- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh ne güzel gezmişsin tatlım. benimde bir tanecik yeğenim var ablamı zorluyorum ikinciyi yap ben bakarım diye ama yapmıyo
selam canlarım sinir krizleri geçiriyorum kuzen katili olcam oyun indirme benim bilgisayarıma diyorum sıpaya hiç laf dinlemiyor yine gümletti mavi ekran verip duruyorbirde bayram sonuna kadar sunum hazırlamam gerek raporuyla birlikte bugün yapılamazsa pc 3. sayfa haberlerinde bulabilirsiniz beni
![]()
Merhabalaaaaaarrrrr ben geldimmmmmmmmmmNasilsiniz bakiyimmm
Tatilden doneli 20 gun oldu
Cok ozluyorum tr. Kisin tekrardan gitmeyi dusunuyorum :) cooook eglendim cooook:)) kilom sabit durdu orda. Giderken 100 gelirken 100 coksukur almamistim okadar yemelerime restaurantlara ragmen cok sasirdim ve mutlu oldum
. Ama burda malesef 2 kg almistim 102 kg olmustum ve bu hafta hurma diyetine baslayip 1,6 kg verebildim 4 gun yaptim. Bugun tartildim ve 100,4 kgim.
Artik tam gazla kurtulacam kilolarimdan. Ustumdeki gereksiz agirliklari tasimakk istemiyorum artik ve yarindan itibaren sizlere katiliyorum :) dusunuyorum yesil elmami yapsam yada sagliklimi sadece beslensemHedefim 50 kg olmak. Yani yarim ben cikmak :) aklimin kosesinde mide kucultme ameliyati var. Komsunun kizi olmus. Bi kiskandimmbi kiskandimmanlatamam cok sevindim onun adina
![]()
Merhabalaaaaaarrrrr ben geldimmmmmmmmmmNasilsiniz bakiyimmm
Cok ozluyorum tr. Kisin tekrardan gitmeyi dusunuyorum :) cooook eglendim cooook:)) kilom sabit durdu orda. Giderken 100 gelirken 100 coksukur almamistim okadar yemelerime restaurantlara ragmen cok sasirdim ve mutlu oldum
. Ama burda malesef 2 kg almistim 102 kg olmustum ve bu hafta hurma diyetine baslayip 1,6 kg verebildim 4 gun yaptim. Bugun tartildim ve 100,4 kgim.
Artik tam gazla kurtulacam kilolarimdan. Ustumdeki gereksiz agirliklari tasimakk istemiyorum artik ve yarindan itibaren sizlere katiliyorum :) dusunuyorum yesil elmami yapsam yada sagliklimi sadece beslensemHedefim 50 kg olmak. Yani yarim ben cikmak :) aklimin kosesinde mide kucultme ameliyati var. Komsunun kizi olmus. Bi kiskandimmbi kiskandimmanlatamam cok sevindim onun adina
![]()
45derya45 canım benim doğum günün kutlu olsun
sevdiklerinle bir ömür mutlu yaşa
Bu arada bireysel derecenide tebrik ederimo kadarcık pastadanda bir şey olmaz sen onları eritirsin hemencik. Ben doğum günlerimde kendimi kaybediyorum
![]()
hakettin artık iki çatalcık tatlım afiyet olsun
11 EYLÜL - 18EYLÜL 2015CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 430. ETAP SONUC LİSTELERİ
BİREYSEL DERECELER
![]()
9. takımdan.................Seydan94................%3.28
![]()
7. takımdan........................._SARAYCA_.........................%2.71
![]()
6. takımdan..............................45derya45....................................%2.65
![]()
45derya45 bireysel dereceni ve takım içi birinciliğini kutlarım tatlım
![]()
hoş geldin canım. sakın ha ameliyat olmayı falan düşünme sana gereken sadece birazcık irade yoksa senin yapamıyacağın hiç bişey yok. bu sefer öyle aç gezip göü dönmek yok. bi başladığın programıda en az 3 hafta sürdür ki bakalım sana yarayıp yaramadığını gör. bak bu kilolar 1 günde gelmedi dimi bi günde de gitmeyecek bırak yavaş olsun ama sağlam olsun ok. hadi bakalım minik prenses azmin daim olsun ensendeyizzzzzMerhabalaaaaaarrrrr ben geldimmmmmmmmmmNasilsiniz bakiyimmm
![]()
afiyet olsun canımCumartesi günkü menüm
