- 22 Ağustos 2014
- 460
- 1.127
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım kahvaltı cok az deılmı? sen karataymı yapıyodun bu arada?Selamün aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı geceler
Hele şükür evime gelebildim
Bizimkiler geçte olsa geldi ve biraz yeğeni mıncıklayıp eve döndüm
Maşallah baya kilolu cimcime ve hiç halasına yani bana çekmemişRus askeri gibi somurtgan
Bakalım belki ilerleyen günlerde biraz daha alışır bize
Şükür günümüde hasarsız kapattım hatta Annemin yaptığı böreğin tadına dahi bakmadımEve gelirken biraz tabi aldım hazır yarında Karbonhidrat günümken
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah ( 08:00 ) ; 1 adet armut
Öğlen ( 13:00 ) ; 1 tabak zeytinyağlı barbunya
Akşam ( 19:00 ) ; 1 tabak patates salatası
ASlında akşam yemeğini daha erken yiyorum genelde ama Pazardan gelip Anneme geçene kadar o saati buldu
Yarın Allahın izniyle evdeyim hem biraz iş yaparım yine ( küçük kuzunun dolabını düzenliyeceğim birde çocukların odası kaldı) ondan sonra bayrama kadar sadece üstten yaparım nasılsa evi kazıdım sayılır
he birde salondaki tekli koltuğumu sileceğim ama onu cuma gecesi yatmadan evvel yaparım sanırım
sabaha kadar kurur sonrada üzerini örterim ( beyaz olunca en ufak şeyde kirleniyor )
aleykum slm cnm gunaydınSElamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda erkenden uyandım şükür
Kahvaltı niyetine meyvemide yedimBiraz sonrada keyif kahvemi içeri ufak ufak kalan işlere girişirim
Çok fazla işim yok zaten o yüzden rahatım
Dün normalden biraz daha geç yediğimden bu sabah eksi göremedim ama yinede hiç üzülmüyorum çünkü biliyorum bugün hallederim ben onuda sonra yarın süper bir bildirimle karşınıza çıkacağım
cnm gecıcı bı durum sureklı ıshalım ve mıdemde yanma var bı kacgundur ıyıyım ılclar ıyı geldı cok sukursagol bitanem cok tesekkurler :))
kesin denicem :))
afiyet olsun fistigim
sitemini de cok Tatli ediyosun cecommm :))
canim midenin nesi var gecmis olsunn afiet olsun
keske aksam ekmek yemeseydin :)
aleykum slm cnm gunaydın
anladım cnm bende bı bakayım ona abakalım ya.ben otelde calıştıgım ıcın oglen secenegım yok ne cıkıyosa onu yıyorum kahvaltı da oyel burdan ıstedıgımı alıyorum sadece aksamları kendım ayarlayabılıyorum .sekerkiz67 Canım nedense bu sayfada alıntı yapamıyorum
diğerler sayfalarda sıkıntı yok ama burada dünden beri yapamıyorum nedense
Canım 10 gün öncesine kadar karatay yapmaya çalışıyordum ama acıkcası baştan beri tam uygulayamadım birde kilolar yapışınca bir arkadaşın önerisi üzerine 90 günlük diyete geçtim ( aslında karataya benzettim bazı şeyleri ama bunda ana kural besinleri ayırmak yani protein, nişasta ve karbonhidrat ayrı günlerde yeniyor ve kesinlikle karıştırılmıyorhadi bunuda deneyeyim dedim :) şükür aylardır gitmeyen kilolar günden güne az da olsa gitmeye başladı
üstelik hiç diyet modunda değilim ve stres yapmadığımdan daha kolay gidiyor
![]()
Kızlar, karatayda tost ekmekle yapıldığı için yenilemez değilmi? Önceden kantinden bişey almayayım diye tost yapıp götürürüm diye düşünmüştüm![]()
merhaba arkadaşlar
bu hafta çok yoğun başladı pazartesi ve salı günü misafirim olduğu için uğrayamadım.pazar günü de çocukların bayram alışverişi okul ihtiyaçları onlara koşturdum.ne muhabbet etmişsiniz oku oku bitmedi ya
şimdi alıntı zamanı
seni face de nasıl bulucaz özelden bana yazarsan sevinirim canım
düzenli katılım da ancak bu kadar oluyo işte.evime geçmeden işim bitmeyecek burda anlaşılan
hoşgeldin
sana güveniyoruz hadi bakalım. yapamayacağın şey yok senin
@gel_pcpc şimdi bu kilo benim eylül ayının başındaki kilom değil.bu hafta 87 i gördüm. hedef ancak 1 kilo koyabilirim ay sonuna kadar oda yüzde 2 yi karşılamaz eylül ayının başındaki kiloyu baz almamız gerekmiyo mu?
