• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlarrr :21:

İki gündür inanılmaz yoğundum ama yarından itibaren evdeyim şükür :KK66:
Dün malum Annemlerdeydik bugünde sabahtan arkadaşlarla keyifli bir gün geçirelim dedik :KK53: ama baya maceralı başladı günümüz :KK48:
Benim arabayı bayramda birlikte gideceğimiz arkadaşa vermiştik bizde şirket arabası var diye :KK66: Tam sabah buluşup yola çıkmıştık ki benim arabadan otobanda dumanlar yükselmeye başladı :KK57: Neye uğradığımızı şaşırıp emniyet şeridine çektik hatta biz biraz daha önde olduğumuz için park ettiğimiz gibi arabaya koştuk arkadaşlara birşey olmasından korktuğumuz için :KK57: Hatta dumanları gören iki kamyonet daha durup ellerinde suyla koşturdular :KK53:
Çok şükür önemli birşey değilmişde araba hararet yaptığı için dumanlar çıkmış :KK53: Tabi o araçla devam etmek zor olacağı için ara ara durup tekrar motora su dökerek eve döndük :KK48: Allahtan arkadaşa evsahibide arabanın anahtarını bırakmıştı lazım olursa diye :KK48: hemen benim arabayı tamirhaneye bırakıp diğer arabayı alıp tekrar yola çıktık aynı yere gitmek için :KK66:

Güzelce kahvaltımızı ettik ( gerçi benim meyve günümdü ama ekmeksiz normal kahvaltı ettim hafif bir şekilde ) daha sonrada çay faslı falan derken akşamda eşim ve arkadaşı saç kavurma yaptılar ama ben sadece tadımlık 3 çatal aldım sonrada az salata yedim :KK66: tek kaçamağımda akşam eve gelirken az dondurma yemem oldu ama yarın Allahın izniyle çok güzel dengeleyeceğim bu günümü :KK66:
Biraz olaylı başladı ama çok keyifli bir gün geçirdim ve yarında artık okula hazırlık ve temizlik yaparım ki ilk bir kaç gün bende Anaokulunun önünde beklemek zorundayım malum alışma süreci bitene kadar kısa süreli okulda kalacağı için küçük kuzum :KK68:

Bu arada birde evde para kazanabileceğim kart katlama işi buldum :KK48: boş oturduğum zamanlarda onlardan yapıp en azından harçlığımı çıkarmış olurum diye düşünüyorum hatta eşimde gece boş boş oturupta bilgisayar başında oturacağıma bende sana yardımcı olurum dedi :KK66: İnşallah 3 - 5 kuruşda olsa kendim içinde kenara koyarımda biraz daha rahat ederiz :KK66:
Faturaların parası çıksa bile yeter :KK66:

Merhabalar çıtırlar :KK54: umuyorum ki yarın buralar dolu olur. Bende uğrayamadım. Pazartesiden sonra da yoğunluk başlıyor zaten. Sabah 8 akşam 5 okul sonra 2 saat kurs 7 buçukta çık sonra özel ders eve 10 buçukta gir :confused: tabi haftanın 3 günü bu kadar yoğun olsam da haşatım çıkıcak arada uğrayamasam da beni mazur görün :confused:
Neyse bugün full evdeydim misafirler falan filan full koşturmaca yarın daha kalabalık olur hem ablam da gidiyor bakalım zor bir gün daha :confused:

Selam kızlar biz gurbetçinin bayramı da anca haftasonu oluyo :)
Herkes evde oldugu için cumartesi cıktık avm ye hem oğluma bişeyler aldım hem benim kıza son hazırlık olarak şapka aldım çorap aldım :)
Birde pazar günü hem bebek görmeye hemde bayramlaşmaya gitcez bugub yani hediyemi de aldım :) ardından bi akraba ya uğradık geç saatte döndüm anca fırsat buldum buraya gelmeye
Nasılsın diye sorarsanız midem cok dolu gibi aç oldugumda bile cabuk tıkanıyo rum nedenini bende anlamadım hele ki hamilelik pantolonu giyince midem de baskı oluyo :) az önce uzanırken benim kız sanırım içerde takla attı rsmen karnımın sağ tarafı havaya kalktı acımadı ama böyle cok kuvvetli bir hareketti sanırım bana uykusuz gecelerin haberini veriyo şimdiden :))
Ben sabah kahvaltı yapıp yine yollara düşcem pazartesi ancak girerim kk ya belki Allaha emanet olun canlar :)

