Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa mistik cay dukan da mi var ben bilmiyodum :) bilmeden iyi bisey yapmisim :)Beraber ulascaz deryam birakmam pesini
eksideyim zaten suan +1 ile donsem.bile ankaradan hemen toparlarim planimi yaptim bileo kizlar benim.hayalimi kurup gieyemdgim herseyi giyiyorlar
sinir oluyorum sinir oldukca motive oluyorum
tum dukancilar mistik iciyor nurammm odem atiomus her aksam.iciyorum
hay allahim yaaaa Allah yardimcin olsunn cnmSon 1 gunum kaldi gidiyorum yine kv cildirtti beni5 gun kafami dinlicem sukurler olsun yaa
bi keyfim.yerindeki bugun
tum islerimi bitirdim keyif yapicam yarina kadar
![]()
Son 1 gunum kaldi gidiyorum yine kv cildirtti beni5 gun kafami dinlicem sukurler olsun yaa
bi keyfim.yerindeki bugun
tum islerimi bitirdim keyif yapicam yarina kadar
![]()
aa mistik cay dukan da mi var ben bilmiyodum :) bilmeden iyi bisey yapmisim :)
aaa :)) iyi olmus bak afiyet olsun cnmAyyyy kızlar sabah beri balık canım istemiyo yanında bişey içemicem diye yemedim bekleyip duruyorum. en sonunda karar verdim dedim yiyeyim. bi açtım eşime ayırdığım et sote tabağını alıp gelmişim yaaa. yedim birazını artık![]()
sağol canımaaa :)) iyi olmus bak afiyet olsun cnm
afiyet olsun valla bu dukanda baya neler neler varmis :) arastircamhemen bugünkü menümü tamamlıyayım
sabah 1 yumurta, peynir, 2 dilim sucuk
öğle ikindi akşam : 3 kaşık et sote, az peynir
artık yemek faslı yok ama akşama kahvemle birlikte dukan kekimden ve dukanellamdan yiyicem kekime sürüp
aslında dukan dışı hiç bişey yok şuan ama bugün yediğim peynir biraz yağlıydı yani tolereye giriyor oda. akşamda kepek yenmese daha iyi oluyo ama ben yanıma almayı unuttuğum için mecbur akşam yicem. sadece sabitler en fazla buda beni.afiyet olsun valla bu dukanda baya neler neler varmis :) arastircam
simdi senin menun dukana tam mi uyuyo yoksa az degistirerek mi yapiyosun cnnm
anladim cnm senin mesai kacta bitiyoaslında dukan dışı hiç bişey yok şuan ama bugün yediğim peynir biraz yağlıydı yani tolereye giriyor oda. akşamda kepek yenmese daha iyi oluyo ama ben yanıma almayı unuttuğum için mecbur akşam yicem. sadece sabitler en fazla buda beni.
dur bak sana resim atimafiyet olsun valla bu dukanda baya neler neler varmis :) arastircam
simdi senin menun dukana tam mi uyuyo yoksa az degistirerek mi yapiyosun cnnm
20 de canımanladim cnm senin mesai kacta bitiyo
ooyy cokmuss20 de canım![]()
hg cnm bugun ne gunundu :) gule gule kullanin aldiklariniziSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldi
Bugün hava serindi aslında hatta bir ara acaba yağmurda yağarmı diye düşündüğüm halde kendimi sokağa attım ama şükür yağmadıBende Anenm ve kızkardeşimle pazarın altını üstüne getirdim
Büyük kızıma 1 thirt aldım, ufak kızada 3 thirt bir taytbir kaç çorap ve çok sevdiğim halde günüme uygun değil diye simit yemeden döndüm yeri
Annemde de bir kahve içtikten sonra güzelce evime geldim
Baya yorulmuşum eve gelince anladımİnşallah karşılığınıda çok daha güzel bir rakamı göreceğim
![]()