üzüldüm gidişine canım.herşey gönlünce olsun
bakıyorum bu hafta işi sağlama almışsın
işte geldim burdayım.ya ne olur okullar açılana kadar biraz daha idare edin beni
artık ne kadar uykulu yorgun çıktıysan evden kıyamam ben sana ya
ooo hedefler baya büyük bakalım ben de okullar açılınca evime geçeyim daha iyi hedefler koymayı istiyorum.ayrıca hakkında hiç öyle düşünmüyorum çok iyi görünüyorsun kendine haksızlık etme
3 ay da verilebilecek bi hedef iradene kuvvet canım
sen onu takma kıskanıyo seni .pozitif enerjıni emmeye çalışıyo.evet daha süslü daha bakımlı ol. çatlasın elalem
evet karataycıların arasına hoşgeldin
haydi derya haydi derya haydi.göster ona derya haydi .maç sloganı atıyomuş gibi hissettim ya
iyi bir çözüm olabilir bu.2 haftadır yaşadığın pişmanlığıda göz önünde bulundur.allah yardımcın olsun canım.iradene kuvvet
seni sık sık görmek istiyoruz canım özleniliyorsun
45 dk harikasın seeen.ben hiç çevremiyorum bu mereti.
lavaşla yapabilirsin. ama taze kaşarda yasak unutma.
olsun canim yazman iyi oldu bugunde baslarsin guzel guzel afiyet olsun yaramasin yediklerin :)
afiyet olsun cnm patates fazla olmus sanki :)
anaammm hem guzel hem cok tehlikeli :))
ama sen guzel bi cozum bulmussun bakalimm uygulayabilcen mi :)
bari cumaya kadar bekle :)
sana gelirlerse de heo dukan ikramlari yap azicik saglikli beslensinler :)
himmm face yok bende ama ilk isim nette arastircam ben patlican asigi oldugum icin her sekilde her turlu yerim affetmem patlicani
esim hic sevmez askerde cok yedirmisler
oglum da esim giibi zorla cocuga patlican aski asilamaya calisiyorum ama olmuyo tabi pes etmek yok :))
hg bitanemm nasilsin iyi misin keyifler yerinde mi bakalimm
yok cnm benim estagfurullah sadece ben mi atladim onu merak ettim sanirim senin hafta sonu menunu pazartesi sandimm :)
ayrica bugun toparlarsin insallah :)
afiyet olsun kuzum bide hafif spor eklesen tadindan yenmez
su da bol bol icmeyi ihmal etme :)
hg bitanemm
gozumuz yollarda kaldi :)
yok yok sen dunku menuden itibaren yaz canimm :)
denicem cnm ama taa haftaya hem alisveris yapmak i^cin Hemde haftada 1 kere tost yiyorum o nedenle :))Dene sindim gerçekten harika oluyor normal tosttan daha güzel
gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn fistikkkkkkkkkkk :))Günaaaaydıııııınnnn![]()
hadi insallah cnm :)SElamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda erkenden uyandım şükür
Kahvaltı niyetine meyvemide yedimBiraz sonrada keyif kahvemi içeri ufak ufak kalan işlere girişirim
Çok fazla işim yok zaten o yüzden rahatım
Dün normalden biraz daha geç yediğimden bu sabah eksi göremedim ama yinede hiç üzülmüyorum çünkü biliyorum bugün hallederim ben onuda sonra yarın süper bir bildirimle karşınıza çıkacağım
sana da gunaydin bitanemmm :)
demek islak kek yedin :)sabah:
beyaz peynır
patates dılımı 2adet
cay
2 dılım ekmek
sosıs hasama 2 dılım
öğlen
haslama köfte
sehrıye pılavı 1 posiyon
ara
2 adet lahana dolma
aksam
kısır
çay
ıslak kek 1 dılım
su 2 lt
spor yıne yok mısarıfım vardı![]()
ay gecmis olsun cnmm¨insallah en yakin zamanda gecercnm gecıcı bı durum sureklı ıshalım ve mıdemde yanma var bı kacgundur ıyıyım ılclar ıyı geldı cok sukur
ay tum anneler okulun acilmasini bekliyo valla kimi gorsem okullar acilsada rahatlasak diyo :)oyyyy balım sahalara dönüyo...
