- 10 Mart 2015
- 5.259
- 15.063
- 178
Sırf şu dukan poğaça dukan tiramisu için o diyeti deneyesim var![]()

Ayyyy bende gece 2 ye kadar defter kitap kapla kek kurabiye yap bittim vallaMerhabalar çıtırlaraslında şu an yatmam gerekiyordu sabah 7 ye çeyrek kala uyanıcam ama dünde gelemedim merak ettim sizi. Ben bayramda full yoğundum gelen gidenin haddi hesabı yoktu. Bugünde gelemeyenler geldi 11 buçukta dağıldılar öğleden beri
tabi ben okuldaydım
![]()
Temiz hava yaramıştır neslim
Hayırlı olsun iki kuzuna da ablacım. Bende 1 ay önce okul kursu açılınca 400 liralık kitap almıştım. Şimdi de sağlam bir o kadar daha kitap alırım. Yazık anne babalara valla çocuk okutmak çok zor bu dönemde
Hayırlı uğurlu olsun canım benim. Ne okuyorsun? Evet açık kahvaltı dedikleri alt tarafı öyle oluyor malesef
Oooo kuzum çok geçmiş olsun. Evet salgın bir de hava falan da çok sıcaktı bunaltmıştır
Afiyet olsun canım benim bende o tiramisudan istiyorum![]()
sağol canım salgın varmış yaaa
balııııımmmmmmmm günaydınGunaydinnn kizlarr :)
gunaydn kısceler dunkı menum:
sabah :
peynır zeytın domates salatalık haslanmıs yumurta 2 dilim ekmek
ara:
1 armut
öğlen:
sebze corba
tavuk haslama
ara:
5 fındık 1 ınce dılım kavun
aksam:
fırın makarna ınce dılım
2 yk kavurma
2 lt su
spor: bugun evde cok ısım vardı ıs cıkısı utu sıl supur gece 11 oldu fırsat kalmadı ama uyuyakalmısım
afiyet olsun canım
teşekkürlerCOK GECMIS OLSUN CNM
ahhh o cıslar çekti bizi içine ama onlarsız dukan olmyo canım, kepeği tüketmenin yolları bunlar yoksa yoğurtla yenelebilecek bişey değil bence, sonuçta diyet işte bitsede kurtulup cevizli kaymaklı kahvaltılara dönsekkkkkKIZLAR DUKAN POHCA VS BIRSURU CIZLAR VAR BU DUKAN NASIL YAPILIYOKI:) SIRF BUNLA RICIN BASLAYASIM GELDI:)