Sabah:
Menemenle kuruyemişsiz kkk
Akşam:
Mercimek çorbası
Ciğer
Turşu
Spor:adetimin ilk günü malesef yok
Su: 3 litre 1 şişe maden suyu
Kimler gelmiş kimler yasmincim dün aklıma düştün dedim bu kız nerelerde acaba özlettin kendini.sakın ha ameliyat düşünmek yok her sey kafamızda onu hallettikmi gerisi kolayMerhabalaaaaaarrrrr ben geldimmmmmmmmmmNasilsiniz bakiyimmm
![]()
Hosbuldum balimmm geldim geldim :)) tesekkurler hayatim kendimce bi diyet uygsrim artik diye dusunuyorum yarindan itibarenHoşgeldin kuzum bende seni merak etmiştim geldi de aramıza gelmedi mi acaba diyeTebrik ederim kilo almadan dönmüşsün eminim çok eğlenmişsindir. Ama her zamanki gibi sağlıksız diyetlere başvuruyorsun
![]()
Baaalliimmmmmmmm nasil sevindimmm senin adinaaaa. Cooooksukurrr ikili hanelerdesin artik. Gonulden kutlarim seniiiii coook mutlu oldum. Ablacim haklisin ewet ama ben bu diyet isini inanki yapamiorum artik ya. Kendimce yarindan itibaren basliycam. Ama yarin mide kucultme ameliyati icinde doktoru arayacam. Bu arada diyetine bakicam simdi nasilmis.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün evden çıkmadım ama çoook sıkıldımAlışmışım her gün çıkmaya bugün çıkmayınca neyle oyalanacağımı şaşırdım
Bir ara hatta uyumuşum
Akşam yemeğimide saat 17:30da yedikten sonra mutfak benim için kapanmıştır
Sabaha kadar artık sadece sıvı tüketeceğim
Hemen aklımdayken yediklerimi paylaşayım;
Bugün protein günümdü
Sabah; (08:00 ) 4 adet mor erik
Öğlen; ( 12:00 ) 5 - 6 dilim sucuk, 1 salatalık, 1/2 domates, 1/2 biber
Akşam; ( 17:30 ) Yahni ( içinde az sarımsak, soğan ve biber vardı )
Elhamdüllillah bugünde doydum şükürYarınki Nişasta günü için henüz isim koymadım ama onada bu gece karar veririmki yarın sıkıntı olmasın sabahtan
Hoşgeldin canım
Tatilinin güzel geçmesine ve artılarla dönmemene çok sevindim canım
Canım bak mide küçültme ameliyatını hiç düşünme canımİnan hiç birşey sonrasında kolay olmayacak ve emin ol sonrasında çok daha fazla yasaklarla karşılaşacaksın
Biliyorsun bende bir ara ciddi ciddi düşünüyordum bu ameliyat işini ama şimdi iyiki olmamışım diyorum
Dün bildirim yaparken seninle aynı kiloda cıktımveee bombayı patlatıyorummmmmmm
Bu sabah aç karnına 99.5 kg cıktım
Yani isteyince ve kendine uygun beslenmeyi bulunca oluyormuşSende önce biraz kendine gel sonra tam gaz tekrar başla canım
ben inanıyorum başarabilirsin
Hatta bak ne diyeyimbenim yaptığım diyeti bir incelesene googleda ( 90 günlük diyet diye geçiyor ) Besinleri ayırarak tüketiyorsun üstelik yasak yok
İnan ben bayıldım 11 gün oldu başlayalı ve 103 kgla başlamıştım düşün artık
Hem yapmayı denerim dersen bende sana seve seve her türlü desteği olurum
bizim takımda bir kaç arkadaş birden yapıyoruz ve herkes çok memnun
![]()
Hahah aynen ben geldim canimm. Bakalim artik ablacim.Kimler gelmiş kimler yasmincim dün aklıma düştün dedim bu kız nerelerde acaba özlettin kendini.sakın ha ameliyat düşünmek yok her sey kafamızda onu hallettikmi gerisi kolay
hoş geldin canım. sakın ha ameliyat olmayı falan düşünme sana gereken sadece birazcık irade yoksa senin yapamıyacağın hiç bişey yok. bu sefer öyle aç gezip göü dönmek yok. bi başladığın programıda en az 3 hafta sürdür ki bakalım sana yarayıp yaramadığını gör. bak bu kilolar 1 günde gelmedi dimi bi günde de gitmeyecek bırak yavaş olsun ama sağlam olsun ok. hadi bakalım minik prenses azmin daim olsun ensendeyizzzzz![]()