hep birlikte yapıcaz canım inşallah.
valla dünü gayet güzel atlattım bu sabah ki kahvaltıyı da, darısı akşamın başına...
okullar açılınca hayatımız düzene girecek canım evet yoğun olacak ama düzenli olacak.
hg cnm nasilsin iyi misin yogunsun sanirim bu araayyy canım aslında bulduğum çözümü uygulayamadım çünkü yemeğe hep beraber otururuz diye beklediler birde gelen misafirin ufaklığın doğum günüymüş ona sürpriz d. günü yaptım. düşün halimi. amaaaa şürler olsun hasarsız atlattım. tek sıkıntım dün işyerinde çok yoğunduk su içemedim. yeşil çay içemedim.
oy oy ama iyi demissin yada tadimlik alsaydin keske madem ok israr etmisler :)evetttt eksik menülerim
salı (bugün biraz karıştı )
sabah : sucuklu yumurta, küçük bir domates, 1 kaşık kahvaltılık sos
öğle : fırında tavuk ve ayran
akşam : menemen ve yoğurt
su : 2,5 litre
spor : cam silme, gece saat 1 e kadar temizlik.
çarşamba : (sebze+protein günü ama benim sebze ağırlıkta oldu)
sabah : etli çorba
öğle : taze fasulye ve yoğurt
akşam : 2 kaşık t.fasulye, 4 köfte, yoğurt, 1 kaşık salata
malum misafirler vardı güya akşam yemeği yiyip gidecektim ama tabi izn çıkmadı.
servis bahanesiyle bayağı koşturdum çorba faslını atlattım, sonra diğer servisleri yapınca kendime azar azar aldım köşeye sıkıştım yedim.
sabahta onlara çıtır çıtır simitler karaköy poğaçalar aldımmm onlar uyanmadan yumurtamı haşladım yedim, tekrar kahvaltı sofrasına oturdum peynirimi, 2 zeytinimi acılı sosumdan azar azar aldım hiiiiçççç cıslara bulaşmadan tam kalkıcaktım kiiiii bizim yeni gelin bombayı patlattı... DİYET Mİ YAPIYOSUN ABLA SEN ?????
ve beennnn kendinden emiiinnnnnn ve gururlu bir eda ile evet dedim yoksa sonum iyiye gitmiyor... ahaha 93 kilo hallerimi görmedikleri içinn aaaa ne diyeti kız ihtiyacın yookkk çok zayfıtın önceden böyle iyisin o kadar gözleme getirdik biz yemicenmi onlardan ( haşhaşlı katmere gözleme diyolar onlar ) bahçeden incir topladık bak, fırını yaktık ekmek yaptık. dedim nolur kusura bakmayın ama ben 93 kilolardan buralara geldim kendimi iyi hissedip hareketlerimi kısıtlamıcak bi kiloya inmeden vazgeçmiycem. bak bi düğüne geldim 3,5 kilo fazlayla döndüm. size afiyet olsun. ben yemelere içmelere mola verdim.
kız ne diyetiii, ben kızlara hep diyom diyet derseniz çenesi düşen sabote eden çok olurevetttt eksik menülerim
salı (bugün biraz karıştı )
sabah : sucuklu yumurta, küçük bir domates, 1 kaşık kahvaltılık sos
öğle : fırında tavuk ve ayran
akşam : menemen ve yoğurt
su : 2,5 litre
spor : cam silme, gece saat 1 e kadar temizlik.
