- 10 Mart 2015
- 5.259
- 15.063
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman hedefin yilbasina kadar rahatca m beden gyiyebilmek olsun dimi :) yoksa daha erken mi hedefinkızlar dün kendime m beden penye bir ceket aldım öncesi ve sonrası fotoları için giydim foto çekindim. şu an alsam xl almam gerekir 2 beden sonrası bakalım nasıl olacak gerçi benim üstümle ilgili çok sıkıntım yok ama alt taraf felaket
o zaman hedefin yilbasina kadar rahatca m beden gyiyebilmek olsun dimi :) yoksa daha erken mi hedefin
gule gule kullan cnm
@gel_pcpc45derya45 alinti yapmistim manyak tarayici kendi kendini kapatti boyle ywzim bari. Cocugumu sevmiyor yaa durmadan aglatiyor cocukla resmen inatlasiyor tatil oncesi tadim kacmasin diye susuyorum. Sabah bana zayifladikca cirkinlesion dedi ya sabir diyorum ama bazen dayanamiyorum yaa
kocis sabah bana acik somon rengi bi gomlek almis hediye onada laf etti ankarada daha uygun fiyata alirdin ne gerek var dedi. Bende eve geldim maske yaptim kaslarimi aldim yarin cicilerimi giyimde gider ayak bi kudursun
![]()
oooo cool takilmissin
Allahım yaaaa ne istiyo çocuktan bu kadın. boşverrrr insanlar böyle çekemedikçe çamur atıyolar biliyosun... aynen sana düşen o zaten süslen püslen çık karşısına. benimkide diyoki azcık zayıflamışın sanki... bende bilmem farkında değilim deidmmmm![]()
Pazar menüm:
Sabah: 1 katı yumurta
Öğlen: 5 küçük ızgara köfte, 2 orta boy fırında baharatlı patates, ayran
Akşam: 3-4 tane taze ceviz
Yarından itibaren artık tam bi diyet uygulamak istiyorum, İnşallah. Akşam inceleyip birini seçicem.
Oyyy oyyyy tam kapışma haftası regl mi olunur yaaaaaaaa
Allahtan son gününe geliyor tartı günü... bu azimle bu bile beni durduramaz
İste benim stilim basliyorizleyip bende sizin gibi citir olcam diyorum hergun
izleyin izleyin iyi motive olursunuz
yemek yokkkk yaaaa.. bakıcaz artık bişeyler.... balık var aslında yanımda şimdi onu yicem akşamada yoğurt yer bastırırım diyorum...
Son 1 gunum kaldi gidiyorum yine kv cildirtti beni5 gun kafami dinlicem sukurler olsun yaa
bi keyfim.yerindeki bugun
tum islerimi bitirdim keyif yapicam yarina kadar
![]()
hemen bugünkü menümü tamamlıyayım
sabah 1 yumurta, peynir, 2 dilim sucuk
öğle ikindi akşam : 3 kaşık et sote, az peynir
artık yemek faslı yok ama akşama kahvemle birlikte dukan kekimden ve dukanellamdan yiyicem kekime sürüp
bugunku menumm:
kahvalti:
1 dilim ekmek
beyaz peynir
dmates bol salatalik
ikindi
mistik cay
aksam ¨
bulgur pilavi
salata
(bende yemegi yaptim yazayim simdiden )
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldi
Bugün hava serindi aslında hatta bir ara acaba yağmurda yağarmı diye düşündüğüm halde kendimi sokağa attım ama şükür yağmadıBende Anenm ve kızkardeşimle pazarın altını üstüne getirdim
Büyük kızıma 1 thirt aldım, ufak kızada 3 thirt bir taytbir kaç çorap ve çok sevdiğim halde günüme uygun değil diye simit yemeden döndüm yeri
Annemde de bir kahve içtikten sonra güzelce evime geldim
Baya yorulmuşum eve gelince anladımİnşallah karşılığınıda çok daha güzel bir rakamı göreceğim
![]()
kızlar dün kendime m beden penye bir ceket aldım öncesi ve sonrası fotoları için giydim foto çekindim. şu an alsam xl almam gerekir 2 beden sonrası bakalım nasıl olacak gerçi benim üstümle ilgili çok sıkıntım yok ama alt taraf felaket
@gel_pcpc45derya45 alinti yapmistim manyak tarayici kendi kendini kapatti boyle ywzim bari. Cocugumu sevmiyor yaa durmadan aglatiyor cocukla resmen inatlasiyor tatil oncesi tadim kacmasin diye susuyorum. Sabah bana zayifladikca cirkinlesion dedi ya sabir diyorum ama bazen dayanamiyorum yaa
kocis sabah bana acik somon rengi bi gomlek almis hediye onada laf etti ankarada daha uygun fiyata alirdin ne gerek var dedi. Bende eve geldim maske yaptim kaslarimi aldim yarin cicilerimi giyimde gider ayak bi kudursun
![]()
Yardımcı olursan çoook sevinirim. Sen kaç kilo verdin ?Ohh afiyet olsun kuzum ama akşam az olmuş sanki. Cevizli peynirli çok güzel salata yapabilirdin bak canım çekti şimdi
Bende yaklaşık 1 buçuk senedir karatay yapıyorum. Eğer düşünürsen her bakımdan yardımcı olabilirim.
