• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarin ankaraya gidiuorum neslim. Sonra bayram okul telasi 2 hafta izin aldim. Diyetimi birakmiyorum tabiki. Bol eksiyle gelicem insallah :)
tum yazmak istediklerimi yazmissin deryammm
valla senden bekliyoru^m bol eksi canimm iyi yolculuklar simdiden bol dinlenmeler gezmeler tadini cikar :)

45derya45 45derya45 @gel_pcpc RengarenkNesli RengarenkNesli ben donuncede eslesmeee istiyorum bananee yoksa aglarim :KK70:
ay sen don sana en zorlu rakibi veririiz 14, takimdan :))
bide ben dogurduktan sonra daha mezun olamadiysan benle de eslesirsin :)) ay cok heyecanlii :))
Kitabı okudum ve çox hoşuma gitti ama 90 günlük diyetle arasında kaldım:KK51:
eger benim gibi cok heves etiysen basla 90 gune sonra nasilsa sikilacaksin :)) karataya baslarsin arkasindan :)
bende surekli diyet degistirip hep karatay teyzeme donus yapiyorum da :)
İste benim stilim basliyor:KK70: izleyip bende sizin gibi citir olcam diyorum hergun :KK70: izleyin izleyin iyi motive olursunuz
ayy ben izleyip stress oluyorum o kizlar kadar zayif olsam mumya ya donerim :))
Kızlar, bu eşleşme ne? Yarışıyomusunuz? Biliyorum çox soru soruyorum ama beni mazur görün malum yeniyim :oops:
estagfurullah bitanem tabi ki sen soru soracaksin bizde cevaplicaz askolsun asla oyle dusunme hepimiz ilk geldigimiz zamanlar soru sorduk
eslesmeye gelecek olursak bizim kardes takimlarimiz var 3, takim 14, takim gibi
suanda sevgili RengarenkNesli RengarenkNesli nin takimi olan 14, takimla ben ve 45derya45 45derya45 yarisiyoruz onun 2 uyesi ile eger istersen bu hafta cuma gunu seni de eslestiririz karsilikli Tatli Tatli atisip motive oluyoruz
birbrimizin menulerini sporlarini takip ediyoruz :)

Basladigim.hafta kilo vermey basladim ben. Ustelik hic sabit kaldigim hafta olmadi. Ama sporumu hic aksatmadim 22 kilonun 14 unu karatayla verdim
masallah saana Allah nazarlardan saklasin :))

valla senden bekliyoru^m bol eksi canimm iyi yolculuklar simdiden bol dinlenmeler gezmeler tadini cikar :)

bide ben dogurduktan sonra daha mezun olamadiysan benle de eslesirsin :)) ay cok heyecanlii :))

eger benim gibi cok heves etiysen basla 90 gune sonra nasilsa sikilacaksin :)) karataya baslarsin arkasindan :)

estagfurullah bitanem tabi ki sen soru soracaksin bizde cevaplicaz askolsun asla oyle dusunme hepimiz ilk geldigimiz zamanlar soru sorduk
suanda sevgili RengarenkNesli RengarenkNesli nin takimi olan 14, takimla ben ve 45derya45 45derya45 yarisiyoruz onun 2 uyesi ile eger istersen bu hafta cuma gunu seni de eslestiririz karsilikli Tatli Tatli atisip motive oluyoruz

Çok isterim, yarışlar hep motive edici oluyo

431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ange_angel[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TD][/TR]
[TR][TD][TR][/tr][/td][/tr]
[TR][TD][TR]

[/tr][/td][/tr][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR]
dans9er1.gif

[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE][/QUOTE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table]

iradeeeee azim farkı canım o. senin sporun düzenin harika tez zamanda kavuş istediğin kiloya inşallah
Beraber ulascaz deryam birakmam pesini :D

eksideyim zaten suan +1 ile donsem.bile ankaradan hemen toparlarim planimi yaptim bile :D o kizlar benim.hayalimi kurup gieyemdgim herseyi giyiyorlar :D sinir oluyorum sinir oldukca motive oluyorum

bende camasirlari bitirdim bi yandan mistik cayimi yudumluyorum keyifle kulaklarin cinlasin Selvos88 Selvos88 o da seviyodu bu cayii :)
tum dukancilar mistik iciyor nurammm odem atiomus her aksam.iciyorum

Back
X