çarşamba : (sebze+protein günü ama benim sebze ağırlıkta oldu)
sabah : etli çorba
öğle : taze fasulye ve yoğurt
akşam : 2 kaşık t.fasulye, 4 köfte, yoğurt, 1 kaşık salata
malum misafirler vardı güya akşam yemeği yiyip gidecektim ama tabi izn çıkmadı.
servis bahanesiyle bayağı koşturdum çorba faslını atlattım, sonra diğer servisleri yapınca kendime azar azar aldım köşeye sıkıştım yedim.
sabahta onlara çıtır çıtır simitler karaköy poğaçalar aldımmm onlar uyanmadan yumurtamı haşladım yedim, tekrar kahvaltı sofrasına oturdum peynirimi, 2 zeytinimi acılı sosumdan azar azar aldım hiiiiçççç cıslara bulaşmadan tam kalkıcaktım kiiiii bizim yeni gelin bombayı patlattı... DİYET Mİ YAPIYOSUN ABLA SEN ?????
ve beennnn kendinden emiiinnnnnn ve gururlu bir eda ile evet dedim yoksa sonum iyiye gitmiyor... ahaha 93 kilo hallerimi görmedikleri içinn aaaa ne diyeti kız ihtiyacın yookkk çok zayfıtın önceden böyle iyisin o kadar gözleme getirdik biz yemicenmi onlardan ( haşhaşlı katmere gözleme diyolar onlar ) bahçeden incir topladık bak, fırını yaktık ekmek yaptık. dedim nolur kusura bakmayın ama ben 93 kilolardan buralara geldim kendimi iyi hissedip hareketlerimi kısıtlamıcak bi kiloya inmeden vazgeçmiycem. bak bi düğüne geldim 3,5 kilo fazlayla döndüm. size afiyet olsun. ben yemelere içmelere mola verdim.
kız ne diyetiii, ben kızlara hep diyom diyet derseniz çenesi düşen sabote eden çok olur
ben hep derimki
benim şekerim yukseliyo dikkat ediyorum, beni seven ısrar etmesin sonuçta sağlığım için yemememm lazım diyorum. benim kanka nazlı geçen annesinin getirdiği iran tatlılarını önumden kaptııı, annesi noluyo dedi, nazo da anne onun şekeri var yemesin dedi gülüştükk. afferin sana nazo dedim eskiden kendi ısrar ederdi, en sonunda sen beni sevmiyon sağlığımı düşünmüyon tribi yapmıştım işe yaramış
en kestirme ŞEKERİM ÇIKIYO VE BEN SAĞLIKLI YAŞAMAK ZORUNDAYIMM bahanesi işe yarıyorrr.![]()
E PASTANDAN YİCEN TABİİİ, fazlası dokunuyo de çaktırmadan ince dilim ye kalanı düşür yanlışlıkla yere yemeayyyyyyy kızlarrrrr asıl yarın benim doğum günüm...
çok fena çoook şimdi ev kalabalık ama asıl önemli olan işyeri illa bişeyler yapılır oysa bi kaç gün önce konusu geçti sakın dedim bi telaşe yaratmayın dedim. beni düşünüyosanız ama bazı sivriler aaa dedi herkeste yapılıyo sonuçta sayende pasta yeriz![]()
E PASTANDAN YİCEN TABİİİ, fazlası dokunuyo de çaktırmadan ince dilim ye kalanı düşür yanlışlıkla yere yeme![]()