bi tanem masallah sana :)

valla agrini alsin diye demistim cnm :) bende yesilcayi icemem gerci bu kistan itibaren hic bir bitki ve meyve cayini icemiyorum o kadar kotu oldumm
off utu ayy ben gecen hafta bitirdim hepsini
simdi cok az utum var onlari da biriktirmeden yapcam insallah 3 4 parca bisey
Allah kolaylik versin cnm sana :)

daha eşleşmeden onu geçirmiştim içimden, kestirmiştim gözümeeee. şans bu ya işte neslimde onu uygun görmüş... ezip geçicemmmmm :KK62::KK62::KK62::KK62:

Back
X