Günaydın kızlar, herkese iyi pazarlarr :KK76:

Dünkü menümü yazayım,

Sabah 1/2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı

Öğle 1 parça yufka ile az kavurma, salata

Akşam bir kase tarhana çorbası

Yatmadan bir eti karam patlattım :KK47: @gel_pcpc canım benim eti karamlarım hani gofretler var ya onlar :kk77: bayılıyorum onlara hiç acımıyorum yutuyorum valla :KK48:

Bu arada 87 olmuştum geçen hafta ama bu hafta dikkat ederek 86'ya geri geldim :KK52:İnşallah 85'e de dönebilirim böyle böyle :KK68:

6, Takim 432.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Papillon_[/TD]
[TD]:KK46:[/TD]
[TD] :kk77:[/TD]
[TD]:KK76:[/TD]
[TD]:KK72:[/TD]
[TD]:KK52:[/TD]
[TD]:KK54:[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Ange_angel[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Bulbul[/TD]
[TD]:21:[/TD]
[TD]:KK72:[/TD]
[TD]:KK23:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Gel_pcpc[/TD]
[TD]:KK31:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Selvos[/TD]
[TD]:KK55:[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Sekerkiz[/TD]
[TD]:KK31:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]11.Yasminn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

Selam kızlar biz gurbetçinin bayramı da anca haftasonu oluyo :)
Herkes evde oldugu için cumartesi cıktık avm ye hem oğluma bişeyler aldım hem benim kıza son hazırlık olarak şapka aldım çorap aldım :)
Birde pazar günü hem bebek görmeye hemde bayramlaşmaya gitcez bugub yani hediyemi de aldım :) ardından bi akraba ya uğradık geç saatte döndüm anca fırsat buldum buraya gelmeye
Nasılsın diye sorarsanız midem cok dolu gibi aç oldugumda bile cabuk tıkanıyo rum nedenini bende anlamadım hele ki hamilelik pantolonu giyince midem de baskı oluyo :) az önce uzanırken benim kız sanırım içerde takla attı rsmen karnımın sağ tarafı havaya kalktı acımadı ama böyle cok kuvvetli bir hareketti sanırım bana uykusuz gecelerin haberini veriyo şimdiden :))
Ben sabah kahvaltı yapıp yine yollara düşcem pazartesi ancak girerim kk ya belki Allaha emanet olun canlar :)

Kuzumm kolay gelsin bebişle kendine dikkat et. Sıcak tansiyonun falan düşer arabada takviyelerini al yanına

Selam kızlar, nasılsınız? :KK54:

İyiyiz tatlım sen nasılsın? :KK60:

Cuma menüm:
Sabah: 5-6 ceviz
Öğlen: pilav, 1 köfte
Akşam: karpuz, peynir ekmek, birazcık pasta :KK17:

Canım menülerinde kahvaltılarının çok zayıf olduğu dikkatimi çekti. Eğer kahvaltılarını biraz daha kuvvetli yaparsan akşam daha iradeli olabilirsin :KK66: Örneğin yukarıdaki menünde kahvaltı ve akşam yemeğini yer değiştirsen çok daha etkili olur kilo vermen açısından Hoppa

SElamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK68:

Malum yarın okullar açılıyor ve o yüzden bizim evdede baya bir yoğunluk vardı :KK66:
Evimi temizledim sonrada bir ara 3 saatliğine Annemlere geçtim ( kardeşimin doğum günüydü diye ) eve gelincede kalan bir iki işimide bitirip küçük kuzuyuda yıkadım en son :KK66:
Şimdide eşimle karşılıklı ( tabi ben pc başında :KK48: ) yorgunluk kahvelerimizi içelim dedik :KK66:

İlk kez bu bayramda çok fazla yoğunluğum oldu ( bol gezmeli :KK48: ) ama şükür bundan sonra biraz daha sakin oluruz sanırım :KK66:

İyiyiz tatlım sen nasılsın? :KK60:

Canım menülerinde kahvaltılarının çok zayıf olduğu dikkatimi çekti. Eğer kahvaltılarını biraz daha kuvvetli yaparsan akşam daha iradeli olabilirsin :KK66: Örneğin yukarıdaki menünde kahvaltı ve akşam yemeğini yer değiştirsen çok daha etkili olur kilo vermen açısından Hoppa
Canım, öyle yapmaya çalıştım ama sabah kuvvetli yesem bile akşam yine iyi yiyorum, bu yüzden sabah az yemeye karar verdim, az kalori alma açısından.

Back
X