Deryam hiç moralini bozma kaptanım hep der regl dönemi daha avantajlıyız diye
Ayy hiç sevmiyorum valla küçük küçük kızlarda izleyip diyete giriyorlar sonra anoreksiya oluyorlarlafım kesinlikle sana değil ablacım bizlerde çocukların yanında farkında olmadan kilodan zayıflıktan konuştukca çok önemli bir şey zannediyorlar. Benim kendi yeğenlerimde diyet yapıyorda hep toplum dayatması işte
Deryam durrr balıkla yoğurt yeme dicektim de allahtan yememişsin
Ahh yolculuk daha çok yormasın yap kahveni ohh tv karşısında yat dur valla
Afiyet olsun canım valla şu dukan keklerine bende sarcam yakında hee
Afiyet olsun sindim mistik çayda içilmiş
Ohh cecom enerjine hayranım valla. Kuzuların bayramlıkları hazır hayırlı uğurlu olsun
Benimde öyle ya armutum resmen. Bel karın yok hepsi popoda bacakta
Hey allahım koca kadın küçücük çocuktan ne ister kiayy somon rengine bayılırım eminim ki çok yakışmıştır sanada
![]()
Yardımcı olursan çoook sevinirim. Sen kaç kilo verdin ?
Çok güzel kilo vermişsin, İnşallah bu sefer de başarırsın. Beni çok motive ettin, canımTabikide buradaki herkes gibi bende seve seve yardımcı olurum
Aslında ben takıma geçen sene haziranda girdim. 58 kiloyla. Aralık sonu gibide 48.7 kiloyla mezun oldum. Hepsini karatayla verdim. Ama tabi kilo verdikçe vücudum direndi ilk başlardaki gibi veremedim. Sonra fazla spor yapamadığım hatta hiç yapamadığım için artı 3 öğün yemeyede alıştım verdiğim kiloların çoğunu geri aldımtemmuz başı ben yine takımdaydım
54 kiloyla geldim ama kabızlık sorunum var adetim geç ya da erken oluyor bir de sınav senesi stresten fazla veremiyorum bir de spor yok okul başlayalıdan beri
bu sene işte mezuniyete kadar yani hazirana kadar 48 lerde olsam benim için yeter
zaten önemli olan sağlığımız.
Hıı ne mi yaptım bu süreçte? Genellikle 2 ya da 2.5 öğün yapıyorum. Nadirdir 3 öğün yediğim. Sabahları tam bir karatay kahvaltısı ara öğünlerde de çay kahve ayran yoğurtla idare ediyorum ve çok zevklihıı meyve ve ekmek yememeyi tercih ediyorum. Arada annem zorluyor o zamanda kırmamak için bir ısırık alıyorum
ama tam bir tatlı düşkünüyümdür önüme gelsin affetmem ama hemen bir porsiyon
Ama en önemli şey bu takım olmasa bu kadar kilo veremezdim iyiki varsınız çıtırlarım![]()
Bi şey dikkatimi çekti ara öğün yemeyin diyo diyette ama sen yiyosun değilmi?Tabikide buradaki herkes gibi bende seve seve yardımcı olurum
Aslında ben takıma geçen sene haziranda girdim. 58 kiloyla. Aralık sonu gibide 48.7 kiloyla mezun oldum. Hepsini karatayla verdim. Ama tabi kilo verdikçe vücudum direndi ilk başlardaki gibi veremedim. Sonra fazla spor yapamadığım hatta hiç yapamadığım için artı 3 öğün yemeyede alıştım verdiğim kiloların çoğunu geri aldımtemmuz başı ben yine takımdaydım
54 kiloyla geldim ama kabızlık sorunum var adetim geç ya da erken oluyor bir de sınav senesi stresten fazla veremiyorum bir de spor yok okul başlayalıdan beri
bu sene işte mezuniyete kadar yani hazirana kadar 48 lerde olsam benim için yeter
zaten önemli olan sağlığımız.
Hıı ne mi yaptım bu süreçte? Genellikle 2 ya da 2.5 öğün yapıyorum. Nadirdir 3 öğün yediğim. Sabahları tam bir karatay kahvaltısı ara öğünlerde de çay kahve ayran yoğurtla idare ediyorum ve çok zevklihıı meyve ve ekmek yememeyi tercih ediyorum. Arada annem zorluyor o zamanda kırmamak için bir ısırık alıyorum
ama tam bir tatlı düşkünüyümdür önüme gelsin affetmem ama hemen bir porsiyon
Ama en önemli şey bu takım olmasa bu kadar kilo veremezdim iyiki varsınız çıtırlarım![]()
Çok güzel kilo vermişsin, İnşallah bu sefer de başarırsın. Beni çok motive ettin, canım![]()
Bi şey dikkatimi çekti ara öğün yemeyin diyo diyette ama sen yiyosun değilmi?
O zaman yarından itibaren karataya başlıyorum, İnşallahİnşallah hep birlikte başarırız canım
Karataya ilk başlayanlar alışmak için 3 öpün yiyebiliyorlar daha sonra yavaş yavaş azaltıyorlar. Bende acıkma hissi duyarsam ara öğün yapıyorum. Gerçi benim ara öğünlerim sütlü kahve ama olsun![]()
günaydın canımmmGünaydın, 6. takım güzelleriii![]()